سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

بیماری کرونا واکسن و درمان قطعی ندارد


رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه بیماری کرونا واکسن و درمان قطعی ندارد،گفت: در حال حاضر از تمامی افراد مشکوک به بیماری کرونا ویروس در کرمان نمونه‌گیری می‌شود.

خبرگزاری تسنیم: علی‌اکبر حق‌دوست اظهار کرد: البته در کرمان تعدادی از افراد علائم ابتلا به بیماری کروناویروس را دارند، اما نمی‌توان در این باره با قاطعیت اعلام نظر کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه علایم بیماری کروناویروس هم مانند سرماخوردگی و سایر بیماری‌های تنفسی است، افزود: این بیماری به شکل نفس‌به‌نفس منتقل می‌شود.

وی با بیان اینکه این امکان وجود دارد فرد مبتلا به بیماری کرونا علامتی نداشته باشد، اما ناقل بیماری باشد، بیان کرد: خوشبختانه در حال حاضر امکانات به اندازه‌ کافی در دانشگاه علوم پزشکی کرمان فراهم است.

حق‌دوست با تاکید بر اینکه بیماری کروناویروس درمان قطعی و واکسن ندارد، تصریح کرد: در این نوع از بیماری باید به شکل حمایتی از بیماران مراقبت کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه مردم باید اصول بهداشتی را رعایت کنند، خاطرنشان کرد: از تمامی هم‌استانی‌ها تقاضا می‌شود در شرایط فعلی از دست دادن و روبوسی با افرادی که از خارج از کشور به ویژه کشورهای حوزه خلیج‌فارس می‌آیند، خودداری کنند.


ویدیو مرتبط :
کشف داروی درمان قطعی بیماری ام اس

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

سیر؛ مفید برای درمان بیماری‌های تنفسی



 

فواید سیر



سیر خلط آور است و در درمان بیماری‌های تنفسی می‌تواند، موثر باشد.



مریم مراداف در گفتگو افزود: سیر از نظر طب قدیم ایران گرم و خشك است و حاوی ویتامین‌های A ،B ،C است و می‌تواند اشتها را افزایش دهد.

 


وی گفت: مصرف سیر محرك دستگاه ایمنی بدن است، ضد باكتری، قارچ و انگل‌های روده‌ای، ضدسرطان، خلط‌آور و ضد اسهال‌ است، باعث كاهش خطر بروز بیماری‌های قلبی-‌عروقی می‌شود و از تجمع پلاكت‌ها در خون جلوگیری می‌كند. مصرف آن برای دیابتی‌ها مفید است.

 



این متخصص تغذیه اضافه كرد: سیر دارای تركیبات سولفور شامل آلیسین است كه یك آنتی‌اكسیدان قوی محسوب می‌شود.



بیمارانی كه از داروهای ضد انعقاد استفاده می‌‌كنند، باید در مصرف سیر احتیاط كنند و ‌از این رو افرادی كه جراحی می‌كنند، باید ۷ تا ۱۰ روز پیش از جراحی از خوردن سیر خودداری كنند، چرا كه سیر زمان خونریزی را ‌طولانی ‌تر می‌كند. ‌

 

 

مراداف افزود: مصرف سیر معده را ضدعفونی می‌كند، رسوبات خون را حل می‌كند و مصرف آن به كسانی كه درد مفاصل، نقرس و روماتیسم دارند، توصیه می‌شود.

 


وی گفت: مصرف سیر مصونیت بدن را در مقابل بیماری‌ها افزایش می‌دهد، سیر خون را رقیق می‌كند و اثر خوبی در درمان تنگی نفس دارد،‌ سیر ضد انعقاد و لخته شدن خون است، مصرف سیر برای كاهش چربی خون به خصوص كلسترول موثر است. پایین آورنده فشار خون بالا است و از بروز سرطان‌ها جلوگیری می‌كند.

 



این متخصص تغذیه اضافه كرد: اثر سمی نیكوتین حاصل از دود سیگار را برطرف می‌كند و افراد معتاد به سیگار كه به علت نیكوتین دچار ناراحتی‌های هاضمه و قلب شده باشند، با مصرف سیر احساس بهبود می‌كنند.