سرگرمی


2 دقیقه پیش

تصاویری که شما را به فکر فرو می‌برد (34)

یک عکس، یک طرح یا یک نقاشی؛ بعضاً چنان تاثیری روی بیننده دارد که شنیدن ساعت ها نصیحت و یا دیدن ده ها فیلم نمی‌تواند داشته باشد. هنرمندانی که به ساده ترین روش ها در طول تاریخ ...
2 دقیقه پیش

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه وبسایت عصرایران: نماز تراویح مسلمانان اندونزی در نخستین شب آغاز ماه رمضان – آچهمعترضان عوارض زیست محیطی یک پروژه انتقال آب در کاتالونیا ...

بانوان ایرانی! اینها را ببینید و خدا را شکر کنید!


سالها قبل در کشور چین، پاهای کوچک در زنان زیبایی حساب میشد. به همین خاطر برای کوچک نگه داشتن پاهای زنان، در سنین کودکی پاهای آنها رو محکم می بستند و تحت فشار قرار میدادند (قنداق پیچ میكردند) کاری وحشتناک و دردناک. ناخن های پا باید آنچنان از ته گرفته شود که .... کفش های چینی و خوش شانسی زنان ایرانی!

روزگار نو: خدا را شکر کنید که این مدل کفش زنانه دیگر در چین تولید نمی شود؛ وگرنه الان پای زنان ایرانی کلا از ریخت افتاده بود!سالها قبل در کشور چین، پاهای کوچک در زنان زیبایی حساب میشد. به همین خاطر برای کوچک نگه داشتن پاهای زنان، در سنین کودکی پاهای آنها رو محکم می بستند و تحت فشار قرار میدادند (قنداق پیچ میكردند) کاری وحشتناک و دردناک. ناخن های پا باید آنچنان از ته گرفته شود که اصلا ناخنی معلوم نباشد .حتی در این مورد برای قطع و جلوگیری از رشد ناخن پا جراحی هایی را روی ناخن های آنها انجام می دهند. اما تمامی این روش ها ناهنجاری های زیادی را در پی دارد....علاوه بر این، داشتن چنین پاهایی نشانه وفاداری زن به شوهر محسوب می شد؛ اما خوشبختانه حدود 100 سال است که این کار ممنوع شده است. زیرا این امر و این ایده ها باعث ایجاد مشکلات و مریضی های عفونی زیادی در زنان می شد.

بنا بر این گزارش، این سنت در سال 1911 در چین ممنوع شد، اما تا حدود سال 1939 در برخی مناطق روستایی ادامه داشت. در ادامه، تصاویری می بینیم از آخرین نسل زنانی که از این پاهای عجیب برخوردارند و خوشحالیم که این مدل پا در این کشور از مد افتاده است و بنا و بدین خاطر، دیگر کفش متناسب با آن هم تولید نمی شود؛ وگرنه به دلیل چینی بودن کفش های زنان ایرانی، الان پای بعضی از بانوان هموطن هم باید این شکلی می بود!

تغییر مدل پاهای زنان چینی و خوش شانسی زنان ایرانی!

تغییر مدل پاهای زنان چینی و خوش شانسی زنان ایرانی!

تغییر مدل پاهای زنان چینی و خوش شانسی زنان ایرانی!

تغییر مدل پاهای زنان چینی و خوش شانسی زنان ایرانی!

تغییر مدل پاهای زنان چینی و خوش شانسی زنان ایرانی!

تغییر مدل پاهای زنان چینی و خوش شانسی زنان ایرانی!

تغییر مدل پاهای زنان چینی و خوش شانسی زنان ایرانی!


ویدیو مرتبط :
فقط ببین و خدا رو شکر کن که ایرانی هستی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

لباس دردسر ساز بانوان ایرانی



 

 

لباس دردسر ساز بانوان ایرانی

 

 

 

سپ بلاتر از پوشش اسلامی دختران ما چندان راضی نبود. آنها برای ایراد گرفتن بهانه‌ای هم پیدا كرده بودند و این ایراد به فدراسیون فوتبال برمی‌گردد.

اخبار رسیده از سنگاپور حاكی از این است كه طرف ایرانی به فیفا قول داده در بازی‌های بعدی این تورنمنت دقیقا طبق آنچه مورد توافق طرفین است رفتار شود. به این ترتیب كه كلاه جدیدی برای بازیكنان تهیه شود و هیچ بازیكنی هم حق ندارد پیراهنش را روی شلوار بیندازد.

محمد علی آبادی درباره ملاقاتی كه با بلاتر داشته می‌گوید:«سپ بلاتر از پوشش اسلامی دختران ما چندان راضی نبود. آنها برای ایراد گرفتن بهانه‌ای هم پیدا كرده بودند و این ایراد به فدراسیون فوتبال برمی‌گردد. گویا پیش از این عكس دیگری از لباس دختران ایرانی برای فیفا فرستاده بودند و اكنون كلاه آن عوض شده است.

