سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

تاثیر شیردهی غلط در اختلالات شنوایی



 

تاثیر شیردهی غلط  در اختلالات شنوایی

 

 

یکی از عوامل موثر کم شنوایی و عفونت های مزمن گوش میانی، ناآگاهی مادر از نحوه صحیح شیردادن به نوزاد است.

 

 

به گفته یک متخصص گوش، حلق و بینی، به علت صافی شیپور استاش گوش نوزادان در هنگام شیرخوارگی، مادران باید به زاویه سرنوزاد توجه داشته باشند. با صاف بودن شیپور استاش در نوزادان و ارتباط آن با اسفنگترهای ضعیف حلقی نوزاد و درنتیجه تجمع قطرات شیر درپشت گوش میانی شاهد عارضه اوتیت سروز (عفونت حاد گوش میانی) در نوزادان خواهیم بود که در صورت عدم درمان بموقع تهدیدی جدی برای شنوایی و بزرگسالی محسوب می شود.

 

 

این بیماری مرموز بدون هیچ عارضه ای ظاهر می شود و در سالهای بعد زندگی سبب کم شنوایی فرد خواهدشد.

 

 

هر عاملی نظیر سینوزیت، لوزه سوم و سایر بیماری های عفونی که به شیپور استاش خلل وارد کند زمینه ساز بروز این عارضه خواهدبود. اکثر کودکان با عارضه کم شنوایی حاصل از این بیماری علیرغم هوش سرشار، بدلیل عدم شنوایی صحیح کلمات با اختلال در تکلم و یادگیری مواجه می شوند و فرصت بروز استعدادهای خود را ازدست می دهند.

 


کودکان مبتلا به این عارضه هرگز نباید به حالت خوابیده به پشت نوشیدنی و غذا بخورند و تغذیه آنها باید درحال نشسته باشد.

 

 

مراجعه زودهنگام، تکمیل دوره های درمانی بخصوص مصرف آنتی بیوتیک ها به مدت (۱۴ تا ۲۱ روز) در بیماری های عفونی نوزاد و بکارگیری توصیه های پزشک معالج از عوامل بهبود بیماری است

 

منبع:روزنامه کیهان

 


ویدیو مرتبط :
اختلالات شنوایی عاملی برای افت درسی دانش آموزان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نشستن و برخاستن غلط ایرانی‌ها اصلی‌ترین علت شیوع اختلالات زانوست



یک کارشناس ارشد فیزیوتراپی:

نشستن و برخاستن غلط ایرانی‌ها اصلی‌ترین علت شیوع اختلالات زانوست

یک کارشناس ارشد فیزیوتراپی گفت: تصور بر این است که در زمان حرکت روی پله، فشار وزن به طور مساوی روی دو پا تقسیم می‌شود اما محاسبات پزشکی در مورد فشار وارد شده بر داخل مفصل در زمان بالا رفتن از پله حدود 4 برابر و در هنگام پایین آمدن از آن حدود 7 برابر وزن بدن روی زانو است که باعث اصطحکاک شدید می‌شود.

 



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

دکتر عبدالرضا زاهدی عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، اصلی‌ترین دلیل اختلالات زانو در بین ایرانی‌ها را نتیجه عادات غلط رفتاری در زمینه نشستن، ایستادن، راه رفتن و اجابت مزاج دانست و گفت: به طور کلی رفتاری که مفاصل زانو را در فواصل زاویه دار و تنگ قرار دهد موجب می‌شود تا مفصل این عضو نسبت به دیگر مفاصل درگیری بیشتری پیدا کرده و بیشتر تحت فشار قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه پله یکی دیگر از عوامل بروز آسیب دیدگی در زانو است، بیان کرد: تصور بر این است که در زمان حرکت روی پله فشار وزن به طور مساوی روی دو پا تقسیم می‌شود اما محاسبات پزشکی در مورد فشار وارد شده بر داخل مفصل در زمان بالا رفتن از پله حدود 4 برابر و در هنگام پایین آمدن از آن حدود 7 برابر وزن بدن روی زانو است که باعث اصطحکاک شدید می‌شود.

این کارشناس ارشد فیزیوتراپی با اشاره به وجود برجستگی در پشت استخوان کشکک افزود: این برجستگی زمانی که زانو خم و راست می‌شود به داخل یک شیار حرکت می‌کند اما یکی دیگر از مشکلات شایع سنین جوانی این است که گاهی اوقات ضعف عضلات ران به دلیل عدم تحرک موجب می‌شود در زمان صاف کردن پا این برجستگی در جای خود قرار نگیرد و غضروف مفصلی که زیر آن قرار دارد را تراش دهد که باعث به وجود آمدن درد شدید در زانو می‌شود که در اصطلاح به آن chondromalacia یا نرمی مفصلی می‌گویند.

وی با اشاره به وجود دو رباط صلیبی در زانو گفت: یکی از این رباط‌ها که در جلوی زانو قرار دارد رباط صلیبی قدامی و دیگری که در پشت زانو است رباط صلیبی خلفی نامیده می‌شود و ممکن است در حرکات ناگهانی، پرش‌ها و کشش‌های بیش از حد آسیب ببینند و دچار پارگی شوند.

زاهدی با بیان اینکه با توجه به میزان آسیب رباط‌های زانو درمان‌های متفاوتی از قبیل گچ گرفتن، جراحی و استراحت به بیماران توصیه می‌شود، تصریح کرد: در صورت انجام جراحی بیمار به 3 هفته فیزیوتراپی قبل از عمل به منظور تقویت عضله پا نیاز دارد تا پا قدرت قابل قبولی برای انجام حرکت‌های مورد نیاز حین جراحی داشته باشد و بعد از جراحی نیز عضلات دچار ضعف نشود.

وی در مورد انواع عمل رباط صلیبی گفت: یکی از روش‌های این عمل به شیوه بازسازی معروف است که در این روش ارتوپد جای رباط پاره شده یک رباط دیگر پیوند می زند که اتصال این رباط از دو طرف به استخوان است و متداول‌ترین روش انجام این پیوند با استفاده از پیچ و اندوباتون است.

این کارشناس ارشد فیزیوتراپی در پایان خاطرنشان کرد: روش دیگر جراحی رباط های صلیبی جراحی داخل مفصل است که توسط روش آرتروسکوپی داخل مفصل را مشاهده و سپس به کمک ابزار آرتروسکوپ رباط آسیب دیده را ترمیم می‌کنند./ایسنا