سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

آشنایی با حساسیت‌های چشمی و درمان آن‌ها



حساسیت‌های چشمی, آلرژی چشم, قرمزی چشم

شناخت آلرژی چشم
آلرژی چشم موجب قرمزی و پف چشمانتان شده است؟ شما تنها نیستید. بسیاری از مردم دنیا آلرژی چشم یا التهاب ملتحمه آلرژیک دارند. کمپرس سرد پیش از بیرون رفتن، می‌تواند راه حل سریعی برای مشکلتان باشد اما برای رفع بلند مدت مشکل باید محرک‌ها را شناسایی کرده و علائم را درمان کنید.

 

علائم آلرژی چشم
علائم آن می‌تواند شامل قرمزی در سفیدی چشم یا سطح داخل پلک باشد. علائم دیگر شامل خارش چشم، اشک ریزش، تاری دید، احساس سوزش، تورم پلک و حساسیت به نور است. آلرژی چشم می‌تواند به تنهایی یا همراه با آلرژی بینی و بیماری آلرژی پوستی (اگزما) اتفاق بیافتد. تنها راه اطمینان یافتن از آلرژی چشم این است که به پزشک مراجعه کنید.

 

حساسیت‌های چشمی, آلرژی چشم, قرمزی چشم

 

چرا آلرژی موجب قرمزی چشم میشود
آلرژی چشم زمانی اتفاق میافتد که چشم‌ها در معرض مواد آلرژی‌زا مانند گرده یا شوره بدن حیوانات قرار می‌گیرند. سلول‌های چشم به نام ماست سلها، هیستامین و مواد شیمیایی دیگر آزاد می‌کنند که موجب التهاب می‌شود و نتیجه آن خارش، قرمزی و آبریزش چشم است.

 

چشمانتان را نمالید
مالیدن چشمانی که خارش دارند اگر چه ممکن است وسوسه کننده باشد اما می‌تواند مشکل را تشدید کند. مالیدن چشم‌ها ممکن است موجب شود ماست سلها مواد شیمیایی بیشتری آزاد کنند که موجب می‌شود چشمهایتان بیشتر دچار خارش شود. به جای آن در صورتی که لنز دارید آن را در بیاورید، از آرایش چشم خودداری کنید و از کمپرس سرد بر روی چشم استفاده کنید. دستانتان را مرتب بشویید.

 

حساسیت‌های چشمی, آلرژی چشم, قرمزی چشم

 

توصیه هایی برای پنهان کردن آلرژی چشم
از پوشاننده‌های غیر حساسیت‌زا (hypoallergenic) برای کمک به پنهان کردن حلقه تیره اطراف چشم کمک بگیرید. سعی نکنید با آرایش شدید آن را بپوشانید،این کار فقط توجه را به قرمزی و آبریزش چشمتان جلب می‌کند. به جای این کار توجه را به بخش دیگری از صورتتان جلب کنید.

 

محرک آلرژی چشم: گرده
اگر در محیط طبیعت قرار دارید و چشمانتان شروع به آبریزش کرده است ممکن است التهاب ملتحمه آلرژیک فصلی داشته باشید. گرده‌های درختان، علف‌ها و سبزه‌ها بدترین آلرژی‌زاها هستند. وقتی مقدار گرده‌ها در هوا زیاد می‌شود در خانه بمانید، پنجره‌ها را ببندید و تهویه هوا را روشن کنید. برای دور نگه داشتن گرده‌ها از چشمانتان از عینک استفاده کنید.

 

حساسیت‌های چشمی, آلرژی چشم, قرمزی چشم

 

آلرژی‌زاهای درون خانه: شوره حیوانات 
شوره حیوانات خانگی، مایت‌های موجود در غبار و کپک (mold) اصلی‌ترین مواد آلرژی زای چشم در داخل خانه‌ها هستند. این محرکها موجب علائم به مدت طولانی می‌شوند. برای کمک به کنترل آلرژی نسبت به حیوانات، آن‌ها را دور از اتاق خواب نگه دارید و پس از تماس با آن‌ها دست‌های خود را بلافاصله بشویید تا کمتر در معرض مواد آلرژی‌زا قرار بگیرید. به محض این که به خانه رسیدید، لباس‌های خود را عوض کنید.

