سرگرمی


2 دقیقه پیش

تصاویری که شما را به فکر فرو می‌برد (34)

یک عکس، یک طرح یا یک نقاشی؛ بعضاً چنان تاثیری روی بیننده دارد که شنیدن ساعت ها نصیحت و یا دیدن ده ها فیلم نمی‌تواند داشته باشد. هنرمندانی که به ساده ترین روش ها در طول تاریخ ...
2 دقیقه پیش

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه وبسایت عصرایران: نماز تراویح مسلمانان اندونزی در نخستین شب آغاز ماه رمضان – آچهمعترضان عوارض زیست محیطی یک پروژه انتقال آب در کاتالونیا ...

برگی از تاریخ؛ فاجعه اتمی هیروشیما


68 سال پیش در روز 6 اوت سال 1945 میلادی نخستین حمله اتمی جهان علیه شهر هیروشیما صورت گرفت. با این حمله عصر هسته ای جهان آغاز گشت و لکه سیاهی در تاریخ بشریت ثبت شد.

جام‌جم آنلاین: سال پیش در روز 6 اوت سال 1945 میلادی نخستین حمله اتمی جهان علیه شهر هیروشیما صورت گرفت. با این حمله عصر هسته ای جهان آغاز گشت و لکه سیاهی در تاریخ بشریت ثبت شد.

به گزارش جام جم آنلاین، در روز 26 ژوییه سال 1945 میلادی آمریکا به ژاپن یک اولتیماتوم می دهد: یا تسلیم یا نابودی. در روز 28 ژوییه ژاپن اولتیماتوم آمریکا را رد می کند.

آمریکا که به طور مخفیانه به بمب اتمی دست یافته بود و دست به آزمایش هسته ای زده بود از قدرت تخریب وحشتناک این سلاح جدید مطلع بود اما ژاپن نمی دانست چه فاجعه ای در انتظارش است.

پس از اینکه هری ترومن رییس جمهور امریکا تصمیم به بمباران اتمی هیروشیما گرفت دستور داد بمباران این شهر متوقف شود تا آثار مخرب بمب اتمی کاملا مشهود باشد.در آن زمان تمام شهرهای بزرگ ژاپن آماج بمباران های هوایی آمریکا بودند.

در روز 6 اوت سال 1945 میلادی در ساعت 2و30 دقیقه بامداد به وقت محلی شرایط جوی هیروشیما ایده آل بود.

بمب افکن بی 29 انولا گای(به افتخار مادر خلبان تیبتس این نام به هواپیما داده شده بود) از فرودگاه نظامی آمریکایی تینیان در مجمع الجزایر ماریان واقع در اقیانوس آرام به هوا برخاست.

خلبان تیبتس تنها فردی در این هواپیما بود که از ماهیت بمب 4.5 تنی به نام «لیتل بوی» که حمل می کرد ، باخبر بود. در ساعت 8 و 9 دقیقه شهر هیروشیما از ورای ابرها پدیدار می شود.

در ساعت 8 و 15 دقیقه و 17 ثانیه بمب رها می شود.


در این روز تابستانی بسیاری از مردم شهرهای نزدیک به هیروشیما آمده بودند تا به پاکسازی ویرانی های ناشی از بمباران چند روز پیش بپردازند.

جمعیت شهر در آن روز حدود 350000 نفر تخمین زده می شد ، با این که تابستان بود و دانشگاه ها و مدارس تعطیل بودند، اما هیچ یک از دانشجویان یا دانش آموزان به تعطیلات نرفته بودند.

دانش آموزان دختر و پسر به دلیل جنگ هر روز در کارخانه های نظامی کار می کردند ، یا به پاکسازی ویرانی های ناشی از بمباران ها می پرداختند. آنها از همه جا بی خبر نمی دانستند که تا ثانیه هایی دیگر چه فاجعه ای در انتظارشان است.

خلبان تیبتس پس از رهاکردن بمب اتمی به سرعت از محل دور شد و از فاصله ای دور از لحظه انفجار عکس گرفت و به پایگاه خود بازگشت.

انفجار 43 ثانیه بعد در ارتفاع 600 متری برفراز مرکز شهر هیروشیما رخ می دهد.پس از انفجار بمب اتمی 3 تاثیر ویرانگر آن نمایان می شوند.

در نخستین میلیونیم ثانیه انرژی حرارتی در فضا آزاد شده و هوا در محوطه ای به شعاع یک کیلومتر به گلوله آتش مبدل می شود و حرارتی معادل چند میلیون درجه برای چند ثانیه برفراز هیروشیما آسمان را به آتش می کشد.

در زمین هنگام رسیدن هرم گرما درجه حرارت چندین هزار درجه سانتی گراد است. در شعاع یک کیلومتری ناگهان همه چیز بخار شده و به خاکستر تبدیل می شوند.

در محوطه ای به شعاع 4 کیلومتر ساختمان ها و انسان ها ناگهان آتش می گیرند و در شعاع 8 کیلومتری مردم دچار سوختگی های شدید درجه 3 می شوند.

پس از حرارت ، نوبت موج انفجار است که تاثیر ویرانگر خود را نشان دهد به دلیل آزاد شدن گازهای بسیار گرم موج انفجار با سرعت 1000 کیلومتر در ساعت مشابه یک دیوار جامد هوا است که در شعاع 2 کیلومتر همه چیز را به غبار تبدیل می کند.

از مجموع 90 هزار ساختمان شهر هیروشیما 62 هزار ساختمان به کلی از میان می روند.


