سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

آموزش ماساژ کف پا



 

 

آموزش ماساژ کف پا

 

 

آموزش ماساژ کف پا

ماساژ هنر شفا بخش باستانی است که بر روی دستگاه های بدن فواید بسزایی داشته و موجب آرامش و تسکین دردهای عصبی و گرفتگی های عضلانی می گردد و با تشدید جریان خون فشار وارد بر رگ ها و سیاه رگ ها را کم کرده و از ناراحتی های قلبی می کاهد

 

ماساژ درمانی چیست؟

ماساژ درمانی عبارتست ازدست ورزی به روی بافت های نرم بدن، ماساژ درمانی به رهایی از استرس و فشار عضلانی و درد ناشی از صدمات و سرعت بهبود ناراحتی های حاد و مزمن کمک می کند. امروزه میلیون ها نفر در سراسر جهان از ماساژ درمانی به عنوان یک روش مراقبت بهداشتی استفاده می کنند.

معمولاً انواع ماساژورها با یک مکانیسم مشابه به روی بدن اثر می گذارند. زمانیکه ماهیچه ها بیش از حد فعالیت دارند، تجمع مواد زاید از جمله اسید لاکتیک می تواند باعث درد وگرفتگی و حتی اسپاسم عضلانی شود، ماساژ سبب می شود که گردش خون و جریان لنفاوی بهبود یابد و مواد غذایی و اکسیژن تازه به بافت های مزبور رسیده و به خروج مواد سمی از بدن کمک می کنند.

 

ماساژ کف پا

ماساژ کف پا یکی از انواع ماساژ است. ماساژ یكی از سریع ‌ترین و راحت‌ترین راه‌ها برای رهایی از درد است. افراد در زمان‌های مختلف دست به این كار می‌زنند. اگر دقت كرده باشید، گاهی وقت‌ها كه در بخشی از بدن احساس درد و ناراحتی می‌كنیم، ناخودآگاه آن نقطه را ماساژ می‌دهیم یا زمانی كه سردرد داریم، شروع به ماساژ شقیقه و پیشانی خود می‌كنیم.  ماساژ، واكنشی طبیعی و غریزی به وجود درد یا عارضه‌ در بدن است كه گهگاه به آن رو می‌آوریم.

 

با این كه افراد تصور می‌كنند برای انجام ماساژ درمانی، حتماً باید هزینه زیادی را بپردازند، باید گفت كه هركس می‌تواند ماساژ درمانی را بدون تقبل هیچ هزینه‌ای روی خود انجام دهد. بسیاری از افرادی كه می‌گویند به هیچ وجه دست زدن به پاهایشان را دوست ندارند از یك ماساژ محكم و ریتمیك پا لذت می‌برند.

 

آموزش ماساژ کف پا

آموزش ماساژ کف پا

 

اگر زائو در بخش عمده‌ای از زمان زایمان در تخت خود نشسته یا دراز كشیده باشد، ماساژ پا می‌تواند یك گزینه ایده‌آل باشد. همراه زائو می‌تواند از قوزك تا نوك انگشتان را محكم ماساژ دهد یا دایره‌های كوچكی با انگشتانش در كف پاهای زائو بكشد. زائو ممكن است در زمان زایمان احساس كند كه پاهایش بسیار سرد شده‌اند؛ در این صورت ماساژ پا می‌تواند به گرم شدن آنها كمك كند.

 

آموزش ماساژ کف پا:

-برای انجام ماساژ پاها، روی یک صندلی کوتاه بنشینید و تمام قسمت های کف پا، رویه پا، پاشنه پا و انگشتان پا را به آرامی ماساژ دهید.

 

-برای ماساژ پا یك دست خود را روی پا و دیگری را زیر كف پا قرار دهید و به آرامی‌ از انگشتان پا به سمت قوزك ماساژ دهید و این حركت را به سمت انگشتان ادامه داده و تكرار كنید.

 

-پا را با یك دست نگه داشته و با دست دیگر انگشتان هر پا را محكم فشار داده و به آرامی ‌بكشید.

