سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

تمایز بینی های گوشتی و انواع آن



بینی گوشتی,جراحی بینی گوشتی,عمل بینی گوشتی

جراحی زیبایی بینی گوشتی

 

تمایز بینی های گوشتی و انواع آن

بینی گوشتی اصطلاحی است كه مراجعه‌كنندگان به كار می‌برند و به بینی‌ای كه دارای پوست قطور و بزرگی قسمت نرم بینی یعنی یك سوم پایینی باشد می‌گویند.

بینی های گوشتی را میتوان به دو دسته تقسیم کرد:


۱- بینی گوشتی با منافذ بزرگ غدد چربی
در برخی از مراجعه کنند گان که دارای بینی گوشتی هستند منافذ بزرگی دیده می شود که غدد چربی در زیر پوست آنها فعال است. استفاده از لیزر یا لایه برداری به همراه رژیم غذایی کم نمک به مراجعه کنندگانی که دارای بینی گوشتی هستند توصیه میشود.و اگر دکتر پوستشان دارویی برای کنترل چربی زیر پوست به آنها توصیه کرده باشد. پیشنهاد می شود عمل بینی را تا شش ماه پس از قطع دارو انجام دهند.


۲- بینی گوشتی با غدد چربی کم کار
در دسته دیگری از مراجعه کنندگان بینی گوشتی غدد چربی فعالیت کم تری دارند. اما پوست بینی ضخیم، قرمز و براق است.


خوشبختانه عمل جراحی بینی گوشتی در این گروه موفقیت آمیز است زیرا جراح در زیر پوست ضخیم آنها اسکلت محکم استخوانی ایجاد می کند و فرم دلخواه را در آن به وجود می آورد.


گاهی جراح فضای مرده را از بین میبرد و پوست بینی را به غضروف نزدیک می کند،  تا از جمع آوری تراوشات و بافت اضافی در نوک بینی جلوگیری کند.


نکته مثبت عمل بینی های گوشتی
پوشاندن ناهمواری های استخوانی به وسیله پوست ضخیم بینی گوشتی تنها نکته  مثبتی است که در مورد بینی گوشتی می توان به آن اشاره کرد.


در حالی که این ناهمواری های کوچک که در بافت استخوانی بینی استخوانی وجود دارد به دلیل اینکه معمولا پوست بینی استخوانی نازک است. ناهمواری های جزیی پوشیده نمی شود و به چشم می آید.

 

آیا بینی گوشتی بعد از عمل جراحی برمی‌گردد؟
برخلاف تصور عموم بینی گوشتی دوباره به حالت اول بر نمی گردد اما فرو کش کردن ورم بینی های گوشتی بعد از عمل بسیار طولانی تر از بینی های استخوانی است.


عمل جراحی زیبایی بینی گوشتی در آقایان که پوست ضخیم تری نسبت به خانم ها دارند موفقیت کمتری دارد و در مشاوره قبل از عمل به آنها توصیه می شود انتظار بازدهی بیش از ۳۰ درصد را از عمل جراحی بینی خود نداشته باشند.


در نهایت بیماران با بینی گوشتی باید انتظارات معقول تری از پزشک جراح بینی خود داشته باشند، شاید نتیجه عمل جراحی زیبایی بینی گوشتی هرگز مانند بینی استخوانی نباشد. یکی از دکتر های حاذق در زمینه جراحی بینی گوشتی جناب آقای دکتر طاهریان می باشند که ویژگی منحصر به فرد ایشان با توجه تجربه و کارها و رضایت بیماران در طبیعی و متناسب بودن بینی با توجه به صورت و سن بیمار می باشد.

 


ویدیو مرتبط :
تفاوت بینی گوشتی و استخوانی در جراحی زیبایی بینی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

بینی گوشتی را می‌شود عمل کرد؟



 

بینی گوشتی

 

بینی گوشتی چیست و چه تفاوتی با بینی استخوانی دارد؟ بینی گوشتی اصطلاحی است كه مراجعه‌كنندگان به كار می‌برند و به بینی‌ای كه دارای پوست قطور و بزرگی قسمت نرم بینی یعنییك سوم پایینی باشد می‌گویند...

 

عواملی كه سبب بزرگی یك سوم پایینی بینی می‌شود عبارتند از: پوست قطور، بافت همبندی عضلانی زیاد در زیر پوست و غضروف‌های بزرگ و قطور پایینی كناری. از بین عوامل فوق آنچه شكل‌دهی بینی را بیش از همه مشكل می‌كند، پوست قطور است.

