سرگرمی


2 دقیقه پیش

تصاویری که شما را به فکر فرو می‌برد (34)

یک عکس، یک طرح یا یک نقاشی؛ بعضاً چنان تاثیری روی بیننده دارد که شنیدن ساعت ها نصیحت و یا دیدن ده ها فیلم نمی‌تواند داشته باشد. هنرمندانی که به ساده ترین روش ها در طول تاریخ ...
2 دقیقه پیش

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه وبسایت عصرایران: نماز تراویح مسلمانان اندونزی در نخستین شب آغاز ماه رمضان – آچهمعترضان عوارض زیست محیطی یک پروژه انتقال آب در کاتالونیا ...

کشف گونه نادر پروانه دوجنسیتی! +عکس


محققان آکادمی علوم طبیعی دانشگاه درکسل آمریکا موفق به شناسایی یک پروانه نادر دوجنسیتی در ایلینیوز شدند.

ایسنا: محققان آکادمی علوم طبیعی دانشگاه درکسل آمریکا موفق به شناسایی یک پروانه نادر دوجنسیتی در ایلینیوز شدند.

این پروانه دوجنسیتی از گونه archduke (بومی مالزی) نیمی نر و نیمی ماده است که از تفاوت رنگ‌های بال‌ها براحتی قابل تشخیص است.

این پروانه نمونه نادری از ژیناندرومورفی دوطرفه محسوب می‌شود که در حشره‌شناسی به معنای ویژگی 50/50 هر دوجنس نر و ماده است.

این پدیده بعلت جدانشدن کامل ژن‌های جنسیتی در زمان لقاح روی می‌دهد.

بال سمت چپ پروانه به رنگ قهوه‌ای با خال‌های زرد و سفید است (ویژگی نوع ماده)، درحالیکه بال سمت راست با حاشیه سبز تیره و آبی درخشان (ویژگی نوع نر) دیده می‌شود.

ژیناندرومورفی دوطرفه در پرندگان و پروانه‌ها بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرد، چراکه تمایز نوع نر و ماده از طریق رنگ‌های متفاوت بال‌ها براحتی قابل تشخیص است.

کشف گونه نادر پروانه دوجنسیتی


ویدیو مرتبط :
کشف گونه های نادر جانوری - جریمه شکار غیرقانونی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اینترنت گردی که موجب کشف گونه جدیدی از حشرات شد+عکس



اینترنت گردی که موجب کشف گونه جدیدی از حشرات شد+عکس

اینترنت گردی یک حشره شناس و سرک کشیدن در عکس‌های یک مالزیایی منجر به کشف گونه جدیدی از حشرات می‌شود، کشفی که بدون وجود اینترنت شاید هیچ گاه اتفاق نمی‌افتاد.

به گزارش سرویس خواندنی‌های خبرگزاری فارس، هنگامی که «گوک هاک پینگ» مالزیایی عکس‌هایی که از یک حشره گرفته بود را در سایت فلیکر به اشتراک گذاشت، قطعا فکر نمی‌کرد که عکس یک گونه جدیدی از حشره را به اشتراک گذاشته است.

یقینا فکر او به این هم نمی‌رسید که یک حشره شناس آمریکایی در حال گشت و گذار در اینترنت به عکس‌های او برسد و این نوع جدید از حشره را کشف کند.

حشره شناسی, سماچرسیا جید, حشره سماچرسیا جید

«سان وینترتون» آمریکایی هنگامی که به عکس‌های این حشره جدید بر می‌خورد، نسبت به الگوی جدید بال‌های این حشره کنجکاو می‌شود و با فرستادن عکس های این حشره به چند مرکز تحقیقاتی این کشف جدید را رقم می‌زند.

او در تماس با عکاس متوجه می‌شود که عکس‌ها در جنگل‌های مالزی گرفته شده ولی نمونه‌ای از آن در دسترس نیست، یک سال بعد هاک پینگ به نقطه‌ای که سال قبل عکس‌ها را در آنجا گرفته باز می‌گردد و این حشره را پیدا کرده و در شیشه‌ای برای حشره شناس در لندن می‌فرستد.

اما نکته جالب‌تر داستان اینجاست که این حشره به اسم «سماچرسیا جید» نام دختر وینترتون نامگذاری می‌شود...../فارس