-با انگشت شست از قسمت بالایی كف پا، به صورت خطی فشار محكم به مركز كف پا وارد كنید و در قوس و برآمدگی پا، فشاری چرخشی اعمال كنید. این حركت را در 2 كف پا انجام دهید.

-یك پا را نگه داشته و به پای دیگر آرام مشت بزنید و با حركات انگشتان دست در سراسر كف پا حركات چرخشی انجام دهید.

-از قوزك پا تا ناحیه ران را با دستان خود ماساژ داده و آن را 5 بار تكرار كنید.

-زانو را با فشار چرخشی انگشتان در ناحیه كاسه زانو ماساژ دهید. ماساژ پا پس از یك ایستادن طولانی می‌تواند عضلات پا را آرام كرده و به حالت اول بازگرداند. ماساژ منظم ران، سیستم لنفاوی را تحریك كرده و ظاهر ران‌ها را بهبود می‌بخشد.

علاوه بر ایجاد آرامش و رفع تنش، متخصصین رفلکش زون تراپی می توانند با استفاده از تحریک نقاط خاصی در کف پا به درمان برخی از بیماری ها بپردازند.

منبع:anyshop.ir


ویدیو مرتبط :
‫ماساژ پا ، ماساژ پاها ، ماساژ صورت ، ماساژ ، آموزش ماساژ‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ماساژ جادویی کف پا



 

 

 

ghgf




فشار درمانی یا رفلکسولوژی یکی از تکنیک های طب مکمل برای درمان و پیشگیری از بسیاری از بیماری های روحی و جسمی در جهان مورد استفاده قرار می گیرد. در این شیوه درمانی، درمانگر با فشار دادن نقاط خاصی از کف پا و دست موجب افزایش ریلکسی، آرامش و تسکین بسیاری از دردها در بدن می شود. این شیوه یکی از رایج ترین شیوه ها برای پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری ها و تسکین دردهاست.

 

● کاهش تهوع ناشی از شیمی درمانی
تحقیقات بسیاری در زمینه تاثیر و کاربرد فشاردرمانی در کاهش عوارض ناشی از شیمی درمانی در بیماران مبتلا به سرطان گزارش شده است. براساس این تحقیقات فشاردرمانی کف پا و کف دست کمک زیادی به کاهش حالت تهوع، کاهش استرس و اضطراب و خستگی های مزمن ناشی از دریافت داروهای شیمیایی می کند.

 

● افزایش و بهبود عملکرد کلیه ها
به گفته محققان فشاردرمانی حتی به صورت عمومی موجب افزایش و بهبود عملکرد کلیه ها در بدن می شود. با کمک فشاردرمانی کف پا می توان تا حدود زیادی کنترل سیستم غدد درون ریز بدن را در اختیار گرفت و به واسطه آن بر عملکرد کلیه ها، فیلتر کردن مواد و سم زدایی از بدن کمک کرد.

 

● توان و ایمنی بدن تان را بالا ببرید
فشاردرمانی کف پا و دست به ویژه کف پا و تحریک نقاط مربوط به سیستم لنفاوی بدن کمک می کند تا دفع و پاکسازی مواد سمی و نامناسب از بدن بهتر و کامل تر انجام شود. این عمل کمک می کند تا سیستم ایمنی بدن تقویت شده و احساس تندرستی به فرد منتقل شود.

 

● افزایش آرامش نوزاد با رفلکسولوژی
بیشتر نوزادان و کودکانی که به شلوغی و هیاهوی خیابان ها عادت ندارند، بعد از هر بار بیرون رفتن از منزل دچار تنش ها و استرس هایی می شوند که ناخودآگاه از جامعه به آن ها منتقل می شود. برای کاهش و برطرف کردن این اضطراب، فشاردرمانی و رفلکسولوژی کف پا تاثیر بسیار قدرتمند و موثری دارد. این کار نه تنها استرس نوزاد یا کودک را از بین می برد بلکه میزان توجه و افزایش مادر و پدر را به کودک بالا بودن و باعث انتقال بیشتر محبت از طریق لمس کردن می شود.
منبع:aftabir.com