سرگرمی


2 دقیقه پیش

تصاویری که شما را به فکر فرو می‌برد (34)

یک عکس، یک طرح یا یک نقاشی؛ بعضاً چنان تاثیری روی بیننده دارد که شنیدن ساعت ها نصیحت و یا دیدن ده ها فیلم نمی‌تواند داشته باشد. هنرمندانی که به ساده ترین روش ها در طول تاریخ ...
2 دقیقه پیش

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه وبسایت عصرایران: نماز تراویح مسلمانان اندونزی در نخستین شب آغاز ماه رمضان – آچهمعترضان عوارض زیست محیطی یک پروژه انتقال آب در کاتالونیا ...

انسان هایی که به طبیعت پناه بردند +عکس


گاهی تمدن و زندگی ماشینی غیر قابل تحمل می شود و باعث می شوند تا آدمی آرزوی فرار از این دنیا و این زندگی را داشته باشد. بعضی ها نمی توانند زیر فشار زندگی شهری تاب بیاورند و به دل طبیعت فرار می کنند و همان جا هم می مانند و زندگی می کنند.





صبح بخیر:

جزوی از طبیعت شدن

گاهی تمدن و زندگی ماشینی غیر قابل تحمل می شود. بار سنگین تعهدها، مبارزات سیاسی، پیچیدگی‌های تکنولوژی و ... همه باعث می شوند تا آدمی آرزوی فرار از این دنیا و این زندگی را داشته باشد. برخی آدم ها با یک مسافرت کوتاه دو یا سه روزه، همه این فشارها را فراموش می کنند و به زندگی عادی باز می گردند. اما بعضی ها نمی توانند زیر فشار زندگی شهری تاب بیاورند و به دل طبیعت فرار می کنند و همان جا هم می مانند و زندگی می کنند.



تصور چنین کاری هم وحشتناک است. زندگی بدون هیچ نوع امکاناتی برای انسانی که همیشه همه چیز در اختیار و در دسترسش بوده، بسیار سخت است. شب هایی را تصور کنید که برق نیست، تقریبا همه زندگی لنگ می ماند. حالا فکر کنید جایی زندگی می کنید که به طور کلی برق ندارد. خیلی سخت و عجیب است نه؟ اما باید بدانید بعضی ها هستند که این مساله برایشان بسیار هم خوشایند بوده و از تمدن بشری به دل طبیعت پناه برده اند.

کریستوفر مک‌کندلس

شاید او را به واسطه کتاب «جان کراکائور» یا فیلمی به نام کریستوفر مک‌کندلس که «شان پن» آن را کارگردانی کرده است، بشناسید. کریستوفر، یک دوره‌گرد آمریکایی بود که رویای زندگی بدون آثار تمدن را در سر می پروراند. او با اینکه تحصیلات بالایی داشت اما دچار پوچ گرایی در مورد زندگی ماشینی شده بود و زندگی مدرن را اسیر ماده‌گرایی می پنداشت. او پس از 113 روز زندگی در طبیعت وحشی آلاسکا، در آگوست سال 1992 میلادی در اثر گرسنگی از دنیا رفت.




تیموثی تریدول

تیم تریدول، کارشناس محیط زیست، طبیعت شناس و فیلم ساز مستند در زمینه محیط زیست بود و در میان خرس های گریزلی در پارک ملی آلاسکا زندگی می کرد. با اینکه او 13 تابستان را بدون محافظ در میان این خرس ها زندگی کرد اما در آخرین تابستان عمر خود، دیگر شانس با او و نامزدش یار نبود و  نامزدش به نام امی هوگونارد، توسط یکی از خرس ها کشته و خورده شد. از این داستان واقعی، فیلم مستندی هم به نام Grizzly Man ساخته شده و این ماجرا را ماندگار کرده است.




هنری دیوید تورئو

تورئو نویسنده مشهور آمریکایی، طبیعت شناس، فیلسوف و منتقد رشد و پیشرفت بود. شهرت او برای کتاب  Walden است که در آن در مور دوره ای نوشته است که به تنهایی و دور از تمدن داخل اتاقکی در کنار برکه والدن در ماساچوست زندگی می کرده است. البته Thoreau به تمدن بازگشت و همه هدف او تحقیق و مطالعه در مورد زندگی به دور از شهر و تمدن بوده است. او در این مسیر متوجه شد انسان قدرت روحی و خودشناسی بیشتری پیدا می کند و می تواند مستقل از همه چیز به زندگی خود ادامه دهد.




