سرگرمی


2 دقیقه پیش

تصاویری که شما را به فکر فرو می‌برد (34)

یک عکس، یک طرح یا یک نقاشی؛ بعضاً چنان تاثیری روی بیننده دارد که شنیدن ساعت ها نصیحت و یا دیدن ده ها فیلم نمی‌تواند داشته باشد. هنرمندانی که به ساده ترین روش ها در طول تاریخ ...
2 دقیقه پیش

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه وبسایت عصرایران: نماز تراویح مسلمانان اندونزی در نخستین شب آغاز ماه رمضان – آچهمعترضان عوارض زیست محیطی یک پروژه انتقال آب در کاتالونیا ...

عکس: هیتلر بیخ گوش آمریکایی‌ها!


دهکده‌ای در صد کیلومتری نیویورک وجود دارد که رد پای نازی‌ها سال‌ها در آن وجود داشت. دو خیابان به نام هیتلر و گوبلس نامگذاری شده بود و پرچین‌های شهر نیز به شکل صلیب شکسته هرس شده بود.

وبسایت فرادید: دهکده‌ای در صد کیلومتری نیویورک وجود دارد که رد پای نازی‌ها سال‌ها در آن وجود داشت. دو خیابان به نام هیتلر و گوبلس نامگذاری شده بود و پرچین‌های شهر نیز به شکل صلیب شکسته هرس شده بود.
 
به گزارش دیلی میل، دیگر اثری از خیابان آدولف هیتلر، گوبلس و هرمان گورینگ در این دهکده نیست؛ حتی اثری از پرچین‌های هرس شده به شکل صلیب شکسته هم نیست. دیگر هیچ اثری از سبقه نازی‌ها در این شهر نیست. گویی تمام شهر تاریخ خود را به فراموشی سپرده است.
 
فاشیست‌ها با لباس فرم مشکی و قهوه‌ای که شبیه نیروهای استورم تروپرِ (سربازان توفان) اس.اس پوشیده بودند، پرچم حزب نازی را به دست گرفته و در این دهکده رژه رفتند. امروز اما کودکان در خیابان‌های آن مشغول بازی بوده و مردان چمن را کوتاه می‌کنند.
 
تصاویر/ هیتلر بیخ گوش آمریکایی‌ها!

تصاویر/ هیتلر بیخ گوش آمریکایی‌ها!
یاپِینک (Yaphank) در فاصله‌ی 97 کیلومتری نیویورک قرار دارد. از نظر تقسیمات جغرافیایی ایالت نیویورک، یاپینک یک دهکده (hamlet) محسوب می‌شود

دهکده‌ای در صد کیلومتری نیویورک وجود دارد که رد پای نازی‌ها سال‌ها در آن وجود داشت. دو خیابان به نام هیتلر و گوبلس نامگذاری شده بود و پرچین‌های شهر نیز به شکل صلیب شکسته هرس شده بود.
 
کرتنی پیترز، پرستار 22 ساله و از ساکنان این دهکده می‌گوید که گذشته‌ی آزاردهنده‌ی شهر برای مردم بیشتر شبیه یک جوک است تا مایه‌ی شرمساری.
 
او در بیرون خانه‌ی مادربزرگش در خیابان «پارک بولوارد» می‌نشیند. نام این خیابان پیشتر آدولف هیتلر بود که مدت‌هاست نامش تغییر کرده است. سال‌ها است که خانواده خانم پیترز در یاپینک زندگی می‌کنند. مردم آنجا اغلب آلمانی-آمریکایی هستند. کرتنی هیچوقت در مورد گذشته از مادربزرگش سوال نکرده است.
 
البته شاید کار درستی کرده باشد. یاپینک در فاصله 97 کیلومتری نیویورک قرار دارد و جمعیت آن در حال حاضر 6000 نفر است، اما این دهکده روزگاری پایگاه رایش سوم بود.
 
محله‌ی «جرمن گاردنز» در دهه 30 میلادی برای تامین مسکن نازی‌های آمریکایی و کسانی که قصد داشتند به اردوی تابستانی بروند، ساخته شد تا آن افراد کمی با سوسیالیسم ملی با چاشنی آمریکایی آشنا شوند.
 