 

تمیز کردن مواد آلرژی زا
اگر مایت‌های گرد و خاک موجب آبریزش چشم در شما می‌شود، آن‌ها را از روبالشی و رختخواب خود بیرون کنید. ملحفه‌ها را با آب داغ بشویید و سطح رطوبت در خانه را بین 30 تا 50 درصد نگه دارید. کف خانه را با طی مرطوب تمیز کنید، زمین را جارو نزنید چون مواد آلرژی زا را در هوا پراکنده می‌کند.

 

حساسیت‌های چشمی, آلرژی چشم, قرمزی چشم

 

آلرژی چشم و کپک
اگر کپک در خانه موجب مشکلات چشم در شما شده است به طور منظم حمام و دستشویی، آشپزخانه و زیرزمین که کپک‌ها در آن‌ها پنهان شده‌اند را تمیز کنید. یک رطوبت‌گیر تهیه کرده و آن را مرتب تمیز کنید. فیلتر ذرات هوا با کارایی بالا (HEPA ) می‌تواند کمک کند هاگ‌های کپک‌ها پیش از این که به چشمان شما حمله کنند، در فیلتر گیر بیافتند.

 

درمان آلرژی چشم
بیشتر قطره‌های آلرژی چشم ممکن است همان داروی مورد استفاده برای درمان آلرژی بینی باشد: آنتی هیستامین‌ها، ضد احتقان‌ها و پایدار کننده‌های ماست سلها. آنتی هیستامین‌ها با جلوگیری از تاثیر هیستامین با علائم آلرژی مبارزه می‌کنند که می‌تواند به کاهش خارش کمک کند. پایدار کننده‌های ماست سل، با جلوگیری از آزاد سازی مواد شیمیایی مانند هیستامین از ماست سلها، التهاب را کاهش میدهد.

 

حساسیت‌های چشمی, آلرژی چشم, قرمزی چشم

 

قطره آلرژی چشم
جایگزین‌های اشک، مواد آلرژی زا را از چشم شسته و خارج می‌کنند و چشم را مرطوب نگه می‌دارند. قطره‌های ضد احتقان (دکونژستانت) رگهای خونی چشم را منقبض می‌کنند که این کار قرمزی چشم را کاهش میدهد، اما استفاده بلند مدت از این قطره‌ها ممکن است علائم را بدتر کند. هر دو نوع قطره چشمی به صورت بدون نسخه در دسترس هستند. در برخی از بیماری‌ها افراد نباید از انواع مشخصی از قطره‌های چشمی استفاده کنند بنابراین با پزشک خود در این باره صحبت کنید.

 

داروهای خوراکی آلرژی چشم
آنتی هیستامین‌ها و ضد احتقان‌های خوراکی ممکن است به کنترل علائم آلرژی چشم کمک کند. با این حال آنتی هیستامین‌های خوراکی ممکن است بعدها موجب خشکی چشم شوند و ممکن است خواب آلودگی ایجاد کنند.  برخی از انواع ضد احتقان‌های بدون نسخه عوارضی مانند خواب آلودگی یا تحریک پذیری دارند. در برخی از بیماری‌های مشخص افراد مبتلا نباید برخی از انواع داروهای خوراکی آلرژی را مصرف کنند بنابراین با پزشک خود در این باره صحبت کنید.

 

سایر انواع قطره‌های چشم
قطره آنتی‌هیستامین چشمی، تورم، قرمزی، و خارش را کاهش میدهد. برخی از قطره‌های چشمی هم آنتی‌هیستامین دارند و هم خواص تثبیت کننده ماست سلها. این قطره ها با نسخه و بدون نسخه در دسترس هستند. گزینه‌های تجویزی دیگر می‌تواند شامل داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی و قطره های چشمی بر پایه استروئید باشند.

 

حساسیت‌های چشمی, آلرژی چشم, قرمزی چشم

 

آیا آمپول آلرژی میتواند مفید باشد؟
آمپول آلرژی برای آلرژی چشم موثر است. آمپول‌های آلرژی (ایمنی درمانی) به سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند که به موادی که موجب علائم آلرژی در شما شده است، عادت کند. این روش معمولا برای آلرژی‌های شدید یک گزینه درمانی محسوب می‌شوند. درمان ممکن است ماهها زمان ببرد و همچنان نیاز به مصرف دارو داشته باشید. در این مورد با پزشک خود صحبت کنید.

