سرگرمی


2 دقیقه پیش

تصاویری که شما را به فکر فرو می‌برد (34)

یک عکس، یک طرح یا یک نقاشی؛ بعضاً چنان تاثیری روی بیننده دارد که شنیدن ساعت ها نصیحت و یا دیدن ده ها فیلم نمی‌تواند داشته باشد. هنرمندانی که به ساده ترین روش ها در طول تاریخ ...
2 دقیقه پیش

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه وبسایت عصرایران: نماز تراویح مسلمانان اندونزی در نخستین شب آغاز ماه رمضان – آچهمعترضان عوارض زیست محیطی یک پروژه انتقال آب در کاتالونیا ...

مراقب این پشه های عجیب باشید


حشرات دنیای پیچیده ای دارند و بسیاری از آن ها را حتی با سال ها تحقیق هم نمی توان شناخت چرا که گونه های مختلفی از این موجودات بر روی کره زمین زندگی می کنند و برای شناخت همه آن ها سال ها زمان لازم است.

خبرنگاران جوان: حشرات دنیای پیچیده ای دارند و بسیاری از آن ها را حتی با سال ها تحقیق هم نمی توان شناخت چرا که گونه های مختلفی از این موجودات بر روی کره زمین زندگی می کنند و برای شناخت همه آن ها سال ها زمان لازم است.

پشه یک از حشراتی است که با آن به خوبی آشنا هستید زیرا این روزها فصل حضور آن هاست. این حشره های کوچک را هر بار ببینیم خواهیم کشت اما نمی دانیم چه قدر این موجودات پیچیده هستند. در سراسر دنیا نزدیک به 250 هزار نوع متفاوت از پشه ها وجود دارد که با نام های مختلف زندگی می کنند و انواع بسیاری از آن ها تا به حال شناخته شده اند. برخی از آن ها عجیب و برخی دیگر نادر و کمیاب هستند.

پشه نعل اسبی

یکی از عجیب ترین پشه های دنیا را می توان در جنگل های خاصی در اروپا پیدا کرد. این پشه دارای بدنی جالب است که بیشتر آن را شبیه به سوسک یا ملخ ها می کند اما یکی از پشه های عجیبی است که تا به حال پیدا شده است. بدن این پشه از جنسی سخت ساخته شده که از او در برابر خطرات حفاظت می کند. تا به حال دانشمندان نتوانسته اند روش تغذیه این نوع پشه را پیدا کنند و هنوز یکی از ناشناس ترین پشه های دنیا به حساب می آید.




پشه برفی

همانطور که می دانید پشه ها رابطه درستی با سرما و برف ندارند اما این نوع خاص متفاوت ترین پشه است چرا که تنها روزهای سرد سال و در سردترین نقاط جهان زندگی می کند. "پشه برفی" حشره ای است که در شرایط سخت جوی زندگی می کند و بیشتر به عنوان یک حشره ضد یخ زدگی عمل می کند. نیش این پشه باعث میشود تا حیوانات بتوانند سرماهای سخت را تحمل کنند. نکته جالب در مورد این پشه آن است که نمی تواند پرواز کند و بالی ندارد.




پشه خفاش

این پشه از نزدیک بسیار شبیه به یک خرچنگ یا عنکبوت است به همین علت بسیاری آن را اشتباه می گیرند. این پشه تنها روی بدن خفاش ها دیده می شود و پای آن تنها برای پرش از روی یک خفاش به خفاش دیگر استفاده می شود. این پشه ها تنها از خون استفاده می کنند و معمولا تا دوران بلوغ، در خانه های خود که در دیوار غار درست می کنند مانده و سپس وارد بدن خفاش ها میشوند.




پشه اسکی کار

یکی از پشه های بسیار جالب در دنیا را می توانید روی دریاچه های نمک پیدا کنید.این پشه در کنار دریاچه های نمک زندگی کرده و روی سطح دریاچه مانند اسکی بازها حرکت می کند چرا که توانایی پرواز در این نوع پشه نیز وجود ندارد. این پشه بال های بسیار ریزی دارد که تنها قدرت اسکی را به او می دهد. این پشه ها می توانند از نمک یا حشرات و گردهای بسیار ریز موجود در هوا استفاده کنند زیرا اندازه خودشان هم بسیار کوچک است.




