سرگرمی


2 دقیقه پیش

تصاویری که شما را به فکر فرو می‌برد (34)

یک عکس، یک طرح یا یک نقاشی؛ بعضاً چنان تاثیری روی بیننده دارد که شنیدن ساعت ها نصیحت و یا دیدن ده ها فیلم نمی‌تواند داشته باشد. هنرمندانی که به ساده ترین روش ها در طول تاریخ ...
2 دقیقه پیش

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه وبسایت عصرایران: نماز تراویح مسلمانان اندونزی در نخستین شب آغاز ماه رمضان – آچهمعترضان عوارض زیست محیطی یک پروژه انتقال آب در کاتالونیا ...

خلایق هرچه لایق!



 

خلایق هرچه لایق, داستان ضرب المثل

در ادبیات و فرهنگ خود ضرب المثلهای سنجیده و با معنی زیاد داریم (گرچه بسیار هم ضرب المثلهایی هستند که نه تنها مفید نبوده چه بسا بازدارنده و مانع هستند که فعلا کاری به آنها نداریم) به نظر من یکی از بهترینهای آنها همین ضرب المثل است:" خلایق هر چه لایق" در مورد ریشه و فلسفه آن مطالعه نکرده ام، البته به نظرم خیلی هم مهم نیست که چه داستان یا حکایتی پشت آن است، مهم این است که این ضرب المثل فراتر از زمان و مکان است. در مورد همه کس صدق میکند به فرهنگ و قوم خاصی هم تعلق ندارد.هر چقدر زمان به جلوتر میرود صحت و صلابت آن بیشتر نمود پیدا میکند. هر کس به هر جایگاه و مقامی که دست پیدا کرده است لایقش است در واقع خود خواسته است که به آنجا برسد.

این به فرد و جامعه خاصی هم تعلق ندارد..یاد جمله ای از هنری فورد افتادم که تقریبا نزدیک به مضمون همین ضرب المثل است: "اگر فکر کنی که میتوانی یا فکر کنی که نمیتوانی در هر صورت حق با توست". این مفهوم یکی از مهمترین دستاوردهای بشری است که عمری فراتر از چند دهه ندارد، اینکه انسان به هر جایی که میرسد خود خواسته است و ارزش و لیاقتش هم همان است. هر چقدر درزمان گذشته به عقب تر برویم از این مضمون بیشتر فاصله میگیریم در گذشته انسان به عنوان یک عنصر منفعل و تاثیرپذیر و دستخوش حوادث و اتفاقات در نظر گرفته میشد که کمتر میتوانست در سرنوشت خود دخالت داشته باشد ولی اکنون اینگونه نیست اکثر دانشمندان و انسانهای موفق و صاحب نظر به این معنی معترفند که خواست انسان بیشترین و مهمترین عامل در جهت رسیدن به آن جایگاهی است که فرد خواستار آن است، در مورد جامعه نیز همین گونه است، سطح دانش و معرفت هر جامعه محصول خواسته تک تک افراد آن جامعه است.

اندکی در این مفهوم تامل کنیم، خود را به چالش بکشیم و نقد کنیم. آیا هنوز عادت داریم که دیگران و شرایط را در رسیدن به جایی که هستیم مقصر بدانیم و در دل به مظلومیت خود اشک بریزیم و دیگران را متهم به این کنیم که سد راه ما شده اند و مانع از آن شده اند که به جایی که میخواستیم برسیم. در خلوت خود دادگاهی تشکیل دهیم خرد را قاضی بدانیم و به دور از تعصب و یک جانبه نگری تمام افکار و باورهای خود را به چالش بکشیم، گذشته خود را نقد کنیم و افکارو باورهای غلط را در جای جای آن ریشه یابی و ردیابی کنیم و با چراغ عقل به آنها نور بتابانیم و به قضاوت بنشینیم. اگر هنوز هم عادت داریم ناکامی خود را به دیگران نسبت دهیم لازم است تلاش بیشتری بکنیم و خود را بیشتر و بهتر بشناسیم. این دیگران نیستند که ما را به سمت و سوی مشخصی سوق میدهند این ماییم که به دیگران میگوییم ما در اختیار شما هستیم هر جا میخواهید ما را ببرید برای اینکه میخواهیم بعدا مظلوم نمایی کنیم و به ظاهر دلیل برای تبرئه خود داشته باشیم و اشک بر معصومیت و مظلومیت خود بریزیم، هیچ توجیهی مسموع نیست ما لایق آن چیزی هستیم که به آن رسیده ایم.
منبع:rangin-kaman.org


ویدیو مرتبط :
استاد دانشمند:عفاف و حجاب,آمار طلاق,خلایق هرچه لایق

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

انبوه سازان: هرچه می سازیم...