 

پایان یافتن آلرژی چشم
از پیشگیری و اشک مصنوعی بدون نسخه گرفته تا قطره‌ها و آمپول‌های آلرژی تزریقی، کارهای زیادی هست که می‌توانید انجام دهید تا آلرژی چشم را تا حدی بهبود ببخشید. با پزشک خود برنامه عملی بریزید تا امروز آخرین روزی باشد که چشمانتان قرمز و دارای خارش و آبریزش است.
منبع: wiki.5040.ir


ویدیو مرتبط :
‫درمان حساسیت به بدلیجات‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آشنایی با درمان‌های خانگی برای بوی عرق بدن



 

درمان خانگی بوی عرق بدن

 

آشنایی با درمان‌های خانگی برای بوی عرق بدنبوی عرق بدن افراد به نوعی خود یک بیماری محسوب نمی‌شود. بعضی اوقات افرادی که مشکل تعرق دارند ممکن است متوجه نباشند که بوی بدن آنها دیگران را اذیت می‌کند.به غیر از باکتری‌ها دلایل مختلف دیگری نیز در این امر دخیل هستند مانند:

 

ـ در بعضی موارد غدد عرقی بیش فعال شده‌اند.

 

ـ مواد سمی یا مواد گیاهی از قبیل الکل، سم آرسنیک، سم کیانید یا کشیدن سیگار، گاهی باعث این مسئله می‌شوند.

 

ـ عفونت‌هایی از قبیل عفونت‌های ریوی، عفونت‌های پوستی، عفونت‌های مهبل، بیماری‌های مقاربتی یا عفونت مجاری اداری نیز می‌توانند باعث بروز این بوی نا مطبوع شوند.

 


نکاتی که باید برای پیشگیری رعایت کرد عبارتند از:

 

ـ رعایت کردن نظافت شخصی، استحمام روزانه و تعویض روزانه لباس‌ها. همچنین جنس لباس‌هایی که به تن می‌کنیم، در کم کردنِ تعرقِ نقش بسزایی دارند. لباس‌های نخی معمولا سریع عرق و بوی بد را جذب می‌کنند.

 

ـ دقت در نوع تغذیه به کاهش میزان بوی بدن کمک می‌کند. مثلا از خوردن بعضی از غذاهای تند با ادویه جاتی مانند کاری، زیره و سیر خودداری کنید. کمبود روی در بدن مشکل تعرق را افزایش می‌دهد، به این دلیل که این ماده به دفع سمومات بدن کمک می‌کند. نوشیدن میزان کافی آب و مایعات، غدد ترشح‌کننده اِکرین را فعال می‌سازد که باعث رقیق‌تر شدن عرق آپوکرین می‌شود.

 

ـ استفاده از اسپری و دئودورانت فقط بوی بد را می‌پوشاند و گاهی سبب افزایش بوی بد بدن می‌شود. در انتخاب دئودورانت هم توجه کنید از نوعی انتخاب کنید که حاوی روی و آلومینیوم باشد، زیرا که این مواد باکتری‌هایی که مسبب بوی بد بدن هستند را کاهش می‌دهند.

 

در عین حال، اگر شما مشکل بوی بد زیر بغل دارید این توصیه‌ها، شیوه‌های طبیعی درمان خانگی، به شما کمک می‌کند:

 

استحمام کنید. سپس آب شلغم را بگیرید به این صورت که شلغم را رنده کنید و داخل یک پارچه شل بافت ریخته و فشار دهید و عصاره به دست آمده را با یک قاشق چایخوری به زیر بغل‌هایتان بمالید و ماساژ دهید.

 

استفاده جوش شیرین بوی بد زیر بغل و پاهای شما را کاهش می‌دهد.

 

چند لیمو را در دست خود کم‌کم فشار دهید تا نرم شود. سپس از وسط به دو نیم کنید و به زیر بغل‌هایتان بمالید تا هسته‌های آن خارج شود. سپس حمام کنید. اگر زیر بغل شما موهای زائد دارد یک روز قبل از این کار آن موها را از بین ببرید تا اسید لیموها بوی بدن شما را از بین ببرد.

 

هر روز به حمام بروید و بعد از آن به زیر بغل‌هایتان پودر بزنید. این کار علاوه بر این که بوی بدن را می‌گیرد پوستتان را نیز سفید می‌کند.

 

روغن زیتون، آب پرتقال، آب لیمو و گریپ فروت هم موادی هستند که شما می‌توانید استفاده کنید. توجه داشته باشید که افشره آنها باید تازه باشد. زیر بازوهایتان را پودر بزنید یا هر قسمتی از بدن که لازم است. جوش شیرین را به افشره اضافه کنید و به زیر بغل خود بمالید، سپس با روغن زیتون پاک کنید. بوی بدن شما از بین خواهد رفت. اگر شما گوشت و مرغ می‌خورید و با مشکل بوی بد بدن مواجه هستید رژیم غذایی خود را عوض کنید. مصرف گوشت و مرغ را کاهش دهید و خود را به خوردن سبزیجات عادت دهید.

