سرگرمی


2 دقیقه پیش

تصاویری که شما را به فکر فرو می‌برد (34)

یک عکس، یک طرح یا یک نقاشی؛ بعضاً چنان تاثیری روی بیننده دارد که شنیدن ساعت ها نصیحت و یا دیدن ده ها فیلم نمی‌تواند داشته باشد. هنرمندانی که به ساده ترین روش ها در طول تاریخ ...
2 دقیقه پیش

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه وبسایت عصرایران: نماز تراویح مسلمانان اندونزی در نخستین شب آغاز ماه رمضان – آچهمعترضان عوارض زیست محیطی یک پروژه انتقال آب در کاتالونیا ...

تأثیر باورنکردنی نیش عقرب +عکس


مردی در پرو به دلیل گزیده شدن توسط خطرناکترین نوع عقرب، تحت مراقبتهای ویژه قرار گرفت.

وبسایت العالم: روزنامه "دیلی میل" درسایت خود اعلام کرد که سم عقرب کلیه‌ها و طحال این مرد 31 ساله را از کار انداخته و چشم و گوش او نیز دچار عفونت شده است.

خانواده این مرد درمانده، به دلیل هزینه بسیار بالای نگهداری و درمان او در بیمارستان، فراخوانی را در فیسبوک برای درخواست کمک راه انداخته‌اند.

تأثیر باورنکردنی نیش عقرب + عکس

این مرد به گفته مادرش، هنگامی که به حمام رفته بود توسط عقرب گزیده شد و چند دقیقه بعد از آن به دلیل وخیم شدن حالش او را به بیمارستان بردند.


ویدیو مرتبط :
تأثیر نیش مار بر بدن انسان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

عکس: موشی که نیش عقرب را حس نمیکند


محققان دانشگاه میشیگان در تحقیقات خود دریافته‌اند، موش ملخی درد ناشی از نیش مرگبار عقرب را حس نمی‌کند که این عملکرد می‌تواند به توسعه داروهای مسکن جدید منجر شود.

خبرگزاری ایسنا: محققان دانشگاه میشیگان در تحقیقات خود دریافته‌اند، موش ملخی درد ناشی از نیش مرگبار عقرب را حس نمی‌کند که این عملکرد می‌تواند به توسعه داروهای مسکن جدید منجر شود.

شاید نبرد بین موش و عقرب با نیش دردناک و کشنده نابرابر باشد، اما محققان دریافته‌اند که ابرجونده‌ای به نام «موش ملخی» از توانایی خارق‌العاده برای شکست دادن عقرب برخوردار است.

محققان پیش از این دریافته بودند که موش ملخی (Grasshopper mouse) – جونده بومی جنوب غربی آمریکا – در برابر زهر عقرب که برای سایر حیوانات کشنده است، مقاوم است که علت مرگبار نبودن این زهر برای این موجود تاکنون ناشناخته باقی مانده بود.

عکس: ابرموشی که درد نیش عقرب را حس نمی‌کند

برای بررسی احساس درد در موش ملخی، محققان مقادیر کمی از زهر عقرب و محلول غیر سمی سالین را به پنجه موش تزریق کردند؛ به محض تزریق، موش شروع به لیسیدن پنجه کرد که یک واکنش طبیعی به سم محسوب می‌شود، اما مقدار لیسیدن پنجه در زمان تزریق زهر عقرب بسیار کمتر از تزریق محلول سالین بود.

به گفته «اشلی روو» سرپرستی تیم تحقیقاتی دانشگاه میشیگان، زهر عقرب برای سایر پستانداران در اندازه موش کشنده است، اما این سم در بدن موش ملخی عملکرد کاملا متفاوتی دارد.

نیش زهر‌آلود عقرب در بدن موش ملخی مانند یک مسکن و ضد درد عمل کرده و با اتصال به کانال‌های سدیم در سلول‌های عصبی درد، از ارسال سیگنال درد به مغز حیوان جلوگیری می‌کند.

نورون‌های درد دارای یک جفت کانال سدیم متفاوت به نام‌های 1.7 و 1.8 هستند که در زمان اتصال زهر عقرب به کانال‌های 1.7، کانال‌ها باز شده و سدیم جریان پیدا می‌کند.

عکس: ابرموشی که درد نیش عقرب را حس نمی‌کند

با توالی ژن‌های کانال‌های سدیم 1.7 و 1.8، محققان کشف کردند که کانال‌های 1.8 در موش دارای اسیدهای آمینه متفاوتی از سایر پستانداران مانند موش، موش صحرایی و انسان هستند؛ زهر عقرب با اتصال به یکی از این اسیدهای آمینه، فعال شدن کانال 1.8 را مسدود می‌کند.

این نخستین مطالعه‌ای است که نشان می‌دهد، جایگزینی اسیدهای آمینه در کانال سدیم 1.8 دارای اثر ضد درد و مسکن است؛ اما معمای مقاومت موش ملخی در برابر نیش زهر‌آلود عقرب هنوز بطور کامل حل نشده و تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

نتایج این مطالعه می‌تواند به محققان برای هدف قرار دادن کانال‌های سدیم برای توسعه مسکن‌های جدید و موثرتر برای انسان کمک کند.

عکس: ابرموشی که درد نیش عقرب را حس نمی‌کند