سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

ترك سیگار تاثیر روانی مثبت دارد



 

 

ترک سیگار

 

بسیاری از سیگاری‌ها برای این كه اضطراب خود را در دوره‌های پراسترس زندگی كاهش دهند به سیگار.و متوسل می‌شوند اما روانپزشكان آمریكایی تاكید دارند كه ترك كردن سیگار انسان را شادتر می‌كند و تاثیرات مثبت طولانی مدتی روی سلامت و بهداشت روانی این افراد دارد.

 

روانپزشكان دانشگاه‌های براون و كالیفرنیای جنوبی تاكید كردند: سیگاری‌ها نباید تصور كنند كه مجبور هستند با ترك سیگار این نیاز روانی خود را قربانی سلامت جسمی كنند چون سیگار كشیدن نه تنها نیاز روانی را برطرف نمی‌كند بلكه حتی سبب بروز علائم افسردگی می‌شود.

 

به گزارش روزنامه دیلی میل، دكتر كریستوفر كاهلر در این باره اظهار داشت: اگر سیگاری‌ها، سیگار را ترك كنند علائم افسردگی در آنها كاهش پیدا می‌كند و می‌توانند مثل گذشته شاد زندگی كنند.

 

این متخصصان روی 236 زن و مرد سیگاری كه تلاش می كردند سیگار را ترك كنند مطالعه كردند. آنها متوجه شدند افرادی كه توانستند سیگار را ترك كند پس از اتمام دوره آزمایشات خیلی شادتر از زمان آغاز آن بودند و به دلیل ترك سیگار بر میزان شادی آنها افزوده شده بود.

 

دكتر كاهلر تاكید كرد: اطمینان دارد كه این یافته در مورد اكثر افراد سیگاری صدق می‌كند.

منبع:سلامت نیوز


ویدیو مرتبط :
ترك سیگار (قسمت سوم)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تاثیر تفکرات مثبت و منفی بر سلامت



 

تاثیرتفکرات مثبت ومنفی برسلامت

 

این باور که نگاه مثبت یا منفی داشتن در زندگی می‌تواند بر سلامت جسم تاثیر بگذارد، مدت زیادی است که بر سر زبان‌هاست. خود شما تاکنون چند بار شده که به یک فرد بیمار یا شکست‌خورده گفته‌اید که جنبه خوب ماجرا را ببیند؟ امروز محققان اثبات کرده‌اند که نوع رفتار ما در برابر هستی به ویژه دید مثبت یا منفی‌ای که به آن داریم بیش از آنچه فکر می‌کنیم می‌تواند بر ما تاثیرگذار باشد.

 

چندی پیش دکتر بکالوی، استاد دانشگاه علوم اجتماعی یال نشان داد داشتن دیدمثبت بر سلامت ما تاثیر شگرفی دارد. وی پس از زیر نظر گرفتن 660 فرد که پرسش‌نامه‌‌ای را در سال 1975 میلادی پر کرده بودند و در آن از نوع دید خود به پیری سخن گفته بودند و بررسی سن فوت هر یک به این نتیجه رسید افرادی که دید مثبتی به پیری دارند به طور میانگین 5/7 سال بیش از کسانی که دید منفی نسبت به آن دارند عمر می‌کنند.

 

تحقیق دیگری که در سال 2003 میلادی در دانشگاه wisconsin-madison انجام شد نشان داد واکسن آنفلوآنزا تاثیر بهتری بر کسانی دارد که دید مثبتی به زندگی دارند. در این پژوهش 52 فرد زیر نظر گرفته شدند و به آنها واکسن آنفلوآنزا تزریق شد، اما پیش از آن پزشکان از داوطلبان خواستند به یک خاطره خوب و یک خاطره بد فکر کنند و فعالیت مغزی آنها ثبت شد.

 

کسانی که بیشتر وقف خود را صرف فکر کردن به یک خاطره خوب کرده بودند تا یک خاطره بد سمت چپ کورتکس جلوی مغزشان که مسوول احساسات مثبت است، فعال‌تر بود و 6 ماه بعد میزان پادتن مقابله با ویروس در بدن‌شان در مقایسه با سایر افراد بیشتر ترشح شده بود. به نظر می‌رسد داشتن دید مثبت به زندگی حتی می‌تواند بر تجربیات فیزیکی هم تاثیر بگذارد. طبق تحقیقی که در سال 2005 میلادی در دانشکده پزشکی Wake forest انجام شد به اثبات رسید نوع رفتار و نگاه ما به دنیا حتی بر میزان دردی که حس می‌کنیم هم تاثیر می‌گذارد. طبق بررسی‌ها داوطلبانی که به آنها گفته می‌شد قدرت تحمل درد بالاتری دارند و بدن‌شان قوی‌تر است درواقع به شدت درد واکنش کمتری نشان می‌دادند. به عبارت ساده‌تر فکر آدم‌ها خود می‌تواند همانند یک مورفین در بدن عمل کند.

منبع: ریدرزدایجست