سرگرمی


2 دقیقه پیش

تصاویری که شما را به فکر فرو می‌برد (34)

یک عکس، یک طرح یا یک نقاشی؛ بعضاً چنان تاثیری روی بیننده دارد که شنیدن ساعت ها نصیحت و یا دیدن ده ها فیلم نمی‌تواند داشته باشد. هنرمندانی که به ساده ترین روش ها در طول تاریخ ...
2 دقیقه پیش

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه وبسایت عصرایران: نماز تراویح مسلمانان اندونزی در نخستین شب آغاز ماه رمضان – آچهمعترضان عوارض زیست محیطی یک پروژه انتقال آب در کاتالونیا ...

10 پیشگویی تاریخ دنیا که خلاف آن اتفاق افتاد


به جز نوسترآداموس خیلی های دیگر نه براساس رمل و جادو که براساس عقل خودشان خواسته اند چیزهایی را پیش بینی کنند. ولی نشده! 10 نمونه از معروف ترین شان را بخوانید.

مجله یکشنبه: همه که میشل دی نستردام یا همان نوسترآداموس نمی شوند. البته پیشگویی های خود میشل هم یک خط در میان درست و غلط از آب درمی آمد. به هر حال به جز او خیلی های دیگر نه براساس رمل و جادو که براساس عقل خودشان خواسته اند چیزهایی را پیش بینی کنند. ولی نشده! 10 نمونه از معروف ترین شان را بخوانید.

*هر چیزی که می توانست اختراع شود تا به حال اختراع شده است! این جمله را چارلز اچ دوئل یکی از سردمداران دولت آمریکا در سال 1899 عنوان کرده است.

*دموکراسی تا سال 1950 از بین خواهد رفت! جمله ای که لانگدون دیویس در کتاب خود «تاریخ کوتاهی از آینده» در سال 1936 عنوان کرده است.

*انسان ها لااقل تا پنجاه سال دیگر قادر به پرواز نیستند! این جمله را ویلبر رایت به برادرش اولیور رایت در سال 1901 گفت اما 2 سال بعد پرنده ماشینی ساخت آنها با موفقیت از آزمون پرواز، سربلند بیرون آمد.

*خانم ها هیچ گاه حق رای پیدا نخواهند کرد! گراور کلیلوند رییس جمهور آمریکا این جمله را در سال 1905 عنوان کرد.

*ما اولین و بی شک آخرین افرادی هستیم که این مکان را دیده ایم و کسی پس از ما به اینجا نخواهد آمد! جمله که ستوان ژوزف ایوس، پس از بازدید از گراند کانیون (یک تنگه رنگارنگ بریده شده توسط رودخانه کلرادو و واقع در ایالت آریزونا ایالات متحده) در سال 1961 به زبان آورد.

*با وجود بیش از پنجاه مدل اتومبیلی که خودروسازان ژاپنی راهی به بازار جهانی این صنعت پیدا کند! نوشته ای در مقاله «بیزینس ویک» منتشر شده در 2 آگوست 1968.

*از روی لب های من بخوانید هیچ مالیات جدیدی وضع نخواهد شد! جرج بوش پدر این جمله را در سال 1988 به زبان آورد.

*بی خیال من شوید! محال است لااقل تا زمانی که من زنده ام، زنی نخست وزیر بشود! مارگارت تاچر این جمله را 26 اکتبر 1969 گفت که کاملا در اشتباه بود چون خودش نخست وزیر شد!

*خب قطعا با یک نگاه به صورت این مرد، خواهید فهمید که او چهره یک رییس جمهور را ندارد! جمله ای که مدیر اجرایی یونایتد آرتیست وقتی رونالد ریگان را که بازیگر تازه نفسی بود، برای فیلم «بهترین مرد» در سال 1964 در نقش یک رییس جمهور نپذیرفت، بر زبان آورد.

