سرگرمی


2 دقیقه پیش

تصاویری که شما را به فکر فرو می‌برد (34)

یک عکس، یک طرح یا یک نقاشی؛ بعضاً چنان تاثیری روی بیننده دارد که شنیدن ساعت ها نصیحت و یا دیدن ده ها فیلم نمی‌تواند داشته باشد. هنرمندانی که به ساده ترین روش ها در طول تاریخ ...
2 دقیقه پیش

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه وبسایت عصرایران: نماز تراویح مسلمانان اندونزی در نخستین شب آغاز ماه رمضان – آچهمعترضان عوارض زیست محیطی یک پروژه انتقال آب در کاتالونیا ...

شهرهای شناور آینده را بشنایسد +عکس


Green Sea Star یا ستاره دریایی سبز، که در اقیانوس هند و در جزایر مالدیو در حال ساخت می باشد و شامل هتل، مرکز کنفرانس و امکانات دیگر بصورت شناور می باشد.

پی سی وار: قطعا همانطور که در دنیای گجت های مختلف شاهد پیشرفت بسیار زیادی هستیم، این پیشرفت در زمینه های دیگر نیز وجود دارد و حتی ممکن است سرعت پیشرفت علم و تکنولوژی در زمینه های دیگر بیشتر هم باشد. پیشرفت در دنیای پزشکی، حمل و نقل، رباتها و حتی معماری. به تازگی وبسایت نشنال جئوگرافیک تصاویری از طرح شهرهای آینده که بصورت شناور برروی آب (دریا و اقیانوس) قرار دارند را به نمایش گذاشته است که بسیار جالب،زیبا و خلاقانه به نظر می رسند.

۱. Seascraper، یک جامعه خودکفا از خانه ها، ادارات و فضاهای تفریحی می باشد. انرژی مورد نیاز این شهر توسط توربین هایی که در زیر شهر قرار دارند و توسط جریان آب حرکت می کنند به دست می آید. یک کارخانه آب شیرین کن به همراه سیستم جمع آوری آب باران از دیگر سیستم های مورد استفاده در این شهر می باشد.



2. Floating Recycling Center، که در واقع یک سیستم بازیافت کروی شکل می باشد. این مرکز، زباله های دریایی را جمع آوری و آنها را بازیافت می کند.



3. Trash-filled "Oceanscraper” این سازه هم شامل نوعی سیستم بازیافت دریایی است که کار جمع آوری و بازیافت زباله ها را انجام می دهد.



4. Waterscraper که در آن هتل، رستوران، تفریگاه و اسکه های مختلف قرار دارد.



5. Oil Rig Reimagined که شبیه به دکل های استخراج نفت است، سازه ای است که کار تبدیل آب شور به آب شیرین و ذخیره آن را انجام می دهد. این آب تصفیه شده برای استفاده در اختیار کشورهای فقیر قرار خواهد گرفت.



6. Floating Cruise Ship Terminal، همانطور که از نام آن هم مشخص است یک ترمینال دریایی مدرن و مجهز می باشد که حدود ۴۹۰,۰۰۰ متر مربع مساحت دارد.



7. The Citadel، این سازه برای تکمیل در سال ۲۰۱۴ برنامه ریزی شده است. این سازه می تواند اولین مجموعه آپارتمان های شناور در اروپا نامیده شود.



8. Green Sea Star یا ستاره دریایی سبز، که در اقیانوس هند و در جزایر مالدیو در حال ساخت می باشد و شامل هتل، مرکز کنفرانس و امکانات دیگر بصورت شناور می باشد.



9. Float House، این خانه توسط معمار هلندی Koen Olthuis طراحی شده است و برای زندگی یک خانواده بسیار مناسب می باشد.این خانه در نزدیکی آمستردام بنا شده است.




ویدیو مرتبط :
شهرهای آینده

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

شهرهای آبی آینده +عکس



شهرهای آبی آینده +عکس

چه خانه شما در کنار ساحل دریا باشد چه بخواهید برای همیشه بر روی آب زندگی کنید، مطمئن باشید دلتان نمی خواهد طرح های شهرها و خانه های آینده که بر روی آب ساخته خواهند شد را از دست بدهید.

به گزارش گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران، سیاره زمین در حال گرم شدن است و به دنبال آن یخچال های طبیعی و کوه های یخ هم ذوب می شوند و در نتیجه سطح آب دریاها افزایش خواهد یافت.این افزایش جمعیت، ذوب شدن یخچال های طبیعی و به دنبال آن کمبود زمین برای سکونت، دانشمندان را به فکر ساختن شهرهای دریایی انداخته است.

 

شهرهای آبی, آسمان خراش آبی, شهرهای شناور

 

آسمان خراش آبی

سازندگان "آسمان خراش آبی" بر این باورند که تاثیرات ناشی از تغییرات آب و هوایی تنها به معنی یک پیشرفت طبیعی است که ما روزی برای ادامه زندگی به دریاها نقل مکان خواهیم کرد. به همین دلیل آنها این سازه مستحکم را برای زندگی انسان بر روی آب طراحی کردند. آسمان خراش آبی با تامین انرژی مورد نیاز خود از طریق انرژی جنبشی موج و باد، و همچنین انرژی خورشید و انرژی زیستی موجود در آب، دریا را به مکانی ایده آل برای زندگی تبدیل خواهد کرد. این سازه شناور بر روی آب قادر خواهد بود غذای خود را از طریق کشاورزی، پرورش آبزیان، و هیدروپونیک(کشاورزی در آب) تامین کند. جنگل کوچکی در قسمت بالایی آسمان خراش آبی وجود دارد. این قسمت از سازه مجهز به توربین، باغ، و دام های مورد نیاز انسان نیز می باشد. مناطقی که برای زندگی به آن اختصاص داده شده دقیقا در زیر سطح دریا قرار گرفته که از نور طبیعی خوبی هم برخوردار است.

