سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

بواسیر (هموروئید)، نشانه ها و درمان


بیماری بواسیر (هموروئید) بیماری رایجی است که نیمی از افراد در هر برهه ای از زندگی شان به آن مبتلا می شوند.

بیماری بواسیر (هموروئید) بیماری رایجی است که نیمی از افراد در هر برهه ای از زندگی شان به آن مبتلا می شوند. بواسیر (هموروئید) همان رگ های خونی بزرگ شده در ناحیه پایانی روده (رکتال) می باشد که غالبا ماندن آن در درون مقعد به جز خونریزی مشکل دیگری به وجود نمی آورد، به این دلیل که درون مقعد عصب زیادی به منظور احساس درد موجود نیست ولی هنگامی که بواسیر (هموروئید) در ناحیه خارجی مقعد نمایان می شود به جز خونریزی، درد ناراحت کننده ای را نیز همراه دارد که اگر به آن توجه نشود بعد از مدتی  و با گذشت زمان منجر به کم خونی و عفونت و حتی باعث سرطان رکتال نیز می گردد.



در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.

بواسیر (هموروئید)، نشانه ها و درمان


در زیر نشانه های بواسیر (هموروئید) را به طور خلاصه و فهرست وار برای شما می آوریم تا به محض بروز هر یک از این نشانه ها سریعا به پزشک متخصص مراجعه فرمائید.

نشانه های بیماری بواسیر (هموروئید):

1- بروز درد در ناحیه مقعد در موقع دفع مدفوع
2- ظاهر شدن ترشح مخاطی (بلغمی) پس از اجابت مزاج
3- دفع ناقص مدفوع (موقعی که حس می کنید  روده شما بعد از دفع مدفوع هنوز به صورت کامل خالی نشده است)
4- به وجود آمدن برآمدگی در ناحیه مقعد
5- به وجود آمدن درد و خونریزی در ناحیه مقعد در زنان باردار
6- بی اختیاری مدفوع
7- به وجود آمدن التهاب و تورم ناحیه مقعد
8-  خارج شدن بالشتک های عروقی از مقعد
9- خونریزی از مقعد
10- مشاهده رگه های خونی بر روی مدفوع
11- خارش در ناحیه مقعد.

هموروئید یا بواسیر

انواع بواسیر (هموروئید)

در قسمت پایانی کلون (روده بزرگ) کانال مقعد موجود است، کانال مقعد از شبکه های رگی کوچک که زیر پوست می باشند پوشیده شده است. حالت های مشخصی همانند زور زدن موقع دفع مدفوع، اسهال، یبوست و نشستن های دراز مدت منجر به بزرگ شدن این رگ ها می گردند، این شبکه رگی لایه های متورم بافتی ایجاد می کنند که به آنها بواسیر (هموروئید) گفته می شود. بواسیر (هموروئید) خود به دو بخش بواسیر داخلی و بواسیر خارجی قسمت می گردد.

هموروئید یا بواسیر، نشانه ها و درمان

بواسیر خارجی

در این بخش با هموروئید خارجی یا بواسیر خارجی بیشتر آشنا می شویم. بواسیر یا هموروئید خارجی برآمدگی نرمی در کناره های دهانه مقعد است. بیمارانی که مبتلا به هموروئید خارجی هستند غالبا از توده ای دردآور در کناره های مقعد گله می کنند، درد به طور سوزش ظاهر می گردد و پوست روی توده به وجود آمده احتمال دارد زخم بردارد و شروع به بوجود آمدن ترشح و خونریزی یا عفونت گردد.

هموروئید یا بواسیر، نشانه ها و درمان

بواسیر داخلی

با توجه به اینکه پایانه های عصبی حساس در درون مقعد یافت نمی شوند این گونه هموروئید داخلی زیاد دردآور نمی باشد ولی احتمال دارد موقع دفع مدفوع این هموروئیدها خونریزی نمایند و گاهی اوقات احتمال دارند به اندازه ای  ملتهب گردند که از مقعد خارج شوند بر این پایه هموروئید داخلی نیز به چهار بخش عمده قسمت می گردد:

 درجه یک: در این درجه بالشتک های هموروئید یا بواسیر از مقعد بیرون نمی گردند و فقط نشانه های آن دفع خون از مقعد و یا دفع خون با دفع مدفوع است در این مرحله هموروئید های کوچکی در سطح درونی دهانه مقعد به وجود می آیند که خیلی از اشخاص به این مرحله چندان توجهی نمی کنند تا هنگامی که به علت کشیده شدن مدفوع به روی آنها منجر به خونریزی می گردد.