 


این توصیه‌های غذایی هم کمک می‌کند:

 

هر روز ناشتا قبل از صبحانه ٥٠٠ میلی‌گرم پودر جوانه‌گندم را در آب حل کرده و بنوشید. اگر سوپر مارکت‌های اطراف خانه شما جوانه گندم تازه دارد، می‌توانید از جوانه گندم تازه استفاده کنید. توجه داشته باشید محلول جوانه را با معده خالی و با آب معدنی بنوشید.

 

کلروفیل بوی بدن را به صورت چشمگیر کم می‌کند یا کاملا از بین می‌برد.

 

اگر کشمکش‌های عصبی باعث می‌شود که شما تعرقتان افزایش یابد و این نیز باعث می‌شود که بوی بدنتان زیاد شود،

 

چای سبز بنوشید. یک قاشق چایخوری چای سبز خشک یا ٢ عدد چای کیسه‌ای را در یک فنجان آب بریزید و بگذارید به مدت ١٠ دقیقه خیس بخورد و کم‌کم در طول روز آن را بنوشید. این چای به شما کمک می‌کند آرامش پیدا کنید و دیگر عرق نکنید.

 

 

این بوی زننده از کجا می‌آید؟

 

بوی بدن از ترکیب عرق و باکتری حاصل می‌شود. البته عرق به نوبه خود کاملاً بی‌بوست. این باکتری است که با عرق بدن مخلوط شده و چنین بوی زننده‌ای را به وجود می‌آورد بدن ما دو نوع عرق آپوکرین و اِکرین ترشح می‌کند.

 

عرق اِکرین برای پایین آوردن درجه حرارت بدن ما، مثلاً هنگام ورزش یا زمانی که هوا خیلی گرم است، کاربرد دارد. این نوع عرق در همه قسمت‌های بدن به طور یکنواخت ترشح می‌شود و بی‌بوست.

 

آپوکرین نوع ویژه‌ای از ترشحات بدن است که در محل‌های مخصوصی مثل زیر بغل، کشاله‌های ران، دست‌ها، و پاها ایجاد می‌شود. این نوع عرق است که دلیل پیدایش آن بوی تند و زننده است ولی این هم مثل اِکرین کاملاً بی‌بوست و حاوی چربی و پروتئین است اما چه چیز باعث می‌شود که عرق آپوکرین چنین بوی زننده‌ای از بدن ما ایجاد کند؟

 

باکتری‌هایی روی بدن ما وجود دارد که از عرق آپوکرین تغذیه می‌کنند. وقتی این عرق را مصرف کرد، همان کاری که سایر موجودات زنده پس از غذا خوردن انجام می‌دهند، از او نیز سر می‌زند. بله، غذا را دفع می‌کند و این بوی زننده و منزجر کننده از اینجا ناشی می‌شود. در واقع، باکتری‌ها عمل دفع غذا را دقیقاً مثل ما انجام نمی‌دهند آنها پیوندهای شیمیایی را می‌شکنند. اما از عرق ما تغذیه می‌کنند و همین باعث بوی بد و چندش آور می‌شود.

 

 

عوامل پیدایش بوی بد بدن:

 

حمام نکردن: یکی از دلایل عمده در پیدایش این بوی بد این است که به میزان کافی حمام نمی‌کنیم. البته فقط شستشوی بدن کافی نیست، پاکی و نظافت لباس‌ها نیز در این مسئله موثر هستند. انواع بخصوصی از پارچه‌ها مثل پارچه‌های نخی، بوی بد را سریع‌تر جذب می‌کنند.

 

عرق کردن: بدن برخی افراد بوی تندتری دارد، به این دلیل که بیشتر عرق می‌کنند. دلیل آن می‌تواند استرس یا فعالیت جسمی بیش از اندازه باشد. این روزها استرس عامل رایج‌تری است. توقعات بالا، برنامه‌های فشرده کاری و ..... همه و همه اضطرابی بیش از حد نرمال بر بدن وارد می‌کنند، که باعث عرق کردن بیشتر می‌شود.

