سرگرمی


2 دقیقه پیش

تصاویری که شما را به فکر فرو می‌برد (34)

یک عکس، یک طرح یا یک نقاشی؛ بعضاً چنان تاثیری روی بیننده دارد که شنیدن ساعت ها نصیحت و یا دیدن ده ها فیلم نمی‌تواند داشته باشد. هنرمندانی که به ساده ترین روش ها در طول تاریخ ...
2 دقیقه پیش

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه وبسایت عصرایران: نماز تراویح مسلمانان اندونزی در نخستین شب آغاز ماه رمضان – آچهمعترضان عوارض زیست محیطی یک پروژه انتقال آب در کاتالونیا ...

ساخت قلب مصنوعی از جنس فوم +عکس


در حال حاضر استفاده‌های زیادی از فوم در صنایع مختلف می‌شود اما در آینده‌ای نزدیک این احتمال وجود دارد تا از این ماده در ساخت نسخه مصنوعی اعضای بدن انسان هم استفاده شود.

وبسایت فارنت - حسن کریمی: در حال حاضر استفاده‌های زیادی از فوم در صنایع مختلف می‌شود اما در آینده‌ای نزدیک این احتمال وجود دارد تا از این ماده در ساخت نسخه مصنوعی اعضای بدن انسان هم استفاده شود.

دانشمندان یک قلب مصنوعی از جنس فوم برای پمپاژ خون در بدن انسان ساختند

محققان دانشگاه کرنل اخیرا با استفاده از فوم الاستومری، پمپی با قابلیت به گردش درآوردن مایعات تولید کرده‌اند که ظاهر وعملکردی شبیه به قلب انسان دارد. این فوم با انعطاف بالا را می‌توانید با استفاده از قالب ویژه پرینت سه‌بعدی در زمانی که هنوز مایع است به شکل‌های دلخواه حالت دهید. در این زمان، متریال یادشده کاملا صاف و البته قابل انعطاف بوده و می‌توانید آن‌را تا 60 درصد وضعیت فعلی آن بکشید و گسترش دهید. وجود منافذ به هم پیوسته در این ترکیب نیز باعث خواهد شد مایع به خوبی در میان فضای موجود حرکت کند.

همچنین می‌توان به نوعی این منافذ را بهینه‌سازی کرد که مایع بتواند به‌راحتی در میان فوم جریان یابد و به مقصد برسد. به‌منظور حرکت بهتر و مفیدتر مایعات در این قلب مصنوعی، محققان قسمت بیرونی را (به جز قسمت‌های ورودی و خروجی) با پوسته فیبر کربن/سیلیکونی قابل انعطاف پوشانده‌اند. با تغییر در میزان و نوع مواد استفاده شده برای این لایه‌ها امکان تغییر در میزان انبساط قسمت‌های مختلف نیز وجود خواهد داشت.

پژوهشگران در حال حاضر با استفاده از این روش در حال کار بر روی طرحی نمونه و البته مشابه با دست انسان بوده و قصد دارند از موادی سازگارتر با سیستم دفاعی بدن بهره ببرند. اخذ تاییدیه FDA نیز مرحله بعدی در این فرایند خواهد بود. بر اساس اعلام این تیم، فرایند طراحی قلب انسان بسیار ساده و سریع بوده و طراحی قلب و دیگر اعضا بر اساس استانداردهای مورد نیاز افراد مختلف امکان‌پذیر خواهد بود.


ویدیو مرتبط :
ساخت قلب مصنوعی از جنس فوم ساخته شد + ویدیو

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ساخت مرد مصنوعی کامل یک میلیون دلاری!+عکس



اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

ساخت مرد مصنوعی کامل یک میلیون دلاری!

محققان انگلیسی موفق به ساخت یک مرد مصنوعی کامل یک میلیون دلاری شدند.

 ربات «رکس» (اسکلت رباتیک) با استفاده از پیشرفته‌ترین اندام و اعضای مصنوعی از سراسر جهان ساخته شده است.

اندام مصنوعی ساخته شده این ربات، نشان‌دهنده همگام شدن علم با داستان‌های تخیلی و تلاش برای تعویض اندام بدن با جایگزین‌های ساخت دست بشر در موارد ضروری است.

البته این ربات 1.8 متری، همچنین باعث بروز معضلات اخلاقی نیز شده است؛ چرا که پژوهش بر روی دست و پاهای پروتز و همچنین چشم، قلب و شش مصنوعی و حتی ترکیبات بین تراشه‌های رایانه‌ای و مغز زنده به معنی تعویض بخشهای بدن انسان و ارتقای قابلیت‌های آن است.

ربات «رکس» برای برنامه‌ای در یک شبکه تلویزیونی به نام «چگونه یک مرد مصنوعی بسازیم» ساخته شده که «برتولت میز»، روانشناس اجتماعی که دست چپ خود را در کودکی از دست داده را با دانشمندانی که در حال کار بر روی اندام پروتز هستند، نشان خواهد داد.

«رکس» با اندام مصنوعی به ارزش یک میلیون دلار که از برخی از آزمایشگاهها و شرکت‌های برجسته جهان ، وام گرفته شده، توسط «ریچارد واکر» و «متیو گودن»، رباتیک‌کاران برجسته انگلیس ساخته شده است.

اجزای بدن «رکس» شامل یک دست با حرکت 26 درجه با یک درجه اختلاف با دست انسان که خود را برای کار آموزش داده، عینکی که تصاویر را به یک ریزتراشه در شبکیه فرستاده و از آن پالس‌های الکتریکی به مغز ارسال می شوند و یک قلب پیل‌خور است که در حال حاضر برای اهداکنندگان موقت مورد استفاده است.

این ربات همچنین از مچ پای بیونیک برخوردار بوده که از یک سیستم موتور و فنر برای تقلید از حرکت عضله ساق پای انسان و تاندون آشیل استفاده می‌کند و توسط پروفسور «هیو هر» که هر دو پای خود را در اثر سرمازدگی از دست داده، ابداع شده است.

یکی از اندامی که دانش هنوز نتوانسته مطابق آن را ایجاد کند، مغز انسان است که از صد میلیون نورون ساخته شده و پیچیده‌ترین ساختار جهان شناخته شده است.

اما دانشمندان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی در حال بررسی علائم الکتریکی درون مغز موشها برای ایجاد ریزتراشه‌هایی هستند که در آینده ممکن است بتوانند حافظه را بازیابی کرده و با کار بر روی مغزهای زنده حتی آلزایمر را درمان کنند./ایسنا

 

اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب