سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

با این گیاه به جنگ "جوش هایتان" بروید!



آویشن,خواص آویشن,خاصیت آویشن,خواص دارویی آویشن,خواص درمانی آویشن,خاصیت گیاه آویشن

آویشن گیاهی است علفی، دارای شاخه‌های زیاد و چوبی به ارتفاع تا 30 سانتی متر که در نواحی کوهستانی در بین تخته سنگ و به ویژه در کشورهای اروپایی می‌روید.

ساقه‌های آویشن پوشیده از کرک و برگ‌های کوچک زیادی است. برگ‌های آن کوچک، لوزی شکل، نوک تیز و به صورت متقابل، بر روی ساقه قرار دارند. این برگ‌ها به رنگ خاکستری روشن و با بوی بسیار نافذ است و دارای دم برگ‌های کوچکی نیز می‌باشد.

گل‌ها کوچک، گلی رنگ و یا سفید و به صورت مجتمع در انتهای ساقه قرار گرفته‌اند.

قسمت مورد استفاده‌ی گیاه، گل و به ویژه برگ‌های آن است. این گیاه، به طور محدود و برای تهیه‌ی داروها، در ایران کشت می‌گردد.
 

این گیاه "خاصیت ضد میکروبی" داشته بنابراین می توان آن را جایگزین داروهای شیمیایی برای رفع جوش در سطح پوست کرد.


المیرا رسولی متخصص طب سنتی گفت: گیاه آویشن در درمان "ضایعات التهابی آکنه" موثر است این گیاه دارویی را می تواند جایگزین داروهای شیمیایی کرد و آکنه را از بین ببرد.
 
وی با بیان اینکه آویشن خواص ضد میکروبی دارد بیان کرد: علت ایجاد جوش‌ها در نوجوانی و جوانی عدم تعادل چربی در سطح پوست است از این رو برای تعادل سطح تمام پوست می توان از "دمنوش آویشن" استفاده کرد.
 
وی در خصوص طرز تهیه این دمنوش تصریح کرد: برگ آویشن را می توان به مدت 20 دقیقه بجوشانید و مصرف یکبار در روز می تواند به "شفافی پوست" و رفع آکنه ها کمک کند.
 
وی در خصوص عوارضی که می تواند در استفاده از این گیاه دارویی ایجاد شود گفت: حساسیت های پوستی التهاب لب ها است و البته مصرف این نوع گیاه برای "خانم های باردار" ممنوع است.

 

منبع:.yjc.ir


ویدیو مرتبط :
#27 چرا به AMP نیاز داریم؟

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

با ماسك به جنگ جوش بروید



 

ماسك جوش صورت

 

حتما شما هم در میان دوست و آشنا افرادی را دیده‌اید یا می‌شناسید كه گرفتار جوش‌های پوستی شده‌اند. این جوش‌ها با توجه به این‌كه زیبایی فرد را تحت تاثیر قرار می‌دهد و شاید رها شدن از شرشان كار سخت و دشواری است، یك مشكل جدی به حساب می‌آید.

 

اگر شما هم به نوعی با این جوش‌ها دست و پنجه نرم می‌كنید، می‌توان به كمك ماسك‌های طبیعی ضدجوش از دست آنها خلاص شوید یا حتی از بروز این مشكل پیشگیری كنید.

ماسك جوش شیرین یكی از معروف‌ترین ماسك‌های ضد جوش است. برای درست كردنش كافی است مقداری جوش شیرین را در آب حل كرده و آن را روی صورت خود بگذارید. اجازه دهید این ماسك حدود 15 دقیقه روی پوست شما باقی بماند و پس از آن پوست خود را با آب ولرم شستوشو دهید.

 

عسل، این ماده مغذی و البته خوشمزه هم می‌تواند برای رفع جوش‌های شما كمك بزرگی به حساب بیاید. برای این كار مقداری عسل را روی محل جوش قرار داده و 15 دقیقه تامل كنید؛ سپس صورت خود را بشویید. برای تاثیر بیشتر این ماسك، سه روز در هفته از آن استفاده كنید.یكی دیگر از انواع ماسك‌های ضد جوش، موز له شده است. موز را له كنید و روی جوش قرار داده و پس از 20 دقیقه محل جوش‌ها را با آب گرم بشویید.

 

استفاده از شلغمی كه كاملا له شده باشد هم می‌تواند برای رفع جوش‌های سطحی مفید باشد.

استفاده روزانه و مداوم از ماست كم‌چرب به عنوان یك ماسك نیز برای مبتلایان به این عارضه پوستی كمك بزرگی به حساب می‌آید.

 

برای استفاده از ماست بهتر است ابتدا پوست صورت خود را با آب ولرم كاملا تمیز كنید و پس از آن ماست كم‌چرب را به مدت 30 دقیقه روی پوست خود قرار دهید.

اگر قصد استفاده از این ماسك را دارید، دقت داشته باشید اگر از ماست پرچرب استفاده كنید نه تنها جوش‌های شما برطرف نمی‌شود كه باعث تشدید جوشها نیز خواهد شد.

 

استفاده از گلاب هم یكی از راههای پیشگیری و همچنین درمان جوش‌های صورت است. برای این كار خوب است صورت خود را هر روز با گلاب شستوشو دهید. البته بهتر است این كار قبل از خواب انجام شود تا گلاب مدت زمان بیشتری روی پوست باقی بماند.

 

در پایان افرادی كه نگران جوش‌های صورت خود هستند بهتر است بدانند بخور دادن می‌تواند كمك بزرگی برای برطرف شدن جوش‌های آنها باشد بنابراین از بخور دادن مرتب و مداوم در طول هفته غافل نشوید.

منبع: جام جم