 

عرق کودکان معمولاً بوی بد نمی‌گیرد، به این خاطر که عرق آپوکرین ترشح نمی‌کنند. از این رو باکتری‌ها نمی‌توانند با چیزی فعل و انفعال داشته باشند. با بالا رفتن میزان تِستوسترون بدن در دوران بلوغ، آپوکرین نیز ترشح می‌شود.

 

تغذیه: خوردن برخی از غذاها نیز می‌تواند بر بوی بدن شما تاثیر گذار باشد. غذاهای تند و تلخ، با بوهایی نافذ معمولاً تاثیری منفی بر بوی بدن دارند. سیر، زیره، شنبلیله و کاری نمونه‌هایی از آن هستند. کمبود روی نیز می‌تواند در ایجاد بوی بد بدنتان موثر باشد. به این دلیل که این ماده به دفع سمومات بدن کمک می‌کند. همچنین عدم توازن قند و کافئین بدن نیز عواملی تاثیر گذار در میزان عرق بدن هستند.

 

مشکلات جسمی: برخی از بوهای زننده بدن می‌تواند ناشی از بیماری‌ها یا مشکلات جسمی باشد. دیابت، بیماری‌های کبدی و ..... انواعی از این مشکلات جسمی هستند.

 

درمان خانگی بوی عرق بدن

 

بوی بدن مردها تندتر است:

 

یکی از دلایلی که بعضی مردها عرق تندتری دارند، ممکن است میزان بالاتر تِستوسترون بدنشان باشد، چون میزان تِستوسترون در تولید عرق بدن سیار تعیین کننده است. یکی دیگر از دلایل این است که برخی مردها به نظافت خود زیاد اهمیت نداده و به اندازه کافی استحمام نمی‌کنند.

 

با توجه به این که خانم‌ها معمولاً خیلی بیشتر به نظافت خود اهمیت می‌دهند، می‌توان نتیجه گرفت که چرا بوی بدن خانم‌ها به تندی بوی بدن آقایان نیست.

 

در بدن مردان میانسال ماده‌ای به نام نونیال تولید می‌شود که بوی بد بدن را شدت می‌دهد، اما در خانم‌ها نیز دقیقاً به اندازه آقایان این ماده تولید می‌شود، پس باز هم به مسئله بهداشت آقایان بر می‌گردیم.

 

برخی مردها طبیعتاً نامرتب و ژولیده هستند. برایشان تفاوتی نمی‌کند که لباسی را که یک هفته مداوم پوشیده‌اند، دوباره بر تن کنند.

 

بله، شستشو و پاکیزگی لباس‌ها در خصوص بوی بد بدن بسیار مهم است. حتی اگر بدنتان نیز تمیز باشد، اگر لباس‌هایتان تمیز نباشند، باز هم بدنتان بوی بدی متصاعد خواهد کرد. یکی دیگر از دلایلی که بدن مردها بوی تندتری دارد می‌تواند به فعالیت جسمی بیشتر آنها برگردد. زن‌ها معمولاً در مقایسه با مردان، زندگی آرامتر و کم فعالیت‌تری دارند. به علاوه زنان خیلی کمتر به ورزش و فعالیت‌های شدید جسمی می‌پردازند. مردان ورزشکار طبیعتاً بسیار بیشتر از سایرین عرق می‌کنند و به همین ترتیب احتمال این که بدنشان بوی تند از خود متصاعد کند، بیشتر است.

 

چه باید کرد؟

 

بیشتر حمام کنید: حمام کردن می‌تواند شروع خوبی باشد. شستشوی به موقع لباس‌هایتان نیز کمک کننده است. البته برای جلوگیری از بوی بد بدن، دوش گرفتن از حمام کردن بهتر است، چون فشار مستقیم آب بر روی بدن، در حین دوش گرفتن، چرک و باکتری‌ها را از بدن شسته و پاک می‌کند.

 

پاهای خود را بشویید: پاها به ویژه کف آنها، مستعد تعرق و ایجاد بوی نامطبوعند. از این رو بلافاصله پس از مراجعت به منزل پاها را شسته و جوراب‌ها را تعویض کنید. (به ویژه پس از ورزش یا پیاده روی) اگر با شستشوی معمولی بوی بد پاها از بین نرفت، می‌توانید از مخلوط آب و نمک و یا آب گرم، صابون و مواد خوشبو کننده استفاده کنید. درصورتی که بوی پاها بسیار آزار دهنده بود و با این شیوه از بین نرفت، حتما به پزشک مراجعه کنید.

