سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

اسفناج، سپـر سبـز برابر ویروس ها


اسفناج یك سبزی صددرصد ایرانی است كه اروپایی‌ها برای اولین‌بار در قرن دهم میلادی با آن آشنا شده‌اند. نام اسفناج كه تقریبا در همه زبان‌ها از همین ریشه گرفته شده از واژه «اسپاناخ» گرفته شده است كه در فارسی باستانی به معنای دست سبز است.


مجله زندگی ایده آل: اسفناج یك سبزی صددرصد ایرانی است كه اروپایی‌ها برای اولین‌بار در قرن دهم میلادی با آن آشنا شده‌اند. نام اسفناج كه تقریبا در همه زبان‌ها از همین ریشه گرفته شده از واژه «اسپاناخ» گرفته شده است كه در فارسی باستانی به معنای دست سبز است. این گیاه جادویی به اندازه‌ای پرخاصیت و پرفایده است كه توصیه می‌شود در صورتی كه مشكل سنگ كلیه و مفاصل ندارید تا سه نوبت در هفته از آن بخورید و از خواص بی‌نظیر آن بهره‌مند شوید.



خوراك آدم‌های بی‌اعصاب

اگر آدم عصبی هستید یا دور و برتان كسی هست كه اعصاب درست و حسابی ندارد حتما اسفناج را وارد رژیم غذایی كنید، چون تركیبات موجود در این سبزی برای تقویت اعصاب و آرام‌بخشی بسیار موثر است.

استخوان پولادین

خام یا پخته تفاوتی ندارد؛ اسفناج دارای مقادیر زیادی كلسیم و ویتامین K است كه برای استحكام و ترمیم استخوان‌ها بسیار موثر است. پس اگر خدای ناكرده دچار شكستگی استخوان شده‌اید اسفناج بخورید تا هر چه زودتر بهبود پیدا كنید.

چشم عقاب

معمولا سن كه بالا می‌رود یكی از اعضایی كه دچار ضعف می‌شود، چشم است. اما كارتنوئیدهای موجود در اسفناج یكی از موثرترین راه‌ها برای جلوگیری از پیر چشمی، آب‌مروارید و ضعف بینایی است.

نكات خواندنی درباره اسفناج



  •   اسفناج از خانواده چغندر است.
  •   بدترین روش مصرف اسفناج آبپز كردن آن و بهترین روش تفت دادن آن با كمی روغن است.
  •   اسفناج علاوه بر اینكه به عنوان رنگ خوراكی كاربرد دارد از آن برای تولید رنگ‌های باكیفیت برای مصارف هنری نیز استفاده می‌شود.
  •   كشور چین به تنهایی 85درصد اسفناج جهان را تولید می‌كند.
  •   شخصیت كارتونی ملوان زبل یا پاپای كه با خوردن اسفناج قدرتمند می‌شد باعث رونق بازار مصرف اسفناج در جهان شده است.
  •   یك پیمانه اسفناج دارای 40‌كالری است در حالی كه یك‌چهارم شكلات كیت‌كت 57 كالری دارد.
  •   اسفناج دارای ماده شیمیایی به نام اگزالات است كه با وجود قرار گرفتن در رده مواد مفید برای بدن اما مصرف بیش از حد آن ممكن است باعث ایجاد سنگ مثانه و كلیه شود، بنابراین برای افراد مبتلا به ورم مفاصل و كلیه‌ها و مثانه‌های سنگ‌ساز مناسب نیست.
  •   نام اسفناج در گذشته‌های نه‌چندان دور در كشور چین «گیاه ایرانی» بوده است.


ویدیو مرتبط :
جنگ آنتی ویروس نود32 با ویروس ها تبلیغ آنتی ویروس

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نانوحسگرهایی با قابلیت آشکارسازی تک ویروس



 

نانو حسگر

 

پژوهشگران ايراني، با مطالعه خواص اپتيکي نانوآنتن‌ها، امكان ساخت نانوحسگرهايي با قابليت آشکارسازي تک‌ويروس، پيل‌هاي خورشيدي نانومتري و ديسک‌هاي نوري ظرفيت بالا را فراهم كردند.

 

نانوآنتن‌ها شامل دو يا چند نانوذره هستند که در فاصله چند نانومتري از يکديگر قرار داشته و نقش آنها در نانواپتيک، مشابه نقش آنتن‌هاي معمولي در سيستم‌هاي مخابراتي و الکترونيکي است. از بر هم‌کنش نور با نانوآنتن‌ها، يک ميدان الکترومغناطيسي بسيار قوي در گاف بين نانوذرات بوجود مي‌آيد که مي‌تواند کاربردهاي گوناگوني را به همراه داشته باشد.

 

دکتر احمد محمدي پژوهشگري است که به مطالعه سيستماتيک خواص اپتيکي نانوآنتن‌هاي ساخته شده از يک يا دو نانوذره به شکل بيضي‌گون و همچنين بررسي تاثير پارامترهاي مهم مانند مواد سازنده، ضريب گذردهي محيط پيرامون، اندازه نانوذرات و فاصله بين آنها بر سطح مقطع پراکندگي، پرداخته است.

 

وي در گفتگو با بخش خبري سايت ستاد ويژه توسعه فناوري نانو گفت: «در اين طرح تحقيقاتي، دو روش تحليلي و عددي را براي محاسبه سطح مقطع پراکندگي نانوآنتن‌هاي ساخته شده از يک و دو نانوذره، به‌كار گرفته‌ايم. به همين منظور، از تئوري قطبش‌پذيري، با اعمال تصحيحات مناسب در نانوآنتن‌هاي تک‌ذره استفاده کرده‌ايم».

 

دکتر محمدي در ادامه افزود: «از آنجا که استفاده از تئوري قطبش‌پذيري، براي نانوآنتن‌هاي شامل بيش از يک نانوذره امکان پذير نيست، بنابراين، در اين پژوهش سعي کرده‌ايم از روش‌هاي عددي همچون FDTD سه بعدي، براي محاسبه سطح مقطع پراکندگي نانوآنتن‌ها استفاده نماييم.

 

در هر دو مورد، با تغيير پارامترهاي مسئله، بررسي سطح مقطع پراکندگي، تشديد پلاسموني مورد نظر و بهرة پراکندگي بالا، مدل مناسبي را ارائه کرده‌ايم».

 

با طراحي مناسب نانوآنتن‌ها، امكان ساخت نانوحسگرهاي بسيار حساس با توانايي آشکارسازي تک‌ويروس، ديسک‌هاي نوري با ظرفيت چند ترابايت (چند هزار گيگابايت)، سلول‌هاي خورشيدي در ابعاد نانومتري با بهره بسيار بالا (بيش از 80%) و مدارهاي مجتمع نانوفوتونيکي فراهم مي‌گردد، همچنين تصويربرداري اپتيکي از پروتئين‌ها و DNA، امكان‌پذير مي‌شود.

 

جزئيات اين طرح كه در گروه فيزيک دانشگاه خليج‌فارس با همکاري فرانسيسکا کامينسکي (موسسه نيلزبور در دانمارک) و دکتر ماريو آجو (گروه نانواپتيک، دانشگاه ETH در سوييس) به سرپرستي پروفسور وحيد صندوقدار انجام شده، در مجله Int. MKS است. '> MKS است. '> J Nanotechnol (جلد 6، صفحات 11- 10، سال 2009) منتشر شده است.