سرگرمی


2 دقیقه پیش

تصاویری که شما را به فکر فرو می‌برد (34)

یک عکس، یک طرح یا یک نقاشی؛ بعضاً چنان تاثیری روی بیننده دارد که شنیدن ساعت ها نصیحت و یا دیدن ده ها فیلم نمی‌تواند داشته باشد. هنرمندانی که به ساده ترین روش ها در طول تاریخ ...
2 دقیقه پیش

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه وبسایت عصرایران: نماز تراویح مسلمانان اندونزی در نخستین شب آغاز ماه رمضان – آچهمعترضان عوارض زیست محیطی یک پروژه انتقال آب در کاتالونیا ...

استفاده از «حشرات» در جنگ ها


از گذشته تا دوران معاصر از حشرات به عنوان سلاحی در جنگ ها استفاده می شده است. امروزه با جاسازی قطعات فلزی خاص در اجزای خاصی از بدن این حشرات از آنها برای تصویربرداری و خبرگیری و...استفاده می شود.

وبسایت تابناک باتو: از گذشته تا دوران معاصر از حشرات به عنوان سلاحی در جنگ ها استفاده می شده است. امروزه با جاسازی قطعات فلزی خاص در اجزای خاصی از بدن این حشرات از آنها برای تصویربرداری و خبرگیری و...استفاده می شود.

حشرات بیش از 350 میلیون سال است، روی کره زمین زندگی می کنند. مکانیسم بدن این موجودات به گونه ای است که در برابر توفان، سیل، زلزله، بیماری ها و ... مقاوم هستند و قابلیت اختفا و پنهان شدن دارند. در محیطهای آب و هوایی مختلف می توانند دوام بیاورند و به سرعت و ظرف مدت کوتاهی چند برابر شده و تکثیر شوند.
 
از گذشته تا دوران معاصر از حشرات به عنوان سلاحی در جنگ ها استفاده می شده است. امروزه نیز حشرات ابزاری برای بیوتروریسم هستند. بیوتروریسم عبارت است از منتشر کردن عوامل بیولوژیکی یا سمی با هدف کشتن یا آسیب زدن به انسان ها، حیوانات وگیاهان با قصد و نیت قبلی است.

وقتی عقرب ها بمب می شوند

استفاده از «حشرات» در جنگ ها
 
استفاده از حشرات در جنگ ها قدمتی چندین هزار ساله دارد. عجیب است اما حقیقت دارد. در زمان امپراتور روم باستان و در عهود اولیه مسیحیت، وقتی امپراتور روم به نام سیویروس به سرزمین های ماوراءالنهر چشم طمع دوخت، با ارتشی هزار نفری به سوی این مناطق لشکر کشید.

ارتش او در مسیر خود با دیوار بزرگی روبه رو گشت که برای مقابله با ارتش او به سرعت بنا شده بود. افراد حاضر بر روی دیوار دسته دسته عقرب های سمّی و بیابانی بزرگ را بر سر سربازان رومی می ریختند و توانستند با استفاده از سم عقرب ها به صورت فیزیولوژیکی به آن ها خسارت وارد کنند و حرکت آنان را مختل سازند.

زنبورهای سمی درون کوزه

استفاده از «حشرات» در جنگ ها
 
نیش زنبور از دردناکترین نیش هایی است که انسان می تواند بدان گزیده شود. در روم باستان از زنبور به عنوان سلاحی برای وارد آوردن خسارت فیزیولوژیکی به سربازان دشمن استفاده می شد؛ برای نمونه، آنها قایق های خود را به کشتی های جنگی دشمن نزدیک کرده و کوزه های محتوی زنبورهای قاتل را به درون کشتی پرتاب می کردند. با شکستن کوزه ها زنبورها آزاد می شدند و عرشه کشتی را دچار تشویش و اضطراب می کردند، به طوری که بسیاری از آنها سعی می کردند با پرتاب خود به دریا جانشان را نجات دهند. قرار دادن عسل های سمّی در مسیر نیروهای متخاصم نیز روش دیگر آنان برای کشتن نیروهای دشمن به شمار می رفت.

