سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

ایمیل ها و پیامک های همسرمان را چک کنیم یا نه؟



شک کردن به همسر

 

همه اینها دلایلی است که باعث می شود بعضی از همسران چک کردن تلفن و کامپیوتر همسر خود را الزامی بدانند. خیلی ها با دیدن موبایل همسرشان که در اتاق جا گذاشته شده نمی توانند در برابر وسوسه چک کردن و مطمئن شدن دوام بیاورند.

آیا لازم است به همسرمان اجازه بدهیم پیامک ها و ایمیل هایمان را بخواند؟

آیا متقابلا باید پیامک ها و یا ایمیل های او را بخوانیم؟

آیا کارهایی از این قبیل نشاندهنده ضعف ارتباط و عدم اعتماد به طرف مقابل است؟

تکنولوژی مقصر است؟

تکنولوژی های جدید به افراد اجازه می دهد به راحتی و بدون ترس از لو رفتن به همسرشان خیانت کنند. دیگر کسی نیازی به تلفن های ثابت ندارد و می تواند اطلاعات خصوصی خود را در موبایل یا اینترنت ذخیره کند. بنابراین احتمال لو رفتن به اندازه ای نیست که قبلا بود. همه می توانند سریعا با تلفن همراه خود پیامک بدهند، یا پشت کامپیوتر یا لپ تاپ بنشینند و ای میل ارسال کنند. وجود امکاناتی مثل رمز عبور احتمال لو رفتن را تا حد بسیار زیادی کاهش داده است.

همه اینها دلایلی است که باعث می شود بعضی از همسران چک کردن تلفن و کامپیوتر همسر خود را الزامی بدانند. خیلی ها با دیدن موبایل همسرشان که در اتاق جا گذاشته شده نمی توانند در برابر وسوسه چک کردن و مطمئن شدن دوام بیاورند.

البته تکنولوژی همیشه قابل اعتماد نیست، مثلا همه ما ماجراهایی راجع به پیامک های اشتباهی شنیده ایم که اشتباها برای کس دیگری ارسال شده اند!

معنای این کار چیست؟

نکته جالب این است که بسیاری از زنان و مردان " کنجکاو "، دلیلی برای شک کردن به همسرشان ندارند. در واقع نیازی که این افراد به چک کردن تلفن همسرشان احساس می کنند، نیازی ناسالم است. بعضی روانشناسان می گویند چنین نیازی نشان دهنده تجارب تلخ گذشته و ضربه ای است که این افراد در روابط عاطفی پیشین خود تجربه کرده اند.

بعضی از افراد همیشه بدون دلیلی خاص به چک کردن می پردازند، و بعضی دیگر با مشاهده یا احساس تغییری ( اگر چه کوچک ) در رفتار همسرشان، شروع به چک کردن می کنند.

به عبارت دیگر، وقتی خانم یا آقایی تلفن همراه یا ای میل همسرش را چک می کند، ممکن است دلیلی برای این کار داشته باشد یا نداشته باشد. اگر کسی دلیلی برای این کار نداشته باشد ولی همچنان به چک کردن ادامه بدهد، ممکن است هنوز تحت تاثیر شکست های قبلی و روابط ناموفق گذشته باشد.

اگرچه بسیاری از همسران با هم صمیمی و نزدیک هستند، ولی به هر حال هر شخص نیازمند داشتن یک حریم خصوصی است، و تمایل به تجاوز به این حریم به هر دلیلی که باشد حرکت شایسته ای نیست. بررسی تلفن همراه یا کامپیوتر همسر می تواند دلایلی مانند عدم اعتماد، احساس ناامنی یا گرایش به کنترل و سلطه بر اتفاقات پیرامون داشته باشد. ولی همه این موارد از راه های دیگری نیز انجام پذیرند.

اگر شما یا همسرتان احساس می کنید که به چک کردن پیامک ها یا ای میل های دیگری نیازمندید ، راجع به آن با هم صحبت کنید. کنجکاوی و تجاوز به حریم شخصی می تواند رابطه همسران را در معرض خطر قرار دهد.

یک خطر دیگر

اما خواندن ای میل ها و پیامک های همسر خطر دیگری هم دارد، به این معنا که یک همسر شکاک چیزهایی را می بیند، و چیزهایی را حس می کند که واقعا وجود ندارند. یک علامت یا اشاره کافی است تا چنین کسی مطمئن شود که همسرش در حال خیانت کردن است.

به عنوان مثال، لحن اکثر افراد در پیامک ها غیر رسمی تر از برخوردهای رو در رو است. گاهی خواندن پیامکی که شوخ و غیر رسمی به نظر می رسد باعث ایجاد سوتفاهم می شود. به خصوص که افراد شخصیت ها و برداشت های متفاوت دارند و می توانند یک جمله را به شکل های گوناگون تفسیر کنند.

گاهی حتی یک علامت تعجب یا خنده می تواند معنای نادرستی را به ذهن تداعی کند.

