سرگرمی


2 دقیقه پیش

تصاویری که شما را به فکر فرو می‌برد (34)

یک عکس، یک طرح یا یک نقاشی؛ بعضاً چنان تاثیری روی بیننده دارد که شنیدن ساعت ها نصیحت و یا دیدن ده ها فیلم نمی‌تواند داشته باشد. هنرمندانی که به ساده ترین روش ها در طول تاریخ ...
2 دقیقه پیش

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه وبسایت عصرایران: نماز تراویح مسلمانان اندونزی در نخستین شب آغاز ماه رمضان – آچهمعترضان عوارض زیست محیطی یک پروژه انتقال آب در کاتالونیا ...

جشن تولد هیجان انگیز پیرزن صدساله


پیرزن 100 ساله برای جشن تولد خود دست به اقدام متهورانه ای زد و با چترنجات از هلیکوپتر پرید.

وبسایت لاپلاس: "النور گونینگام"پیرزن 100 ساله ای است که یک روز پس از جشن تولد خود با استاد پرش از ارتفاع "دین مک دونالد" سوار هلی کوپتر شد و با چتر نجات از ارتفاع چند صد متری به پایین پرید.

این پیرزن که در "ساراتوگا" در نیویورک امریکا زندگی می کند و ده سال پیش و در جشن تولد 90 سالگی خود نیز دست همین اقدام زده بود توانست اینبار هم به سلامت بر روی زمین فرود بیاید. عکس های این ماجراجویی را مشاهده می کنید.

جشن تولد هیجان انگیز پیرزن صدساله

جشن تولد هیجان انگیز پیرزن صدساله

جشن تولد هیجان انگیز پیرزن صدساله

جشن تولد هیجان انگیز پیرزن صدساله

جشن تولد هیجان انگیز پیرزن صدساله

جشن تولد هیجان انگیز پیرزن صدساله


ویدیو مرتبط :
جشن تولد پیرزن در 102 سالگی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تصویری هیجان انگیز از تولد یک ستاره


با استفاده از اشعه ایکس سه تلسکوپ فضایی، لحظه هیجان انگیز تولد یک ستاره، درست هنگامی که با سرعت اطراف خودش می چرخد و انفجارهای قدرتمند و طولانی مدت در آن رخ می دهد، ثبت شد.

خبرگزاری مهر: با استفاده از اشعه ایکس سه تلسکوپ فضایی، لحظه هیجان انگیز تولد یک ستاره، درست هنگامی که با سرعت اطراف خودش می چرخد و انفجارهای قدرتمند و طولانی مدت در آن رخ می دهد، ثبت شد.

این ستاره نوزاد که اوریونیس V1647 نام دارد به عنوان یک پروتواستار یا نسخه ابتدایی و تکامل نیافته ستاره شناخته شده و از گاز و گرد و غبار تشکیل شده است.

این ستاره در فاصله 1300 سال نوری در سحابی مک نیل قرار دارد.



ستاره V1647  روزی یک بار می چرخد و سرعتش حدودا 30 برابر گردش خورشید است.

این ستاره برای اولین بار در سال 2004 شکل گرفت اما سال 2006 خاموش شد. اما مجددا در سال 2008 فعال شده و از آن موقع تاکنون فعال است.

اما در یک بررسی اخیر، سه تلسکوپ اشعه ایکس از ناسا، ژاپن و اروپا به ترتیب با نام های چاندرا، سوزاکو و ایکس ام ام نیوتون از تشعشعات این ستاره تازه متولد شده تصویربرداری کرده اند.