فرهنگ و هنر


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

خواندنی ها با برترین ها (81)

در این شماره از خواندنی ها با کتاب جدید دکتر صادق زیباکلام، اثری درباره طنز در آثار صادق هدایت، تاریخ فلسفه یونان و... آشنا شوید. برترین ها - محمودرضا حائری: در این شماره ...

گلایه‌های بازیگر پیشکسوت طنز / گرجستانی : فضای کنونی سینما را دوست ندارم



اخبار فرهنگی,اخبار هنرمندان,سیروس گرجستانی

سینما برای شخصی مثل من که نزدیک به پنجاه سال عمر و زندگی خود را پای این هنر گذاشته‌ام و کارم این است، امیدوارکننده نیست.

سیروس گرجستانی بازیگر سینما و تلویزیون در خصوص فضای سینما در سال‌های اخیر تصریح کرد: فضای کنونی سینما را دوست ندارم. به نظر من سینما امیدوارکننده نیست. برای شخصی مثل من که نزدیک به پنجاه سال عمر و زندگی خود را پای این هنر گذاشته‌ام و کارم این است، امیدوارکننده نیست.

وی در ادامه بیان کرد: تهیه‌کنندگان برای برگشت سرمایه خود مجبور می‌شوند که از چهره‌های سوپراستاری که گیشه دارد استفاده کند. من در میان بازیگران قدیمی، افرادی را می‌شناسم که با وجود اینکه سال‌ها در این عرصه فعالیت کرده‌اند و عمرشان را گذاشتند و با اینکه سال‌ها زندگی‌شان از این راه گذشته است، بیکارند و مسئولان از آن‌ها غافلند.

این بازیگر با اشاره به تکرارشدن برخی از بازیگران در پروژه‌های سینمایی گفت: اگر محصول تولید یک‌ سال سینمای ایران را مشاهده کنید، می‌بینید که 10تا 12بازیگر در نقش‌ها تکرار می‌شوند. در سینمای کشوری که نزدیک به 80 میلیون جمعیت دارد، اصلا درست و منطقی نیست که 12 بازیگر نقش‌ها را به‌ دست بگیرند و سینما را بچرخانند.

 

فیلمسازان، چه کارگردانان و چه تهیه‌کنندگان باید از چهره‌های قدیمی سینما هم در آثارشان استفاده کنند. نمونه موفق آن بازی گرفتن از استاد علی نصیریان در سریال «شهرزاد» است که آنقدر خوب و باورپذیر بازی کرده که نمی‌توان تصورش را کرد.

 

پس می‌توان به بازیگران قدیمی و پیشکسوت هم بازی داد و فیلم جذاب و مخاطب‌پسندی ارائه کرد. من هم با اینکه سنم بالارفته اما انرژی دارم. وقتی در«ناردون» بازی می‌کردیم جوان‌هایی که در فیلم بودند، به انرژی و توانایی من پی بردند و از اینکه در سرمای هوا به رودخانه سرد پا گذاشتم تعجب می‌کردند.

وی با انتقاد نسبت به بی اعتنایی مسئولان فرهنگی و سینمایی کشور به مسائل و مشکلات این عرصه تصریح کرد: سال‌ها به دست‌اندرکاران یادآوری کردیم که به فکر سینما و فیلم‌ها باشند اما نبودند. دلیلش این است که هر مسئولی که به مقامی منصوب می‌شود نمی‌خواهد میز و جایگاهش را از دست بدهد.

 

اگر آدم‌هایی که در عرصه فرهنگ و هنر کشور هستند دلسوز سینما و هنردوست باشند، باید به این فکر کنند که سینما هنر کشور است. هنر یک کشور، فرهنگ آن و فرهنگ یک کشور، تمدن آن است. وقتی در داخل کشور به فرهنگ و هنر آن بی اعتنایی شود، فراتر از مرز‌ها، نمی تواند ادعایی کند و روی آن حساب نمی‌شود. من همیشه به فکر فردا هستم؛ به این فکر هستم که سینمای ما باید جان تازه بگیرد، باید روح و خون تازه‌ای به آن دمیده و تزریق شود.