 

از طرف دیگر مراجعه‌كنندگان، عبارت بینی استخوانی را هنگامی به كار می‌برند كه دو سوم بالایی بینی بزرگ و دارای قوز باشد. عناصر آناتومیك كه در این بزرگی نقش دارند عبارتند از استخوان‌های بینی، غضروف‌های بالایی كناری و كناره جلویی تیغه بینی. با دكتر حمید ملكان‌راد، متخصص جراحی پلاستیك و استادیار دانشگاه علوم پزشكی ارتش در این باره به گفتگو نشسته‌ایم:

 

عمل كردن كدام بینی راحت‌تر است؛ بینی گوشتی یا بینی استخوانی؟

 

جراحی بینی یكی از تكنیكی‌ترین اعمال جراحی است و انجام آن هیچ‌گاه راحت نیست و نیازمند جراح باتجربه و دوره‌دیده است و یك جراح باتجربه و دوره‌دیده از عهده هر دو نوع بینی برمی‌آید ولی در هر مورد باید تكنیك‌های مناسب آن نوع را به كار برد.

 

بهبودی بینی گوشتی سریع‌تر است یا بینی استخوانی؟

 

هنگامی كه مشكل اصلی در بزرگی یا بدشكلی استخوان‌ها و غضروف‌های دو سوم فوقانی بینی و پوست نازك باشد با شكل دادن به اسكلت بینی و كشیدن پوست نازك روی آنها، می‌توان به سرعت شكل زیبای ساخته شده را آشكار كرد ولی اگر بافت نرم زیاد و به خصوص پوست قطور مشكل اصلی باشد، چون تورم ناشی از عمل، زیادتر و طولانی‌تر است برای اینكه شكل نهایی بینی معلوم شود باید بیمار و جراح صبر بیشتری داشته باشند. در افراد با پوست نازك شكل نهایی بینی در نمای نیمرخ پس از 6 ماه مشخص می‌شود ولی در نمای روبه‌رو ممكن است تا 18 ماه بینی به كوچك شدن ناشی از كاهش ورم ادامه دهد. این زمان برای پوست‌های قطور مطمئنا طولانی‌تر است.

 

آیا روش جراحی بینی استخوانی با بینی گوشتی متفاوت است؟

 

ابتدا یك نكته را بگویم، در ایران به ندرت ممكن است با كسی برخورد كنیم كه فقط بینی گوشتی یا بینی استخوانی داشته باشد و در اغلب موارد تركیب هر دو وجود دارد و باید تكنیك‌های مناسب برای هر دو را به كار برد. در بینی‌های استخوانی مهم‌ترین كار، كاستن از حجم بینی و شكل‌دهی آن است در حالی كه در بینی‌های گوشتی مهم‌ترین اقدام كاستن بافت از یك قسمت و افزودن بافت به قسمت یا قسمت‌های دیگر است. بافت افزودنی در اغلب موارد غضروفی است كه از تیغه بینی برداشته می‌شود ولی گاهی به علت سابقه ضربه یا شكستگی یا به دلیل نامشخص تیغه غضروفی بینی، استخوانی می‌شود و قابل استفاده نیست. در این هنگام معمولا انتخاب دوم غضروف گوش است. لازم به ذكر است كه برداشتن غضروف از گوش اثر بسیاری كمی بر جای می‌گذارد و نباید برای افراد نگرانی ایجاد كند. چون شكل دادن به بینی گوشتی بسیار مشكل است و توصیه می‌كنم كه فقط توسط جراحان باتجربه انجام شود.

 

آیا درست است كه بینی گوشتی برمی‌گردد؟

 

خیر. آنچه كه از بینی كاسته یا به آن افزوده می‌شود معمولا به همان صورت باقی می‌ماند اما آنچه در مورد بینی گوشتی صدق می‌كند تورم شدیدتر و طولانی‌تر است. تورم طولانی‌مدت ممكن است منجر به ایجاد بافت فیبروز و در نتیجه در همان حالت پایدار شود. بنابراین مراقبت‌های پس از عمل از جمله دو بالش گذاشتن زیر سر موقع خواب، ماساژ و چسب زدن باید با دقت بیشتر رعایت و طولانی‌تر انجام شود و نیز ممكن است نیاز به چند تزریق آمپول‌های ضدالتهاب طولانی اثر وجود داشته باشد.

‌salamat.ir