در آن روزها اردوگاه زیگفراید هیچ مورد خاص و تعجب آوری نداشت. آلمانی-آمریکایی‌ها در آن سال‌ها بزرگترین اقلیت ایالات متحده محسوب می‌شدند. انزواگرایی نیز پدیده‌ی رایجی بود و ایالات متحده در فاصله طولانی با آلمان قرار داشت.
 
پس از جنگ جهانی دوم، دولت ایالات متحده آن دهکده را تصاحب کرد. مدتی بعد، سازمان اجتماعی به نام «جامعه کلنی آلمانی-آمریکا» تلاش کرد تا آنجا را دوباره پس بگیرد که موفق هم شد.
 
تصاویر/ هیتلر بیخ گوش آمریکایی‌ها!
خیابان آدولف هیتلر
 
تصاویر/ هیتلر بیخ گوش آمریکایی‌ها!
نماد صلیب شکسته نیز ناپدید شده است
 
تصاویر/ هیتلر بیخ گوش آمریکایی‌ها!

تصرف سواحل شرقی آمریکا توسط نازی‌ها در رمان «مرد قلعه بالا» نوشته‌ی فیلیپ کیندرد دیک به تصویر کشیده شد که به تازگی سریالی بر اساس آن در حال ساخت است. این سریال برای برخی از مردم یاپینک بسیار آشنا است.
 
زن و شوهری اهل یاپینک می‌گویند که تاریخ جامعه یاپینک چیزی فراتر از مرگ و دفن است. فیلیپ نیر و پاتریشا فلین-نیر از جامعه کلنی آلمانی-آمریکا شکایت کرده‌اند، چرا که آن‌ها نام اردوگاه زیگفراید را به پارک زیگفراید تغییر داده‌اند، جایی که خانه آن‌ها و پنجاه خانواده دیگر واقع شده است.
 
موضوع شکایت این خانواده نیز جالب است. آن‌ها نسبت به سیاست‌های رادیکال این انجمن شکایت کرده‌اند، زیرا آن‌ها بر اساس قوانین نمی‌توانند خانه‌شان را به فردی غیر آلمانی و رنگین پوست بفروشند. آن‌ها برای اثبات ادعای خود اسناد و مدارکی را در اختیار دادگاه گذاشته‌اند.
 
آن‌ها چندین مرتبه تلاش کرده‌اند تا خانه‌ی خود را بفروشند که آن سیاست‌های رادیکال مانع کارشان شده است. آقای رابرت کسلر، مدیر انجمن، می‌گوید که سیاست‌های آن‌ها مانع فروش خانه‌های آن‌ها نبوده است، چرا که خانواده نیر هنوز پیشنهاد مورد نظرشان از نظر مالی را دریافت نکرده‌اند.
 
تصاویر/ هیتلر بیخ گوش آمریکایی‌ها!

اردوگاه زیگفراید و محله‌ی نازی‌ها در سال 1935 میلادی در صد کیلومتری نیویورک بنا شد تا نازیسم در ایالات متحده آمریکا ترویج داده شود. اما این اردوگاه به علت نزدیکی به نیویورک از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بود. عضویت در این اردوگاه برای «شهروندان آمریکایی که خون آریایی در رگ‌هایشان در جریان است» انجام می‌شد. هر تابستان، صدها دوستدار حزب نازی از سراسر ایالت نیویورک به این اردوگاه می‌رفتند تا با افرادی شبیه خودشان ملاقات کنند.
 
مردم در ایستگاه «پن استیشن» منهتن نیویورک، سوار قطار می‌شدند و زمانی که به ایستگاه یاپینک می‌رسیدند با استقبال جمعیتی از مردم روبه‌رو می‌شدند. افرادی که لباس نظامی پوشیده بودند و به آن‌ها با سلام نازی‌ها ادای احترام می‌کردند. ایراد سخنرانی در مورد ایدئولوژی‌‌های نازی‌ها در زمینه‌‎هایی چون اصلاح نژادی و شرارت یهودی‌ها از جمله کارهایی بود که در این اردوگاه انجام می‌شد.
 
تصاویر/ هیتلر بیخ گوش آمریکایی‌ها!

تصاویر/ هیتلر بیخ گوش آمریکایی‌ها!

تصاویر/ هیتلر بیخ گوش آمریکایی‌ها!

تصاویر/ هیتلر بیخ گوش آمریکایی‌ها!

تصاویر/ هیتلر بیخ گوش آمریکایی‌ها!