 

دئودورانت‌ها و ضد تعرق‌ها: اکثر دئودورانت‌ها فقط بوی بد بدن را می‌پوشانند، اما دئودورانت‌هایی هستند که با این باکتری‌ها مقابله می‌کنند. موثرترین و بهترین دئودورانت‌ها حاوی آلومینیوم یا روی هستند، که هر دو این عناصر برای مقابله با باکتری‌های تولیدکننده بوی بد کارآمد هستند. ضد تعرق‌ها نیز غدد ترشح کننده عرق را مسدود می‌کنند و باکتری‌ها دیگر چیزی برای فعل و انفعال با آن ندارند. استفاده از صابون‌های آنتی باکتریال نیز در این مورد مفید است.

 

تغذیه مناسب: کم کردن مصرف کافئین از برنامه غذایی روزانه بسیار مفید خواهد بود. قهوه، نوشابه، شکلات و سایر موادغذایی کافئین دار، با تحریک غدد ترشح کننده آپوکرین، در ایجاد بوی بد بدن تاثیرگذارند. نوشیدن میزان کافی آب و مایعات، غدد ترشح کننده اِکرین را فعال می‌سازد که باعث رقیق‌تر شدن عرق آپوکرین می‌شود.

 

اسید بوریک: یکی از موثرترین و مفیدترین مواد برای مقابله با بوی بد بدن، اسید بوریک است که کمتر از موارد دیگر شناخته شده می‌باشد. ماده‌ای نسبتاً ارزان و بسیار کارآمد می‌باشد. در هر قسمت از بدن که نمی‌خواهید از آن بوی بد متصاعد شود. پس از حمام از این ماده استفاده کنید، اسید بوریک انتشار باکتری‌ها را کندتر می‌کند. البته استفاده بیش از حد آن نیز می‌تواند برای پوست ایجاد مشکل کند.

 

 

درمان‌های دیگر:

 

اگر بوی بد عرق بدنتان با هیچکدام از روش‌های بالا از بین نرفت، بدانید که راه‌های دیگری نیز برای رفع آن وجود دارد که نیازمند تجویز پزشک است. موارد بسیار شدید احتمالاً از بیماری‌هایی خاص ناشی می‌شوند که باید تحت درمان پزشکی قرار گیرند.

نگران نباشید ...اگر بدنتان بویی زننده و انزجارآور از خود متصاعد می‌کند، اصلاً نگران نباشید. راه‌های بسیاری برای رفع این مشکل پیش روی شماست. اولین کاری که باید بکنید این است که علت و سبب این بوی بد را کشف کنید و بعد می‌توانید برحسب آن از روش‌های درمانی ویژه استفاده کنید. اگر دیدید که با روش‌های معمول مشکلتان برطرف نشد، تردید نکنید، حتماً به پزشک مراجعه کنید تا به شما در این زمینه کمک کند.

 

 

این نکات را هم حتما بخوانید و عمل کنید:

 

در فصل تابستان حداقل هر دو هفته یکبار ملحفه‌ها را تعویض کنید.

 

از خریدن لباس‌های زیر یا رویی که در آنها الیاف مصنوعی زیاد استفاده شده بپرهیزید. بهترین نوع لباس برای لباس‌های زیر و رو، انواع نخی می‌باشد.

 

به هیچ وجه از عطر، ادکلن، مام و یا هر نوع خوشبو کننده دیگر زمانی که احساس می‌کنید عرق کرده‌اید استفاده نکنید.

 

تعرق بین انگشتان پا و پشت لاله‌های گوش، این مناطق را مستعد رویش قارچ‌های پوستی می‌کند. از این رو به نظافت این نقاط توجه کنید.

 

برای رفع بوی بد پا از سنگ پا استفاده کنید، اما فراموش نکیند پس از استحمام، حتما کف پاها را با کرم مخصوص مرطوب کرده و بلافاصله جوراب بپوشید.

 

ترک پا عاملی جهت رویش قارچ به ویژه در فصل تابستان است.

 

در فصل تابستان، هفته‌ای یکبار و در فصول دیگر هر دو هفته یکبار کفش‌هایتان را بشویید. این نکته درباره کفش‌های ورزشی بسیار حائز اهمیت است.

 

استفاده از خوشبو کننده به ویژه برای پسران در دوران بلوغ لازم است.

 

از صابون‌ها و شامپوهای خوشبو کننده و ترجیحا سازگار با پوست بدن استفاده کنید. تحریک پوست بدن عاملی جهت تشدید تعرق است.

منبع:forum.ecl4u.com