سرگرمی


2 دقیقه پیش

تصاویری که شما را به فکر فرو می‌برد (34)

یک عکس، یک طرح یا یک نقاشی؛ بعضاً چنان تاثیری روی بیننده دارد که شنیدن ساعت ها نصیحت و یا دیدن ده ها فیلم نمی‌تواند داشته باشد. هنرمندانی که به ساده ترین روش ها در طول تاریخ ...
2 دقیقه پیش

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه وبسایت عصرایران: نماز تراویح مسلمانان اندونزی در نخستین شب آغاز ماه رمضان – آچهمعترضان عوارض زیست محیطی یک پروژه انتقال آب در کاتالونیا ...

طنز؛ مصادیق منکراتی گردشگران خارجی!


طرحی در کمیسیون فرهنگی مجلس در حال بررسی است که در آن بحث امر به معروف و نهی از منکر گردشگران خارجی هم لحاظ شده است تا آنها هم به راه راست هدایت بشوند.

ایسنا: طرحی در کمیسیون فرهنگی مجلس در حال بررسی است که در آن بحث امر به معروف و نهی از منکر گردشگران خارجی هم لحاظ شده است تا آنها هم به راه راست هدایت بشوند. این طرح مانند دیگر طرح‌های خوب مجلس با واکنش منتقدان مواجه شده است و بسیاری گفته‌اند که گردشگر خارجی نیازی به امر به معروف و نهی از منکر ندارد و آنها همه ضوابط کشور ما را رعایت می‌کنند.

اما شما بهتر از من می‌دانید که گردشگران خارجی در کشور ما به دنبال فسق‌وفجور، اباحه‌گری، تساهل‌وتسامح و مخصوصا کشف حجاب هستند تا جوانان ما را فریب بدهند. بنده در این فرصت چند مورد از مصادیق منکراتی گردشگران خارجی را عنوان می‌کنم و از طرح کمیسیون فرهنگی دفاع می‌کنم.

1- مشروبات الکلی:
برعکس ما ایرانی‌ها که روزانه آب و چای می‌خوریم تا آب بدن‌مان تامین بشود خارجی‌ها متاسفانه از انواع مشروبات الکلی استفاده می‌کنند. آنها از وقتی که پای‌شان را به داخل کشور می‌گذارند دقیقا مثل ما که پای‌مان را به خارج کشور می‌گذاریم به دنبال بار و دیسکو و مشروب می‌گردند و چون زهرماری پیدا نمی‌کنند دست‌ به دامان فروشنده‌های غیرمجاز می‌شوند. فروشنده‌های غیرمجاز هم یا برای‌شان مشروب پلمب خارجی تاریخ روز می‌آورند یا مشروب دست‌ساز غیرقانونی ساخت داخل را تقدیم‌شان می‌کنند. گردشگران خارجی با دیدن مشروب ساخت کشور خودشان در ایران شگفت‌زده می‌شوند و از خوردن مشروب مرغوب دست‌ساز داخلی از خودبی‌خود می‌شوند و به ابنیه تاریخی ما صدمه می‌زنند. بعد هم که به کشور خودشان بازگشتند می‌گویند در ایران همه چیز هست و ارزان هم هست و ایرانی‌ها خیلی دست‌ودلبازند!

2- مسئله پوشش:
در بحث پوشش کاری به کار این ندارم که آقایان گردشگر خارجی شلوارک می‌پوشند و خانم‌های‌شان شلوار. می‌دانم که اغلب بدن‌شان پوشیده است و رعایت می‌کنند. اما آنها چیزی دارند که نمی‌توانند از دید مرد نامحرم ایرانی پنهان کنند و آن چیز بسیار مفسده‌انگیز است و آدمی را در هاویه گناه می‌اندازند. من اگر جای مجلسی‌ها بودم ورود هر گونه گردشگر بور را به کشور قدغن می‌کردم. به هر حال ما ملتی هستیم مومشکی و چشم‌سیاه و آنها ملت‌هایی هستند بور و چشم‌آبی. یعنی هم آنها برای ما می‌میرند و هم ما برای آنها هلاکیم و این مرگ و آن هلاکت چیزی نیست جز پنبه و آتشی که اگر گُر بگیرد خاموش کردنش به این سادگی‌ها نیست.

3- مسئله نسبت:
این خارجی‌ها وقتی در کشور خودشان هم هستند معلوم نیست چه نسبتی با هم دارند. اینجا هم که می‌آیند تفکیک کردن‌شان خیلی مشکل است. من خودم بارها دیده‌ام که گردشگران خارجی با هم در ایران آشنا شده‌اند. یک بار در کاشان دیدم که یک فرانسوی با یک کره‌یی دوست شده بود و زبانم لال هی با هم می‌رفتند و می‌آمدند. یعنی تفکیک جنسیتی گردشگران خارجی نه فقط از لحاظ اخلاقی بلکه از نظر ژنتیک بشری هم مهم است. یعنی ما اگر الآن سخت نگیریم ممکن است نسل بعد فرانسوی‌ها چشم‌بادامی بشوند که این خوب نیست.

باقی بقای‌تان!