زنبورهای مین یاب
 
امروزه زنبورها به هدف کشف مین ها و بسته های انفجاری با روش های خاصی تربیت می شوند. شایان ذکر است که در سال های اخیر، سگ های مواد یاب نیز جای خود را به زنبورها ی مواد یاب داده اند. زنبورها امروزه ابزاری برای کشف مواد مخدر نیز به شمار می روند.

DARPA’s Cyber Bug Project حشرات جاسوسی دارپا

استفاده از «حشرات» در جنگ ها
 
امروزه با جاسازی قطعات فلزی خاص در اجزای خاصی از بدن این حشرات از آنها برای تصویربرداری و خبرگیری و...استفاده می شود.

حشرات ابزار انتقال بیماری

استفاده از «حشرات» در جنگ ها
 
یکی دیگر از کارکرد حشرات در جنگ ها انتقال بیماری و میکروب است.برای مثال ژاپن در جنگ جهانی دوم از طریق کک ها، طاعون و آبله را از طریق مگس در بین ارتش دشمن اشاعه داد و در آمریکا در جنگ سرد تب زرد را از طریق پشه ها انتقال داد. در جنگ ویتنام نیز آمریکا از حشرات برای جنگ غیرعامل خود استفاده کرد.


ویدیو مرتبط :
استفاده از حشرات برای تولید رنگ

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تغییر موضع اوباما نسب به استفاده از زور و احتمال حمله ی آمریکا به ایران در نیمه ی اول اکتبر/عربستان هم وارد جنگ می شود؟



باراک اوباما , برنامه هسته ای ایران

 

دبکا مدعی شد: در ده روز گذشته شاهد تغییری در نگاه و موضع منفی باراک اوباما نسبت به حمله ی نظامی علیه برنامه هسته ای ایران بوده ایم.

ملک عبدالله پادشاه عربستان، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل مطلع شده اند که اوباما در پروسه تجدید نظر در این خصوص است.

دستیاران اوباما گفتند: اگر وضعیت دیپلماسی هسته ای بین شش قدرت جهانی و ایران بی تغییر باقی بماند و اگر بحران سوریه حل نشده باقی بماند، رئیس جمهور امریکا تصمیمی نهایی در مورد استفاده از روز علیه ایران در نیمه ی اول اکتبر می گیرد.

در گفتگوهایی محرمانه، شاهزاده های سعودی هفته گذشته به مقامات غربی و عرب( که به ریاض سفر کرده بودند) گفتند که در پایان، امریکا و شاید اسرائیل بزودی به اقدام نظامی علیه ایران متوسل می شوند.

دبکا در ادامه نوشت: یک شاهزاده سعودی به یکی از مقامات اروپایی گفته است: در مورد حمله به ایران در حال حاضر تصمیم گیری شده است. اما اگر اوباما تصمیمش را تغییر داد تکلیف چیست؟  هر چیزی امکان پذیر است.

وی افزود: اما این بار ما مطمئن هستیم که تصمیم امریکا به حمله نهایی است و ما هم در حال آماده کردن خود و تدارک مقدماتی در این خصوص هستیم.

وی افزود: سئوال این نیست که امریکا حمله می کند یا خیر، بلکه سئوال این است که چه زمانی حمله رخ می دهد.

به نوشته ی دبکا، عربستان سعودی از چند جهت در حال آماده کردن خود است:

1. دفاع از اهداف نفتی: عربستان در پی حفاظت از دو پایانه ی نفتی خود در "راس تاتورا" در خلیج فارس و "ابغیغ" در دریای سرخ در مقابل حمله ی تلافی جویانه ایران پس از حملات امریکا است.

2. حمله به اهداف ایرانی: واحدهای عملیاتی ویژه، دریایی و هوایی سعودی برای حمله به اهداف اسراتژیک در صورت حمله ایران به این کشور در خالت اماده باش قرار خواهد گرفت..../انتخاب