سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

اگر دندان نهفته دارید، بخوانید



دندان,دندان عقل,دندان نهفته

اگر دندان نهفته دارید، بخوانید
نهفتگی دندان ‌ها، به خصوص در مورد دندان های عقل اختلالی رایج و آشنا می باشد.اغلب افراد تجربه دندان نهفته را در خود و یا اطرافیان دارند. نهفتگی دندان ‌ها، به خصوص در مورد دندان های عقل اختلالی رایج و آشنا می باشد.
دندان نهفته: به دندانی گفته می شود که به علت کوچک بودن فک و کمبود فضا، نامتناسب بودن قوس دندانی، تراکم غیر طبیعی استخوان و یا مزاحمت و اشغال فضا توسط دندان های مجاور، در زمان مناسب رشد نمی کند و معمولا روی آن با استخوان، بافت مخاطی و یا هر دو پوشیده می شود. 
شایع ترین دندان های نهفته به ترتیب عبارتند از:دندان های عقل، دندان های نیش بالا و دندان های آسیاب کوچک.
متخصصان توصیه می کنند که دندان های نهفته باید پس از تشخیص هر چه سریع تر خارج شوند و یا در صورت امکان از طریق تکنیک های ارتودنسی به قوس دندانی هدایت گردند. با افزایش سن، جراحی دندان های نهفته دشوارتر شده و با عوارضی همراه خواهد بود.
در صورت عدم امکان هدایت دندان نهفته به جایگاه اصلی آن در قوس دندانی، خارج کردن آن ضروریست، زیرا می تواند موجب عفونت، ایجاد کیست، تومور، صدمه و بی نظمی در دندان‌های مجاور و خطر شکستگی استخوان فک در مواجهه با ضربات شود.

برای پیشگیری از نهفتگی دندان، تشخیص به موقع این اختلال و خارج کردن دندان نهفته باید به صورت منظم و از دوران کودکی تحت نظر دندانپزشک بود.

منبع:seemorgh.com


ویدیو مرتبط :
ارتودنسی و دندان نهفته

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اگه دوست دارید بدانید بخوانید؟



 

 

آیا می دانید خواص ماهی

 

 

مصرف تن ماهي و ماهي پخته خطر بروز سكته مغزي را در دوران كهنسالي كاهش مي‌دهد. خوردن ماهي سرخ شده يا ساندويج ماهي خطر اين عارضه را افزايش مي‌دهد. تاثير ماهي بر روي بيماري‌هاي قلبي - عروقي نيز به نوع پختن اين ماده خوراكي و مصرف آن در شيوه‌هاي مختلف پخت بستگي دارد.