سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

باید ها و نباید های پول خرج کردن در 20 سالگی



دوران 20 سالگی معمولا با ویژگی هایی مانند سرخوشی و بی توجهی به آینده همراه است اما در همین دوران نیز افراد معمولا با محدودیت شدید بودجه مواجهند مگر اینکه یکی از همان جوانانی باشند که عکس های آنها در صفحات مربوط به «بچه پولدارهای» شهرهای مختلف منتشر می شود.

اگر در دوران 20 سالگی به سر می برید و می خواهید بدانید بهترین راه برای هزینه کردن پول اندکی که دارید چیست، ادامه این مطلب را بخوانید و به آن عمل کنید تا سال ها بعد مثلا در 30 سالگی کمتر حسرت روزها و البته پول های از دست رفته را بخورید.

مواردی که باید برای آنها پول خرج کنید

 پول خرج کردن,بچه پولدارها, هزینه کردن

1- آموزش
جدا از اینکه در دانشگاه مشغول به تحصیل هستید یا خیر تلاش کنید دانش و توانایی های خود را از طریق آموزش گسترش داده یا بهبود ببخشید. این آموزش می تواند به ورت یادگیری یک زبان خارجی، یادگیری یک نرم افزار گرافیکی، یادگیری برنامه نویسی کامپیوتر یا حتی یادگیری فنون مکانیک باشد.

در این سن شما به سختی می توانید پیش بینی کنید که طی سال های پیش رو جریان زندگی شما را به کدام سو خواهد برد پس بهتر است تا آنجا که می توانید به اندوخته دانش خود بیفزایید.

 پول خرج کردن,بچه پولدارها, هزینه کردن

2- سفر
وضعیت شغلی، ازدواج و بچه دار شدن باعث خواهند شد که سفر کردن به اندازه دوران 20 سالگی راحت نباشد. به خصوص که در این دوران شما انعطاف پذیری بیشتری خواهید داشت و می توانید به سفرهای ماجراجویانه تر و البته کم هزینه تری بروید. تجربه سفرهای مختلف به طور حتم به رشد شخصیت و جهان بینی شما کمک می کند پس این فرصت را از دست ندهید.

3- ورزش و سلامتی
زمانی فراخواهد رسید که وقت سر خاراندن هم نداشته باشید و البته شاید مجبور باشید که تمام روز را پشت میز محل کار خود سپری کنید، پس فرصت ورزش کردن دردوران 20 سالگی را از دست ندهید، حتی اگر مجبور باشید برای آن هزینه بپردازید.

برخورداری از جسمی سالم در دوران 20 سالگی مانند یک سرمایه گذاری است که در میانسالی به کمک شما می آید. اگر از 20 سالگی با مواردی مانند اضافه وزن خو بگیرید شرایط در دهه های بعدی زندگی به مراتب سخت تر خواهد شد.

مواردی که نباید برای آنها پول خرج کنید

 پول خرج کردن,بچه پولدارها, هزینه کردن

1- رستوران
بیرون غذا خوردن که در واقع تابعی از با دوستان وقت گذراندن است، یکی از ویژگی های جبران ناپذیر دوران 20 سالگی محسوب می شود. با اینحال مجبور نیستید که برای صرف غذا به رستوران های نسبتا گرانقیمت بروید. بخصوص اگر به رستوران رفتن عادت کنید آنگاه بدون اینکه متوجه باشید هر ماه پول هنگفتی را صرف رستوران خواهید کرد. تا زمانی که درآمد شما به اندازه کافی زیاد نشده، رستوران رفتن را به مناسبت های خاص محدود کنید.

2- پوشاک گران قیمت
خوش پوش بودن مترادف با لباس های گرانقیمت خریدن نیست. اگر همه بودجه ماهیانه خود را در آغاز ماه خرج خرید یک دست شلوار می کنید شاید بهتر باشد که در سبک زندگی خود تغییر ایجاد کنید.

3- آیفون 6
داشتن یک تلفن همراه هوشمند که اپلیکیشن های ارتباطی مانند وایبر روی آن قابل نصب باشد این روزها تقریبا برای همه واجب است بخصوص که می تواند هزینه های خط تلفن شما را نیز به میزان قابل توجهی کاهش دهد اما این دلیل نمی شود که اگر اکنون گوشی شما آیفون 5 است، در فکر ارتقای آن به آیفون 6 باشید. تکنولوژی های جدید به طور حتم جذاب هستند اما وقتی برای خرید آنها اقدام کنید که واقعا به آنها نیاز دارید. به طور مشابه، بهتر است فعلا با پلی استیشن 3 خود بسازید تا اینکه همه پس اندازتان را به خرید پلی استیشن 4 اختصاص دهید.

