سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

آماده كردن كودك برای‌ زندگی ‌اقتصادی بهتر



 

.

 

آماده کردن کودک برای زندگی اقتصادی بهتر

 

 

در این بخش شما را با برخی راه‌های آماده‌سازی كودك برای كسب درآمد بیشتر و آشنایی غیرمستقیم با هزینه و پس‌اندازهایمعقول آشنا می‌كنیم:



خانواده نقش مهمی در آماده كردن فرزندان برای زندگی بهتر در آینده دارد. جنبه اقتصادی نیز باید برای آماده‌سازی كودك مد نظر قرار گیرد. در این بخش شما را با برخی راه‌های آماده‌سازی كودك برای كسب درآمد بیشتر و آشنایی غیرمستقیم با هزینه و پس‌اندازهای معقول آشنا می‌كنیم:



ـ پول را برای فرزندانتان هدف قرار ندهید بلكه آن‌‌را ابزاری برای رسیدن به هدف بدانید.




ـ در تنظیم برنامه اقتصادی خانواده، از فرزندانتان نظرخواهی كنید و نظرشان‌ را در جمع خانواده، مطرح و از برنامه و نظرهای زیبای آنان با توجه به سن و سال‌شان تشكر كنید. با این كار می‌توانید تفكر اقتصادی فرزندانتان را تقویت كرده و‌ به شخصیت اجتماعی آنان، جهت‌ ببخشید.



ـ سعی‌كنید در ایام فراغت تابستان، كودكانتان را به كلاس‌ها‌ و كارهایی هدایت كنید كه مورد علاقه آنان باشد تا در آینده، تخصص و حرفه‌ای بیاموزند.



ـ‌ با كودكان، بازی خرید و فروش كنید تا از این طریق، مفاهیم آموخته ‌شده در مدرسه را بخوبی در زندگی نمایشی و بعدها در زندگی واقعی، به‌كار گیرند.



ـ مهارت قناعت كردن را به كودكان‌تان‌ آموزش دهید و به آنان بیاموزید كه از وسایل زندگی خود مانند مداد، كیف و... ‌نهایت استفاده را ببرند‌. به‌عنوان مثال، ‌از بریده‌های كاغذ، برای ساخت كاردستی، محاسبات و یادداشت‌های موقتی استفاده كنند.



ـ مرز بین خساست و قناعت را برای كودكان مشخص كنید.



ـ سعی‌كنید كودكان را هرچند مدت، هنگام خرید با خود به بازار ببرید.



ـ‌ توصیه می‌شود هنگام خرید، كودكان مبلغ معامله را محاسبه و پرداخت كنند تا از این طریق، دانسته‌های آموزشگاهی به‌صورت كاربردی درآید.



ـ هرچند مدت، كودكان بالای 5 سال را با رعایت نكات ایمنی به فروشگاه محله بفرستید تا خودشان خرید كنند، در این هنگام هیچ‌گاه به دست فرزندتان یادداشتی مبنی بر اقلام خرید ندهید. بگذارید كودكتان از تمامی حواس خود در زندگی استفاده كند.



ـ
هرچند مدت، پول‌های جمع‌آوری‌شده قلك كودك‌تان را به حساب بانكی او انتقال دهید.



ـ
برای فرزندتان در بانك، حساب‌ پس‌انداز همراه با سود افتتاح كنید. در این هنگام، سعی‌كنید‌ فرزندتان با شما در بانك حضور یابد، حضور كودكان بالای 8 سال در بانك برای افتتاح حساب، بسیار لذتبخش است.



ـ اگر خودتان فروشنده كالایی هستید، گاهی از كودك‌تان برای فروشندگی كمك بگیرید و آداب فروش را به‌طور غیرمستقیم به او آموزش دهید.