 

 

 

انبوه سازان

 

 

مدیران شركت های ساختمانی حاضر در نمایشگاه بین المللی - كه دیروز در تهران به كار خود پایان داد - در تحلیل شان از اوضاع بازار مسكن اعلام كردند، فروش ضعیف آنچه طی دو سال اخیر ساخته و تحویل بازار داده اند، نشان می دهد ركود هنوز وجود دارد.

تولیدكنندگان صنایع پایین دستی ساختمان نیز با اشاره به اینكه در یك سال گذشته بخش زیادی از تولیداتشان فروش نرفته، تصریح كردند: رونقی كه در بخش ساخت وساز به وجود آمده، فقط مربوط به مسكن مهر است كه این قبیل پروژه ها نیازی به امكانات لوكس داخلی ندارد.

● انبوه سازان و ركود بازار

البته در این میان هرچند اغلب دست اندركاران صنعت ساختمان سازی از وضعیت ركود در بازار مسكن ناراضی هستند، اما نظرات كمابیش متفاوتی هم در این مورد وجود دارد. مسوول غرفه شركت انبوه سازی آتیه سازان به صراحت معتقد است كه اوضاع ساخت وساز به نسبت سال گذشته به مراتب بدتر شده است. به نظر این فعال ساختمانی اظهارات مسوولان در مورد رونق ساخت وساز بیشتر مربوط به سازندگان خرد می شود، چرا كه در حال حاضر بیشتر بساز و بفروش ها و خرده پا ها از بازار مسكن سود می برند. در حالی كه اوضاع برای انبوه سازان همچنان نامساعد ارزیابی می شود. مسوول غرفه آتی ساز همچنین اوضاع نامساعد مسكن در ایران را بی ارتباط با بحران اقتصاد جهانی نمی داند و می گوید: یكی از دلایل ركود در بازار مسكن ایران نیز به خاطر مشكلات اقتصادی جهانی است. به گفته او در حال حاضر هزار و ۲۰۰ شغل در ارتباط با مسكن در كشور تعریف شده اند كه همگی با بحران بیكاری دست به گریبانند ، او به دنیای اقتصاد گفت: از یك سال و نیم پیش تا كنون هرچه می سازیم به فروش نمی رسد. از سوی دیگر مسوول غرفه شركت انبوه سازی گسترش تجهیزات ساخت وساز نیز وضعیت نامساعد ساختمان سازی در كشور را تایید كرد و به دنیای اقتصاد گفت: اگرچه به نظر می رسد كه بازار امسال نسبت به سال گذشته تاحدی بهتر شده است، اما همچنان ساختمان هایی كه می سازیم به فروش نمی رسد.

● احوال صنایع خرد هم بد است

در این میان بسیاری از صنایع زیرمجموعه ساختمان سازی نیز از آنچه وضعیت بد بازار عنوان می كنند، شكایت دارند و خود را نیز متضرر از شرایط كنونی كل بازار می دانند.

مسعود هاشمی فعال در زمینه سنگ های ساختمانی در این مورد به كمبود نقدینگی در بازار اشاره كرد و گفت: به علت كمبود نقدینگی در بازار مسكن، نوسان بازار سنگ نیز افزایش یافته و ما هم در شرایط با ركود مواجه شده ایم. او نیز گفت كه امسال وضع بازار معاملات بهتر نشده است.

از سوی دیگر فرهود شفاعتی، مسوول غرفه پنجره سازی سهند نیز اظهار كرد: امسال وضعیت بازار كمی نسبت به سال گذشته بهتر شده است اما هنوز با آنچه در ۴ سال پیش داشتیم بسیار فاصله داریم.

