سرگرمی


2 دقیقه پیش

تصاویری که شما را به فکر فرو می‌برد (34)

یک عکس، یک طرح یا یک نقاشی؛ بعضاً چنان تاثیری روی بیننده دارد که شنیدن ساعت ها نصیحت و یا دیدن ده ها فیلم نمی‌تواند داشته باشد. هنرمندانی که به ساده ترین روش ها در طول تاریخ ...
2 دقیقه پیش

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه وبسایت عصرایران: نماز تراویح مسلمانان اندونزی در نخستین شب آغاز ماه رمضان – آچهمعترضان عوارض زیست محیطی یک پروژه انتقال آب در کاتالونیا ...

عملیات نظامی به خاطر ببر عروسكی!


یک فرد ناشناس مردم یك شهر را سر كار گذاشت





چند نفر از مردم با دیدن یك ببر در زمینی در كشور انگلستان، پلیس را در جریان گذاشتند. بلافاصله بعد از این خبر، چند هلی‌كوپتر به محل اعزام شدند و كل منطقه به سرعت تخلیه شد. گارد ویژه پلیس به سرعت وارد عمل شدند و یك تیم از متخصصان شكار حیوانات برای به دام انداختن این حیوان به محل فراخوانده شدند.تعدادی از كارمندان باغ وحشی كه در نزدیكی منطقه قرار داشتند نیز به این تیم ملحق شدند تا بتوانند با استفاده از داروهای بیهوشی، به پلیس در انجام عملیاتش كمك كنند. اما زمانی كه افسران پلیس به این حیوان نزدیك شدند، متوجه شدند كه آن اصلا تكان نمی‌خورد. همچنین هلی‌كوپترهای پلیس كه مجهز به دوربین‌های گرمایی هستند اعلام كردند بدن این حیوان كاملا سرد است.در این هنگام بود كه تیم پلیس متوجه شد، این ببر خطرناك در اصل یك عروسك بزرگ است.هنوز مشخص نیست كه چه كسی این عروسك را در این منطقه قرار داده اما او با این كار چند ساعت وقت گروه ویژه پلیس به همراه چند بخش دیگر را به‌طور كامل تلف كرد البته در آخر كار، همه تیم‌های فراخوانده شده به منطقه تا چند دقیقه به اشتباه مضحك خود خندیدند.


ویدیو مرتبط :
درگیری در پارلمان ژاپن به خاطر یک قانون نظامی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اوباما در شیلی: هدف عملیات نظامی علیه لیبی، حمایت و حفاظت از غیرنظامیان است!



 

اوباما در شیلی: هدف عملیات نظامی علیه لیبی، حمایت و حفاظت از غیرنظامیان است!

 

 

اوباما تاكید كرد كه قذافی باید از قدرت كناره گیری كند.باراك اوباما، رییس جمهور آمریكا در یك كنفرانس خبری پس از دیدار با سباستین پینرا، همتای شیلیایی خود گفت: بركناری معمر قذافی، رهبر لیبی از قدرت موضع نهایی آمریكا و دیگر كشورهای غربی است كه در ائتلاف بین المللی مشاركت كرده اند.

 

وی هم چنین درخصوص مشاركت نیروهای ناتو در مرحله دوم عملیات "سحر اودیسه" كه طی آن قرار است نیروهای بین المللی كنترل حریم هوایی لیبی را به صورت كامل در دست بگیرند صحبت كرد.

به نوشته روزنامه القدس العربی، رییس جمهور آمریكا گفت كه واشنگتن نقش رهبری خود را برای اجرای قطعنامه پرواز ممنوع شورای امنیت در لیبی طی چند روز آینده کاهش می دهد.

باراك اوباما، رییس جمهور آمریكا گفت که ناتو نقش هماهنگ کننده ای در عملیات نظامی علیه معمر قذافی، رهبر لیبی برعهده خواهد داشت.

این در حالی است كه فرانسه و ترکیه مخالف رهبری این عملیات توسط ناتو هستند.

اوباما گفت: هنگامیکه اهداف اولیه عملیات نظامی در لیبی محقق شود، و نیروهای دفاع هوایی قذافی از بین برود رهبری عملیات نظامی به ناتو سپرده می شود.

وی افزود: در گذشته هر گاه آمریکا "بطور یکجانبه و بدون حمایت کامل جهانی" اقدام کرده مجبور شده که بار کامل عملیات ها را بر دوش بکشد.

رئیس جمهور آمریکا تاكید كرد: ناتو وظیفه یك هماهنگ کننده را برعهده خواهد داشت، اما دریاسالار مایک مولن، رئیس ستاد مشترک این انتقال نقش را انجام خواهد داد.

رابرت گیتس، وزیر دفاع آمریکا نیز که در روسیه به سر می برد گفته است کشورش بزودی حضور خود را در عملیات نظامی نیروهای ائتلاف در لیبی کاهش می دهد.

انتقال این ماموریت به ناتو نیاز به موافقت همه ۲۸ کشور عضو دارد.

اوباما پیشتر گفته بود که برکناری قذافی از قدرت همچنان بخشی از سیاست خارجی آمریکاست.

وی مدعی است كه هدف عملیات نظامی کنونی علیه لیبی، حمایت و حفاظت از غیرنظامیان است!

اوباما در بخشی دیگر از سخنان خود تاکید کرد که پیش از سازمان ملل نخست اتحادیه عرب خواهان برقراری یک منطقه پرواز ممنوع بر فراز لیبی شده بود.

این در حالی است كه اوباما پیش از این تاکید کرده بود که کشورهای غربی در عملیات نظامیشان علیه لیبی، معمر قذافی را هدف قرار نمی دهند.

یکی از سخنگویان کاخ سفید نیزگفت که این عملیات نظامی برای تغییر رژیم در لیبی انجام نمی گیرد.

یکی از سخنگویان دولت فرانسه نیز تاکید کرد که حتی اگر محل اختفای قذافی مشخص باشد، مورد حمله قرار نخواهد گرفت.

رئیس نیروهای مسلح انگلیس هم گفته است که طبق قطعنامه سازمان ملل متحد که برای حمایت از مردم لیبی صادر شده، هدف قرار دادن قذافی ممنوع است.

این در حالیست که لیام فاکس، وزیر دفاع انگلیس گفته بود قذافی "بطور بالقوه ممکن است" مورد حمله قرار گیرد.../ایسنا