سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

بیا جدا شیم، حوصله ندارم!



رشد طلاق,تقاضای طلاق,فرایند طلاق,طلاق توافقی

در پیشگاه خداوند همانطور که ازدواج محبوبترین نهاد است متلاشی شدن کانون خانواده هم از مغبوض ترین اعمال است و خانه ای که در آن طلاق واقع شده به خرابه ای تشبیه شده است .

در چند دهه گذشته طلاق آهنگی رو به رشد داشته است و با نگاهی اجمالی به آمار منتشر شده از سوی سازمان ثبت احوال کشور متوجه خواهیم شد که رشد طلاق در مقابل ازدواج در سالهای اخیر افزایش بیشتری داشته است .

با توجه به آماری که از سوی مسیولین منتشر شده است 80 درصد تقاضای طلاق در شهر تهران از سوی زنان بوده و به نوعی با طلاق توافقی زنان مهریه خود را بخشیده و طلاق گرفته اند. فرایند طلاق اغلب با اختلافات کوچک آغاز می شود و بعد در مسیر کشمکش ها قرار گرفته و در آخر با طلاق تکمیل می شود. از این رو شایسته است به برخی محورهای مهم که می تواند به کم کردن زمینه های اختلاف کمک کند بپردازیم:

*اصلاح نگرش نسبت به همسر آرمانی : چون انتخاب همسر یکی از مهمترین مقاطع زندگی یک فرد است تصور می شود باید ایده آل ترین فرد ممکن ازدواج کرد و یک تصویر آرمانی نسبت به همسر خود دارند اما واقعیت چیز دیگری است و در اغلب ازدواج ها این افراد عادی هستند که با یکدیگر ازدواج میکنند . و اگر با تصور زندگی با یک فرد آرمانی وارد زندگی مشترک شد با اولین چالش به وجود آمده فرد دچار یاس و سر خوردگی می شود . پس بهتر است واقعیت را بپذیریم و قبول کنیم که همسر ما هم یک فرد عادی است و ما باید انتظارات خود را تعدیل کنیم.

*شناخت : آشنایی زوجین از همدیگر از اهمیت زیادی برخوردار است و خانوادها باید بکوشند زمینه آشنایی زوجین را قبل از این که آنها زیر یک سقف بروند فراهم کنند تا اگر سازش و تفاهم در میان آنها وجود ندارد از همان ابتدا از هم جدا شوند و کار به ازدواج نکشد.

*اختلاف سلیقه : این نکته مهم است که زن و شوهر باید هم سلیقه باشند اما واقعیت این است که اختلاف سلیقه حتی در میان خواهر و برادری که دارای یک پدر و مادر هستند و تحت تربیت واحد بزرگ شده اند وجود دارد چه برسد به زن و شوهری با تربیت و خواست های متفاوت پس بهتر است در مواردی که با یکدیگر اختلاف سلیقه دارید با اتخاذ روش هماهنگ کننده سعی کنید با حفظ اختلاف سلیقه یتان به نتایج مطلوب رسیده و به این تفاوت سلیقه و نظر احترام بگذارید.

*عدم مداخله دیگران : در هر زندگی این فقط زوجین هستند که صلاحیت تصمیم گیری را در زندگی خود دارند . البته استفاده از راهنمایی و ارشاد بزرگترها منافاتی با این استقلال در تصمیم گیری ندارد ولی اجازه ندهید دیگران به جای شما در مورد زندگیتان تصمیم بگیرند.

*کم کردن انتظارات: کم کردن انتظارات می تواند باعث افزایش قدرت مواجهه با مشکلات شود اگر نگرش های اقتصادی خود را تعدیل کنیم می توانیم آستانه رضایت مندی از زندگی را هم پایین بیاوریم و با داشتن امکانات کمتر نیز احساس خوشبختی کنیم .

*تربیت صحیح خانواده : نظام تربیتی در خانواده ها باید سعی کند مفاهیمی چون شفقت ،رحمت، انصاف و گذشت ،تواضع و غیرت و قناعت ...... را در اذهان فرزندان خود نهادینه سازد تا باعث انعطاف پذیری بیشتر جوانان در مقابل مشکلات به وجود آمده شود.

*حفظ هویت جنسیتی : زن و مرد در خانواده باید بر هویت جنسیتی خود واقف باشند یعنی زن زنانگی کند و مرد مردانگی تا زمانی که زن و مرد خود رابه عنوان هویت مستقل بازشناسی نکرده و جایگاه خود را نشناسند نمی توان امید به داشتم خانواده ای توانمند و موفق داشت . این تفاوت های جنسیتی میان زن و مرد است که باعث جذابیت آنها برای یکدیگر می گردد.

