سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

بدترین عادت های خانم ها


این روزها کفش های پاشنه بلند بین خانم ها طرفدارهای زیادی پیدا کرده اند. خیلی از خانم ها هرروز، حتی برای رفتن به محل کار از این کفش ها استفاده می کنند. اما متاسفانه اثرات کفش های پاشنه بلند به خوبی ظاهرشان نیست...

 
 


1. کفش پاشنه بلند



صبح بخیر : این روزها کفش های پاشنه بلند بین خانم ها طرفدارهای زیادی پیدا کرده اند. خیلی از خانم ها هرروز، حتی برای رفتن به محل کار از این کفش ها استفاده می کنند. اما متاسفانه اثرات کفش های پاشنه بلند به خوبی ظاهرشان نیست. این کفش ها بر حالت بدن تاثیر می گذارند، به مفصل ها فشار می آورند، و باعث بروز بیماری هایی مانند آرتروز، کمردرد و آسیب به تاندون ها می شوند. البته باید اتفاقاتی مانند زمین خوردن و پیچ خوردن پا را هم به این مشکلات اضافه کنیم! برای اینکه این خطرات را به حداقل برسانید، سعی کنید کفش هایی با پاشنه حداکثر 1.5 سانت انتخاب کنید و حتما از کفی کفش استفاده کنید تا به مفصل ها فشار کمتری وارد شود.

2. حمل کیف سنگین



 بسیاری از خانم ها روزانه وسائل زیادی مانند شانه، برس، آینه، کیف آرایش، عطر، لیوان و... را با خود حمل می کنند و بدتر اینکه این بار سنگین را روی کتفشان قرار می دهند. متاسفانه خانم ها با این کار سلامتشان را در معرض خطر قرار می دهند. البته شاید در حال حاضر مشکلی وجود نداشته باشد، ولی حمل کیف های سنگین مدتی بعد به بروز مشکلاتی مانند کمردرد و گردن درد منجر خواهد شد. بنابراین تا دیر نشده به سراغ کیفتان بروید و همه وسائل غیرضروری را از آن خارج کنید.

3. پاک نکردن آرایش هنگام خواب

خیلی از خانم ها بعد از بازگشت از مهمانی به خاطر خستگی بلافاصله به رختخواب می روند و آرایششان را پاک نمی کنند. ماندن آرایش روی پوست، به همراه گرد و خاک و چربی که طبیعتاً در طول روز روی پوست جمع می شود، باعث بسته شدن منافذ پوست، جمع شدن و لکه دار شدن پوست می شود. همین طور ماندن مداد چشم یا ریمل روی چشم باعث قرمزی و حساسیت چشم و حتی عفونت آن می شود.

4. افسوس و اضطراب



 استرس می تواند بر سلامت جسم و روح ما اثر بگذارد، و زنان دو برابر مردان مستعد استرس وافسردگی هستند. اگرچه گفته می شود که این مسئله ریشه زیست شناختی دارد، ولی نگرانی در مورد آینده و حسرت و افسوس در مورد گذشته می  تواند این مشکلات را بیشتر کند. ضمن اینکه تحقیقات نشان می دهد شکست های عشقی و روابط ناموفقِ گذشته  زنان را بیش از مردان تحت تاثیر قرار می دهد.

5. وسواس در مورد قیافه و ظاهر

  نگرانی  در مورد ظاهر و عدم رضایت از آن هم در خانم ها و هم در آقایان دیده می شود ولی این نگرانی در زنان می تواند تبدیل به نوعی وسواس و دغدغه ذهنی شود. تحقیقات نشان می دهد 16 درصد زنان نرمال یا حتی لاغر خود را چاق می دانند و 90 درصد آنها دوست دارند دست کم یک قسمت از بدنشان را تغییر دهند. چنین نگرانی هایی نه تنها بر سلامت ذهن ما اثر می گذارد، بلکه می تواند از طریق رژیم های افراط گرایانه، اختلالات تغذیه و جراحی های زیبایی به سلامت جسم ما نیز لطمه بزند.

6. خوردن در حالت عصبانیت و ناراحتی

 هم خانم ها و هم آقایان گاهی نه از سر گرسنگی بلکه به خاطر هجوم احساسات، به خوردن رو می آورند. با این حال این احساسات معمولاً در مردان مثبت و در زنان منفی است. بسیاری از خانم ها وقتی غمگین و نارحت هستند به خوردن رو می آورند. علاوه بر این، زنان بیشتر از مردان شکلات و غذاهای پرکالری مصرف می کنند. بهتر است به جای خوردن چنین غذاهایی، در مواقع ناراحتی با پرداختن به کارهایی که دوست داریم، یا با ورزش و تمرین حواس خودمان را از عوامل ناراحت کننده منحرف کنیم.

