سرگرمی


2 دقیقه پیش

تصاویری که شما را به فکر فرو می‌برد (34)

یک عکس، یک طرح یا یک نقاشی؛ بعضاً چنان تاثیری روی بیننده دارد که شنیدن ساعت ها نصیحت و یا دیدن ده ها فیلم نمی‌تواند داشته باشد. هنرمندانی که به ساده ترین روش ها در طول تاریخ ...
2 دقیقه پیش

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه وبسایت عصرایران: نماز تراویح مسلمانان اندونزی در نخستین شب آغاز ماه رمضان – آچهمعترضان عوارض زیست محیطی یک پروژه انتقال آب در کاتالونیا ...

«شهر نمکی» در پاکستان +عکس


شهر نمکی شهری زیبا و منحصر به فرد در قلب یک معدن نمک در پاکستان است که سالانه هزاران گردشگر داخلی و خارجی را به خود جذب می‌کند.

خبرگزاری فارس: شهر نمکی شهری زیبا و منحصر به فرد در قلب یک معدن نمک در پاکستان است که سالانه هزاران گردشگر داخلی و خارجی را به خود جذب می‌کند.

 معدن نمک «کیهوره» در پاکستان دومین ذخیره بزرگ نمک در جهان است.

اما نکته منحصر به فرد درباره این معدن ساخت یک شهر نمکی در گوشه‌ای از این معدن است که هر ساله تعداد زیادی از گردشگران داخلی و خارجی را به این منطقه می کشاند.

معدن نمک کهیوره در شهرستان «جهلم» از توابع ایالت «پنجاب» قرار دارد، این معدن که در فاصله 160 کیلومتری اسلام‌آباد پایتخت پاکستان و 250 کیلومتری شهر لاهور مرکز ایالت «پنجاب» قرار دارد از موقعیت خوبی برای تبدیل شدن به یک مرکز تفریحی بین‌المللی بر‌خوردار است.

معدن نمک کیهوره قدیمی‌ترین معدن نمک در جنوب آسیا می‌باشد که دومین ذخیره بزرگ نمک خوراکی در دنیا را تشکیل می‌دهد. کشف این معدن نمک حکایت جالبی دارد. گفته می‌شود زمانی که اسکندر مقدونی در سال 322 ه.ق به هند حمله کرد اسب‌های لشکرش نزدیک کیهوره توقف کرده و به لیسیدن سنگ‌های اطراف این محل پرداختند که همین ماجرا موجب کشف این معدن شد.

از معدن نمک کهیوره مدت‌ها به عنوان ملک شخصی ماهاراجه‌های منطقه بهره‌برداری می‌شد اما بعد از استقلال پاکستان از هند این معدن به دولت واگذار شد.

وسعت معدن نمک کیهوره 110 کیلومتر مربع است و 19 ورودی دارد. از این میان، تقریبا 11 ورودی برای استخراج نمک از زیر زمین مورد استفاده قرار می‌گیرد و بقیه ورودی‌ها برای ورود گردشگران داخلی و خارجی به داخل شهر  که در قسمتی از معدن قرار دارد استفاده می‌شود.

از این معدن سالیانه 325 هزار تن نمک استخراج می‌شود.

جالبترین بنای شهر نمک، مسجدی است که از آجرهای نمکی ساخته شده و با لامپ‌های هالوژن تزئین شده است.

همچنین برای عبور آب از شهر نمکی شیارهایی طراحی شده است که از به هم پیوستن آنها رودی تشکیل می‌شود که از وسط شهر عبور می‌کند و برخی مسافران برای آب تنی از این آب که آب نمک می‌باشد استفاده می‌کنند. آب مورد نیاز این رودخانه از آب باران تأمین می‌شود.

اقامت در شهر نمک به عنوان یک درمان طبیعی مورد توجه مردم است و پزشکانی در شهر نمک مستقر شده‌اند که خدمات لازم برای استفاده بهتر از شهر نمک را به مراجعان ارائه می‌کنند.

این شهر همچنین دارای یک مرکز پست، هتل، قطار و سایر مواردی است که یک شهر کوچک باید از آن برخوردار باشد.



ورودی شهر نمک؛ گردشگران می توانند با قطار وارد شهر شوند

 





شهر نمک پاکستان از نمایی دیگر





منظره‌ای زیبا از داخل شهر نمک



مسجد نمکی زیباترین بنای شهر نمک



بخش‌های داخلی شهر نمک که با پل به هم وصل شد و زیر آن آب جریان دارد.



مردم در حال بازدید از شهر نمک



مشاوره پزشکی برای نحوه استفاده از مزایای شهر نمک







یک گردشگر که قصد اقامت در شهر نمک را دارد



اداره پست شهر نمک



منظره ای زیبا از محل نشستن گردشگران در شهر نمک







ویدیو مرتبط :
شهر پیشاور پاکستان، شهر گل ها با طبیعت چهارفصل - بوکینگ پرشیا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

دیدنی‌ های شهر نمکی +عکس


معدن نمک کهیوره قدیمی‌ترین معدن نمک در جنوب آسیا در فاصله ۱۶۰ کیلومتری اسلام‌آباد پایتخت پاکستان و ۲۵۰ کیلومتری شهر لاهور مرکز ایالت «پنجاب» قرار دارد و دومین ذخیره بزرگ نمک خوراکی در جهان است.

عصرایران: معدن نمک کهیوره قدیمی‌ترین معدن نمک در جنوب آسیا در فاصله ۱۶۰ کیلومتری اسلام‌آباد پایتخت پاکستان و ۲۵۰ کیلومتری شهر لاهور مرکز ایالت «پنجاب» قرار دارد و دومین ذخیره بزرگ نمک خوراکی در جهان است.

از معدن نمک کهیوره مدت‌ها به‌عنوان ملک شخصی مهاراجه‌های منطقه بهره‌برداری می‌شد اما بعد از استقلال پاکستان از هند این معدن به دولت واگذار شد.

به گزارش الف، وسعت معدن نمک کهیوره ۱۱۰ کیلومترمربع است و ۱۹ ورودی دارد. از این میان، تقریباً ۱۱ ورودی برای استخراج نمک از زیرزمین مورداستفاده قرار می‌گیرد و بقیه ورودی‌ها برای ورود گردشگران داخلی و خارجی به داخل شهر نمکی که در قسمتی از معدن قرار دارد استفاده می‌شود.

جالب‌ترین بنای شهر نمک، مسجدی است که از آجرهای نمکی ساخته و با لامپ‌های هالوژن تزئین شده است.

دیدنی‌های شهر نمکی (عکس)

دیدنی‌های شهر نمکی (عکس)

دیدنی‌های شهر نمکی (عکس)

دیدنی‌های شهر نمکی (عکس)

دیدنی‌های شهر نمکی (عکس)

دیدنی‌های شهر نمکی (عکس)

دیدنی‌های شهر نمکی (عکس)

دیدنی‌های شهر نمکی (عکس)

دیدنی‌های شهر نمکی (عکس)

دیدنی‌های شهر نمکی (عکس)