سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

تشخیص مردانی که پولدار می شوند!



 

 

راهی ساده برای تشخیص مردانی که پولدار می شوند

 

آیا می خواهید بدانید یک مرد ثروتمند است یا خیر؟ پس به جای نگاه کردن به کیف پول، به انگشتان دستش دقت کنید.

 

دانشمندان متوجه شدند مردانی که انگشت حلقه آن ها نسبت به دیگر انگشتان دست خصوصا انگشت اشاره بلند تر است، شانس بیش تری برای ثروتمندتر شدن و موفقیت در آینده دارند.

 

این موضوع هم چنین نشان می دهد که این فرد از نوع انسان هایی است که به سختی تلاش می کنند تا به هدف خود برسند و با شنیدن پاسخ منفی ناامید نمی شوند. این افراد برای موفقیت در یک معامله مالی یا رسیدن به فرد مورد علاقه خود بیش از همه تلاش می کنند و تا رسیدن به هدف دست از تلاش برنمی دارند.

 

اما از سوی دیگر مردانی که انگشت نشانه آن ها نسبت به انگشت حلقه بسیار بلندتر است به هیچ وجه روحیه خطرپذیری ندارند. آن ها هیچ گاه ریسک را نمی پذیرند و حتی ممکن است به چشم دیگران خسته کننده به نظر برسند.

 

دانشمندان متوجه شدند میزان هورمون تستسترون در بدن روی اندازه انگشت های دست تاثیر گذار است. این عامل هم در مورد مردان و هم در مورد زنان صادق است، اما تحقیقات نشان می دهد این عامل فقط روی شخصیت مردان تاثیرگذار است و روحیه آن ها را تغییر می دهد.

 

مردانی که دارای مقادیر بیش تری از هورمون تستسترون هستند در دسته مردان آلفا قرار می گیرند. این مردان بیش تر از دیگران خطر می کنند و تلاش بیش تری برای پیروز شدن در رقابت های مختلف چه ورزشی، چه اقتصادی و چه اجتماعی دارند.

 

دانشمندان دانشگاه کنکوردیا در کانادا طول انگشتان و شخصیت 415 مرد و زن را اندازه گیری کردند و نتایج تحقیقات خود را در نشریه تفاوت های شخصیتی و فردی به چاپ رساندند. مردان نوع آلفا که انگشت حلقه شان بزرگ تر از انگشت اشاره است در تمام جنبه های زندگی خطرپذیرتر هستند.

 

محقق این مطالعات دکتر اریک استنسترم در این باره گفت: این مردان معمولا ثروتمندتر و دارای تناسب بدنی بهتر هستند و بیش تر برای رسیدن به اهداف خود تلاش می کنند.

 

او در ادامه گفت: تحقیقات ما نشان می دهد رابطه بین هورمون تستسترون و ریسک پذیری در بین مردانی که دارای انگشت حلقه بلندتر نسبت به انگشت اشاره هستند در سه زمینه مالی، اجتماعی و سرگرمی ها بیش تر است. این مردان در فعالیت های ورزشی، تجاری و برخورد با دیگران بیش تر دست به خطر می زنند و به همین دلیل معمولا موفقیت های بیش تری نیز به دست می آورند.

 

البته دانشمندان اعلام کردند این حالت حتی در زمان رشد جنین انسان ها در رحم وجود دارد. هر چه یک جنین در حین رشد در معرض هورمون تستسترون بیش تری قرار گیرد با احتمال بیش تری در زندگی آینده خود دست به ریسک می زند.

 

پروفسور گاد ساد محقق ارشد در این باره گفت: در زنان معمولا اندازه این دو انگشت برابر است. برای اندازه گیری شما باید به طور دقیق فاصله بین نوک انگشت را تا محل اتصال با کف دست اندازه گیری کنید. در مردان معمولا انگشت حلقه بلندتر از انگشت اشاره است ولی هرچه این اختلاف بیش تر باشد به همان میزان احتمال موفقیت آن مرد بیش تر است.

 

زاک مندنهال که در این تحقیقات شرکت داشته است در این باره گفت: قرار گرفتن در معرض هورمون تستسترون در دوره بارداری نه تنها روی رشد مغز جنین تاثیر گذار است، بلکه رشد انگشت حلقه را نسبت به انگشتان دیگر کندتر می کند.

 

دانشمندان دانشگاه کمبریج هم متوجه شدند بانکدارانی که دارای انگشت حلقه بلندتر هستند موفق ترند. دلیل اصلی این است که آن ها بیش تر ریسک را می پذیرند و سریع تر نسبت به تغییرات بازار واکنش نشان می دهند.

 

البته این ویژگی دارای جنبه های منفی نیز هست. برای مثال مردانی که انگشت حلقه آن ها بلندتر است بیش تر از دیگران به سرطان پروستات دچار می شوند. اما از سوی دیگر این مردان کم تر دچار بیماری های قلبی و مشکلات باروری می شوند.

منبع: khabaronline.ir


ویدیو مرتبط :
مربیان پولدار-بازیکنان پولدار

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

راههای تشخیص بیماری ایدز-مراحل بیماری




 

با کاهش قدرت سیستم دفاعی به مرور زمان بدن آماده ابتلا به عفونتها و سرطانهایی می شود که به طور معمول در مردم عادی دیده نمی شوند ، این بیماریها بصورت بیماریهای ریوی ، اسهالهای شدید و مزمن ،‌ تبهای طولانی ، کاهش وزن ،‌ اختلالات شخصیتی،‌ بیماریهای مغزی وپوستی خود را نشان می دهند که درنهایت منجر به مرگ فرد مبتلا خواهد شد.