ـ‌ در صورت امكان، گاهی فرزندتان را به محل كارتان ببرید تا از نزدیك با دنیای مشاغل آشنا شود و محصول كار و هنر او را خودتان یا سایر اعضای خانواده خریداری كنید. با این كار، فرزندتان از درآمد دسترنج‌ خود لذت می‌برد و همچنین برای كار و هنر بهتر در آینده، آماده می‌شود.


ـ هرچند مدت یك بار از كودكتان پول قرض كنید تا از این راه، احساس تعاون و نوعدوستی را به‌طور غیرمستقیم به او آموزش دهید.


ـ به كودكتان اجازه دهید از پس‌انداز خود، آنچه را كه دوست دارد بخرد تا یاد بگیرد زندگی، فقط پس‌انداز كردن پول نیست كه لذت بردن از امكانات هم هست.


ویدیو مرتبط :
5 راه کار ساده برای داشتن زندگی اقتصادی بهتر

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

چند توصیه برای زندگی زناشویی بهتر



 

زناشویی

 

توصيه به زوج هاي جوان اين است كه زياد سخت نگيريد. هيچ گاه به خود اجازه ندهيد كه فكر طلاق به ذهنتان خطور كند. حتي در بحراني ترين لحظات زندگي و در اوج كشمكش ها و اختلاف هاي زناشويي، طلاق تنها راه حل نيست. مطمئن باشيد كه پس از طلاق مشكلات و سختي هاي. زيادي انتظارتان را مي كشد.خودپسندي و خودخواهي، ازدواج را به ورطه نابودي مي كشاند.

 

هر يك از نكات زير مي تواند زندگي زناشويي را به بن بست بكشاند:

1- تعهد بيش از اندازه

تعهد بيش از اندازه و خستگي جسمي و روحي؛ اين مشكل در زوج هاي جواني كه در مدرسه يا دانشگاه تحصيل مي كنند يا تازه در جايي استخدام شده اند بيشتر به چشم مي خورد. حتي الامكان سعي كنيد اوايل ازدواج به دانشگاه برويد، كار تمام وقت داشته باشيد، صاحب فرزندي شويد، خانه بسازيد يا كار و كاسبي جديدي راه بيندازيد. اين كارها مشكلات و سختي هاي زيادي به همراه دارد و بسياري از زوج هاي جواني كه با اين مشكلات روبه رو مي شوند، پس از آن كه ازدواجشان با شكست مواجه مي شود با تعجب از خود مي پرسند:«چرا چنين اتفاقي افتاد؟» مسئوليت و مشغله ي زياد باعث مي شود كه زن و شوهر فرصت كمي براي همديگر داشته باشند و بنابراين فاصله ي آنها روز به روز افزايش مي يابد و زماني مي رسد كه براي هم مثل دو غريبه هستند، پس سعي كنيد در اوايل ازدواج، براي خود، كار و دردسر نتراشيد و وقت بيشتري را با هم بگذرانيد تا همديگر را بيشتر بشناسيد.

 

زندگی بهتر

 

2- صورت حساب هاي بالا

صورت حساب هاي بالا و بحث بر سر نحوه ي خرج كردن پول؛ اجناس مصرفي خود را با پول نقد خريداري كنيد، در غير اين صورت آنها را به صورت قسطي نخريد. تمام پولتان را براي خريد خانه يا اتومبيل كه استطاعت خريد آن را داريد خرج نكنيد. هميشه مقداري از پولتان را براي روز مبادا پس انداز كنيد و با آن به سفرهاي كوتاه برويد و اگر صاحب فرزندي هستيد، آن را براي مواقع ضروري كنار بگذاريد. سعي كنيد درآمدتان را عاقلانه و درست خرج كنيد.

 

 

3- خودپسندي

در جهان دو گروه از مردم وجود دارند، افراد بخشنده و افراد گيرنده. ازدواج دو نفر بخشنده مي تواند يك مسئله ي رضايت بخش و خوشايند براي هر دو طرف باشد، بين دو نفر بخشنده و گيرنده هميشه اصطكاك وجود دارد، اما دو نفر گيرنده در عرض شش هفته زندگي مشترك، به جان هم مي افتند و دمار از زندگي هم درمي آورند. خودپسندي و خودخواهي، ازدواج را به ورطه نابودي مي كشاند.