● حضور امیدوارانه خارجی ها

در شرایطی كه اغلب شركت كنندگان داخلی نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان تهران از وضعیت بد بازار مسكن ناراضی هستند و در نمایشگاه نیز امیدوارانه ظاهر نشده اند، اما با این حال شركت كنندگان خارجی نمایشگاه امیدوارانه تر به آینده سرمایه گذاری در بازار مسكن ایران نگاه می كنند، البته در نمایشگاهی كه روز جمعه به پایان رسید تعداد سالن های سازندگان ترك امسال به خاطر آنچه خود موفقیت نمایشگاه های سال های قبل عنوان كردند از یك سالن به دو سالن افزایش یافته بود، اما به غیر از تعداد قابل توجه شركت كنندگان تركیه ای در نمایشگاه امسال شركت كنندگان سایر كشورها نقشی بسیار كم رنگ تر داشتند. به طوری كه در سالن موسوم به «آلمان» بیشتر غرفه داران را شركت كنندگان ایرانی تشكیل می دادند، با تمام اینها اغلب غرفه داران خارجی جلب بازار فروش ایران را هدف خود از شركت در نمایشگاه عنوان و در گفت وگو با خبرنگار دنیای اقتصاد اظهار كردند كه تمایلی به سرمایه گذاری در بازار مسكن ایران ندارند.شركت شیرآلات بافونی كه از كشور ژاپن در این نمایشگاه شركت كرده است با بیان اینكه امسال نسبت به سال های گذشته شركت خارجی ها در نمایشگاه بهتر ارزیابی می شود، تاكید كرد كه قصد سرمایه گذاری در ایران را ندارد و تنها می خواهد كه بازاری برای صادرات كالاهای خود پیدا كند.

● ایران بازار بهتری است

مسوول غرفه شركت تركیه ای آسان نیز كه یك شركت مهندسی ساخت است در تایید اظهارات همتای ژاپنی خود گفت: از سال ۲۰۰۶ تاكنون در نمایشگاه شركت كردیم و تا حالا بازخوردهای خوبی داشتیم. او بازدید از نمایشگاه را مطلوب ارزیابی كرد و در تایید اظهارات همتای ژاپنی خود گفت: سرمایه گذاری در ایران چندان مطمئن به نظر نمی رسد و هنوز در این رابطه نگرانی هایی وجود دارد، اما با این حال و نسبت به كشورهای اروپایی بازار مسكن ایران برای صادرات ما بهتر به نظر می رسد. یك شركت تركیه ای دیگر كه تا كنون ۷ بار در نمایشگاه صنعت ساختمان تهران شركت كرده است نیز صادرات را علت اصلی حضور خود در این نمایشگاه عنوان و در عین حال اظهار كرد كه اغلب شركت های خارجی حاضر در اروپا نیز فعال هستند و به ایران به چشم بازار دیگری می نگرند، بنابراین شركت در نمایشگاه ایران ارتباطی با بحران اقتصادی اروپا ندارد.

● استقبال سرد نمایندگی ها

البته در حالی كه اغلب شركت كنندگان خارجی از میزان بازدید نمایشگاه راضی به نظر می رسند، مسوول یكی از غرفه های ترك به نكته جالبی در مورد بازدیدكنندگان اشاره می كند. به گفته این فعال در زمینه صنایع آلومینیوم ساختمان سازی، اگرچه تعداد بازدیدكنندگان در نمایشگاه زیاد بود، اما شركت كنندگان خارجی كه در جست وجوی نمایندگی برای فروش محصولات خود هستند با كمبود متقاضی در این زمینه مواجه شدند. او به دنیای اقتصاد گفت: طی ۴ روز برپایی نمایشگاه بازدیدكننده زیاد بود، اما نمایندگی نبود.

● اشتیاق ترك ها برای مسكن مهر

اما با این حال، سازندگان ترك كه در كشور خود طرح موفق «توكی» را تجربه كرده اند، اشتیاق زیادی برای پیوستن به طرح مهر دارند. غرفه داران ترك در گفت وگو با دنیای اقتصاد از زمزمه هایی در محافل فعالان مسكن ترك خبر می دهند كه نشان از علاقه آنها برای شركت در این طرح دارد. در واقع توکی در تركیه طرحی شبیه مسکن مهر است که دولت ترکیه آن را برای کم درآمدها اجرا می کند.