*احترام به آزادی های فردی: زمانی که دو فرد با یکدیگر زندگی مشترکشان را شروع میکنند نباید این به منزله پایان هرگونه آزادی فردی طرفین باشد زن و مرد با ازدواج نباید زنجیری بر پای طرف مقابل باشند بلکه ازدواج یک تعامل و همراهی است پس سعی کنید همراه خوبی باشید نه مانع و مشکل پیش رو.

در آخر نباید از نقش جامعه و مراکز دولتی غافل شد اینکه فرد قبل از ورود به خانواده جدید تحت آموزش های لازم قرار بگیرد این آموزش ها باید توسط مدارس و دانشگاهها آغاز و توسط رسانه های همگانی تکمیل گردد و مهارتهای رفتاری و اخلاقی به جوانان ارایه گردد مهارتهایی مانند انتقاد پذیری ،تسامح ،چگونگی برقراری رابطه محبت آمیز ،کنترل خشم و......... اگر این ارزشها ی اخلاقی در میان جوانان نهادینه شود در زمان بروز اختلاف خانوادگی می توانند مسیر حل اختلافات را هموار تر نمایند.

و همچنین دولت ها موظفند با کاهش آلاینده های صوتی و تنفسی ،کنترل و کاهش تورم ،ایجاد زمینه های اشتغال و مسکن و پرداختن به مسئله ورزش همگانی و ایجاد مراکز مشاوره از میزان فشار عصبی وارد بر زوجین کاسته و زمینه استحکام بیشتر خانواده ها را فراهم نمایند.
منبع:تبیان

 


ویدیو مرتبط :
من حوصله ندارم

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

متهم به جنایت مسلحانه :دیگر حوصله پاسخگویی به سوالات قضایی را ندارم!



 نقابدار هفت‌تیر کشی که متهم به قتل یکی از بستگان همسرش با شلیک گلوله است، در تنگنای سوالات تخصصی قضات شعبه پنجم دادگاه کیفری یک استان خراسان رضوی قرار گرفت.

متهم به قتل این پرونده جنایی که به همراه وکیل خود پای میز محاکمه نشسته بود در حالی که سعی می‌کرد ارتکاب این جنایت هولناک را به افراد دیگری نسبت دهد گفت: «الان دیگر ماجرای آن زمان یادم نمی‌آید...» قضات باتجربه دادگاه کیفری که با طمأنینه به سخنان گاهی متناقض متهم گوش می کردند و گویی اوراق کامل پرونده را به خاطر سپرده‌اند، از میان اعترافات متهم در جلسات بازپرسی جملاتی را بیرون می‌کشیدند که متهم به ناچار اظهارات خود را انکار می‌کرد... او که مدعی بود «ع» (مقتول) پیامک‌های ناشایستی را برای همسرش ارسال کرده بود و او با دیدن این پیامک‌ها دیگر حال خود را نمی‌فهمید در پاسخ به سوال قاضی بنده‌ای (مستشار دادگاه) که پرسید:


* پیامکی برای «ع» (مقتول) فرستادی که او را بیرون بکشی؟ گفت: یادم نیست!


* چند روز طول کشید تا مخابرات پرینت پیامک‌های ارسالی را به تو داد؟ یکی دو روز! نه! همان جا که تقاضا کردم دادند. پیامک‌ها را در گوشی همسرم دیدم اما شماره‌های تلفن همان شماره مقتول بود.


* شماره مقتول را چگونه پیدا کردی که توانستی پرینت بگیری؟ شماره را از گوشی همسرم پیدا کردم و قصد داشتم آن پیامک‌ها را مطابقت دهم.


* آیا این عقلایی است که همسرت به فردی پیامک‌هایی با مضمون آنچه در پرونده ضبط است بدهد و بعد هم گوشی را در دسترس قرار بدهد و حتی آن پیامک‌ها را پاک نکند؟ شاید قرار بود من بفهمم!


* چرا همسرت را مورد ضرب و جرح قرار ندادی؟ دلم نیامد او را بزنم چون بچه شیر می‌داد.
* اسلحه کلت را چه موقع تهیه کردی؟ از حدود یک سال و اندی قبل تهیه کرده بودم چون دشمن داشتم.


* شما از گوشی خودتان به «ع» پیام دادید؟ یادم نمی‌آید! نه! الان یادم آمد از گوشی خودم پیام دادم.


* او هم با همین پیام بلافاصله سوار خودرو شد و نزد شما آمد؟ یادم نیست شاید برایش عادی بود.


* چرا از خانه قبلی خودتان اسباب کشی کردید؟ چون سوءظن پیدا کرده بودم. وقتی متوجه ماجرا شدم لوازم منزلم را به خانه مادرم بردم.


