سرگرمی


2 دقیقه پیش

تصاویری که شما را به فکر فرو می‌برد (34)

یک عکس، یک طرح یا یک نقاشی؛ بعضاً چنان تاثیری روی بیننده دارد که شنیدن ساعت ها نصیحت و یا دیدن ده ها فیلم نمی‌تواند داشته باشد. هنرمندانی که به ساده ترین روش ها در طول تاریخ ...
2 دقیقه پیش

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه وبسایت عصرایران: نماز تراویح مسلمانان اندونزی در نخستین شب آغاز ماه رمضان – آچهمعترضان عوارض زیست محیطی یک پروژه انتقال آب در کاتالونیا ...

نشانه‌شناسی سربازان ولو شده آمریکایی!


محمد صفاجویی در وبسایت چیزنا نوشت:

عکس سربازان نیروی دریایی آمریکایی را در آن اتاق پس از دستگیری دیده‌اید؟‌‌ همان که دسته‌جمعی ولو شده‌اند. دیدید؟ آن وقت به همین راحتی از کنارش عبور کردید؟ متاسفم. این عکس گویای همه چیز بود. زیر متن این تصویر را برایتان نقل خواهم کرد:

نشانه‌شناسی عکس سربازان ولو شده آمریکایی

۱-
دراز کردن پا حین عکاسی، نشان از وضعیت ذلت‌بار فرهنگی در غرب دارد. وقتی یک نفر جلوی عکاس، اون‌جوری پایش را دراز می‌کند، دیگر ابایی از اینکه جلوی پدر و مادرش هر چیزی را دراز کند نخواهد داشت. «سقوط خانواده در غرب»

۲-
خوابیدن یک‌سری مرد در جمعی که یک زن در آن قرار دارد نشان می‌دهد اخلاق در غرب رو به اتمام است. چون وقتی مردان یک جامعه به جایی برسند که جلوی دوربین، این‌جوری دسته‌جمعی جلوی یک زن دراز بکشند، ببینید پشت دوربین چه خواهند کرد. «اضمحلال اخلاق در غرب»

۳-
اگر دقت کنید اکثر سربازان دستگیر‌شده پاهای بزرگی دارند. این نشان از افول وضعیت بیولوژیکی در غرب دارد. مردم غرب دارند تبدیل می‌شوند. «تبدیل غرب»

۴-
افراد دستگیر شده همه ناراحت هستند که گواهی زنده بر این موضوع است که زرق و برق و ادعای رفاه در غرب، پروپاگاندا و تبلیغ کاذبی بیش نبوده و آن‌ها در اصل ناراحت هستند. اساسا حال اصلی آدم‌ها را حین حضور در کشور عزیزمان ایران می‌شود فهمید. «طبل توخالی غرب»

۵-
آن‌ها خیس نیستند. این نشان از ناکارآمدی و نداشتن تعصب غرب دارد. وقتی یک سرباز نیروی دریایی خیس نباشد، می‌شود فهمید کارش را بلد نبوده و تعصبی روی وظیفه‌ای که به او محول شده ندارد. همه می‌دانیم که سرباز نیروی دریایی باید خیس باشد. «خشک بودن غرب»

۶-
همه افرادر در عکس مذکور به یک‌جا خیره شده‌اند که به نظر می‌رسد این یک حرکت معنادار و به منزله یک کد باشد. آن هم حالا! که ما دو ماه دیگر انتخابات داریم. هه! فکر کردند ما اسبیم. «خیرگی غرب»

پ. ن: یک‌سری نکات دیگر هم در عکس هست که به دلایل سیاسی- امنیتی از ذکر آن‌ها معذورم و ترجیح می‌دهم شخصا به آقایان ظریف و علوی منتقل کنم.


ویدیو مرتبط :
آموزش شلیک RPG به سربازان آمریکایی توسط سربازان لهستانی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

گفت و گوی مقامات ایرانی و آمریکایی بر سر میز مذاکرات آلماتی نشانه پیشرفت مذاکرات بود اما...



 مذاکرات هسته ای,شکست  مذاکرات هسته ای

چارچوب کنونی مذاکرات هسته ای شکست خورد

نیاز گروه 1+5 به «دیپلماسی اتاق پشتی»

اینکه ایرانی ها نقشه راهی را می خواهند که در آن تحریم ها لغو شود، نه جای تعجب دارد و نه یک انتظار بی دلیل است. این همچنین به نفع آمریکا خواهد بود که چنین بحثی به عنوان هسته مرکزی مذاکرات در جریان باشد.

دیپلماسی ایرانی: مذاکرات هسته ای بین ایران و گروه 1+5 ، (آمریکا، انگلیس، فرانسه، چین، روسیه و آلمان) که در روزهای جمعه و شنبه در هتل ریکسوس آلماتی، پایتخت قزاقستان برگزار شد، نتیجه آشنایی داشت: عدم تمایل ایران به تن دادن به درخواست های غرب بر سر برنامه های هسته ای اش. تهران همچنان تاکید دارد که لغو تحریم ها و به رسمیت شناخته شدن حق غنی سازی باید در هر گونه معامله با غرب لحاظ شود.