پشه شپشی

یکی از انواع پشه که ممکن است روی بدن انسان زندگی کند ولی شاید برای شما عجیب باشد اگر بشنوید که برخی از آن ها تمام عمرشان را روی بدن یک میزبان می گذرانند. بدن این پشه تخت و البته بسیار ریز است همچنین این پشه در اوایل زندگی اش بال دارد ولی وقتی وارد موی بدن یک میزبان می شود بال هایش را از دست می دهد و به همین دلیل همیشه همانجا مستقر می شود. پشه های شپشی مانند دیگر پشه ها از خون تغذیه می کنند و برخی از نمونه های آن ها روی بدن حیوانات نیز دیده می شود.


ویدیو مرتبط :
مراقب این هکر باشید ....

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ویروس زیکا؛ مراقب پشه ها باشید


رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بیماری ناشی از ویروس زیکا در ایران و منطقه مدیترانه شرقی وجود ندارد اما پشه عامل این بیماری در منطقه وجود دارد.

 ایرنا نوشت: رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بیماری ناشی از ویروس زیکا در ایران و منطقه مدیترانه شرقی وجود ندارد اما پشه عامل این بیماری در منطقه وجود دارد.

محمد مهدی گویا گفت: ویروس زیکا از دسته ویروس هایی است که از طریق گزش حشرات به انسان منتقل می شود و انتقال انسان به انسان آن هنوز قطعی نیست.

وی گفت: این ویروس معمولا بیماری خفیفی را در فرد ایجاد می کند که شامل تب، سردرد، بدن درد، ورم ملتحمه چشم و گاهی بثورات پوستی است.

رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت اضافه کرد: ویروس زیکا در گذشته در برخی کشورهای آفریقایی وجود داشت اما آنچه اکنون نگرانی ایجاد کرده این است که این ویروس یک مرتبه در برخی کشورهای آمریکایی جنوبی و مرکزی نیز گسترش پیدا کرده است و موارد این بیماری افزایش یافته است.

وی افزود: با تغییر منطقه جغرافیایی ویروس زیکا به نظر می رسد در سالهای آینده این ویروس و عوارض آن در مناطق دیگر جهان نیز گسترش پیدا می کند.

گویا گفت: ویروس زیکا مرگ آور نیست و آنچه در مورد عوارض این بیماری به طور جدی مطرح است این است که در تعدادی از زنان بارداری که به این ویروس مبتلا شده اند، مشاهده شده که نوزادانی با مغز و سر کوچک (میکروسفالی) به دنیا آورده اند.

وی افزود: البته هنوز به طور قطع رابطه ویروس زیکا با تولد کودکانی با مغز کوچک ثابت نشده است اما این فرضیه به طور جدی مطرح است که باید با ادامه تحقیقات مشخص شود.

رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: اکنون با مشاهده و افزایش موارد ابتلا به ویروس زیکا لازم است تحقیقات درباره این ویروس بیشتر شود تا مشخص شود بین این ویروس و عوارض مغزی نوزادان زنان مبتلا ارتباطی وجود دارد یا نه و اگر این رابطه وجود دارد، چه اقدامات خاصی باید انجام داد.

وی گفت: تا کنون هیچ راهی برای پیشگیری از انتقال این بیماری وجود ندارد، نه درمانی برای این بیماری وجود دارد و نه واکسنی.
گویا افزود: این ویروس تاکنون در منطقه خاورمیانه و مدیترانه شرقی دیده نشده اما پشه عامل انتقال این بیماری در این منطقه وجود دارد و احتمال انتقال این بیماری را در آینده نباید ساده گرفت و باید خطر این بیماری را در آینده جدی گرفت.

ویروس زیکا سالها در قاره آفریقا وجود داشته است اما با مشاهده این ویروس در قاره آمریکای جنوبی و مرکزی از سال گذشته که برای اولین بار در کشور شیلی مشاهده شد، خطر این ویروس جدی تر شد. این ویروس پس از شیلی در برخی کشورهای دیگر از جمله برزیل و کلمبیا نیز گسترش پیدا کرد با گرم شدن هوا خطر انتقال پشه ناقل این ویروس به کشورهای دیگر جدی تر شده است.