سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

استفاده طولانی مدت و نابجای زانوبندها موجب ضعف عضلات مفصل می‌شود


یک عضو هیات مدیره انجمن فیزیوتراپی ایران با بیان اینکه استفاده از زانو بندها اگر با تجویز فیزیوتراپیست یا کارشناس ارتوپد استفاده شود مفید است، گفت:‌ « زمان استفاده از این وسایل کمکی باید محدود باشد و هدف استفاده از این وسایل بایستی معلوم باشد که برای ثبات زانو است و یا برای تامین حس عمقی زانو است.»

یک عضو هیات مدیره انجمن فیزیوتراپی ایران با بیان اینکه استفاده از زانو بندها اگر با تجویز فیزیوتراپیست یا کارشناس ارتوپد استفاده شود مفید است، گفت:‌ « زمان استفاده از این وسایل کمکی باید محدود باشد و هدف استفاده از این وسایل بایستی معلوم باشد که برای ثبات زانو است و یا برای تامین حس عمقی زانو است.»

دکتر محمد اکبری درباره استفاده از زانوبندها اظهار داشت: « استفاده از وسایل کمکی مثل زانوبندها مناسب است که با تجویز افراد وارد در این زمینه استفاده شود و اگر با تجویز افراد وارد در این زمینه و فیزیوتراپیست ها یا کارشناس ارتوپد مورد استفاده قرار گیرد بسیار مفید واقع می‌شوند.»

این دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره فواید استفاده مناسب از زانوبندها تصریح کرد:«از جمله فواید زانوبندها کاهش بی ثباتی مفصل و کمک به ثبات مفصل بوده همچنین موجب کاهش درد و نیز بهبود حس عمقی در مفصل و در کنار آن حفظ دمای مفصل است.»

وی افزود:« این وسایل کمکی اگر نا به جا استفاده شوند ممکن است اثراتی سوء به همراه داشته باشد از جمله اینکه استفاده طولانی مدت و نا به‌جای زانوبندها در درازمدت موجب ضعف عضلات مفصل شده و یک نوع وابستگی به این وسیله‌ها در فرد به وجود می آید به طوری که اگر فرد از زانو بند استفاده نکند احساس عدم ثبات در مفصل خود می‌کند.»

دکتر اکبری تاکید کرد:«استفاده از زانوبندها اولا بایستی با تجویز فردی که در زمینه‌های درمانی وارد است، باشد ثانیا مدت استفاده و همچنین هدف استفاده از این وسایل معلوم شود و اگر استفاده از زانو بندها برای ثبات مفصل زانو باشد این وسیله بایستی محکم بسته شود و اگر برای تامین حس عمقی زانو باشد نیازی به محکم بسته شدن این وسیله نیست.»

وی خاطر نشان کرد:« به دلیل اینکه این وسایل کمکی انواع و اقسامی مختلف دارد و هر کدام برای موارد خاصی کاربرد دارند استفاده از این وسایل بدون تجویز فیزیوتراپیست یا افراد وارد در این زمینه صحیح نیست.»

منبع : Salamatnews.com


ویدیو مرتبط :
آیا استفاده طولانی مدت از IPL خطرناک است؟

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

استفاده طولانی مدت از آب آلوده می تواند...



 

 

 

آب آلوده

 

 

سیستم رایج اهدای كلیه در ایران به تازگی مورد توجه كشورهای پیشرفته قرار گرفته و در حال بررسی این شیوه به منظور اجرایی كردن آن هستند.

دكتر پیروز داعی حق، متخصص دیالیز و كلیه   افزود: تعداد پیوند كلیه و كیفیت انجام آن در ایران قابل توجه است. علاوه بر آن، سیستم اهدایی ایران- كه آن را خرید و فروش كلیه نمی دانم- جوابگوی نیاز بیماران دیالیزی است.

البته پیش از این كشورهای پیشرفته دید منفی به این روش داشتند اما اكنون این كشورها به شیوه اهدایی به عنوان یك راه حل برای تامین كلیه موردنیاز بیماران دیالیزی نیازمند پیوند كلیه می اندیشند.

این متخصص كلیه و دیالیز تاكید كرد: ایران در زمینه پیوند كلیه عملكرد خیلی خوبی دارد و بیماران ایرانی نسبت به كشورهای پیشرفته رفاه بسیار بیشتری پس از این عمل دارند.

وی درباره تفاوت حمایت دولت و سازمانهای بیمه گر ایران از بیماران كلیوی با كشورهای پیشرفته ای چون آمریكا اظهار كرد: در آمریكا بیماران كلیوی برای عمل پیوند كلیه هزینه ای نمی پردازند.

علاوه بر آن بیش از ۹۵ درصد هزینه های بیمارستان و داروی بیماران دیالیزی پرداخته می شود.

این متخصص دیالیز و كلیه گفت: ایران با محدودیت هایی در زمینه دارو و تجهیزات مواجه است.

از سوی دیگر بیمار در آمریكا در طول ۲۴ ساعت به پزشك یا همكار او و یا پرستار مطب یا بیمارستان دسترسی دارد اما در ایران، بیمار با پزشك یا همكار او در هر ساعت و در هر روز نمی تواند به راحتی ارتباط برقرار كند.

وی درباره مصرف آب آلوده بر سلامت كلیه ها اظهار كرد: آلودگی های آب در غلظتهای بسیار کم معمولا عامل رایج و مهمی در بروز بیماری کلیِه نیست ولی استفاده طولانی از آبی که بدرستی تصفیه نشده است، می تواند باعث بروز این نوع بیماریها شود.

داعی حق درباره جدیدترین روشها برای تشخیص و درمان بیماریهای کلیوی گفت: این روش ها شامل شناخته شدن ژن ام- وای- اچ- ۹ است که عامل انتقال بیماری کلیه در خانواده هاست.

استفاده از سلول های بنیادین در ترمیم بافت های کلیوی و پیوند کلیه بِین گروه خونی متفاوت یكی دیگراز جدیدترین روش های درمان بیماری های كلیوی است.

این متخصص كلیه و دیالیز در زمینه راه های پیشگیری از ابتلا به بیماری های كلیه اظهار كرد: کنترل فشار خون و میزان قند خون در دیابت و استفاده از داروهای مانند «کاپتوپریل میتاواند» تا حد زیادی از پیشروی بیماری جلوگیری می کند.

داعی حق در پایان با اشاره به اقدامات انجمن حمایت از بیماران كلیوی اظهار كرد: این انجمن در خاورمیانه بی همتاست چون خدمات زیادی را بدون وابستگی به دولت و بیمه به بیماران كلیوی ارایه می كند كه از جمله آن ها در اختیار قرار دادن خدمات پزشكی رایگان پیوند كلیه و دیالیز و تهیه بلیت برای سفر به مناطق مختلف كشور برای درمان می توان اشاره كرد.

این در حالی است كه انجمن های خیریه در كشورهای دیگر از جمله آمریكا خدمات محدودی را به بیماران ارایه می دهند...../تحلیل:ایسنا