سپس نوبت تاثیر سوم انفجار اتمی می رسد که در سال 1945 میلادی هنوز چندان شناخته شده نبود ، در حالیکه شاخصه ویژه انفجار هسته ای است ، تاثیر تشعشعات رادیواکتیو که موجب انواع سرطان ها ، بیماری های خونی و... می شود. این یکی از همه وحشتناک تر است زیرا آثار آن روزها ، ماه ها و حتی سال ها پس از انفجار خود را نشان می دهند.

بمب اتمی که برفراز هیروشیما منفجر شد را آمریکایی ها «لیتل بوی» نامیده بودند و قدرت آن معادل انفجار 13 هزار تن تی ان تی بود.


در انفجار بمب اتمی 80 هزار نفر از مردم هیروشیما کشته شده و 70 هزار نفر مجروح می شوند که اغلب آنها نیز اندکی بعد جان خود را از دست می دهند.

این تلفات جدا از هزاران انسانی است که ماه ها و سال های بعد به دلیل تاثیر مواد رادیواکتیو در اثر ابتلا به بیماری سرطان و دیگر بیماری ها جان خود را از دست می دهند. حتی تا سال ها بعد از انفجار هزاران کودک ناقص الخلقه متولد شدند که سالهای زندگی را با رنج و درد به پایان رساندند.

روز بعد ،در روز 9 اوت سال 1945 میلادی نوبت شهر ناگازاکی ژاپن می شود تا این بلای ساخته دست بشر را تجربه کند.


مخوف ترین سلاح جهان تاثیرات مخرب خود را در هیروشیما و سپس در ناگازاکی نشان می دهد.

در روز 6 اوت سال 1945 میلادی شهر هیروشیما هدف بمباران اتمی قرار می گیرد و نخستین بمب اتمی برفراز این شهر منفجر می شود و عصر هسته ای جهان آغاز می گردد.

بلافاصله پس از انفجار بمب اتمی ، کاخ سفید در چند کلمه خبر بمباران هیروشیما را به مردم آمریکا اطلاع داد: ما هم اکنون بمبی را روی هیروشیما در ژاپن رها کردیم که قدرت خورشید در آن نهفته است ، ما موفق به مهار انرژی عظیم عالم شده ایم.



در جریان ماه ها و سال های بعد هزاران نفر دیگر علاوه بر کشته های روز بمباران به دلیل تاثیر تشعشعات رادیواکتیو با درد و رنج جان خود را از دست می دهند.

فاجعه ای که در پی انفجار این بمب اتمی رخ داد ، لکه سیاهی را در تاریخ جنگ های جهان ، در تاریخ بشریت و در تاریخ آمریکا ثبت کرد که حتی با گذشت قرن ها پاک نخواهد شد.


ویدیو مرتبط :
فاجعه بمباران بمباران اتمی هیروشیما و ناگازاکی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مرگ ۱۰۰۰ نفر در زلزله و سونامی، فاجعه اتمی در راه است؟



 

مرگ ۱۰۰۰ نفر در زلزله و سونامی، فاجعه اتمی در راه است؟

خبرگزاری کیودوی ژاپن از مرگ بیش از ۱۰۰۰ نفر در زلزله ۸.۹ ریشتری و بدنبال آن سونامی با امواج ۱۰ متر خبر داد.

مرگ ۲۳۶ نفر تا لحظه مخابره این خبر (۱۰ صبح به وقت محلی)توسط پلیس و وزارت دفاع ژاپن تایید شده است و این در حالی است که امید برای نجات مفقودین به یاس تبدیل شده و بیم آن می رود تعداد قربانیان به بیش از ۱۰۰۰ نفر برسد. بدلیل ادامه بحران خبرنگاران اجازه ورود به مناطق زلزله زده و سونامی زده را ندارند تا از نزدیک اوضاع را گزارش کنند. چرا که هر لحظه امکان وقوع حادثه ای دیگر می رود. تا کنون بیش از ۸۰ پس لرزه با شدت بیش از ۶ ریشتر به وقوع پیوسته است.

این آمار متعلق به ۹ استان ژاپن از جمله توکیو است که مردم در حال کار از شدت لرزش زمین و سقوط اشیا و یا سونامی کشته شده اند. پلیس همچنین بر اساس آمار دریافتی از منابع موثق مفقود شدن ۷۲۵ نفر را تایید کرده که این رقم می تواند برای سایر قربانیان در نظر گرفته شود و با این تفاسیر شمار قربانیان از مرز ۱۰۰۰ نفر خواهد گذشت.

ژاپن از دول خارجی درخواست کمک محدود کرده و این در حالی است که کارشناسان ژاپنی در تلاشند تا ببینند آیا نشت هسته ای از نیروگاه هسته ای فوکوشیما صحت دارد یا نه؟ امریکا نیز با اعزام دستگاه خنک کننده نیروگاه و کارشناسان در این امر ژاپن را کمک می کند.مردم از ترس فاجعه اتمی از شعاع ۱۰ کیلومتری تخلیه شده و به مناطق امن هدایت شده اند.

تخریب بیش از ۳۴۰۰ ساختمان و بنا مورد تایید قرار گرفته است. همچنین ۲۰۰ نقطه بعد از زلزله دچار حریق شدند.همچنین ۱۸۱ بیمارستان و کلینیک در مناطق بحران زده تخریب شده و مردم مجروح برای درمان دچار مشکل شده اند.

در منطقه سندایی واکابایاشی اجساد ۳۰۰ نفر پیدا شده که پلیس هنوز در حال شناسایی قربانیان است و تنها از کل اجساد تنها ۲۳۶ تعیین هویت شده اند. کارشناسان تخریب ۱۲۰۰ خانه را بر اثر برخورد امواج سونامی تایید کرده اند. همچنین ۱۸۰۰ خانه در فوکوشیما تخریب شده است..... / خبر آنلاین