سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

تاتو وسیله انتقال بیماری‌های عفونی است


پزشکان هشدار داده‌اند که تاتو یا همان خالکوبی می‌تواند یكی از روش‌های انتقال هپاتیت به خصوص هپاتیت نوع C باشد.

افرادی كه تاتو می‌كنند 9 برابر بیشتر از سایر افراد در معرض خطر ابتلا به هپاتیت C هستند. پایگاه اینترنتی مدگورو در‌این ‌باره گزارش داد: سایر بیماری‌های عفونی مثل هپاتیت B، سیفیلیس، جذام و سل نیز می‌تواند از طریق خالكوبی یا تاتو منتقل شوند. متاسفانه امروزه خالكوبی ظریف و تاتو در میان جوانان و نوجوانان بسیار رایج شده است در حالی كه اكثر این افراد از خطر انتقال بیماری‌های خطرناك عفونی از این طریق بی‌اطلاع هستند.

در مورد رابطه تاتو با ایدز نیز ثابت شده است ویروسی كه موجب ابتلا به بیماری ایدز می‌شود از سه راه اصلی شامل آمیزش جنسی، انتقال خون و فرآورده‌های خونی آلوده به افراد دیگر و از طریق مادر آلوده به فرزند سرایت می‌كند.

به گفته متخصصان علوم پزشکی در دانشگاه فلوریدای آمریکا، تماس سوزن با خون در عمل خالكوبی نیز می‌تواند خطر ابتلای افراد به ایدز را تشدید کند و این دسته از افراد در مجموعه گروه‌های پرخطر قرار می‌گیرند.

منبع : ایسنا


ویدیو مرتبط :
بیماری سل یک بیماری مزمن عفونی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تلفن‌ همراه عامل انتقال باکتری‌های بیماری‌زای خطرناک



 

تلفن‌ همراه عامل انتقال باکتری‌های بیماری‌زای خطرناک

 

بر اساس نتایج حاصل از یک مطالعه جدید مشخص شد که تلفن‌های همراه می‌توانند حامل باکتری‌های بیماری‌زای فراوانی باشند که در این میان گوشی‌ بیماران بسیار آلوده‌تر از گوشی پزشکان و همکاران آن‌ها هستند و به همین خاطر در استفاده از این دستگاه الکترونیکی باید دقت بیشتری کرد.

به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) طبق گزارش جدید منتشر شده در نسخه ژوئن نشریه بین‌المللی "کنترل بیماری‌های عفونی" دانشمندان یکی از دانشگاه‌های ترکیه در بررسی جدید خود احتمال وجود باکتری‌ها و عوامل بیماری‌زا در گوشی بیماران، همراهان آن‌ها و یا کارمندان مربوط به خدمات بهداشتی و درمانی در بیمارستان‌ها را بررسی کردند. در این بررسی نمونه‌هایی از بخش‌های مختلف تلفن‌همراه از جمله صفحه‌کلید، میکروفون، گوشی و ... از گوشی‌های مربوط به 200 نفر جمع‌آوری شد.

این بررسی نشان داد که تلفن همراه بیماران ناقل باکتری‌های پاتوژنی عامل ابتلا به بیماری‌های عفونی خطرناک هستند. بر اساس آمار موجود در این بررسی، در حالی که 39.6 درصد موبایل‌های مربوط به بیماران این باکتری‌ها را روی خود جا داده‌اند، تنها گوشی مربوط به 20.6 درصد کارمندان بیمارستان‌ها و مراکز درمانی به این باکتری‌ها آلوده بوده‌اند.

کارشناسان بر این باورند که بیماران باید به صورت مرتب گوشی خود را ضدعفونی کنند تا جلوی احتمال انتشار باکتری‌های خطرناک از طریق گوشی آن‌ها به دیگرافراد گرفته شود.... / تحلیل : عصر ایران