یكی از غرفه داران ترك در نمایشگاه  گفت: توكی در تركیه سودآور و متنوع است و بنابراین به نظر می آید كه مسكن مهر نیز در ایران نیز مطلوب سازندگان باشد و بازارهای جدید فروش را فعال كند، بنابراین امیدواریم از طریق این طرح به مشتریان جدیدی برسیم...../تحلیل:دنیای اقتصاد

انبوه سازان: هرچه می سازیم فروش نمی رود      
        
    
    
    
        مدیران شركت های ساختمانی حاضر در نمایشگاه بین المللی - كه دیروز در تهران به كار خود پایان داد - در تحلیل شان از اوضاع بازار مسكن اعلام كردند، فروش ضعیف آنچه طی دو سال اخیر ساخته و تحویل بازار داده اند، نشان می دهد ركود هنوز وجود دارد.
        
    
            

مدیران شركت های ساختمانی حاضر در نمایشگاه بین المللی - كه دیروز در تهران به كار خود پایان داد - در تحلیل شان از اوضاع بازار مسكن اعلام كردند، فروش ضعیف آنچه طی دو سال اخیر ساخته و تحویل بازار داده اند، نشان می دهد ركود هنوز وجود دارد.

تولیدكنندگان صنایع پایین دستی ساختمان نیز با اشاره به اینكه در یك سال گذشته بخش زیادی از تولیداتشان فروش نرفته، تصریح كردند: رونقی كه در بخش ساخت وساز به وجود آمده، فقط مربوط به مسكن مهر است كه این قبیل پروژه ها نیازی به امكانات لوكس داخلی ندارد.

● انبوه سازان و ركود بازار

البته در این میان هرچند اغلب دست اندركاران صنعت ساختمان سازی از وضعیت ركود در بازار مسكن ناراضی هستند، اما نظرات كمابیش متفاوتی هم در این مورد وجود دارد. مسوول غرفه شركت انبوه سازی آتیه سازان به صراحت معتقد است كه اوضاع ساخت وساز به نسبت سال گذشته به مراتب بدتر شده است. به نظر این فعال ساختمانی اظهارات مسوولان در مورد رونق ساخت وساز بیشتر مربوط به سازندگان خرد می شود، چرا كه در حال حاضر بیشتر بساز و بفروش ها و خرده پا ها از بازار مسكن سود می برند. در حالی كه اوضاع برای انبوه سازان همچنان نامساعد ارزیابی می شود. مسوول غرفه آتی ساز همچنین اوضاع نامساعد مسكن در ایران را بی ارتباط با بحران اقتصاد جهانی نمی داند و می گوید: یكی از دلایل ركود در بازار مسكن ایران نیز به خاطر مشكلات اقتصادی جهانی است. به گفته او در حال حاضر هزار و ۲۰۰ شغل در ارتباط با مسكن در كشور تعریف شده اند كه همگی با بحران بیكاری دست به گریبانند ، او به دنیای اقتصاد گفت: از یك سال و نیم پیش تا كنون هرچه می سازیم به فروش نمی رسد. از سوی دیگر مسوول غرفه شركت انبوه سازی گسترش تجهیزات ساخت وساز نیز وضعیت نامساعد ساختمان سازی در كشور را تایید كرد و به دنیای اقتصاد گفت: اگرچه به نظر می رسد كه بازار امسال نسبت به سال گذشته تاحدی بهتر شده است، اما همچنان ساختمان هایی كه می سازیم به فروش نمی رسد.

● احوال صنایع خرد هم بد است

در این میان بسیاری از صنایع زیرمجموعه ساختمان سازی نیز از آنچه وضعیت بد بازار عنوان می كنند، شكایت دارند و خود را نیز متضرر از شرایط كنونی كل بازار می دانند.

مسعود هاشمی فعال در زمینه سنگ های ساختمانی در این مورد به كمبود نقدینگی در بازار اشاره كرد و گفت: به علت كمبود نقدینگی در بازار مسكن، نوسان بازار سنگ نیز افزایش یافته و ما هم در شرایط با ركود مواجه شده ایم. او نیز گفت كه امسال وضع بازار معاملات بهتر نشده است.

از سوی دیگر فرهود شفاعتی، مسوول غرفه پنجره سازی سهند نیز اظهار كرد: امسال وضعیت بازار كمی نسبت به سال گذشته بهتر شده است اما هنوز با آنچه در ۴ سال پیش داشتیم بسیار فاصله داریم.