المانیتور در مقاله ای به قلم باربارا اسلاوین، در تحلیل مذاکرات آلماتی 2 نوشت: گفته می شود که در مذاکرات آلماتی 2، جزئیات به طور عمیق تری مورد بررسی قرار گرفته است و یک مذاکره نیم ساعته بین نماینده ایران و آمریکا نیز انجام شده که در نوع خود جالب بوده است.

در حالی که برخی گفت و گوی مقامات ایرانی و آمریکایی بر سر میز مذاکرات آلماتی را پیشرفت می دانند اما به نظر می رسد زمان آن رسیده که یک نکته روشن مورد توجه قرار گیرد و آن این است که چارچوب کنونی مذاکرات شکست خورده است.

در شرایطی که تبدیل شدن حق غنی سازی به یک موضوع بسیار حساس برای ایران، گیج کننده به نظر می رسد، این نکته نیز حائز اهمین است که تهران و گروه 1+5؛ همچنان نتوانسته اند مبنایی مصالحه ای ایجاد کنند که ضمن خارج کردن روند گفت و گو ها از بن بست کنونی به جمهوری اسلامی اجازه دهد وجهه اش را حفظ کند.

این در حالی است که تمامی نشانه ها در جای خود وجود دارند: ایران به عنوان امضاء کننده پیمان ان پی تی، از حق غنی سازی اورانیوم برخوردار است. از سوی دیگر مقام معظم رهبری در ایران فتوای منع تولید و استفاده از سلاح هسته ای را صادر کردند و مقامات تهران نیز اعلام کرده اند که آمادگی دارند این فتوا را به یک سند بین المللی تبدیل کنند.

در روزهای پیش از «دیپلماسی قرن بیست و یکم»، دیپلمات ها تدوین برخی بیانیه ها در اتاق های پشتی را آغاز کردند. تردیدی وجود ندارد که گروه 1+5 نیز به الگوی قدیمی همچون «دیپلماسی اتاق پشتی» نیاز دارد.اینکه ایرانی نقشه راهی را می خواهد که در آن تحریم ها لغو شود، نه جای تعجب دارد و نه یک انتظار بی دلیل است. این همچنین به نفع آمریکا خواهد بود که چنین بحثی به عنوان هسته مرکزی مذاکرات در جریان باشد.

رئیس جمهور آمریکا برای لغو اغلب تحریم هایی که در کنگره به تصویب رسیده اند، باید ثابت کند ایران از تروریسم حمایت نمی کند و تهدیدی جدی برای ایالات متحده و شرکایش به شمار نمی رود. علاوه بر این وی باید این نکته را به اثبات برساند که جمهوری اسلامی به دنبال سلاح هسته ای، شیمیایی و بیولوژیکی و سیستم های موشکی حامل آنها نیز نیست.

به بیان دیگر، تحریم های آمریکا تنها زمانی می توانند لغو شوند که بحث گسترده تری در مورد نقش منطقه ای ایران درگیرد، چرا که پرونده های امنیت ملی و هسته ای در قانون تحریم های آمریکا با یکدیگر مرتبط هستند.

بنابراین معامله با ایران بر سر سوریه و دیگر موضوعات منطقه ای تنها به نفع ایران نیست. هم واشنگتن و هم تهران از بحث های تجربی در خصوص گام های مورد نیاز برای تعدیل نگرانی های امنیتی ایالات متحده در خاورمیانه و لغو تحریم ها، سود می برند.

ایران به طور رسمی پیشنهاد تقویت همکاری ها در امنیت منطقه ای ، شامل سوریه و بحرین را در نشست ماه ژوئن در مسکو ارایه داده است اما گروه 1+5، هنوز به این پیشنهاد پاسخ نداده است.

در همین حال، سوریه از جنگ فرقه ای رنج می برد که اکنون یک بحران منطقه ای است و یک فاجعه انسانی به شمار می رود. در این بین با توجه به نفوذ ایران در دولت سوریه، جمهوری اسلامی می تواند یک عنصر حیاتی در نتیجه سیاسی برای خاتمه دادن به بحران سوریه باشد.

حسین موسویان، مذاکره کننده سابق هسته ای ایران در مقاله ای که اخیرا منتشر کرده از گروه 1+5 و قدرت های منطقه ای خواسته طرحی 7 مرحله ای برای جلوگیری از سقوط سوریه را به کار گیرند.خاویر سولانا، مسئول پیشین سیاست خارجی اتحادیه اروپا و دبیر کل سابق ناتو نیز در خصوص اینکه بحران سوریه اتحاد گروه 1+5 را از بین ببرد، هشدار داده است.

بحران ها در منطقه – در سوریه، بحرین، عراق، افغانستان و لبنان که آمریکا در آنها منافعی دارد و ایران نیز نفوذ خود را در این کشورها به اثبات رسانده است – نشان دهنده اهمیت گفت و گوی فوری با ایران است. به این ترتیب اینکه مذاکرات ایران و گروه 1+5، تنها محدود به پرونده هسته ای باشد باید به عنوان یک روند منسوخ شده کنار گذاشته شده و رویکرد جدیدی دنبال شود./دیپلماسی ایرانی