منبع:روزنامه هفت صبح

 


ویدیو مرتبط :
پول خرج کردن

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

چطور پول خرج كنیم؟



 

چطور پول خرج کنیم

 



گاهی وقت‌ها عدم موفقیت‌های مالی به علت داشتن الگوهای مالی قدیمی و نادرست اتفاق می‌افتد.


شما با تغییر این الگوها، می‌توانید رفتارهای مالی‌تان را بهبود بخشید و به موفقیت‌های بیشتری دست پیدا كنید.

 

یك راه خوب برای خارج‌شدن از چهارچوب الگوهای قدیمی این است كه برنامه مالی مشخصی داشته باشید و مصارف و مخارج‌تان را بودجه‌بندی كرده و درصد مشخصی از درآمدتان را به كارها و فعالیت‌های موردنظرتان تخصیص دهید و سعی كنید از این الگو پیروی كنید.
این كار كمك می‌كند تا بهتر بتوانید هزینه‌هایتان را مدیریت كنید. برای شروع می‌توانید از الگوی پیشنهادی زیر استفاده كنید.

 



55 درصد برای نیازهای اصلی و روزمره:

 

معمولا بیشترین بخش درآمد، صرف مواردی مانند خوراك، پوشاك، مسكن، بیمه، لوازم خانگی و چیزهایی از این دست - كه جزء ضروریات زندگی هستند - می‌شود. این موارد هزینه‌های بالایی دارند اما آن‌قدر ضروری هستند كه نمی‌توان از آنها چشم‌پوشی كرد.

 



10 درصد برای یادگیری و آموزش:

 

برای تقویت قوای ذهنی و افزایش توانایی‌هایتان و برای اینكه بیشتر بیاموزید و رشد كنید، مبلغی درنظر بگیرید. با این كار موقعیت‌ها و فرصت‌های جدیدی پیش رویتان قرار خواهد گرفت و به موفقیت‌ها و پیشرفت‌های بیشتری دست پیدا خواهید كرد.

 

 


10 درصد برای تفریح و لذت:

 

هر ماه بخشی از درآمدتان را برای تفریحات و علاقه‌های شخصی‌تان درنظر بگیرید. سعی كنید این احساس را از خودتان دور كنید كه پولتان به هدر می‌رود. خرج‌كردن پول در مواردی كه موردعلاقه شماست، باعث شادی و آرامش شده و احساس لذت و رضایت از زندگی را در شما بالا می‌برد.

 

 

چطور پول خرج کنیم

 


10 درصد برای پس‌انداز:

 

هر ماه مبلغی برای اهداف و برنامه‌های بلندمدت، مانند خرید مسكن، پس‌انداز كنید. از این مبلغ می‌توانید برای بازپرداخت یك وام یا شركت در سرمایه‌گذاری‌های بلندمدت و مطمئن استفاده كنید.

 

 


10 درصد برای پس‌انداز بازنشستگی:

 

بهتر است پولی را كه در این حساب نگه می‌دارید، خرج نكنید مگر اینكه بتوانید پول بیشتری تولید كرده، سرمایه‌گذاری كنید و در درازمدت بتوانید از محل ا ین پول درآمد بیشتری به دست آورید.

 

 

5 درصد برای هدایا و امور خیریه:

 

این حساب می‌تواند یكی از قسمت‌های مهم بودجه شما باشد تا به وسیله آن احساس سخاوتمندی، بخشش و كمك به دیگران خود را ارضا كنید. با این پول می‌توانید به افراد خانواده و دوستان‌تان هدیه بدهید، در امور خیریه و هر فعالیتی كه به تحقق اهداف عمومی و مردمی كمك كند، شركت كنید. این كار باعث می‌شود از خرج‌كردن پول احساس بدی نداشته و نسبت به ثروتمندشدن و قدرت ناشی از آن حس خوبی داشته باشید.

 

این الگو فقط یك نمونه پیشنهادی است و هر فردی می‌تواند با هر میزان درآمد، برنامه مالی متناسب با موقعیت و وضعیت خودش تنظیم كند و مقدار پولی كه در اختیار دارد، به درصدهای كوچك‌تری تقسیم كرده و بودجه‌بندی كند.

 


یكی از مزایای داشتن الگو و برنامه مشخص مالی این است كه شما را از چهارچوب‌های قدیمی دور كرده و به شما كمك می‌كند تعادل را رعایت كنید و با هزینه بیش از اندازه در یك بخش، به اهداف‌تان در سایر بخش‌ها لطمه وارد نكنید.