سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

ارتباط بین گوشت قرمز و دیابت



 

 

ارتباط بین گوشت قرمز و دیابت

 

کاهش مصرف گوشت قرمز = پیشگیری از ابتلا به دیابت نوع 2

مصرف زیاد گوشت قرمز با افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 در ارتباط است.

پیش از این محققان به این نتیجه رسیده بودند که مصرف زیاد گوشت قرمز و به خصوص محصولات گوشتی از قبیل سوسیس، کالباس و... احتمال ابتلا به سرطان کولون را افزایش می‌دهد.

اخیراً نتایج پژوهش گسترده‌ای که در American Journal of Clinical Nutrition منتشر شد نشان می‌دهد افراد بزرگ‌سالی که گوشت قرمز زیادی مصرف می‌کنند بیشتر در معرض ابتلا به بیماری دیابت نوع 2 قرار می‌گیرند.

محققان بخش سلامت عمومی دانشگاه هاروارد انگلیس اطلاعات بیش از 440000 نفر را مورد مطالعه قرار دادند تا ارتباط بین مصرف گوشت قرمز و ابتلا به دیابت نوع 2 را بررسی کنند.

بعد از اتمام مطالعات، محققان به این نتیجه رسیدند افرادی که روزانه 100 گرم گوشت قرمز مصرف می‌کنند 19 درصد بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع 2 قرار می‌گیرند.

از این گذشته محققان مشاهده کردند که متأسفانه مصرف روزانه فقط 50 گرم از محصولات گوشتی مثل سوسیس و کالباس احتمال ابتلا به این بیماری را تا 51 درصد افزایش می‌دهد.
مصرف زیاد گوشت قرمز و به خصوص محصولات گوشتی از قبیل سوسیس، کالباس و... احتمال ابتلا به سرطان کولون را افزایش می‌دهد

محققان توصیه می‌کنند که به جای مصرف گوشت قرمز و همچنین محصولات گوشتی از پروتئین‌های گیاهی استفاده شود.

دکتر فرانک هو سرپرست گروه مطالعاتی معتقد است که خوشبختانه جایگزین کردن منابع پروتئینی سالم‌تر بجای مصرف گوشت خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش خواهد داد.

پژوهش مذکور همچنین نشان داده است مصرف گردو یا غلات کامل به جای گوشت قرمز می‌تواند ابتلا به این نوع دیابت را کاهش دهد.

منبع:lanutrition


ویدیو مرتبط :
گوشت قرمز یا گوشت سفید؟ کدامیک

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ارتباط مصرف زیاد گوشت باقاعدگی زود‌هنگام



 

 

 

ارتباط مصرف زیاد گوشت باقاعدگی زود‌هنگام

 

در یک گزارش تحقیقاتی که توسط پژوهشگران تهیه شده، چنین نتیجه گیری شده که دخترانی که در دوران کودکی زیاد گوشت می خورند، احتمال دارد در مقایسه با سایر دختران، زودتر از موقع قاعده شوند.

در این پژوهش رژیم غذایی بیش از سه هزار دختر دوازده ساله مورد مقایسه قرار گرفت.

نتیجه گیری این بود که مصرف بیش از هشت نوبت در هفته، در سه سالگی و دوازده نوبت در هفته در هفت سالگی، موجب قاعدگی زودتر از موعد در دختران می‌شود.

در گزارش مورد بحث، گفته شده که مصرف زیاد گوشت در خردسالی ممکن است بدن را برای بارداری آماده کرده و موجب بلوغ زود هنگام شود.

در طول قرن بیستم سن قاعدگی در دختران به نحو محسوسی کاهش یافت.

دلیل این موضوع تغذیه بهتر و افزایش چاقی دختران بود که در وضعیت هورمون ها تاثیر می گذارد.

در پژوهشی که در این باره صورت گرفت، متخصصین گروهی از کودکان را از بدو تولد تحت نظر قرار دادند.

هنگامی که این گروه به سن دوازده سال و هشت ماه رسیدند، به دو گروه تقسیم شدند؛ گروهی که هم اکنون قاعده شده بودند و گروهی که عادت ماهانه شان هنوز شروع نشده بود.

از مقایسه وضعیت تغذیه این دو گروه چنین نتیجه گیری شد که احتمال قاعده شدن در دوازده سالگی، در گروهی از دخترانی که گوشت زیاد مصرف می کردند، 75 درصد بیشتر از گروهی بود که کمتر گوشت می خوردند.

اگر چه در این بررسی وزن دختران منظور نشده بود ولی نتیجه بررسی، تایید کننده بررسی های قبلی بود که نشان می داد دخترانی که جثه بزرگ تری دارند، زودتر از موعد قاعده می شوند.

 

خطر سرطان پستان

ارتباط قاعدگی زود هنگام با خطر ابتلا به سرطان پستان احتمالا می تواند به این دلیل باشد که در نتیجه قاعدگی زودتر از موعد، سطح استروژنی که بدن یک زن در طول عمر تولید می کند، افزایش می یابد.

ولی پژوهشگران بر این نکته تاکید می کنند که لزومی ندارد دختران مصرف گوشت را به کلی قطع کنند چون تنها مصرف بالای آن است که به قاعدگی زود هنگام کمک می کند.

زنان در دوران بارداری احتیاج زیادی به آهن و روی (zing) دارند و گوشت منبع مهمی برای رساندن این مواد به بدن است.

 

منبع:salamatnews.com