● حضور امیدوارانه خارجی ها

در شرایطی كه اغلب شركت كنندگان داخلی نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان تهران از وضعیت بد بازار مسكن ناراضی هستند و در نمایشگاه نیز امیدوارانه ظاهر نشده اند، اما با این حال شركت كنندگان خارجی نمایشگاه امیدوارانه تر به آینده سرمایه گذاری در بازار مسكن ایران نگاه می كنند، البته در نمایشگاهی كه روز جمعه به پایان رسید تعداد سالن های سازندگان ترك امسال به خاطر آنچه خود موفقیت نمایشگاه های سال های قبل عنوان كردند از یك سالن به دو سالن افزایش یافته بود، اما به غیر از تعداد قابل توجه شركت كنندگان تركیه ای در نمایشگاه امسال شركت كنندگان سایر كشورها نقشی بسیار كم رنگ تر داشتند. به طوری كه در سالن موسوم به «آلمان» بیشتر غرفه داران را شركت كنندگان ایرانی تشكیل می دادند، با تمام اینها اغلب غرفه داران خارجی جلب بازار فروش ایران را هدف خود از شركت در نمایشگاه عنوان و در گفت وگو با خبرنگار دنیای اقتصاد اظهار كردند كه تمایلی به سرمایه گذاری در بازار مسكن ایران ندارند.شركت شیرآلات بافونی كه از كشور ژاپن در این نمایشگاه شركت كرده است با بیان اینكه امسال نسبت به سال های گذشته شركت خارجی ها در نمایشگاه بهتر ارزیابی می شود، تاكید كرد كه قصد سرمایه گذاری در ایران را ندارد و تنها می خواهد كه بازاری برای صادرات كالاهای خود پیدا كند.

● ایران بازار بهتری است

مسوول غرفه شركت تركیه ای آسان نیز كه یك شركت مهندسی ساخت است در تایید اظهارات همتای ژاپنی خود گفت: از سال ۲۰۰۶ تاكنون در نمایشگاه شركت كردیم و تا حالا بازخوردهای خوبی داشتیم. او بازدید از نمایشگاه را مطلوب ارزیابی كرد و در تایید اظهارات همتای ژاپنی خود گفت: سرمایه گذاری در ایران چندان مطمئن به نظر نمی رسد و هنوز در این رابطه نگرانی هایی وجود دارد، اما با این حال و نسبت به كشورهای اروپایی بازار مسكن ایران برای صادرات ما بهتر به نظر می رسد. یك شركت تركیه ای دیگر كه تا كنون ۷ بار در نمایشگاه صنعت ساختمان تهران شركت كرده است نیز صادرات را علت اصلی حضور خود در این نمایشگاه عنوان و در عین حال اظهار كرد كه اغلب شركت های خارجی حاضر در اروپا نیز فعال هستند و به ایران به چشم بازار دیگری می نگرند، بنابراین شركت در نمایشگاه ایران ارتباطی با بحران اقتصادی اروپا ندارد.

● استقبال سرد نمایندگی ها

البته در حالی كه اغلب شركت كنندگان خارجی از میزان بازدید نمایشگاه راضی به نظر می رسند، مسوول یكی از غرفه های ترك به نكته جالبی در مورد بازدیدكنندگان اشاره می كند. به گفته این فعال در زمینه صنایع آلومینیوم ساختمان سازی، اگرچه تعداد بازدیدكنندگان در نمایشگاه زیاد بود، اما شركت كنندگان خارجی كه در جست وجوی نمایندگی برای فروش محصولات خود هستند با كمبود متقاضی در این زمینه مواجه شدند. او به دنیای اقتصاد گفت: طی ۴ روز برپایی نمایشگاه بازدیدكننده زیاد بود، اما نمایندگی نبود.

● اشتیاق ترك ها برای مسكن مهر

اما با این حال، سازندگان ترك كه در كشور خود طرح موفق «توكی» را تجربه كرده اند، اشتیاق زیادی برای پیوستن به طرح مهر دارند. غرفه داران ترك در گفت وگو با دنیای اقتصاد از زمزمه هایی در محافل فعالان مسكن ترك خبر می دهند كه نشان از علاقه آنها برای شركت در این طرح دارد. در واقع توکی در تركیه طرحی شبیه مسکن مهر است که دولت ترکیه آن را برای کم درآمدها اجرا می کند.

یكی از غرفه داران ترك در نمایشگاه به دنیای اقتصاد گفت: توكی در تركیه سودآور و متنوع است و بنابراین به نظر می آید كه مسكن مهر نیز در ایران نیز مطلوب سازندگان باشد و بازارهای جدید فروش را فعال كند، بنابراین امیدواریم از طریق این طرح به مشتریان جدیدی برسیم.