* بین اسباب‌کشی تا وقوع قتل چند روز طول کشید؟ حدود یک هفته! و من ۲ روز قبل از اسباب‌کشی متوجه ماجرا شده بودم. به همین خاطر هم حالم خیلی خراب بود!


* آیا مرحوم اطلاع داشت که شما منزلتان را تغییر داده‌اید؟ بله! او بیشتر خبرها را از طریق یکی از بستگان نزدیک همسرم داشت.


* پس چرا با پیامکی که تو با عنوان همسرت برای او ارسال کردی به محل قبلی زندگی‌ات آمد؟ نمی‌دانم!


* کارآگاهان بلافاصله پس از وقوع قتل گوشی مرحوم را بررسی کردند اما چنین پیامکی نبود؟ شاید پاک کرده است.


* مگر می‌شود از گوشی فرد ناشناس پیامک بفرستی و طرف مقابل هم قبول کند؟ نمی‌دانم.
* روز حادثه را توضیح بدهید؟ من قصد داشتم مرحوم را بزنم اما وقتی برادران همسرم به من زنگ زدند من به محل رفتم. آن‌ها او را زده بودند!


* پس وقتی شما دیدید «ع» کشته شده است از محل برگشتید؟ نه! من هم فقط ۳ گلوله از شیشه وانت که پایین بود به بدن او شلیک کردم.


* اما «ع» تنها با ۳ گلوله به قتل رسیده است؟ نمی‌دانم!


* همان ۳ گلوله هم از اسلحه شما شلیک شده است؟ نمی‌دانم! من شلیک کردم اما قبل از من هم او را زده بودند.


* وقتی به محل قرار رفتی لباس خاصی پوشیده بودی؟ نه! یک شال انداخته بودم تا این که شناخته نشوم!


* وقتی به محل رفتی افراد دیگری هم بودند؟ بله! برادران همسرم سوار پژو ۴۰۵ بودند که داشتند از محل می‌رفتند! ۸ سال کریستال می‌کشیدم. دیگر مغزم کار نمی‌کند.
* تنهایی به محل رفتی؟ بله


* وقتی آن جا رسیدی چه کسی یا کسانی را دیدی؟ برادران همسرم را دیدم که سوار بر موتور سیکلت آپاچی بودند و صورتشان را پوشانده بودند.


* شما که گفتید برادران همسرت سوار پژو ۴۰۵ بودند؟ هم سوار ۴۰۵ بودند هم سوار موتورسیکلت!
* اگر صورت‌هایشان پوشیده بود شما چگونه آن‌ها را شناختی؟ صورت‌هایشان نیمه باز بود! من دیگر حوصله پاسخ گویی به سوالات شما را ندارم اگر پدر مقتول قسم بخورد من قبول می‌کنم!


گزارش خراسان حاکی است: در ادامه این جلسه محاکمه که به ریاست قاضی علیزاده برگزار شد وکیل متهم نیز با عنوان این که لایحه دفاعیات خود را به محضر دادگاه تقدیم می‌کند به طور مختصر گفت: موکل من الان استرس دارد و حرف‌هایش متفاوت است او می‌خواست فقط مرحوم را بترساند یا زخمی کند ولی قصد قتل او را نداشت. ضمن این که وی در سابق اعتیاد شدیدی داشته که قرص‌های اعصاب مصرف می‌کرده است. در پایان جلسه محاکمه نیز قاضی علیزاده از متهم پرسید؟ آیا قبول داری که اسلحه مورد استفاده در قتل از کانال کولر و با راهنمایی شما کشف شده است که متهم پاسخ داد: بله! اسلحه مال من است و حتی همسرم از آن خبر نداشت. تنها برادران همسرم این موضوع را می‌دانستند.


سابقه خبر:  بیست و نهم شهریور سال گذشته، ۳ جوان نقابدار که سوار بر موتورسیکلت بودند و جوان مزدا سواری را تعقیب می‌کردند وارد توس ۹۱ شدند که ناگهان یکی از موتورسواران با شلیک چند گلوله راننده ۲۵ ساله وانت مزدا را به قتل رساند و از محل متواری شدند. متهمان مدتی بعد و با صدور دستورات ویژه‌ای از سوی قاضی سیدجواد حسینی (قاضی ویژه قتل عمد) و با پی‌گیری سرنخ‌های موجود توسط کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی دستگیر شدند که در این میان «م» به ارتکاب جنایت مسلحانه اعتراف کرد و جزئیات وقوع قتل را نیز مقابل دوربین قوه قضاییه در حضور مقام قضایی تشریح کرد.


  اخبار حوادث  -   خراسان