 

● علائم اصلی ایدز:


▪ كاهش وزن بیشتر از ۱۰ درصد

▪ اسهال مزمن بیشتر از یك ماه

▪ تبهای متناوب یا ثابت بیش از یك ماه

 

● علائم فرعی:


▪ سرفه پایدار به مدت بیش از یك ماه

▪ عفونت پوستی منتشر همراه با خارش

▪ تبخالهای عود كننده

▪ برفك دهانی

▪ عفونت تبخالی مزمن پیشرونده و منتشر

▪ بزرگ شدن عمومی غدد لنفی آلودگی به ویروس ایدز دلیل ابتلا به بیماری ایدز نیست ولی سرانجام تقریباً بطوراجتناب ناپذیری به بیماری ایدز منتهی می شود.

یكی از اولین راه های شناخت یك بیماری، شناخت علائم و مراحل مختلف سیر بیماری است. با این شناسایی می توان از گسترش و توسعه بیماری در مراحل اولیه پیشگیری نمود. علائم آلودگی بیماری ایدز بسیار پیچیده است و دارای مراحل چندی است كه الزاماًهمه آنها در افراد آلوده مشاهده نمی شود.

 

این مراحل عبارتند از:

 

 

● مرحله اول عفونت حاد:


در اغلب موارد در صورتی كه تعداد كافی ویروس ایدز وارد بدن فردی شود ، بعد از چند هفته علائمی نظیر تب ، گلودرد،بزرگی غدد لنفاوی، درد مفاصل و عضلات ، سر درد، ضعف و بی حالی، بی اشتهایی ، تهوع و استفراغ، كاهش وزن، اسهال و گاهی دانه های جلدی و یا تظاهرات عصبی ظاهر میگردد. این علائم اختصاصی نبوده و شباهت كاملی با نشانه های بسیاری از بیماریهای دیگر دارد. چون خود بخود ظرف یك تا دو هفته بهبودی حاصل میگردد ، كمتر اتفاق می افتد كه بیماری دراین دوره تشخیص داده شود. بعلاوه از هنگام ورود ویروس ایدز تا مثبت شدن نتیجه آزمایشگاهی كه نشانگر آلودگی فرد است حدود ۲ تا ۱۲ هفته و گاهی تا۱۶ ماه طول می كشد. در این فاصله زمانی ، فرد، آلوده بوده و ممكن است سایرین را آلوده كند.

 

 

● مرحله دوم بدون علامت:


پس از بهبودی خود بخودی مرحله حاد، بیمار وارد مرحله بدون علامت می شود كه بر حسب نوع ویروس آلوده كننده از۱۰تا ۱۷ سال طول می كشد. در این مدت شخص آلوده هیچگونه علامتی از بیماری را بروز نمی دهد و به ظاهر كاملاً سالم است ولی برای دیگران آلوده كننده می باشد. این مرحله نزد كودكان كوتاهتر است و در این مرحله شخص دیگران را مبتلا می كند. در این دوره آزمایش خون مثبت است. كنترل انتشار ویروس در این مرحله مشكل می باشد.

 

 

● مرحله سوم بزرگی منتشر و پایدار غدد لنفاوی:


دراین مرحله غدد لنفاوی به صورت بزرگ شده و به شكل قرینه و بدون درد در بیش از دو نقطه بدن بجز ناحیه كشاله ران ظاهر می شود حداقل ۳ماه باقی می مانند.

 

 

● مرحله چهارم مرحله قبل از ایدز و حالات وابسته به ایدز:


قبل از بروز علائم نهایی ایدز در بیمار ، عوارضی ظاهر می شود كه به آن علائم مربوط به ایدز می گویند و عبارتند از

▪ كاهش وزن بیشتر از۱۰درصد وزن سابق

▪ اسهال به مدت بیشتر از یك ماه

▪ تب به مدت بیشتر از یك ماه

▪ عرق شبانه

▪ خستگی، بی حالی و ضعف

این علائم را مقدمه استقرار كامل ایدز كه پایان طیف بیماری می باشد ، به حساب می آورند. در برخی موارد، بی قراری، بی اشتهایی، دل درد، سردرد وجود دارد و تغییرات عصبی منجر به از دست دادن حافظه و آسیب اعصاب محیطی می شود. این علائم معمولاً متناوب است ولی كاهش وزن در اكثر بیماران وجود دارد و پیشرونده هم می باشد. بسیاری از بیماران در این مرحله دچار ضایعات پوستی، مخاطی و ضایعات دائم و یا عود كننده دهنی و یا ناحیه تناسلی به علت ویروسهای مختلف می شوند.

 

 

● مرحله پنجم ایدز:


ایدز به مرحله نهایی آلودگی ایدز گفته میشود. در این مرحله به علت كاهش شدید قدرت دفاعی بدن، شخص، مستعد ابتلا به بسیاری عفونتهای و سرطانها می شود كه علائم بسیار متنوعی دارند و درنهایت بیمار را از پای در می آورند.