گرجستانی همچنین با اشاره به ناکارآمد بودن خانه سینما برای اهالی سینما اظهار داشت: سینمای ما شرایطی دارد که اصلا نمی‎توانی روی آن حساب کنی. از همان اول هم نتوانستند کاری کنند که سینمای ما در جهان مطرح باشد. من سوال دارم که چرا می‌گویند خانه سینما و نمی‌گویند سندیکای هنرمندان؟ من پیشنهاد دادم که برای بستن قرارداد سینمایی بین تهیه‌کننده و بازیگران یک فرم ثابت و یکسان در خانه سینما نوشته شود و در تمام دفاتر سینمایی تکثیر شود. چون در هر دفتر سینمایی یک فرم مجزا و ناهماهنگ وجود دارد و نحوه قراردادها متفاوت است.

وی با اشاره به حضور مجدد در عرصه سینما گفت: فیلم «ناردون» اثر موفق فریدون حسن پور، فیلم بسیار پر‌زحمت و پرتلاشی بود که اگر در جشنواره حضور پیدا می کرد امیدوار بودیم جوایز متعددی را دریافت کند. این اثر حرف‌ها برای گفتن داشت و به طور قطع از فیلم‌های موفق جشنواره فیلم فجر می‌شد.

گرجستانی با انتقاد از انتخاب نشدن این فیلم برای حضور در جمع آثار جشنواره فیلم فجر، اظهار داشت: نمی دانم رای هیات انتخاب به چه صورت بود و با این فیلم چه‌کار کردند؟ سر این فیلم را زیرآب کردند یا ... اما وقتی در طول جشنواره برنامه «هفت» شبکه سوم سیما را تماشا می کردم به نکاتی در خصوص جشنواره فیلم فجر پی بردم.

گرجستانی با بیان این مطلب عنوان کرد: جلسات نقد و بررسی فیلم‌ها را که در برنامه «هفت» دیدم متوجه شدم که فضای جشنواره به چه صورت بوده و فهمیدم که اگر حتی «ناردون» برای حضور در جشنواره انتخاب هم می‌شد، جایزه‌ای دریافت نمی کرد.

 

نه به این دلیل که فیلم‌های دیگر از «ناردون» بهتر باشند، بلکه به دلیل نگاه‌هایی که بر جشنواره حاکم است. آدم وقتی نتیجه جشنواره را مرور می کند و قضاوت‌ها و داوری‌ها را می بیند، نظرش در خصوص خیلی چیزها عوض می‌شود.

وی در پاسخ به این پرسش که پس از بازی در«ناردون» پیشنهاد دیگری را پذیرفته یا نه، بیان کرد: نه. پس از «ناردون» پیشنهاد دیگری را نپذیرفتم.انتخاب نشدن «ناردون» برای جشنواره ناامیدمان کرد. امیدوارم فرصت حضور در جشنواره بین الملل فیلم فجر پیش بیاید تا در آن‌جا دیده شود و جوایزی که استحقاق آن‌ها را دارد دریافت کند. اما امیدوارم دیگر از این به بعد فقط فکرهای خوب کنیم و افکار منفی و بد را از خود دور کنیم.

این بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون در خصوص ارتباط سینمایی‌ها با هم اظهار بیان کرد: گاهی وقتی از خیابان شریعتی عبور می کنم همکاران و دوستانی که چهل سال است می‌شناسم را می‌بینم. فقط به یک سلام و علیک اکتفا و عبور می‌کنند.

 

دوستانی که بارها در پروژه‌هایی با هم مسافرت رفتیم و نان و نمک همدیگر را خورده‌ایم و با هم رفاقت کرده‎‌ایم، جز سلام و علیک حرفی با همدیگر ندارند. خدا کند اتفاقی بیفتد که ما اهالی سینما بیشتر با هم در ارتباط باشیم، همدیگر را بشناسیم و بیشتر همدیگر را ببینیم و از هم دور نباشیم.

اخبار فرهنگی - باشگاه خبرنگاران


ویدیو مرتبط :
گلایه یک پیشکسوت سینما از قطع شدن بیمه هنرمندان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

افتتاح قنادی بازیگر پیشکسوت سینما+عکس



افتتاح قنادی بازیگر پیشکسوت سینما+عکس

تصویربرداری سریال «هفت سنگ» در حالی ادامه دارد که گروه تولید این روزها در یک قنادی حوالی اتوبان نیایش مستقر هستند؛ پرویز پورحسینی نقش صاحب این قنادی را ایفا کرده و به همراه فرزندانش به اداره قنادی می پردازد.

