سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

آزمونی معتبر برای تایید صلاحیت افراد در ازدواج!



 

 

آزمونی معتبر برای تایید صلاحیت افراد در ازدواج!

 

مبدع این آزمون، یک شرکت حقوقی است که در انگلستان فعالیت می‌کند یک شرکت حقوقی انگلیسی که به مشکلات خانوادگی رسیدگی می‌کند، زوج‌ها را تشویق می‌کند که پیش از ازدواج کردن یک «امتحان سازگاری» انجام دهند.

 

آزمایش سازگاری شرکت «براس بنت» بر سوالات کلیدی بر وضع مالی، پیوندهای خانوادگی، فرزندان و آرزوهایی است که اغلب زوج‌ها می‌خواهند به آن برسند و سوالاتی که در صورتی که ازدواج آنها از هم گسیخته شود و به طلاق منجر شود، باید به آن پاسخ دهند، متمرکز است.

 

روت باس یکی از کارشناسان این شرکت انجام این امتحان را به آزمون‌های شغلی هنگام استخدام تشبیه می‌کند. او می‌گوید: «هر کسی که به طور واقعی به یک رابطه متعهد باشد،‌ اشکالی در بیان کامل و علنی اطلاعاتی که در این سوال‌ها از او پرسیده می‌شود، نمی‌بیند؛ در غیر این صورت از خودتان باید بپرسید، چرا؟»

 

در این آزمون از افراد در مورد وضع مالی، میزان شراکت زوجین در اندوخته‌ها،‌ نوع روابط با خانواده و بستگان نزدیک و دوستان، اینکه آیا بچه می‌خواهند یا نه، دیدگاه مذهبی‌شان، عادات‌شان در مورد خرج کردن پول و طرح‌های شغلی‌شان سوال می‌شود. این هم نسخه‌ای از این آزمون برای علاقه‌مندان.

 

 

مسایل مالی

 

آیا میزان اندوخته‌های طرف مقابل را می‌دانید؟ در مورد شریک شدن در این اندوخته‌ها چه نظری دارد؟ آیا نظرتان در مورد پس‌انداز کردن مشابه است؟

 

آیا یکی از شما می‌خواهد پولی را که یک طرف می‌خواهد صرف خریدن یک ماشین جدید کند، صرف پرداخت بیمه بازنشستگی کند؟

 

آیا می‌خواهید منابع مالی‌تان را یکی کنید یا می‌خواهید همه چیز جدا باشد؟ حساب مشترک باز می‌کنید یا حساب‌های جداگانه؟ آیا در این حساب مشترک به طور یکسان پول واریز می‌کنید یا به نسبت درآمدتان؟

 

آیا بدهی‌‌های همسرتان را از پولی که در نظر دارید برای خرید خانه جمع کنید، خواهید پرداخت؟

 

 

ارتباطات خانوادگی

 

چه نوع رابطه‌ای با اعضای خانواده و سایر بستگان همسرتان دارید؟

 

آیا آنها با شما مراوده دارند؟

 

آیا در همان محل سکونت شما زندگی می‌کنند؟

 

آیا مهربان و یاری‌رسان هستند؟

 

آیا بیش از اندازه در امور خانوادگی شما دخالت می‌کنند؟

 

آیا مشکل عمده‌ای با آنها داشته‌اید؟

 

 

فرزندان

 

آیا می‌خواهید بچه‌دار شوید؟ چند تا بچه می‌خواهید؟

 

چطور می‌خواهید بچه‌‌های‌تان را بزرگ کنید؟

 

چه نوع ارزش‌هایی را می‌خواهید به فرزندان‌تان منتقل کنید؟

 

آیا در مورد فرستادن بچه‌ها به مدرسه دولتی یا خصوصی اختلاف‌نظر دارید؟

 

 

مذهب

 

دیدگاه‌های مذهبی شما چطور است؟

 

آیا می‌خواهید فرزندان‌تان را مذهبی بار بیاورید؟

 

چند وقت به چند وقت به مسجد (یا کلیسا یا کنیسه) می‌روید؟ هفته‌ای یکبار یا سالی یکبار؟ یا اصلا نمی‌روید؟

 

 

اوقات فراغت

 

آیا در اوقات فراغت تفریحات مشترکی دارید؟

 

آیا در مورد تفریحات علائق مشابهی دارید یا نه؟ به عنوان نمونه اگر شما دوست دارید ایام تعطیلات را کنار ساحل دراز بکشید، همسرتان می‌خواهد کوهنوردی کند؟

 

 

سبک زندگی

 