امروز همه چیز تغییر کرده است. دیگر خبری از آریایی‌ها در پارک زیگفراید نیست. زیگفراید به منطقه‌ای متروکه بدل شده است. روزگاری بود که نیروهای توفان با سرخوشی تمام در خیابان‌های یاپینک رژه می‌رفتند، اما حالا دیگر همه چیز ناپدید شده و انگار هیچ گاه اتفاق نیفتاده است.
 
البته نام برخی آلمانی‌ها نظیر فردریش شیلر و سپاستیان باخ هنوز بر روی خیابان‌ها باقی مانده است. سیاستمداران محلی در سال 1995 میلادی تلاش کردند تا گذشته‌ی نازی یاپینک را از تاریخ این منطقه رسما حذف کنند. این طرح اما هنوز از سد قانون‌گذاران عبور نکرده است.
 
مهم نیست چه به سر پرونده‌ی خانواده «نیر» خواهد آمد. چیزی که اهمیت دارد این است که شهروندان این منطقه هیچ‌گاه این صفحه از تاریخ خود را فراموش نخواهند کرد؛ صفحه‌ای که برای بسیاری از خانواده‌ها مایه ننگ و شرمساری است.


ویدیو مرتبط :
عکس العمل جالب آمریکایی ها به هنگام گوش دادن آیات قرآن

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

بیخ گوش وزیر ورزش چه خبر است؟ (+عکس)



مجموعه انقلاب كه همیشه ادعا می شود با كمبود پاركینگ مواجه است و به همین دلیل قیمت پاركینگ از یكصد هزار تومان به یك میلیون و 200 هزار تومان در سال تغییر كرده است.

مهمترین مجموعه ورزشی كشور نیز دچار مصیبت مركز تجاری شده و به زودی شاهد راه اندازی دو مركز تجاری و اقتصادی در باشگاه فرهنگی ورزشی انقلاب خواهیم بود.

 مزاحمت های كامیون های حمل بار سوپرماركت  درست روبروی درب شمال و ابتدای جاده اصلی ورودی مجموعه كم نبود كه كلنگ احداث یك پاساژ تجاری در شلوغترین قسمت مجموعه جنب فود كورت و زمین گلف به زمین میخورد.

مجموعه انقلاب كه همیشه ادعا می شود با كمبود پاركینگ مواجه است و به همین دلیل قیمت پاركینگ از  یكصدهزار تومان به یك میلیون و 200 هزار تومان  در سال تغییر كرده است (كه باعث ریزش حداقل سی درصد از عضوهای مجموعه شده است) ظرفیت تردد كامیونهای حمل كالاهای مغازه های تجاری در حال احداث را در پر ترددترین قسمت مجموعه دارد.

همچنین به گوش رسیده كه مجموعه تجاری دیگری با حدود 15 مغازه تجاری روبروی بولینگ انقلاب تحت پوشش و نام مجموعه فرهنگی تجاری در حال كلید خوردن است.

با این اوصاف آقای وزیر بهتر نیست نام مجموعه فرهنگی ورزشی انقلاب به مجموعه تجاری اداری انقلاب تغییر نام پیدا كند، آیا مسؤلین شهرداری و محیط زیست براستی چشمان خود را بسته اند، چگونه اجازه می دهید محیطی كه سالیان سال بخاطر فضای سبز و درختان سر به فلك كشیده اش تفرجگاه و تفریگاه مردم و همچنین یكی از تنفس گاه های اصلی شمال شهر تهران می باشد با قطع كردن بسیاری از درختان و بوته های سبز این مجموعه تبدیل به یك پاساژ تجاری با تردد كامیونهای متعدد و آلوده كننده محیط زیست شود، اگر مسؤلین رسیدگی نكنند به زودی شاهد احداث مجموعه های اداری جهت استقرار شركت ها و كمپانی های بزرگ در دل این مجموعه سبز نیز خواهیم بود.

 

اخبار,اخبار ورزشی,مجموعه فرهنگی ورزشی انقلاب

 

اخبار,اخبار ورزشی,مجموعه فرهنگی ورزشی انقلاب

 

اخبار,اخبار ورزشی,مجموعه فرهنگی ورزشی انقلاب

 

اخبار,اخبار ورزشی,مجموعه فرهنگی ورزشی انقلاب

 

اخبار ورزشی  -  عصرخبر