سرگرمی


2 دقیقه پیش

تصاویری که شما را به فکر فرو می‌برد (34)

یک عکس، یک طرح یا یک نقاشی؛ بعضاً چنان تاثیری روی بیننده دارد که شنیدن ساعت ها نصیحت و یا دیدن ده ها فیلم نمی‌تواند داشته باشد. هنرمندانی که به ساده ترین روش ها در طول تاریخ ...
2 دقیقه پیش

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه وبسایت عصرایران: نماز تراویح مسلمانان اندونزی در نخستین شب آغاز ماه رمضان – آچهمعترضان عوارض زیست محیطی یک پروژه انتقال آب در کاتالونیا ...

سریع ترین آسانسور جهان در عربستان


مهمترین حس ناشی از چنین حرکت سریعی به سوی بالا یا پایین، گرفتی گوش هاست چرا که سطح فشار در گوش داخلی و بیرونی برای سازگاری به این حرکت نیازمند زمان است.

خبرگزاری مهر: مهندسان در حال ساخت بلندترین برج جهان در شهر جده عربستان هستند که قرار است به سریع ترین و طولانی ترین آسانسور جهان مجهز شود.

برج " پادشاهی" در شمال جده که قرار است در سال 2018 به بهره برداری برسد به سریع ترین آسانسور جهان مجهز خواهد شد که می تواند 10 متر را در یک ثانیه طی کند.

با این آسانسور، کاربران می توانند تا 660 متر را در یک حرکت طی کنند؛ از این رو امکان بالا و پایین رفتن سریع از این ساختمان یک کیلومتری، وجود دارد.

"سنتری سورانتا" مدیر فناوری ساختمانهای بلند مرتبه در شرکت "کن" فنلاند و سازنده این آسانسور، گفت: کاربران این آسانسور از سفر بسیار سریع خود به بالای برج احساس تهوع و سرگیجه نخواهند کرد.

وی افزود: مهمترین حس ناشی از چنین حرکت سریعی به سوی بالا یا پایین، گرفتی گوش هاست چرا که سطح فشار در گوش داخلی و بیرونی برای سازگاری به این حرکت نیازمند زمان است.

ساخت سریع ترین و طولانی ترین آسانسور جهان در عربستان +عکس

سخنگوی کن گفت : وقتی با آسانسوری که چنین سرعتی دارد سفر می کنید لرزش های عمودی و عرضی، نویز و تغییرات فشار مهمترین عواملی است که باید در نظر گرفت.

وی افزود: در جدیدترین آسانسورها تلاش کردیم تا مطمئن شویم همه این عوامل تا جایی که امکان دارد به تعادل برسد تا تجربه لذت بخشی برای مسافران آسانسور فراهم شود.

وی ادامه داد: تحقیقات ما نشان داد سرعت 10 متر بر ثانیه راحت ترین سطح برای سفر با آسانسور است و کاربران احساس ناخوشایندی نخواهند داشت.

قرار است در آسانسورهای این ساحتمان از کابل های فیبرکربن فناورانه و فناوری "فرا ریسمان" استفاده شود فناوری که روزی  آسانسورها را قادر می سازد یک کیلومتر را در یک حرکت بالا ببرند.

ساخت سریع ترین و طولانی ترین آسانسور جهان در عربستان +عکس

نمایی از برج پادشاهی (Kingdom) در جده

هر چه ساختمانها بلندتر می شوند، کابل های فولادی بیشتری باید برای حرکت امن و بی خطر آسانسورها به بالا و پایین کار گرفته شود.

استفاده از کابل های معمولی، معماران را در ساخت ساختمان های بلند مرتبه محدود می کند.

مثلا در یک آسانسور 500 متری ، سه چهارم انرژی لازم برای حرکت دادن یک آسانسور به وزن خود کابل ها اختصاص می یابد.