7. عدم خواب کافی



 بی خوابی نه تنها بر ظاهر و احساسات ما تاثیر منفی می گذارد، بلکه می تواند احتمال تصادف و نیز بیماری های قلبی را بیشتر کند. پژوهش ها حاکی از آن است که اثر کم خوابی بر زنان بیش از مردان است. در عین حال زنان بیش از مردان خواب خود را به خاطر کمک به دیگران کم می کنند. متاسفانه کم خوابی بر فشار خون و مزاج زنان تاثیر زیادی دارد.

8. گذشتن از خواسته ها و نیازهای خود

 زنان نه تنها برای کمک و مراقبت از دیگران خواب خود را کم می کنند، بلکه بسیاری از آنها خواسته ها و احتیاجاتشان را فدای وظایف و کارهای خانه می کنند. بهتر است همه خانم ها یاد بگیرند که گاهی به این درخواست ها و تعهدات نه بگویند و وقتی هایی را فقط به خودشان اختصاص دهند.


ویدیو مرتبط :
‫10 عادت که از بدترین ها برای سلامت روانی شما هستند‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

بدترین عادت‌هایی که به کمرآسیب می رسانند 2



 

 

 

 

بدترين عادت‌هايي که به کمرآسيب مي رسانند2

 

ناديده گرفتن درد

بنابر تحقيقات انجام شده ناديده گرفتن درد باعث بدتر شدن آن خواهد شد.
نگرش بهتر:
به خودتان اجازه بدهيد که تعمدا درد را احساس کنيد. روانشناسان در يک آزمايش استاندارد درد، از 68 بيمار مبتلا به کمردرد خواستند که دست يا پاهاي خود را در آب يخ فرو ببرند. اين داوطلبان در خصوص مقابله کردن يا سرکوب کردن شوک ناگهاني ناشي از آب يخ آموزش‌هاي لازم را ديده بودند بنابراين وقتي دست يا پاي خود را وارد آب يخ کردند يکي از ماهيچه اصلي در کمرشان منقبض شد. در مقابل، زماني که با داوطلبان فقط در خصوص شوک ناگهاني آب يخ صحبت شده بود ولي به آنها جهت سرکوب (ساپرس کردن) شوک آموزشي داده نشده بود.هيچ نوع علايمي از منقبض شدن ماهيچه ديده نشد. علاوه برآنچه گفته شد ، افزايش انقباض ماهيچه‌‌اي باعث تشديد درد نيزخواهد شد.

تغيير عادت:

بهترين راه مقابله ذهني با بيماري پذيرفتن درد است. سعي کنيد به جاي پرداختن به احساسات منفي به جزئيات احساسي اين تجربه بپردازيد. اگر مشکلي مانند سوزش يا لرزش در قسمت کمر خود داريد آن درد را براي خود توصيف کرده و به خود يادآور شويد که آن برطرف خواهد شد.

 


نفرت داشتن

انسان جايز الخطاست. بخشش کمک مي‌کند تا کمر دردتان شفا يابد.
زماني که محققان مرکز پزشکي تحقيقات خود را روي 58 زن و مرد مبتلا به کمردرد مزمن آغاز کردند متوجه شدند افرادي که تکنيک‌هاي بخشيدن را آموزش ديده‌ بودند کمتر دچار عصبانيت، خشم، افسردگي و درد مي‌شدند.احساسات، کشش ماهيچه‌اي و افکار تاثير مستقيم روي شدت ارتعاش سيگنال‌هاي درد دارند.

تغيير عادت:
بخشيدن ديگران کاري نيست که به يکباره بتوان از عهده آن برآمد. بلکه براي بخشيدن بايد انتخاب کرد، بارها و بارها بايد احساس طرف مقابل خود را که باعث رنجش ما شده درک کرد و آن را جايگزين خشم و عصبانيت خود نمود. به اين صورت عمل کنيد: در ابتدا آن شخصي را که عميقا به او علاقه داريد تصور کنيد. سپس او در آرامش، خوشي،سلامتي و امنيت کامل تصور کنيد. حال اين بار خودتان را در چنين شرايطي تصور کنيد و بعد يک شخصي که اصلا او را نمي‌شناسيد. سرانجام کسي را که احساس خوبي نسبت به او نداريد در شرايط گفته شده تصور کنيد.