رضا ساکی


ویدیو مرتبط :
ایران از نگاه گردشگران خارجی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مصادیق منکراتی گردشگران را اعلام کنید


رییس هیئت مدیره‌ی جامعه‌ی راهنمایان ایرانگردی و جهانگردی تصریح کرد: «آقایان نماینده لطف کنند مصادیقی را که گردشگر به‌عنوان موارد مغایر با امر به معروف و نهی از منکر انجام می‌دهد، اعلام کنند.»

ایسنا: رییس هیئت مدیره‌ی جامعه‌ی راهنمایان ایرانگردی و جهانگردی تصریح کرد: «آقایان نماینده لطف کنند مصادیقی را که گردشگر به‌عنوان موارد مغایر با امر به معروف و نهی از منکر انجام می‌دهد، اعلام کنند.»

کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی این روزها در حال بررسی طرح «امر به معروف و نهی از منکر» است که یک بند از آن به گردشگران خارجی اختصاص دارد و آن‌ها را نیز مشمول این طرح می‌داند و بین گردشگران خارجی با دیگر شهروندان ایرانی، فرقی نمی‌گذارد.

نصرالله پژمان‌فر - عضو کمیسیون فرهنگی مجلس - گفته است «ما موظفیم قوانین اسلامی را قبل از آمدن گردشگران به اطلاع‌شان برسانیم.» او در عین حال، این را هم گفته که «در اینجا شکل کار را مشخص نکرده‌ایم و دستگاه مربوط که وزارت خارجه یا جای دیگری باشد، باید بررسی کند و این مسأله را به‌شکل بروشور یا هر مشکل دیگری اطلاع‌رسانی کند. این موضوع منحصر به ما نیست.»

ابهام درباره‌ی آن بند از طرح «امر به معروف و نهی از منکر» که به گردشگران خارجی مربوط می‌شود، در حدی است که عباس پیرمرادیان - رییس هیئت مدیره‌ی جامعه‌ی راهنمایان ایرانگردی و جهانگردی - که حدود 20 سال تورهای گردشگری را اجرا کرده است، گفت: نمی‌توان درباره‌ی این طرح اظهار نظر کرد و باید نمایندگان مجلس آن را در اجرا و عمل، روشن کنند، چراکه تمام گردشگرانی که توسط آژانس به ایران سفر می‌کنند و راهنما آن‌ها را همراهی می‌کند، به شرایط ایران آگاه هستند و نکاتی را که درباره‌ی سفر به یک کشور اسلامی مانند ایران به آن‌ها گوشزد می‌شود، رعایت می‌کنند.

وی ادامه داد: اکنون صحبت بر سر این است که این قانون با برچسب «قانون اسلامی» به چه شکلی می‌خواهد عملی شود و ما دقیقا باید چه کار کنیم؟ چون راهنماهای تور باید این را بدانند تا به گردشگر منتقل کنند. باید با تصویب این قانون، دستورالعملی هم صادر شود، وگرنه ما نمی‌دانیم به گردشگر چه بگوییم.

این راهنمای تور اظهار کرد: منتظریم جزییات بیشتری از این بند طرح «امر به معروف و نهی از منکر» که گردشگران خارجی را نیز شامل می‌شود، مشخص شود تا ما به‌عنوان راهنمای تور، آن را اجرا کنیم. اگر قانونی در مجلس تصویب شود، راهنمای تور حتما آن را اجرا می‌کند و مقاومتی در برابر قانون نخواهد داشت، چون می‌خواهد ایران را به گردشگر خارجی معرفی کند و نمی‌خواهد بین پلیس و گردشگر، درگیری ایجاد شود.

پیرمرادیان همچنین گفت: در طول 20 سال گذشته، به‌عنوان راهنمای تور حتی یک گردشگر را هم نداشتم که در ایران، مشروبات الکلی مصرف کند یا دنبال آن باشد یا اصرار کند که حجابش را بردارد. حال با این اوصاف، ما می‌خواهیم با تصویب این بند از طرح «امر به معروف و نهی از منکر» چه چیزی را به گردشگران اضافه کنیم؟!

او بیان کرد: به‌عنوان راهنمای تور که معمولا از ساعت شش صبح تا 12 شب با گردشگران همراه است، معتقدم گردشگر خارجی در ایران، قوانین را کامل رعایت می‌کند و نسبت به این موضوع که به مملکتی اسلامی سفر کرده، کاملا آگاه است. نمی‌دانم گردشگر چه کار دیگری باید انجام دهد، به‌جز آن‌که مثلا بگوییم گردشگران زن در ایران چادر سر نمی‌کنند که از این به بعد باید چادر سر کنند. گردشگران معمولا نه‌تنها در ملاء عام، بلکه در فضای خصوصی خود نیز خلاف قانون کشور ما عمل نمی‌کنند.

پیرمرادیان سپس اضافه کرد: آقایان نماینده‌ی مجلس لطفا توضیح دهند، گردشگران تا به حال کدام کار خلاف اسلام را انجام داده‌اند که از این به بعد نباید انجام دهند. دستورالعمل این قانون را همزمان با تصویب آن مشخص کنند تا راهنماهای تور دست‌ کم بدانند به گردشگران خارجی چه باید بگویند. آقایان خیال‌شان راحت باشد، چون راهنمای تور با قانون ضدیت ندارد، البته اگر تکلیفش مشخص باشد.