سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

از همه چی می ترسم حتی پرواز



 

 

وحشت از پرواز

 

وحشت از پرواز: چه طور درمان می‌شود؟ بهترین راه درمان یک ترس، مواجه شدن با آن است.بهترین راه درمان یک ترس، مواجه شدن با آن است. وحشت از پرواز خیلی خوب درمان می‌شود، خصوصاً به کمک یک نیروی خارجی. ایزابل داوید، متخصص وضعیت استرس هوایی در ایر فرانس به ما اعلام می‌کند 85% از کسانی که دورۀ «ضد استرس» را می‌گذرانند، می‌توانند بر ترس شان از پرواز غلبه کنند.

 

برای مقابله با وحشت از هواپیما، هواپیما را رام کنید

 

از نظر ایزابل داوید قبل از هر چیز، وقتی که می‌خواهیم بر ترس مان از پرواز غلبه کنیم، باید بدانیم که نوع ترس مان دقیقاً چیست و آن را تشخیص بدهیم. برای این امر، در ابتدا، مرحلۀ آموزشی، از یک تمرین روانی شخصی شروع می‌شود.

 

در مرحلۀ دوم، فرد به یک گروه چهار نفره می‌پیوندد و در کلاس ابتدایی هوانوردی شرکت می‌کند، و توسط خلبان ها می‌فهمد که یک هواپیما چگونه کار می‌کند. زیرا آن طور که ایزابل داوید خاطر نشان می‌کند، «شخص به خاطر نداستن و عدم آگاهی نگران است، بنابراین مهم است که او با دنیای فنی هواپیما آشنا شود... و تمام صداهای ممکن را بشنود.»

 

وحشت از پرواز: آرام بمانید

 

یک بخش مهم از دورۀ ضد استرس به یادگیری مدیریت می‌گذرد. روش های ریلکسیشن عموماً خوب جواب می‌دهند و به افرادی که ترس از پرواز دارند اجازه می‌دهد که جلو بیافتند و بتوانند واکنش های وحشت شان را کنترل کنند.

 

یک تئوری هم دربارۀ شبیه سازی شرایط پرواز وجود دارد، که در آن فرد در ابتدا در شبیه ساز (سیمیلاتور) پرواز قرار می‌گیرد.

 

ایزابل داوید این نکته را هم اضافه می‌کند که: «سپس، بعد از پایان دوره فرد باید خیلی سریع سوار هواپیما شود و سفر هوایی داشته باشد، بعد از آن هم باید دفعات متوالی چندین پرواز داشته باشد.»

اگر این راه حل رضایت بخش نبود، روان درمانی های رفتاری در بیشتر موارد، در کوتاه ترین مدت بسیار مفید بوده اند.

منبع:سیمرغ


ویدیو مرتبط :
از مرگ می ترسم (چکار کنم ترسم کم بشه؟)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

بگو چی گوش میدی تا بگم کی هستی!!




 

 

تست


طبق این تحقیقات موسیقی راک،رپ وتکنو معمولا متهم می‌شوند که سبب بروز رفتارهای خشونت‌آمیز در نوجوانان هستند.اما به گفته محققان آمریکایی آنچه که سبب بروز خشونت در پی گوش دادن به برخی موسیقی‌ها می‌شود،آهنگ نیست بلکه بار معنایی کلمات استفاده شده است.بار منفی کلمات گاهی می‌تواند سبب افزایش احساسات منفی و رفتارهای خشونت‌آمیز شود.کلمات حتی می‌تواند بر نوع نگاه به جامعه نیز تاثیر بگذارد.این موضوع به ویژه وقتی در یک موسیقی از کلمات رکیک استفاده می‌شود، پررنگ‌‌تر است...
در سال 2003 تحقیقات وسیعی در آمریکا انجام شد که رابطه میان هر نوع شخصیت و تمایل آن به گوش دادن به نوعی موسیقی را روشن می‌کرد.در این تحقیق پژوهشگران 3500 دانشجو را زیر نظر گرفتند و آنها را برحسب علاقه‌شان به نوعی موسیقی به 4 دسته تقسیم کردند:

 


1)موسیقی کلاسیک،جاز،بلوز و فولک


علاقه‌مندان به این دسته موسیقی‌ها انسان‌هایی باهوش،از نظر سیاسی آزاد و به دنبال تجربیات تازه‌اند.

 

 

2 )موسیقی راک،آلترناتیو و هوی‌متال


علاقه‌مندان به این موسیقی،کنجکاو،باهوش،فعال از نظر فیزیکی و بدون علاقه به مسایل سیاسی‌اند.

 

موسیقی

3 )موسیقی پاپ،موسیقی ملایم و موزیک فیلم‌ها


علاقه‌مندان به این موسیقی خیلی کنجکاو نیستند.بیشتر جنبه احتیاط را می‌گیرند و در سیاست محافظه‌کارند.

 

 

4 )موسیقی رپ،سول و فانک


علاقه‌مندان به این نوع از موسیقی‌ها از نظر اجتماعی باز هستند و روابط عمومی خوبی دارند. دلنشین‌ هستند و به دنبال ریاست نیستند.


* البته باید به این نکته توجه داشت که نتایج این تحقیق به این معنی نیست که شخصیت همیشه تحت تاثیر موسیقی است یا برعکس.لازم است بدانید مردم به دو دسته تقسیم می‌شوند:گروهی که این فرمول برای آنها صادق است و گروهی که بیشتر نوجوانان در آن جای می‌گیرند و از موسیقی به عنوان یک ویترین و وسیله استفاده می‌کنند و توسط آن می‌خواهند خود را آن گونه که می‌خواهند باشند به مردم نشان دهند.