سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

ازدواج نکنید اگر...



بـرنامه ریزی, بهترین برنامه ریزی


قدرت برنامه ریزی زندگی و هدف گذاری برای پیشرفت زندگی مشترک، یکی از مهم ترین توانمندی هایی است که باید قبل از شروع زندگی مشترک آن را کسب کنید. این ویژگی به خصوص برای مردان که سیاست گذاران اصلی زندگی هستند، نقش مهمی دارد.



برای رسیدن به این توانایی شما نیازمند اعتماد به نفس هستید. اعتماد به نفس به باور و احساس درونی فرد نسبت به توانایی ها،‌ شایستگی ها،‌ لیاقت و ... خود گفته می شود. به بیان ساده تر اعتماد به نفس عبارت است از احساس اطمینان فرد نسبت به خود.

اعتماد به نفس دیدگاهی است که به فرد اجازه می دهد تا از خود تصویری مثبت و واقعی داشته باشد. افراد با اعتماد به نفس به توانایی هایشان اعتماد دارند، به راحتی قادر به برنامه ریزی و كنترل زندگیشان هستند، قدرت ریسك دارند و اگر با شكست مواجه شوند، دیدگاه مثبتشان را حفظ كرده و همچنان خود را قبول دارند.

اما فردی كه اعتماد به نفس پایینی دارد دارای ویژگی های خاصی است كه زندگی زناشویی را دچار مشك می كند.

ویژگی های افراد دارای اعتماد به نفس پایین

-چون خود را دست کم میگیرند و به خود اعتقاد ندارند قادر به تصمیم گیری در مسائل مهم و غیرمهم زندگی شان نیستند و معمولاً تصمیم گیری هایشان را بر عهده اطرافیان می گذارند.

-این افراد به دلیل عدم مسئولیت پذیری، دیگران را مسئول مشكلات و كمبودهایشان می دانند.

-همیشه احساس می کنند قربانی رفتار دیگران هستند.

-آنها برای اینکه در مورد خودشان احساس خوبی داشته باشند به تایید و تمجید دیگران وابسته هستند.

-اما هرگز تعریف و تمجید اطرافیان را جدی نگرفته و خود را سزاوار آن نمی دانند. گاه حتی گمان می كنند كه دیگران با این تعاریف قصد مسخره كردن آنها را دارند.

-قادر به انتقال درست احساسات، عقاید و نظرات خود به دیگران نمی باشند به همین دلیل مدام اطرافیان به خصوص همسرشان را متهم می كنند كه او را نمی فهمد و درك نمی كند.

-این افراد معمولاً به همسر خود بدبین هستند.

-در مقابل انتقاد، اظهار نظر و سرزنشهای دیگران (خواه درست یا نادرست) بسیار آسیب پذیر، حساس و شكننده اند.

-از ابراز عقاید و احساسات خود خودداری میکنند زیرا از چگونگی واکنش دیگران هراس دارند.

-قادر به «نه» گفتن نیستند به همین دلیل میزان دخالت اطرافیان در زندگی زناشویی آنها بسیار زیاد است.

-معمولا از ریسک کردن اجتناب میکنند زیرا از شکست به شدت هراس دارند.

-معمولاً دچار افسردگی،‌ عصبانیت و پرخاشگری می شوند.

-برخی از آنها سعی می كنند كه كمبود اعتماد به نفسشان را پشت نقاب گستاخی و پررویی پنهان نمایند.

راه های بررسی میزان اعتماد به نفس در خواستگار

1.پرسیدن برخی از سوالات در جلسات خواستگاری برای محك میزان اعتماد به نفس فرد مقابل.

- نظر شما در مورد خودتان چیست؟ یا به چه چیزی بیش از هر چیز دیگر در زندگی خود افتخار می کنید؟ (توجه كنید كه آیا در پاسخ به سوال شما از آنچه هست و دارد راضی است یا نه. زیرا عزت نفس حقیقی به انسان حس استواری و قدرت درونی می بخشد.)

- تا به حال چه کارهایی انجام داده اید که نشانگر عشق و توجه شما نسبت به خودتان باشد؟

- آیا تا به حال در زندگی تان ریسك كرده اید؟ كجاها؟

-نگرش شما در مورد زندگی چیست؟ (افرادی كه دارای اعتماد به نفس پایین هستند خود را قربانی می دانند و به زندگی بد و سیاه می نگرند.)


2. توجه به رفتارها و حركات فرد مقابل در رفت و آمدهای قبل و یا حتی پس از عقد.

راه دیگر پی بردن به احساس فرد به خود (میزان اعتماد به نفس) این است که به رفتارها و حركاتش دقت کنید. مثلاً توجه كنید كه چقدر به ظاهر خود می رسد،‌ چگونه از جسم و سلامتی خود محافظت می كند،‌ چه غذاهایی می خورد و...

تمامی این موارد انعکاس هایی از اعتماد به نفس هستند. کسی که با خود بد رفتار می کند، برایش اهمیتی ندارد که با شما نیز بد رفتار کند.


منبع: تبیان


ویدیو مرتبط :
شب اول ازدواج عجله نکنید.....!!!!!!!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

با چنین شخصی ازدواج نکنید!