منبع : زندگی ایده آل

 


ویدیو مرتبط :
ایمیل پیامک

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آیا وزارت ارشاد حق چک کردن پیامک ها را دارد؟



 

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب:ایتنا نوشت: موضوع امكان بررسی محتوای پیامك‌های كاربران از سوی اپراتورهای تلفن همراه، همیشه از یكی مسائل جنجال‌برانگیز و پرسروصدا بوده است، و هر زمان كه این موضوع در رسانه‌ها مطرح شده،  احتمال آسیب دیدن حقوق مشتریان، از مسائل مورد توجه مردم و رسانه‌ها قلمداد شده است. البته همواره به دنبال طرح این موصوع، مسئولین دولتی مربوطه عمدتا با تكذیب موضوع، دستگاه‌های دولتی را حامی حقوق مشتریان و حریم خصوصی ایشان دانسته‌اند، و یا این كه برای رفع نگرانی مردم، آن را تنها و تنها توسط دستگاه‌های نظارتی مسئول و فقط در چارچوب قانون محدود نموده‌اند.

البته تا جایی كه برای همگان قابل قبول و مبرهن است، این واقعیت است كه بررسی پیامك‌ها هم همانند شنود مكالمات، می‌تواند در موارد خاص(مانند پیگیری جرائم و...) و با طی كردن مسیر قانونی خود، و همچنین مستند به حكم قضایی اعمال گردد و طبعا به همین دلیل، این حكم فقط در موارد استثنا به كار می‌رود و نه همیشه.

اما معلوم نیست سامانه فعلی نظارت، دارای چه مشكلی است كه به تازگی یك دستگاه مدعی دیگر به این عرصه وارد شده و كار را پیچیده‌تر می‌نماید.

اخبار رسیده حاكی از آن است كه اخیرا با ورود یكی از زیرمجموعه‌های وزارت ارشاد به این عرصه، این موضوع و نگرانی‌های ناشی از آن مجددا در كانون توجه قرار گرفته است، و به نظر می‌رسد در صورت عدم توجه مسئولین برای بررسی و گره‌گشایی از مسئله، رویه‌های نادرستی كه در برخی حوزه‌های دیگر تجربه شده، در این حوزه نیز باب گردد.

به گزارش ایتنا «مركز توسعه رسانه‌های دیجیتال» كه به سرعت در حال گسترش چندبعدی حوزه فعالیت خود در همه عرصه‌هاست، اخیرا از یكی از اپراتورهای تلفن همراه كشور و نیز همه شركت‌های ارائه دهنده خدمات پیامك(CPها) مرتبط با آن به صورت مكتوب درخواست كرده تا هرچه زودتر شرایطی را فراهم آورند كه امكان بررسی محتوایی تمامی سرویس‌های ارزش‌افزوده تلفن همراه را برای این دستگاه دولتی ایجاد نماید، و البته برای اجرای هرچه بهتر این خواسته، این شركت ها موظفند سامانه‌ای اختصاصی را نیز ایجاد نمایند!

بدیهی است كه این خواسته، ضمن آن كه دستگاه‌ها و شركت‌های مخاطب را(كه عمدتا از بخش خصوصی محسوب می‌شوند) در شرایط دشواری قرار داده و آنها را متحمل هزینه‌های فراوانی می‌نماید، مجددا با طرح مسئله كنترل پیامك‌ها، موجب افزایش دغدغه كاربران شده، و به اطمینان میان كاربران و مسئولین لطمه خواهد زد.

در این خصوص توجه به چند نكته ضروری است.

اول این كه، آیا این مركز اساسا حق ورود به موضوع و ایفای نقش را دارد؟ و مستند قانونی بودن این اقدام چیست؟

نكته دوم، این احتمال و نگرانی وجود دارد كه هر دستگاه مرتبط یا غیرمرتبطی به خود حق ورود به موضوع و اعمال نظر و قدرت را بدهد؛ بدین ترتیب با گسترده‌تر شدن حیطه حق نظارت محتوایی پیامك‌ها به دستگاه‌های محتلف و پیچیده‌تر شدن موضوع، آیا شاهد اعمال سلیقه نخواهیم بود؟ همانگونه كه اكنون در زمینه فیلترینگ اینترنت هم شاهد آن هستیم و گاه با اعمال سلیقه‌ای در موضوع، حتی انتقاد دستگاه‌های دیگر مانند نمایندگان مردم در مجلس را موجب شده است؟

این اقدام كه می‌تواند امنیت مشتركان را(دست كم از نظر روانی) زیرسؤال قرار دهد، چندان به صورت شفاف عرضه و ارائه نشده و وضعیت فعلی این طرح و سرنوشت آن اكنون در پرده ابهام است، اما گفته می‌شود كه ظاهرا وزیر ارشاد را نیز به موضع‌گیری مخالف واداشته است، هرچند كه تاكنون به صورت رسمی اعلام نشده است..../انتخاب