سرگرمی


2 دقیقه پیش

تصاویری که شما را به فکر فرو می‌برد (34)

یک عکس، یک طرح یا یک نقاشی؛ بعضاً چنان تاثیری روی بیننده دارد که شنیدن ساعت ها نصیحت و یا دیدن ده ها فیلم نمی‌تواند داشته باشد. هنرمندانی که به ساده ترین روش ها در طول تاریخ ...
2 دقیقه پیش

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه وبسایت عصرایران: نماز تراویح مسلمانان اندونزی در نخستین شب آغاز ماه رمضان – آچهمعترضان عوارض زیست محیطی یک پروژه انتقال آب در کاتالونیا ...

طنز؛ موسیقی رپ داعشی!


کیوان ساکت، موزیسین سنتی ایران: تعدادی از کسانی که عضو داعش شده‌اند، جزو فعالان موسیقی رپ بوده‌اند.

محمد صفاجویی در روزنامه قانون نوشت:

کیوان ساکت، موزیسین سنتی ایران: تعدادی از کسانی که عضو داعش شده‌اند، جزو فعالان موسیقی رپ بوده‌اند. (آفتاب یزد)

آقای ساکت از موزیسین‌های خوب و فعال موسیقی سنتی ما هستند و اگر چنین گفته‌اند، حتما همین طور است دیگر. البته خودمان هم حدس‌هایی زده بودیم. حتی پیش از این هم صحبت‌هایی مبنی بر اینکه بعضی از اعضای القاعده از طرفداران موسیقی راک و متال هستند نیز به گوش رسیده بود. یا شنیده بودیم اعضای گروه جندا... علاقه خاصی به موسیقی جز و بلوز دارند. در کل می‌توان گفت تنها موزیکی که تروریست‌ها در آن فعال نبوده‌اند، موسیقی سنتی است. برای همین هم هست که موسیقی سنتی ما را هیچ جای دنیا نمی‌شناسند. عجب جمله سنگینی گفتم. یک دقیقه سکوت.

تصور کنید رپرهای داعشی را که با همان هیبت نخراشیده‌ای که برای خودشان درست کرده‌اند، در استودیو مشغول ضبط موسیقی هستند. رپر داعشی یک بخشی از کار را می‌خواند، صدا بردار کات می‌دهد و می‌گوید فالش بود، دوباره بخوان. داعشی ابتدا کمی به او نگاه می‌کند. بعد میکروفون را به همراه پایه‌اش از اتاق صدا برمی‌دارد و به سمت صدابردار می‌آید تا او را کاملا توجیه کند و فالشی‌اش را تا انتها بگیرد.

یا تصور کنید کاور آلبوم‌های رپ داعشی‌ها را. روی جلد یکی از آلبوم‌ها با نام bloody hell این تصویر را می‌بینیم؛ رپر داعشی یک چاقوی بلند یا همان قمه خودمان را توی گردن دوستش فرو کرده و هر دو دارند می‌خندند‌ و با دست‌شان علامت 021 را نشان می‌دهند. آلبوم رپ دیگری هم با نام peaceful guy وجود دارد که کاورش به این صورت است؛ رپر داعشی گوشه‌ای نشسته و غرق در افکار خویش است. در همین حال دو سر در دستانش قرار دارند که روی صورت شان ساین صلح کشیده شده است.

کنسرت‌هایشان چطور؟ تا رپر روی صحنه می‌آید، طرفداران داعشی‌اش از فرط هیجان با شمشیر به هم حمله می‌کنند و به نصفه‌های آهنگ اول نکشیده، تماشاگران یکدیگر را قلع و قمع کرده‌اند. رپر هم می‌بینید اوضاع به این صورت است، اعضای ارکسترش را دور خودش جمع می‌کند و یک نارنجک زیرشان روشن می‌کند. کنسرت‌های خوب و به صرفه‌ای است. کلا نیم دقیقه طول می‌کشد و همان طور که تهیه کننده‌ها دوست دارند، سالن می‌ترکد!

در ادامه تکست یک رپ داعشی را برایتان آورده‌ام:

من داعشی‌ام عمو اینو گوش کن
توی قلبت مثل قمه تو فروش کن
می‌دونی تو جامعه مشکلات زیاده
 باید دور شد از هر چی اسمش هست افاده
توی میدون جنگ کسی لوطی نیست دیگه
تحریم شده نوشابه‌ها، قوطی نیست دیگه
حرف آخرو می زنم و وقتتو نمی‌گیرم
یه نارنجک میندازم و همینجا زود می‌‌میرم
بیا بیا بیا
تعال تعال تعال

امضا: چرت نویس


ویدیو مرتبط :
رپ داعشی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تاریخچه موسیقی رپ



موسیقی رپ, سبک موسیقی رپ, بنیان گذار رپ ایران

 