 

 

4- دخالت والدين

اگر زن يا شوهر به طور كامل از والدينشان جدا نشوند، احتمال بروز مشكل در زندگي زناشويي آنها وجود خواهد داشت. بعضي از والدين دوست ندارند فرزندشان پس از ازدواج از آنها دور شود و ترجيح مي دهند كه در كنارشان زندگي كند. آنها به اين مسئله توجه ندارند كه در اين صورت ممكن است باعث به وجود آوردن مشكل در زندگي مشترك فرزندشان شوند.

 

زندگی بهتر

 

5- توقعات زياد و بي جا

بسياري از زوجين انتظار دارند كه پس از ازدواج وارد يك سرزمين پر از شادي و خوشبختي شوند. آنها هميشه روياي قصر پريان را در سر مي پرورانند، غافل از اين كه گاهي اوقات در زندگي زناشويي مشكلاتي پيش مي آيد كه عرصه زندگي آنها را تنگ مي كند.

 

 

6- بحث و جدل

سخن ما با كساني است كه فضاي خانه را با بحث و دعواهاي خود مسموم مي كنند و باعث رنجش و نگراني طرف مقابل خود مي شوند و او را از ادامه ي زندگي مشترك دلسرد مي كنند. بدبيني و حسادت، يكي از علل ايجاد جر و بحث زوجين است و خودبيني عامل ديگري است كه باعث آزار رساندن به طرف مقابل مي شود.

 

 

7- اعتياد

اعتياد نه تنها باعث از هم پاشيدن زندگي مشترك مي شود بلكه فرد را نيز از بين مي برد. هميشه از مواد مخدر و مشروبات الكلي دوري كنيد.

 

 

8- خيانت و بي وفايي نسبت به همسر

ازدواج، پيمان و تعهد بين دو نفر است و آنها را متعهد مي سازد كه تا آخر عمر به هم وفادار بمانند و در غم و شادي هاي زندگي، شريك يكديگر باشند. متأسفانه بعضي از همسران به اين تعهد پايدار نمي مانند و پس از مدتي از جاده درستي منحرف مي شوند و به همسرشان خيانت مي كنند و با اين كار كتاب زندگي مشتركشان را براي هميشه مي بندند.

 

زندگی بهتر

 

9- شكست در كار و تجارت

اين مسئله به خصوص در مردان بسيار به چشم مي خورد. اضطراب و نگراني كه به دنبال اين شكست ايجاد مي شود، باعث آشفته كردن كانون خانواده مي شود.

 

 

10- موفقيت در تجارت و كسب و كار

شايد خطر موفق شدن در تجارت يا به اصطلاح يك شبه پولدارشدن بيشتر از شكست در تجارت باشد. گاهي اوقات، ثروت يكباره اي كه به طرف خانواده ها سرازير مي شود باعث دور شدن آنها از يكديگر و منجر به مرگ زندگي مشترك مي شود.

 

 

11- ازدواج در سنين پايين

آمار طلاق در بين دختراني كه در سنين 17- 14 سالگي ازدواج مي كنند دو برابر بيشتر از دختراني است كه در سنين 19-18 سالگي ازدواج مي كنند و نيز كساني كه در سنين 19- 18 سالگي ازدواج مي كنند، 75 برابر بيشتر از كساني كه در سنين 20 سالگي پيمان زناشويي مي بندند به دادگاه هاي طلاق قدم مي گذارند.این آمار نشان مي دهد كه فشار ناشي از اضطراب و هيجان هاي دوران نوجواني با مشكلات زندگي مشترك در هم مي آميزد و خيلي زود زن و شوهر را به پاي ميز طلاق مي كشاند.