سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

آیا امکان مجددعمل بینی وجود دارد یا خیر؟



چه مدت باید از زمان اولین عمل جراحی بینی بگذرد تا بتوان عمل ترمیمی بینی را انجام داد ؟

عمل بینی,عمل مجدد بینی،عمل ترمیمی بینی

یکی از سوالاتی که بیشتر بیماران می پرسند این است که اگر یک بار بینی خود را عمل کنند آیا امکان عمل مجدد یا رویژن وجود دارد یا خیر؟

 در پاسخ به این سوال دکتر طاهریان این طور پاسخ می دهند: که این امکان وجود دارد اما باید زمان لازم از عمل جراحی بینی اولیه سپری شده باشد .

به طور میانگین ۸ تا ۱۰ درصد از کسانی که عمل جراحی بینی را انجام می دهند ممکن است نیاز به عمل جراحی مجدد یا رویژن داشته باشند و زمان لازم برای عمل مجدد معمولا یکسال بعد از عمل جراحی اولیه تخمین زده می شود چرا که بینی بعد از عمل شدن باید فرآیندی را طی کند تا نتیجه جراحی اولیه مشخص شود .

 

عمل بینی,عمل مجدد بینی،عمل ترمیمی بینی

 

در چه صورتی نیاز به جراحی ترمیمی بینی داریم ؟

عمل ترمیمی بینی
 در  ادامه جناب آقای دکتر  می فرمایند: اسکلت بینی به اندازه کافی محکم نشده و نوک بینی افتاده است که در این صورت توسط یک جراح بینی مجرب می توان مشکل را برطرف کرد .
قوز بینی کاملا برداشته نشده ، این مشکل نیز به راحتی توسط جراح قابل حل خواهد بود .
انحراف بینی هنوز برداشته نشده یا بینی هنوز کج است که این مشکل نیز قابل اصلاح است .

بافت های بینی بیش از حد برداشته شده است ، پشت بینی بیش از حد فرورفته و یا بینی بیش از حد سر بالا شده است که اصلاح کردن این موارد نیاز به یک جراح مجرب دارد و نتایج این عمل ها همیشه قابل پیش بینی نیستند اما در صورتی که امکان اصلاح وجود داشته باشد برای این گونه موارد معمولا اسکلت بینی را به وسیله غضروف ها و یا استخوان های خود بیمار تقویت می کنند که معمولا از غضروف های لاله گوش و یا دنده ها استفاده می شود .

زمانی که آسیب دیدگی مربوط  به پوست بینی باشد ترمیم بسیار مشکل و حتی غیر ممکن است که البته این موارد بسیار کم دیده می شود .
زیاد بودن فاصله سوراخ های بینی ، مشکلات تنفسی ، ناراضی بودن بیمار از عمل جراحی اولیه ، کج شدن استخوان های بینی به دلیل ضربات فیزیکی و … از جمله عواملی هستند که برای برطرف کردن آنها ممکن است به جراحی مجدد نیاز باشد .

جراحی مجدد تا چه حد موثر واقع می شود ؟
از آنجا که عمل ترمیمی بینی نیاز به تجربه و تخصص بیشتری نسبت به جراحی اولیه دارد ، انتخاب جراح بینی مناسب یکی از مهمترین عوامل در میزان موثر بودن عمل ترمیمی به شمار می آید .

 

یکی دیگر از عواملی که  در میزان موثر بودن عمل ترمیمی بینی نقش دارد نوع پوست بینی و یا نوع  مشکل ایجاد شده می باشد که در مورد پوست بینی باید گفت پوست هایی با ضخامت معمولی (نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم ) بهترین کاندید برای عمل ترمیمی به شمار می آیند و مشکترین عمل ، مربوط به افرادی است که پوست آنها در ناحیه پره ها و سوراخ های بینی ، بیش از حد برش خورده باشد .

 

علاوه بر این موارد ، صبر و شکیبایی بیمار در سپری شدنِ زمان لازم برای ترمیم ، یکی از عوامل مهم در عمل ترمیمی به شمار می آید .

 

 


ویدیو مرتبط :
از نظر عقلی امکان ظهور امام زمان وجود دارد یا خیر؟

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

امکان پیش بینی نتیجه مذاکرات وجود ندارد؛ شانس موفقیت گفتگوها 50-50 است



اخبار,اخبار امروز,اخبار جدید

ایتارتاس:
امکان پیش بینی نتیجه مذاکرات وجود ندارد؛ شانس موفقیت گفتگوها 50-50 است / تمدید مذاکرات منتفی نیست / جان کری پس از 25 ژوئن به وین سفر می کند

یک منبع دیپلماتیک در مصاحبه با ایتارتاس گفت در حال حاضر هیچ پیش بینی دقیقی نمی توان برای نتیجه دور کنونی مذاکرات ایران و شش مذاکره کننده بین المللی ( آمریکا ، روسیه ، فرانسه ، چین ، انگلیس و آلمان ) مطرح کرد.

به گزارش انتخاب، این منبع دیپلماتیک افزود :« اگر به مسائل موجود نگاهی واقع بینانه داشته باشیم متوجه می شویم که شانس موفقیت این مذاکرات 50 - 50 است.»

وی تاکید کرد مذاکراتی که جریان دارد یک چانه زنی واقعی است و هیچکس جرات ندارد با قطعیت بگوید دو طرف به موفقیت دست خواهند یافت یا خیر.

همه هیئت هایی که وارد وین شده اند اولویت های خاص خودشان را دارند. برخی از آنها خواستار دستیابی به موافقتنامه و برخی دیگر نیز به دنبال تامین منافع ملی خودشان هستند.

این منبع تمدید مذاکرات به پس از ضرب الاجل 30 ژوئن را در صورت لزوم منتفی ندانست.

در همین حال مدیران سیاسی ایران ، آمریکا و اتحادیه اروپا در وین گردهم آمده اند تا رایزنی هایی را درباره برنامه هسته ای ایران برگزار کنند. هیئت های روسی و چینی نیز روز جمعه به آنها ملحق خواهند شد.

ایران و گروه پنج به اضافه یک کمتر از دو هفته برای دستیابی به موافقتنامه ای نهایی درباره برنامه هسته ای ایران فرصت دارند. دو طرف همچنین برسر متن سند نهایی اختلاف هایی دارند.

یک منبع در یکی از هیئت های دخیل در مذاکرات به ایتارتاس گفت این اختلاف ها به دسترسی کارشناسان بین المللی به تاسیسات و کارشناسان فعال در صنعت هسته ای ایران و همچنین بخش هایی از برنامه غنی سازی اورانیوم این کشور و روند لغو تحریم ها مربوط می شود.

وی افزود با این حال دو طرف تلاش خواهند کرد مواضع خودشان را نزدیک تر و زمینه را برای ورود وزیران امور خارجه ایران و گروه پنج به اضافه یک فراهم کنند.

این منبع اضافه کرد: نشست وزیران امور خارجه ایران و شش قدرت جهان ( پنج کشور عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد به اضافه آلمان ) پس از 25 ژوئن می تواند برگزار شود زیرا پزشکان در حال حاضر به جان کری وزیر امور خارجه آمریکا اجازه سفرهای خارجی را نمی دهند.

این منبع دیپلماتیک افزود برنامه های کری پس از شکستگی پای وی تغییر کرد اما وی خواستار آن است که بتواند هرچه سریعتر به وین سفر کند.

 

اخبار سیاست خارجی - انتخاب