*من از این مزخرفی که اسمش را علم گذاشته اند، خسته ام، به گمانم دیگر وقتش رسیده تا از صرف میلیون ها دلار هزینه برای ارتقاء علم جلوگیری کنیم، چون علم دیگر بیش از این پیشرفت نخواهد کرد! سیمون کامرون سناتور آمریکایی طی سخنرانی در انستیتو تحقیقاتی اسمیتسونیون در سال 1901 این مساله را عنوان کرد.


ویدیو مرتبط :
بالاترین تحریم اقتصادی تاریخ دنیا در کربلا اتفاق افتاد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مطهری: حبس یا حصر بدون حکم‌قضایی خلاف قانون‌اساسی است/ اگر درباره احمدی‌نژاد هم اتفاق می‌افتاد من اعتراض می‌کردم



اخبار,اخبار امروز,اخبار جدید

نماینده مردم تهران عصر امروز به دعوت انجمن اسلامى دانشجویان پردیس ابوریحان دانشگاه‌تهران در این پردیس درباره “آزادى‌تفکر” سخنرانى کرد.

علی مطهری در بخشى از سخنان خود به فرق فکر و عقیده پرداخت و گفت: هر عقیده‌اى ناشى از فکر و تعقل نیست٬ بلکه بعضى عقاید ریشه عقلانى ندارد و ناشى از تقلید و مانند آن است، مانند عقاید خرافى و بت‌پرستى‌ها. اسلام با این گونه عقاید مبارزه کرده و  آن را محترم نمی شمارد.

مطهری اضافه کرد: در همین نقطه است که راه اسلام و راه غرب درباره آزادی عقیده از هم جدا می‌شود چون غربی‌ها همان طور که در اعلامیه جهانی حقوق بشر آمده می گویند چون انسان محترم است هر عقیده ای که او انتخاب کند محترم است ولو بت پرستی یا گاو پرستی باشد اما سیره پیامبران غیر این است٬ همان‌طور که حضرت ابراهیم و حضرت موسی و پیغمبر اسلام با بت پرستی‌ها مبارزه کردند و بت‌ها را شکستند.

وی گفت: ریشه این نگاه غربی‌ها به آزادی عقیده، یکی محکمه تفتیش عقایدی است که کلیسای کاتولیک در قرون وسطی در اروپا برپا کرد. اروپاییان خاطره خوشی از آن قرون ندارند و برای آن که خود را راحت کرده باشند گفتند اساسا هر عقیده‌ای محترم است.

مطهری همچنین متذکر شد: ریشه دیگر آن این است که آنها دین را یک امر سلیقه ای و شخصی تلقی می‌کنند مانند رنگ لباس، نه راه واقعی سعادت انسان ، لذا می‌گویند هر کس عقیده‌ای را می‌پسندد و نمی‌توان به دیگری به خاطر عقیده‌اش خرده گرفت ولی ما دینی را که یک امر سلیقه‌ای و شخصی باشد دین نمی‌دانیم.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که چرا شما از سران فتنه دفاع می‌کنید، گفت: حرف من این است که در کشور نباید کاری خلاف قانون‌اساسی صورت گیرد. حبس یا حصر بدون حکم‌قضایی خلاف قانون‌اساسی است. اگر درباره آقای احمدی‌نژاد هم اتفاق می‌افتاد من اعتراض می‌کردم. علاوه براین، حوادث سال ٨٨ سه ریشه داشت، یکی اشتباهات برخی نهادهای حکومتی، دوم شیطنت‌های محمود احمدی‌نژاد و سوم عدم‌تمکین به قانون آن دو نفر و طولانی‌کردن اعتراضات. باید به هر ٣ عامل رسیدگی شود٬ نه اینکه تمام تقصیرات را به گردن آن دو نفر بیاندازیم و آنها را به آمریکا و اسرائیل متصل کنیم.

وی در پاسخ به سوال دیگری درباره ترکیب‌مجلس آینده گفت: این امر بستگی به میزان مشارکت‌مردم دارد و میزان مشارکت‌ مردم هم بستگی به نوع رفتار شورای‌نگهبان دارد که افراد مستقل و حق‌گو اجازه شرکت در انتخابات پیدا کنند یا نه.

 

اخبار سیاسی - ایلنا