مسئولان برگزاركننده در ابتدا نمی‌خواستند بازی را برگزار كنند اما ما سعی كردیم ایرادها را برطرف كنیم. در جلسه‌ای كه داشتیم بلاتر خیلی ناراحت بود. به هر حال این مسئله برای آنها عواقب زیادی دارد چرا كه امكان دارد سایر كشورهای مسلمان نیز بخواهند كه با چنین لباس‌هایی وارد رقابت‌ها شوند. من به بلاتر توضیح دادم كه اگر آنها می‌خواهند به توسعه فوتبال كمك كنند باید با نحوه پوشش اسلامی بانوان ما كنار بیایند.

البته بلاتر هم كه خیلی عصبانی بود می‌گفت من تمام تلاشم را برای كمك به شما انجام داده‌ام اما شما هم باید كمك بیشتری به ما كنید. به بلاتر كاملا توضیح دادم كه ما می‌توانیم فوتبال را كنار بگذاریم اما اعتقادات‌مان را نه.»

بهرام افشار‌زاده هم قبل از هرچیز توپ را به زمین فدراسیون فوتبال می‌اندازد و ناهماهنگی‌های صورت گرفته را محصول اهمال كاری فدراسیون نشین‌ها می‌داند:« فدراسیون فوتبال می‌توانست بهتر از این هماهنگی انجام دهد و عمل كند. من احساس می‌كنم كه شاید بلاتر برای مسائل دیگری هم از ایران دلخوری داشته باشد. اما باید تلاش كنیم این مشكلات را حل كنیم.

بلاتر به خوبی دید كه دختران فوتبالیست ما گرچه لباس‌های راحت سایر دختران تیم‌های مختلف را ندارند، اما با اعتقاد و غرور بسیار خوب بازی كردند. آنها به گونه‌ای بازی كردند كه بلاتر در پایان بازی گفت حق شما نتیجه 3 ـ 3 مساوی بود.

فیفا در چند روز اخیر برای لباس ما را خیلی اذیت كرد. اما به هر حال اولین مسابقه رسمی در سطح بالای بین‌المللی با این لباس انجام شد و خود این مسئله قدم بزرگی است. ما باید برای حل این مشكل رایزنی كنیم. ورزش به مدیرانی نیاز دارد كه برای گرفتن حق ورزشكاران رایزنی كنند و باید تلاش كنیم با رایزنی از حق این دخترانی كه شجاعانه و جنگنده در میدان حاضر شدند دفاع كنیم.»

در نقطه پایانی این ماجرا علی كفاشیان به عنوان متهم اصلی ماجرا مثل همیشه با خونسردی به ابهامات پاسخ می‌دهد:« به هر حال این نخستین حضور رسمی یك تیم با پوشش اسلامی در رقابت‌های بین‌المللی است و بازتاب بسیار خوبی در میان رسانه‌ها داشته. تا آخرین لحظه بازی برابر تركیه ما با فیفا بر سر نوع لباس دختران در حال گفت‌وگو بودیم و سرانجام در آخرین لحظه توانستیم شرایط را برای حضور این تیم در المپیك سنگاپور فراهم كنیم.

ایرادی كه فیفا در پیش از بازی با تركیه به لباس‌های تیم دختران ایران وارد كرده بود، مربوط به كلاه‌های دختران بود.

فیفا اعلام كرد كلاهی كه عكسش را برای ما ارسال كرده بودید، با كلاهی كه بازیكنان ایرانی می‌خواهند در بازی با تركیه استفاده كنند تفاوت دارد. فیفا نمونه كلاهی را برای ما ارسال كرده بود كه نسبت به كلاه مورد نظر ما چسبان‌تر بود. ما برای اینكه بازیكنان راحت‌تر باشند، كلاه گشادتری را برای آنها در نظر گرفتیم و در جنس و دوختش كمی تغییرات ایجاد كردیم.

همین مسئله تا آخرین لحظه پیش از دیدار با تركیه مشكل‌ساز بود ولی به هر حال این بازی انجام شد. به هر حال اولین بار بود كه یك تیم مسلمان با پوششی اسلامی در مسابقه‌های بین‌المللی حاضر می‌شد و طبیعی است دیكته نانوشته غلط ندارد.

مسئله‌ای كه اهمیت داشت، حضور با پوشش اسلامی بود و ما تلاش می‌كنیم برای بازی دوم نظر فیفا را جلب كنیم. می‌توانستیم در این مسابقه‌ها حاضر نشویم و هیچ مشكلی هم پیش نمی‌آمد اما وقتی برای نخستین بار چنین كاری صورت می‌گیرد، طبیعی است كه ایراداتی هم مطرح شود.

در مورد اظهار نظر آفای افشارزاده هم باید بگویم ان‌شاءلله در آینده بهتر می‌شویم.» برگزاری دومین بازی تیم ایران در المپیك سنگاپور همچنان در هاله‌ای از ابهام است و بعید است فیفا این بار هم مقابل درخواست مسئولان ایرانی كوتاه بیاید. اگر همه چیز ختم به خیر شود تیم دختران ایران بعدازظهر فردا در دومین بازی خود به مصاف گینه نو می‌رود.