این فاصله حداکثر فاصله ای است که کابل های معمولی می توانند بدون پاره شدن تحمل کنند.

وزن و توانایی محدود فولاد برای خم شدن به معنای آن است که انرژی لازم برای فعالیت آسانسور با افزایش طول ساختمان، افزایش می یابد.

ساخت سریع ترین و طولانی ترین آسانسور جهان در عربستان +عکس

فهرستی از بلندترین برج های جهان

این شرکت فنلاندی مدعی است ریسمان ساخت آن، وزن کابل را تا 90 درصد کاهش می دهد و در نتیجه مصرف انرژی نیز کاهش می یابد.

این کابل جدید در آزمایشگاه این شرکت در یک معدن 333 متری آزمایش شده است. این ریسمان به گونه ای طراحی شده  که در برابر خوردگی و  پوسیدگی مقاوم است و هزینه های تعمیر و نگهداری را کاهش می دهد.

عملیات ساخت و ساز بلند ترین برج جهان در جریان است و وقتی در سال 2018 به پایان برسد از سریع ترین و بلندترین آسانسور جهان نیز برخوردار خواهد بود.

قرار است در این برج، هتل، واحد های مسکونی ، واحدهای اداری و اماکن رصد گردان تعبیه شود. این ساختمان به 65 آسانسور و پله برقی مجهز می شود که از این بین هفت آسانسور دو اتاقه ساخت این شرکت فنلاندی است.


ویدیو مرتبط :
آسانسور سریع kone

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ساخت سریع ترین آسانسور جهان



اخبار,اخبار علمی ,سریع ترین آسانسور جهان

 

اخبار علمی - ساخت سریع ترین آسانسور جهان

شرکت بزرگ صنعتی ژاپنی هیتاچی اعلام کرد سریع ترین آسانسور جهان را ساخته است که می تواند 94 طبقه را در 43 ثانیه طی کند.

به گزارش واحد مرکزی خبر، این مدل جدید که سرعتی برابر با 72 ساعت در کیلومتر یا ( 1200 متر بر دقیقه) دارد سریعتر از آسانسور برج تایوان است که سرعتی رکورد دارد. سرعت آسانسور این برج 60 کیلومتر در ساعت است .

این گروه ژاپنی توضیح می دهد برای ساخت آسانسوری با این سرعت از جمله قدرت موتورها را افزایش و وزن کابین ها را کاهش داده است .

تکنیک های ثابت سازی برای جلوگیری از تکان ها نیز بهبود یافته است.

دو نمونه از این آسانسور پرسرعت هنوز در مرحله آزمایشی است و قرار است سال 2016 در یک آسمانخراش چینی 530 متری ( 111 طبقه ای ) نصب شود.

به گزارش خبرگزاری روماندی نیوز ، بنابراعلام هیتاچی ، بازار آسمانخراش ها در چین 60 درصد آسانسورهای سریع را به خود جذب می کند.

گروه های ژاپنی در ساخت آسانسورهایی که دیگر بالابرنده های ساده نیستند بسیار مشارکت دارد اما آسانسورهای پیشرفته واقعی با سامانه های الکترونیکی بیش از پیش پیچیده ای مدیریت می شوند.

هیتاچی کار تولید آسانسورها را برای آسمانخراش ها در سال 1968 با سرعتی که در آن دوره 300 متر بر دقیقه ( 18 کیلومتر در ساعت) برای تجهیز یکی از نخستین ساختمان های بلند مرتبه توکیو در مرکز پایتخت آغاز کرده بود.

به تازگی ، این گروه به یک برج تحقیقات و توسعه آسانسورها به بلنی 213 متر مجهز شده ست که بلندترین برج ها از این نوع در جهان است .

علاوه بر هیتاچی ، گروه های ژاپنی توشیبا و میتسوبیشی الکتریک نیز به سبب آسانسورهای خود شهرت دارند.

اخبار علمی - واحد مرکزی خبر