تصویربرداری مجموعه تلویزیونی«هفت سنگ»در لوکیشن قنادی پیگیری می شود. مجموعه تلویزیونی هفت سنگ به کارگردانی علیرضا بذرافشان و تهیه کنندگی مجید مولایی اوایل شهریور ماه جاری در تهران کلید خورده و تصویربرداری آن همچنان ادامه دارد. گروه به لوکیشن یک شیرینی فروشی در حوالی اتوبان نیایش خواهند رفت که در قصه به عنوان مغازه پرویز پورحسینی و فرزندانش و با نام قنادی نصیر و پسران معرفی می شود.

 

سیاوش کردجان مسوولیت تدوین و رامین ابوالصدق وظیفه صداگذاری همزمان مجموعه تلویزیونی هفت سنگ را برعهده دارند. این سریال اپیزودیک کاری از گروه فیلم و سریال شبکه سه است که در 40 قسمت اپیزودیک داستان سه خانواده را در برمی‏گیرد که کنار یکدیگر زندگی می‌کنند.تاکنون 35 درصد از تصویربرداری این سریال پروژه به پایان رسیده و ضبط اغلب تصاویر در سه لوکیشن اصلی که سه منزل در شهرک غرب هستند ،انجام می‌ شود.

 

خلاصه سریال هفت سنگ,بازیگران سریال هفت سنگ

 

مهدی سلطانی، پرویز پورحسینی، الهام پاوه نژاد، بهنام تشکر، شبنم مقدمی، فرناز رهنما، عزت ا... مهرآوران، مهتاج نجومی، ارسلان قاسمی، سیما مطلبی، پارسا قراخانلو، حامد کیازال، حنانه احدی و روژین نفوتی نژاد از بازیگران اصلی این مجموعه هستند. محمود پاک نیت،بهمن زرین‌پور،مینا جعفرزاده،محسن قاضی مرادی،امیر غفار منش،عباس جمشیدی و... از جمله بازیگرانی هستند که به تازگی به عنوان بازیگر مهمان در این مجموعه جلوی دوربین رفتند و بازی آنان به پایان رسیده است.

 

هر قسمت هفت سنگ داستانی مجزا دارد و شخصیتهای اصلی این مجموعه که در قالب سه خانواده امروزی دور هم جمع شده اند، روایتگر داستان‏هایی هستند که پیرامون مضامین اخلاقی و انسانی در بستر خانواده اتفاق می‏افتد.موضوعات داستان‏ ها گرچه به ظاهر ساده و کوچک به نظر می‏رسند، اما می‏توانند زیربنای ایجاد مشکلات بزرگ در خانواده ‏ها باشند. گره‏های داستانی این مجموعه مسائلی است که در هر خانواده‏ای می‏توان مشابه آن را یافت. این سریال در گروه فیلم و سریال شبکه سوم سیما تولید می‏ شود و به احتمال زیاد در ماه‏های باقیمانده از سال جاری پخش می‏شود.

 

خلاصه سریال هفت سنگ,بازیگران سریال هفت سنگ

 

سایر عوامل اصلی سریال عبارتند از: مجری طرح: کامبیز‏ دارابی، نویسندگان: علیرضا بذر افشان، سارا خسرو آبادی، حسین تراب نژاد، فروغ فروهیده، مدیر تصویربرداری: فرشاد گل سفیدی،تصویربرداران:فرزام گل سفیدی، بهنام کریمی، دستیاران اول تصویر: وحید ملک محمدی، حامد حسن وند، گروه تصویربرداری: علی بیابانی، حسن رحیمی، میلاد نیشابوری، طراح گریم: محمد قومی، تدوین: سیاوش کردجان، صداگذار: رامین ابوالصدق، مدیرتولید: فواد بوربور، صدابردار: شهرام متولی باشی، صحنه آرا: علی اسماعیلی، دستیار یک کارگردان: رضا شریفی،مدیر روابط عمومی:هادی داداشی، منشی صحنه: غزل رشیدی، مدیر صحنه: فرامرز کرامتی، دستیار صحنه: فرید طاهری، دستیار لباس: هانیه لطفی، دستیار برنامه ریزی: مریم پدمه، دستیار دو کارگردان: محمد اسماعیلی، عکاس: علی حمیدنژاد، امور مالی: علیرضا سبزوی، مدیر تدارکات: حامد پرهیز..... /  inn.ir