 

 

با چنین شخصی ازدواج نکنید

 

 

شناخت فرد مناسب برای ازدواج کار ساده ای نیست. به خصوص که خصوصیات رفتاری فرد به فرد متفاوت است. اما در نظر داشتن خط قرمزها و اصول کلی می تواند تا حدود زیادی شما را از یک انتخاب نادرست نجات دهد.


در این جا خصوصیات اخلاقی ای را برای شما فهرست کرده ایم که برای شناختن آدم‌ها و چشم پوشی کردن از ازدواج با آنها کافیست.

 

منفی باف به معنای واقعی کلمه: آنها در هر شرایطی فقط مشکلات را می‌بینند. همیشه شکایت می‌کنند که آفتاب خیلی داغ است، باران گل‌های باغچه‌شان را خراب کرده، باد موهای‌شان را به هم ریخته و... خلاصه، فکر می‌کنند همه دنیا علیه آنهاست. همیشه مشکل را می‌بینند و هرگز راه‌حل را نمی‌بینند. آنها شکست را عاقبت هر کاری می‌دانند.

 

کسانی که فکر نکرده عمل می‌کنند: آنها براساس تصمیم‌های غریزی، آنی و واکنشی عمل می‌کنند! مثلا اگر چیزی را ببینند که خوش‌شان بیاید و چشم‌شان را در نگاه اول بگیرد بدون لحظه‌ای درنگ آن را می‌خرند. البته بعد یک چیز بهتر را می‌بینند و شروع می‌کنند به ناله و نفرین و چانه زدن برای به دست آوردن آن. اگر به دست‌اش بیاورند زود از یادش می‌برند و اگر به دست‌اش نیاورند زمان زیادی را صرف غم و اندوه ناشی از آن می‌‌کنند. چنین فردی آمادگی آن را دارد که یک شبه زندگی شما را به باد دهد! تصمیم های آنی و بدون فکر این فرد مانع از تفکر منطقی خواهد بود.


آنانکه گوش نمی کنند، حرف می زنند: این افراد خودشان را مدام توی بحث‌هایی درباره قهرمانان زندگی‌شان و گروه‌ها و دسته‌هایی که دوست دارند، می‌اندازند و در این راه از دروغ گفتن هم ابایی ندارند. وقتی کسی به آنها نصیحتی می‌کند، گوش‌های‌شان را می‌بندند و چیزی نمی‌شنوند. چنین فردی مصداق واقعی یک دندگی است. زندگی با چنین فردی به معنای حذف شما از تمام تعاملات و تصمیم گیری هاست.

 

کسانی که وقت‌شان را زیاد هدر می‌دهند: تقسیم زمان و استفاده از آن یکی از مهم ترین عوامل موفقیت است. برای یک آدم ناموفق، زمان کم ارزش است. کسی که وقت خود را به سادگی هدر می دهد گزینه مناسبی برای ازدواج نیست جون نه تنها قدر خود را نمی داند بلکه انگیزه کافی برای موفقیت و پیشرفت ندارد.


حسود هرگز نیاسود! آنها حسودند! خودشان را در موفقیت‌های دیگران سهیم می‌بینند و دیگران را سهیم در شکست‌های‌شان و به جای اینکه کار و تلاش‌شان را بیشتر کنند شروع می‌کنند به شایعه‌سازی و زیر‌آب‌زنی دیگران و با این کار سعی می‌کنند دیگران را از معرکه به در کنند و جای آنها را بگیرند. ین افراد هیچ وقت از حال و گذشته خود راضی نیستند و مدام در حال خراب کردن موقعیت خود و اطرافیانشان هستند. حتی اگر این اطرافیان شما و خانواده تان باشید.


به دنبال ساده ترین راه: آنها همیشه به دنبال ساده ترین و کوتاه ترین راه هستند. نمی‌خواهند به هیچ عنوان به خودشان کمی زحمت بدهند؛ در حالی که یک زندگی خوب می‌خواهند. نکته‌ای که این آدم‌ها نمی‌دانند این است که پنیر مجانی فقط در تله‌موش پیدا می‌شود! و هیچ چیزی بدون تلاش به دست نمی‌آید. زندگی خوب آدم‌های موفق بر استمرار و اشتباه و درس گرفتن از آن اشتباهات بنا می‌شود. آنها ثابت‌قدم هستند و در راه رسیدن به هدف‌های‌شان تسلیم نمی‌شوند. آنها خطا می‌کنند اما آنها را تکرار نمی‌کنند و از میان خطاهای‌شان، نکته‌های مثبت را بیرون می‌آورند.

 

راحت تسلیم می‌شوند: آدم‌های ناموفق در شروع هر کاری سعی و تلاش نشان می‌دهند اما چیزی نمی‌گذرد که همه شور و شوق‌شان را از دست می‌‌دهند. مخصوصا وقتی با اشتباهی از خودشان روبه‌رو می‌شوند. به محض وقوع این اتفاق، کارشان را ترک می‌کنند و دنبال کار دیگری می‌گردند. البته اتفاقی نمی‌افتد؛ چون باز همان داستان و همان نتیجه تکرار می‌شود. آدم‌های ناموفق پافشاری خاصی در دنبال کردن رویاها و کارهایی که دوست دارنـد انجـام بدهند، ندارند.

منبع: برترین ها