تد کازینسکی

کازینسکی، یک ضد فناوری بسیار افراطی بود که همه انتقادهای خود را متوجه فناوری و تکنولوژی می دانست. او استاد دانشگاه بود و برای تنفر بسیاری که از فناوری داشت، کارش را رها و به کلبه ای در مونتانا نقل مکان کرد که نه آب داشت و نه برق. او در این کلبه، کمپین بمبی خود را راه اندازی کرد و به واسطه آن، 16 بمب به دانشگاه و خطوط هوایی آمریکا ارسال کرد که منجر به مرگ سه نفر و زخمی شدن 23 نفر شد. او اکنون به طور مشروط در زندان زندگی می کند.




نوئا جان راندیو

نوئا جان برای اعتکاف خود در کوهستان Adirondack نیویورک شهرت دارد. او پیش از 46 سالگی به هیچ وجه از زندگی رضایت نداشت و به همین دلیل به دل طبیعت پناه برد و تا سن 67 سالگی در آنجا زندگی کرد. دولت او را مجبور کرد از خانه خود نقل مکان کند و هنگامی که تازه به آسایش رسیده بود، در در سال 1967 میلادی درگذشت.




پل گوگن

گوگن از نقاشان برجسته سبک پست امپرسیونیسم است و طرز فکر خاص خود را داشته است. او اروپا را به دنبال یک زندگی ساده و ابتدایی به تاهیتی ترک کرد. زیرا باور کرده بود نقاشی در آستانه سقوط به ورطه عوام‌فریبی و سطحی نگری قرار گرفته است و دانایی حاضر در تمدن اروپا مانع از پیشرفت نوابغ هنر می شود و اجازه نمی‌دهد تا قدرت و شدت احساسات خود را صریح و مستقیم ابراز کنند. او آخر عمر خود را در تاهیتی سپری کرد.




پدران صحرا

فرار از فناوری و تمدن و پناه بردن به دل طبیعت یکی از روش های رهبران مسیحی برای پاکسازی روح و نزدیکی به خدا استفاده می کردند. این مساله در قرن سه میلادی شدت بیشتری داشت. یکی از دلایل آن اذیت و آزار راهبان مسیحی در زمان امپراتور دیوکلسی  بود که بسیار شدت یافته بود. پدران صحرا نام گروهی از راهبان مسیحی بود که از حدود قرن سوم میلادی در صحرای مصر زندگی می‌کردند.



ویدیو مرتبط :
پاورپوینت تفاوت انسان و مورچه (انسان ،طبیعت ،معماری) 28 اسلاید

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تمرین فولاد خوزستان با اعمال شاقه/ بازیکنان به ماسک پناه بردند+ عکس



تیم فوتبال فولاد خوزستان در شرایط جوی بسیار نا مساعد صبح امروز یک جلسه تمرین کرد.

شرایط نا مساعد جوی حتی اجازه انجام امور روزانه را از بسیاری از شهروندان اهوازی گرفته است. همین مسائل مدارس و برخی ادارات را هم تعطیل کرده است.

گرد و غبار عجیبی که در شهر اهواز وجود دارد باعث شده کار باشگاه‌های فوتبال این استان هم مختل شود.

فولاد خوزستان که در کورس قهرمانی قرار دارد برای اینکه از میزان آمادگی این تیم کم نشود تمرینات خود در این شرایط نا مساعد دنبال می‌کند.

تیم فوتبال فولاد خوزستان در شرایطی ساعت 10 و 30 دقیقه امروز تمرین کرد که وضعیت آب و هوایی این شهر بسیار نا مساعد بود و بازیکنان دید کمی داشتند. حتی بسیاری از بازیکنان از ماسک برای جلوگیری از ورود گرد و غبار به حلقشان بهر برده بودند.

در زیر می‌توانید تصاویر این تمرین عجیب را مشاهده کنید!

اخبار,اخبارورزشی,اخبار تمرین فولاد خوزستان با اعمال شاقه

 

اخبار,اخبارورزشی,اخبار تمرین فولاد خوزستان با اعمال شاقه

اخبار ورزشی - فارس

اخبار,اخبارورزشی,اخبار تمرین فولاد خوزستان با اعمال شاقه

 

اخبار,اخبار امروز,اخبار جدید

 

اخبار,اخبار امروز,اخبار جدید

 

اخبار ورزشی - فارس