موسیقی رپ
سبک موسیقی رپ که در دهه ۱۹۶۰ توسط سیاهپوستان آمریکایی در برانکس (واقع در نیویورک) به وجود آمد نوعی سلاح مبارزه جوانان سیاه با تبعیض‌های نژادی رایج در آن زمان بود و به همین دلیل بود که به خاطر بیان مشکلات زندگی در گِتوها (جایی برای زندگی مردمی که جزو اقلیت یک شهر به حساب می‌آیند) به موسیقی گتو نیز شهرت دارد.
گرچه همواره سیاهپوستان را صاحبان موسیقی رپ می‌دانند اما نمی‌توان از نقش آمریکایی‌های لاتینی تبار در زنده نگه داشتن این سبک چشم پوشی کرد، در ثانی رپ در دنیای امروز از چار چوبی که آنرا منحصراً مربوط به سیاهپوستان می‌ساخت خارج شده و به یک شیوه اعتراض برای جوانان جهان تبدیل شده؛ در واقع هر جا که جوان‌ها هستند و هر کجا که نارضایتی وجود دارد رپ هم بعنوان یک شیوه اعتراض که در قالب موسیقی و در دل کلماتی که به سرعت و پشت سر هم پیاده می‌شوند نهفته‌است ٫ در آنجا حضور دارد.
می توان گفت رپ موسیقی اعتراضی است که کمی چاشنی طنز (fun) به آن اضافه شده.
تاریخچه
سیاهپوستان بنیان گذار رپ در آن زمان بدلیل نداشتن استطاعت مالی کافی و عدم وجود امکانات لازم، قادر به ضبط آهنگ‌های خود در استودیو نبودند و به ناچار هنر خود را در خیابان عرضه می‌داشتند و به جای استفاده از ساز، دست می‌زدند! (صدای دست زدنی که امروزه در در آهنگ‌های رپ و هیپ هاپ می‌توان براحتی آن را شنید به نوعی احترام به رپرهای اولیه و بنیانگذاران رپ است) اما بالاخره روزی رسید که رپرها توانستند آهنگ‌های خود را ضبط کنند.
با اینکه بسیاری معتقدند اولین آهنگ‌های رپ را Grandmaster Flash یا The Sugarhill Gang ضبط کرده‌اند اما این عقیده در مورد موسیقی Hip Hop صحت دارد نه در مورد رپ. به هر تقدیر نخستین آهنگ رپی که رسماً در تاریخ موسیقی ضبط شد «Here Come the Judge» نام داشت که در سال ۱۹۶۸ توسط کُمدین معروف Pigmeat Markham ضبط شده بود.
 رپ و هیپ هاپ حال حاضر آمریکا
هر چند رپ و هیپ هاپ در آمریکای امروز هنوز هم لحن تلخ و تمسخر آمیز اعتراضی خود را حفظ کرده اما دیگر درباره مباحثی که در آغاز تولد خود به آنها می‌پرداخت سخنی به میان نمی‌آورد یا حد اقل ٫ به ندرت درباره آن‌ها سخن می‌گوید؛ گویا آرزوی دکتر لوتر کینگ در مورد برابری حقوق سیاهان و سفید پوست‌ها، لااقل در مورد رپرها در حد زیادی به تحقق پیوسته، چون محور اصلی موسیقی رپ و هیپ هاپ در آمریکای حال حاضر را گنگستا رپ (Gangsta Rap) و تا حدود زیادی هاردکور رپ (Hardcore Rap) تشکیل می‌دهد به عبارت ساده تر امروزه مباحث اصلی این موسیقی را مواد مخدر، قانون شکنی و در مجموع هر مبحث دیگری که باعث می‌شود والدین فرزندان خود را از گوش دادن به این موسیقی منع کنند؛ شاید امروزه بتوان رپ را فقط متعلق به بزرگترها نامید اما در این میان گروه‌هایی مثل Native Deen و رپرهایی که سبک Christian Rap را دنبال می‌کنند تلاشی هر چند بی فایده برای جلوگیری از این امر می‌کنند اما با وضعی که امروز بر دنیای رپ و هیپ هاپ حاکم است شاید تنها می‌توان آن‌ها را رپرهایی متعلق به دنیای کوچکترها دانست.
 رپ فارسی
رپ فارسی به شکلی از موسیقی رپ گفته می‌شود که به زبان فارسی (و عمدتاً در ایران) خوانده می‌شود. این سبک موسیقی اگر چه عمدتاً متاثر از سبک رپغربی است، اما تمام ویژگی‌های آن را ندارد و برخی خصوصیات آن در رپ غربی وجود ندارد. رپ فارسی در اوخر دههٔ ۱۳۷۰ خورشیدی در ایران شکل گرفته و خواننده‌های زیادی به طور رسمی و غیر رسمی (اصطلاحاً زیر زمینی) در این سبک فعال هستند.
منبع:Asemoni.com