 

 

شهرهای آبی, آسمان خراش آبی, شهرهای شناور

 

شهرهای شناور هلندی

هلندی ها به ساخت و ساز در مناطق سیل خیز عادت دارند، بنابراین شاید برای آنها کاملا طبیعی به نظر برسد که برای مقابله با تغییرات آب و هوایی شهرهای شناوری را روی آب بسازند. بر اساس نقشه "شرکت طراحی دلتاسینک"، شهرهای شناور به گونه ای ساخته خواهند شد که با بالا آمدن سطح آب، آنها هم به صورت شناور بالا خواهند آمد و به زیر آب نمی روند. از بلوک های بزرگی از اسفنج های پلی استرین که متصل به چهارچوب های بتونی هستند برای شناور ماندن ساختمان های گنبدی این شهر استفاده خواهد شد. این ساختمان ها به وسیله پل های عابرپیاده شناوری بهم متصل خواهند بود. همچنین بزرگراه های شناوری هم ساخته خواهد شد تا شهرها را به هم وصل کند. انرژی گرمایی سطح اقیانوس شهر را گرم خواهد کرد.

 

 

شهرهای آبی, آسمان خراش آبی, شهرهای شناور

 

جزایر پلاستیکی

"ریشی سووا" در سال 1998 اولین جزیره مصنوعی و شناور خود را با استفاده از 250 هزار بطری پلاستیکی ساخت. او امروز در جزیره اسپیرال، جزیره کوچک تری که برای ساخت آن از 100 هزار بطری پلاستیکی استفاده کرده، زندگی می کند. از ویژگی های این جزیره می توان به وجود یک خانه، چندین ساحل زیبا، چندین استخر شنا، و حتی آبشاری که با انرژی خورشید کار می کند، اشاره کرد.

نقشه "رامون نوستر"، از جزیره سووا هم بلندپروازانه تر است. این معمار قصد دارد جزیره ای شناور از مواد بازیافتی که مساحتش معادل با مساحت جزایر هاوایی است را بسازد. جزیره شناور او از زباله های پلاستیکی در اقیانوس آرام ساخته خواهد شد. این جزیره نه تنها از مواد بازیافتی ساخته شود، بلکه با کشاورزی بر روی آب و تامین انرژی از طریق انرژی موج و خورشید، کاملا مستقل و خودکفا خواهد بود. نوستر امیدوار است حداقل 500 نفر بتوانند در این جزیره ساکن شوند و از کشت مصنوعی خزه های دریایی و توالت های کمپوستی لذت ببرند. در توالت های کمپوستی فضولات انسانی با روش هایی طبیعی و بدون دخالت مواد شیمیایی به مواد معدنی تبدیل می شوند. این تبدیل از طریق باکتری های هوازی و در محیطی مرطوب انجام می شود.

 

شهرهای آبی, آسمان خراش آبی, شهرهای شناور

 

شهرهای نیلوفری دوستدار محیط زیست

"وینسنت کالباتِ" معمار، طراح شهرهای نیلوفری شناور و خودکفا بر روی آب است . این شهرها از واحدهایی تشکیل شده اند که هر کدام ظرفیتی بالغ بر 50 هزار نفر را دارد. طراح این شهرها از نیلوفرآبی برای ساخت آنها الهام گرفته است. از فیبرهای پلی استر در ساخت این شهرها استفاده خواهد شد. شهرهای نیلوفری در اطراف یک تالاب مرکزی که از آب پاک باران پر شده ساخته خواهند شد. این شهر دارای سه سازه کوه و دریا مانند است که به محل کار، مرکز خرید، و مکان های تفریحی اختصاص داده شده است. مزارع آبی و باغ های معلق در زیر سطح آب قرار خواهند گرفت و انرژی شهرها فقط از طریق انرژی های قابل تجدید تامین خواهد شد. رویایی شهر نیلوفری کالبات در سال 2100 به واقعیت تبدیل خواهد شد.

 

 

شهرهای آبی, آسمان خراش آبی, شهرهای شناور

 

دکل های نفتی

هزاران دکل نفتی بر روی آب های سیاره زمین بدون مصرف مانده اند. "کو ای کی" و "هور سو ورن" طرح جالبی پیشنهاد داده اند تا این سازه های غول پیکر را بار دیگر زنده و آنها را به مکان های مستحکمی برای زندگی تبدیل کنند. لایه ای از "فوتوولتائیک" بر سقف دکل ها می تواند انرژی خورشید و باد را جمع کند و انرژی حاصل از جزر و مد هم مکملی برای انرژی خورشیدی خواهد بود. در این طرح از تمامی قسمت های سازه استفاده خواهد شد و این امکان را به مردم می دهد که هم در زیر و هم بالای سطح آب زندگی کنند. زیست شناسان دریایی و سایر دانشمندان می توانند در آزمایشگاه هایی که در زیر آب قرار دارند، کارهای تحقیقاتی خود را انجام دهند..../باشگاه خبرنگاران