 

بدترين عادت‌هايي که به کمرآسيب مي رسانند2

 

نداشتن آرامش کافي
داشتن استرس شديد و هميشگي تاثير مستقيم در ايجاد کمردرد دارد.
به گفته سينت زماني که در شرايط استرس‌زا قرار گرفته‌ايد کل ماهيچه‌هاي بدن شما از قبيل ماهيچه‌هاي گردن و کمر به طور کامل منقبض مي‌شوند. سرانجام ماهيچه‌هاي منقبض شده نياز دارند که به حالت اوليه و راحت برگردند. اگر تمام مدت مضطرب بمانيد ماهيچه‌هاي گفته شده سفت و منقبض باقي خواهند ماند و باعث درد شديد خواهند شد.

تغيير عادت:

گاهي اوقات تنها دانستن اين نکته که ريشه کمر درد شما از استرس است براي شما مي‌تواند مفيد باشد. بنابراين با دانستن اين نکته هر روز براي رسيدن به آرامش روش‌هايي را تجربه خواهيد کرد. مثلا با ورزش کردن، خنديدن با دوستان و رفقا، خواندن کتاب‌هاي خوب و انجام مواردي از اين دست خواهيد پرداخت.
تحقيقات نشان مي‌دهد که گوش کردن به موسيقي از روش‌هاي درماني مفيد به شمار مي‌آيد. براساس تحقيقاتي که در گذشته در اتريش روي 65 نفر از کساني که به بيماري فتق ديسک مبتلا بودند صورت گرفت مشخص شد تلفيقي از موسيقي و ريلکسيشن ذهني به طور قابل توجهي باعث کاهش درد در ناحيه کمر مي‌شود. تمامي 65 بيمار از مراقبت‌هاي پزشکي استاندارد ( مصرف مسکن، فيزيوتراپي) برخوردار بوده اما ازنيمي از آن‌ها خواسته شد که هر روز به موسيقي گوش داده و تمرينات ريلکسيشن را نيزانجام دهند. پس از گذشت 10 روز، درحالي که گروهي که به موسيقي گوش داده بودند به کارهايي مانند بالارفتن از پله، بيرون آمدن از رختخواب و حتي خوابيدن پرداخته بودند از کم شدن شدت درد کمرشان خبر دادند. بعد از گذشت 21 روز، بيش از 40 درصد افرادي که به موسيقي گوش داده بودند کاملا از شر کمر درد رها شده بودند.موسيقي کمک مي‌کند تا هورمن‌هاي استرس و انقباضات ماهيچه‌ايي کاهش يابد.



تماشاي زياد تلويزيون

گذراندن ساعت‌هاي زيادي از روز در جلوي تلويزيون عاقبت خوشي براي کمر شما نخواهد داشت.
به خاطر بعضي دلايل، تماشاي زياد تلويزيون ممکن است باعث کاهش مدت زمان ورزش بشود، در خصوص اهميت ورزش و نقش آن در جلوگيري يا کاهش کمر درد مطالبي بيان شد. در تحقيقاتي که روي نوجوانان صورت گرفت مشخص شد نوجواناني که بيش از15 ساعت در هفته از وقت خود را جلوي تلويزيون يا کامپيوتر مي‌گذرانند 3 برابر بيشتر از همسالان فعال خود شانس مبتلا شدن به کمر درد را دارند. به طور متوسط يک نوجوان آمريکايي سه ساعت از روز را به تماشاي تلويزيون مي‌پردازد.نوجوانان با حالتي خميده به مدت چندين ساعت جلوي تلويزيون مي‌نشينند که اين امر باعث قوز در آوردن آن‌ها خواهد شد.

تغيير عادت:

به جاي اينکه وقت خود را صرف کانال گردي و يافتن يک برنامه جالب نمائيد سعي کنيد براي تماشاي برنامه مورد علاقه‌تان برنامه ريزي نمائيد. در زمان پخش تبليغات بازرگاني به انجام حرکات کششي و قدرتي بپردازيد تا از کرخت شدن ماهيچه‌ها بخاطر نشستن طولاني مدت جلوگيري به عمل آوريد. اگر بچه‌ايي داريد که از کمردرد شکايت مي‌کند سعي کنيد روزانه حداقل به اندازه چند متر پياده روي داشته باشد. اين کار مانع تشديد کمردرد شده و باعث مي‌شود تا ستون فقرات او که با رشد آهسته مواجه شده بهبود يابد.

 


ضد دردهاي طبيعي: داروهاي ضد درد يا استامينوفن را فراموش کرده و به گياهان دارويي و روش‌هاي طبيعي روي آوريد تا از شر درد و التهاب راحت شويد.