سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

برای درمان سرفه گل گاو زبان مصرف کنید



 خواص درمانی گل گاوزبان, گیاه گل گاوزبان

برگ، دانه و گل گیاه گل گاو زبان خواص درمانی دارند.

 

گل گاوزبان دمنوشی برای سرماخوردگی
گل گاوزبان یک گیاه علفی به طول ۷۰ -۴۰ سانتی متر است. این گیاه در مزارع و گاهی زمین های بایر می روید. منشأ اولیه آن دمشق بوده است. از تجزیه شیمیایی این گیاه مهم ترین ماده ای که به دست می آید نیترات دو پتاس می باشد و بیشتر خواص آن مربوط به این ماده است. گل گاوزبان دارای طبیعت گرم و اثر نشاط آور، مقوی تمام بدن و آرامش بخش است.

 

در معالجه تب های دانه ای مانند سرخک، آبله مرغان مصرف دم کرده آن با لیموعمانی اثر شفابخشی دارد. این دم کرده در درمان دردهای ناشی از سنگ کلیه و دفع سنگ مثانه نیز بسیار مفید است. اگر دچار آلرژی های فصلی می باشید توصیه به مصرف دم کرده گل گاوزبان است. دم کرده گل گاوزبان برای درمان جوش های دهان، آفت دهانی بسیار نافذ است.

 

خانم علیزاده استادیار گروه باغبانی در باره مصرف گل گاو زبان گفت: شربت تهیه شده از دَم کرده گل، گل گاوزبان به عنوان ترکیبی خلط آور برای درمان سرفه قابل استفاده است.

 علیزاده  افزود: برگ، دانه و گل گیاه گل گاو زبان خواص درمانی دارند. 

 

گل گاوزبان,خواص گل گاوزبان,خاصیت گل گاوزبان

شربت تهیه شده از دَم کرده گل، گل گاوزبان برای درمان سرفه مفید است


وی تصریح کرد: در مراحل اولیه ناراحتی های ریوی و یا سرماخوردگی های همراه با تب، بهره گیری از دَم کرده برگ‌های گل گاوزبان توصیه می شود.

علیزاده ادامه داد: نوشیدن روزی سه بار و هربار 10 میلی لیتر آب برگ تازه یا افشره گل گاوزبان برای رهایی از افسردگی، اندوه و یا اضطراب تاثیرگذار است.

علیزاده  یادآور شد: افشره برگ، گل گاوزبان را می‌توان با مقدار مساوی آب رقیق نمود و برای خشکی و یا خارش پوست و همینطور جوش های  عصبی روی پوست مالید.

وی افزود: عُصاره برگ، گل گاوزبان به عنوان به عنوان ترکیبی نرم کننده برای پوست خشک و برطرف نمودن خارش‌های پوستی به کار می‌رود.


علیزاده تاکید کرد: کارشناسان مصرف دَم کرده برگ گل گاوزبان همراه با رازیانه را برای افزایش شیر مادران شیرده توصیه می‌نمایند.

منابع:

tabnak.ir
persianpersia.com


ویدیو مرتبط :
فواید مصرف گل گاو زبان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

«گل‌ گاو‌زبان» خانواده‌ای را تا پای مرگ برد


اقبال و توجه مردم به داروهای گیاهی هر روز بیشتر می شود. اما این گیاهان، در کنار خواص شان ممکن است خطراتی هم داشته باشند. به خصوص اینکه بسیاری از داروها توسط عطاری های غیرمجاز و غیر متخصص تجویز می شوند و ممکن است فرد را تا پای مرگ هم ببرند. اتفاقی که برای یکی از شهروندان تهرانی افتاده است.

مجله مهر: اقبال و توجه مردم به داروهای گیاهی هر روز بیشتر می شود. اما این گیاهان، در کنار خواص شان ممکن است خطراتی هم داشته باشند. به خصوص اینکه بسیاری از داروها توسط عطاری های غیرمجاز و غیر متخصص تجویز می شوند و ممکن است فرد را تا پای مرگ هم ببرند. اتفاقی که برای یکی از شهروندان تهرانی افتاده است.

خانواده نصراللهی هفته گذشته درگیر اتفاقی بودند که از خوردن داروی گیاهی شروع شد. آنها بعد از خوردن دم کرده گل گاو زبان و سنبل الطیب، در خیابان دچار مشکل شده و به بیمارستان منتقل شدند و یکی از آنها با مرگ هم دست و پنجه نرم کرد.

نصراللهی در تماس با مجله مهر گفت:«من و همسرم دم کرده گل گاو زبان و سنبل الطیب خوردیم و بعد از خانه مادر همسرم بیرون رفتیم. در خیابان حالمان به شدت بد شد. افت فشار شدید و سرگیجه داشتیم و بلافاصله خودمان را به بیمارستان رساندیم. چون خواهر همسرم هم از همین دم کرده خورده بود، با آنها هم تماس گرفتیم که گفتند او هم همین شرایط را پیدا کرده و توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شده است.»

نصراللهی و همسرش سه روز با همین حالت ها در بیمارستان بستری بودند اما خواهر همسرش وضعیت بدتری داشته است. او به کما می رود و بعد از چند بار شوک به زندگی باز می گردد.

مسئولان بیمارستان در حال پیگری این مسئله هستند. او می گوید:«گل گاو زبان و سنبل الطیب را به بیمارستان بردیم و قرار است آنها آن را آزمایش کرده و این هفته نتیجه را به ما اطلاع دهند. پزشکان می گویند یا مواد سمی با این دارو مخلوط بوده یا میزان سنبل الطیب آن آنقدر زیاد بوده که ما را دچار مسمومیت کرده است.»

لزوم ساماندهی و نظارت بر عطاری ها و داروهایی که در آنها فروخته می شود، مدت هاست مطرح است اما اتفاقی نمی افتد. ضمن اینکه ناآگاهی مردم از خواص و خطرات این داروها هم به مشکلات و بیماری های ناشی از آنها دامن می زند.

به طور مثال مصرف زیاد سنبل الطیب، در کنار خاصیت آرام بخشی، می تواند باعث مسمومیت شود. مقدار زیاد این داروی گیاهی، علائمی مثل خستگی، احساس سبکی سر، گشاد شدن مردمک چشم و مسمومیت کبدی به دنبال دارد و مصرف آن همراه با داروهای سیستم عصبی مرکزی مثل ضد افسردگی‌ها، ضد اضطراب‌ها، آرام بخش‌ها، خواب آورها و آنتی هیستامین‌ها می‌تواند بسیار خطرناک باشد.

اما بسیاری از مردم از این خطرات با خبر نیستند و بعضی عطاری ها هم بدون توجه به چنین مسائلی داروهای گیاهی را در اختیار مشتری هایشان قرار می دهند. باور غلط بی ضرر بودن گیاهان دارویی تا به حال بسیاری از مردم را دچار بیماری کرده است.