هدف شما چه نوع سبک زندگی است؟ کجا می‌خواهید زندگی کنید؟

 

آیا علاقه دارید زمانی کوله‌بارتان را ببندید و خارج شهر زندگی کنید؟

 

 

خرج کردن

 

آیا عادت به خریدن کفش‌ها یا وسائل الکتر‌ونیکی گران‌قیمت دارید؟

 

آیا خرید یک چیز به‌خصوص را برای زندگی‌تان ضروری می‌دانید،‌ در حالی که همسرتان آن را اسرافکاری می‌داند؟

 

آیا اعتیادات پنهانی دیگری دارید که برای آنها پول خرج کنید؟

 

 

کار

 

آیا انتظار دارید به شیوه‌ای سنتی با همسرتان زندگی کنید: زن خانه دار و مرد نان‌آور؟

 

چه کسی امور مالی را سامان خواهد داد؟

 

آیا مسوولیت انجام کارهای خانه به یکسان تقسیم خواهد شد؟

 

چه کسی مسوولیت پرداخت صورت‌‌حساب‌ها را خواهد داشت؟

منبع:tafrihi.com


ویدیو مرتبط :
حاشیه های مجلس(تایید صلاحیت سه وزیر )

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مطهری:شورای نگهبان نباید در تایید صلاحیت‌ها سخت‌گیری داشته باشد/برخی افراد، رهبری را به نفع فرد یا گروهی در مساله انتخابات داخل نکنند



علی مطهری,شورای نگهبان,انتخابات ریاست جمهوری

«سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی»

مطهری: مشارکت بالای مردم در انتخابات تاثیر زیادی در تحقق حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی دارد

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: مشارکت بالای مردم در انتخابات ریاست جمهوری آینده و زمینه سازی برای آن از جانب مسوولان می‌تواند تاثیر زیادی در تحقق حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی داشته باشد.

علی مطهری در گفت‌وگو با ایسنا  با اشاره به نامگذاری سال نو با عنوان "حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی" از سوی مقام معظم رهبری خاطرنشان کرد: عبارت حماسه سیاسی ناظر به انتخابات آینده ریاست جمهوری است که برای کشور اهمیت ویژه‌ای دارد. طبیعی است که مشارکت بالای مردم در این انتخابات می‌تواند تاثیر زیادی در تغییر رفتار غرب درباره تحریم‌های اقتصادی و حتی تهدید نظامی داشته باشد.

وی افزود: غرب وقتی احساس کند در ایران همبستگی ملی وجود دارد قطعا در عزم آنها تزلزل و تردید ایجاد می‌کند؛ زیرا آنها همواره برای به زانو درآوردن حریف خود تلاش می‌کنند وضع داخلی آنها را به هم بریزند و اگر احساس کنند کشوری از داخل مستحکم است، در اراده آنها تاثیرگذار است.

مطهری با بیان اینکه برای رسیدن به مشارکت بالا و رقم زدن حماسه سیاسی درانتخابات مقدماتی لازم است، برگزاری انتخاباتی کاملا سالم را یکی از این مقدمات دانست و توضیح داد: شورای نگهبان نباید در تایید صلاحیت‌ها سخت‌گیری داشته باشد و گرایش سیاسی مخالف و منتقد را دلیل بر رد صلاحیت نداند.

وی با ابراز این عقیده که داشتن گرایش غیراسلامی مانع احراز صلاحیت ریاست جمهوری می‌شود، گفت: رد صلاحیت افرادی با این ویژگی با توجه به قانون اساسی کشور ما اشکالی ندارد، اما صرف اینکه کسی منتقد نظام باشد و یا خواستار اجرای کامل و بدون تنازل قانون اساسی باشد و یا تاکید بر اجرای فصل سوم قانون اساسی داشته باشد که شامل حقوق ملت است نمی‌توان این افراد را رد صلاحیت کرد.

این نماینده مردم تهران در مجلس افزود: همه گروه‌های سیاسی که نظام جمهوری اسلامی را قبول دارند باید در این انتخابات نماینده و کاندیدا داشته باشند و در انتخابات شرکت کنند. رهبر انقلاب در نطق اخیری که داشتند تاکید کردند که سلایق مختلف وارد شوند و رویگردان نباشند. این تاکید ایشان بهانه‌ای برای شرکت نکردن برخی گروه‌های منتقد به جا نگذاشته است.

وی تاکید کرد: وقتی سلایق مختلف در انتخابات شرکت کنند و گروهی خواستار تغییر وضع موجود و گروهی دیگر خواهان حفظ آن باشند در این صورت طبعا شور و هیجان و رقابت سالمی ایجاد می شود که باعث پرشور شدن انتخابات و بالا رفتن مشارکت می‌شود.