درجه دو: در این درجه بالشتک های هموروئیدی یا بواسیری از مقعد بیرون می گردند اما به خودی خود می توانند دوباره به جای اولشان برگردند و نشانه آن خونریزی با درد است. در این درجه ناحیه کوچکی از هموروئید در هنگام دفع مدفوع از مقعد بیرون می گردد که به علت سفت بودن بافت پیوندی کانال مقعد هموروئید مجددا به درون باز می گردد.

درجه سه: در این درجه بالشتک های هموروئید از مقعد بیرون می گردند اما به خودی خود نمی توانند به محل اصلی شان برگردند و بایست با دست آنها را به درون مقعد هل داد و نشانه آن احساس درد با خونریزی است.

درجه چهار: در این درجه بالشتک های هموروئید یا بواسیر همواره در بیرون از مقعد هستند و به درون نمی روند و خیلی دردناک و با خونریزی همراه است که بایست در این درجه خیلی سریع به پزشک متخصص برای درمان هموروئید اقدام نمود.



کلینیک جراحی و درمان بیماری های نیشیمنگاه
بواسیر (همورئید)، شقاق، کیست مویی و فیستول
با لیزر در یک جلسه

هموروئید یا بواسیر میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان پردیس، نبش زاینده رود، پلاک 16، طبقه دوم

هموروئید یا بواسیر ۸۸۸۷۰۸۹۶ - ۰۲۱  |  ۰۹۹۰۱۹۴۲۴۷۴  |  پاسخگویی: 9صبح تا 9 شب

  

 

تماس مستقیم
۸۸۸۷۰۸۹۶ - ٠٢١


جهت تعیین وقت و یا پرسش سوالات خود به لینک زیر مراجعه نمائید:

www.darmancolorectal.com/hemorrhoid


ویدیو مرتبط :
هموروئید درمان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

درمان بواسیر با داروهای گیاهی



درمان بواسیر,درمان بواسیر با داروهای گیاهی

درمان بواسیر با داروهای گیاهی

  بواسیر(هموروئید)، بیماری دردناکی است که باعث التهاب و بزرگ شدن رگ های اطراف مقعد می شود. درمان های طبیعی برای بواسیر وجود دارد.
هاماملیس: به گزارش «هلث نیوز» از برگ ها، پوست درخت و ساقه های این گیاه برای تهیه دارو استفاده می شود. آب تقطیر شده این گیاه برای درمان بواسیر مفید است. برای استفاده،پنبه را به آب این گیاه آغشته کنید و به قسمت موثر بمالید.
سرکه سیب: این سرکه علاوه بر خاصیت انقباض، خاصیت ضد باکتریایی نیز دارد و استفاده از آن، به طور موقت درد و خارش مربوط به بواسیر را رفع می کند. روزی ۲ یا ۳ بار با پنبه آغشته به سرکه قسمت موثر را مرطوب کنید.
ژل آلوئه ورا: این گیاه ژل طبیعی است و استفاده از آن به تسکین درد کمک می کند.
شاه بلوط هندی: این میوه به طور موثر گردش خون بدن را بهبود می بخشد و ورم را کاهش می دهد. بواسیر نوعی واریس در قسمت مقعد به حساب می آید و با مصرف خوراکی این میوه، ورم کاهش پیدا می کند و علایم آن نیز کاهش می یابد.
سرگوم: این بوته همیشه سبز است که التهاب را درمان می کند. این گیاه علاوه بر کاهش ورم، دیواره رگ ها را تقویت می کند و در نتیجه درد را تسکین می دهد.
عصاره دانه انگور: عصاره دانه انگور برای بهبود بخشیدن به گردش خون و درمان واریس موثر است. تمامی قسمت های انگور به ویژه عصاره دانه انگور برای درمان بواسیر مفید است.

منبع:aftabir.com