مطهری تاکید کرد: مردم و مسئولان باید توجه داشته باشند که برخی افراد، رهبری را به نفع فرد یا گروهی در مساله انتخابات داخل نکنند. همان طور که خود ایشان فرمودند من یک رای دارم و آن را هم کسی نمی‌داند. دائم برخی نگویند که مثلا نظر رهبری با فرد خاصی است. کاری نکنند که دست افراد بسته شود و به گونه‌ای جلوه دهند که حمایت از کاندیدای دیگر بر ضد اصل ولایت فقیه است و انتخابات را از حالت طبیعی خود خارج کنند. این اقدام نقطه آغاز فتنه است. وقتی افرادی دائما تبلیغ کنند که نظر رهبری به فلان شخص است عده زیادی از مردم ممکن است فکر کنند حتما باید به فلان شخص رای دهند و مخالفین و یا معاندین برای اینکه ضربه‌ای به ولایت فقیه بزنند تلاش کنند که آن فرد رای نیاورد و این نقطه آغاز فتنه و خصومت‌هاست.

وی افزود: امیدواریم افرادی به دنبال این رفتارها نباشند . همانطور که در انتخابات سال 88 این روش که متاسفانه از جانب برخی اصولگرایان دنبال می‌شد آسیب زیادی به کشور زد.

مطهری اضافه کرد: مشارکت بالا زمینه‌های مناسب خود را می‌خواهد که ان شالله مردم حضور گسترده‌ای خواهند داشت و پیام روشنی برای غرب خواهد داشت و بسیاری از مشکلات اقتصادی ما را هم حل خواهد کرد و پشتوانه‌ای هم برای رییس جمهور آینده خوهد بود.

مطهری با اشاره به بخش دوم شعار امسال با عنوان حماسه اقتصادی گفت: این موضوع بی‌ارتباط با بخش اول آن نیست. اگر حماسه سیاسی ایجاد شود در وضع اقتصاد کشور اثر خواهد داشت.

وی با بیان اینکه روشن است که مردم با سختی‌هایی روبرو هستند، قدرت خرید مردم به دلیل افزایش قیمت‌ها کاهش پیدا کرده است گفت: مردم به دلیل ایمان و اعتقادی که به اسلام و آرمان‌های انقلاب دارند شرایط را تحمل می‌کنند ولی این دلیل نمی‌شود که مسئولان فکر اساسی برای بهبود وضع اقتصاد کشور نکنند. باید فرض را بر این گذاشت که تحریم‌ها همچنان برای مدت طولانی ادامه پیدا می‌کند. بنابراین باید برنامه‌ریزی دقیقی برای بهبود وضع اقتصاد کشور داشته باشیم.

مطهری ادامه داد: بسیاری از این نابسامانی‌های اقتصادی ناشی از سوء مدیریت بود و بخش کمتر آن به دلیل تحریم‌ها بوده است.

وی با بیان اینکه در سال 91 بخشی از ارز مرجع کشور صرف واردات خودرو لوکس و اقلام غیر ضروری شد گفت: این موضوع نشان می‌دهد که برنامه‌ریزی دقیقی برای مواجهه با این شرایط جدید نداشتیم.

مطهری ادامه داد، تحریم بانک مرکزی چند ماه قبل انجام شده بود و حدود هشت ماه وقت برای برنامه‌ریزی وجود داشت و هیچ برنامه‌ریزی خاصی صورت نگرفت تا جایی که نقل و انتقال ارز برای ما مشکل شد و در این شرایط هم به جای وارد کردن ضروری ترین کالاها ، واردات خودروها و کالاهای لوکس از جانب برخی افراد به دلیل سود کلان ادامه یافت و دولت هم بیشتر به فکر افزایش یارانه‌ها بود.

این نماینده مردم تهران در مجلس تاکید کرد: اگر مدیریت صحیح اقتصادی در کشور حاکم شود به راحتی می‌توانیم از این شرایط خارج شویم. غرب هم اگر احساس کند که این تحریم‌ها اثر قابل توجهی نداشته و ایران می‌تواند سال‌ها روی پای خود بایستد از موضع خود کوتاه می‌آید؛ آنها منتظرند ایران دست‌ها را بالا ببرد و یا اینکه وضع داخل کشور به هم بریزد، اما اگر احساس کنند که ایران می‌تواند با مدیریت درست، زندگی قابل قبولی برای مردم خود فراهم کند قطعا از موضع خود کوتاه خواهند آمد./ایسنا