فرهنگ و هنر


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

خواندنی ها با برترین ها (81)

در این شماره از خواندنی ها با کتاب جدید دکتر صادق زیباکلام، اثری درباره طنز در آثار صادق هدایت، تاریخ فلسفه یونان و... آشنا شوید. برترین ها - محمودرضا حائری: در این شماره ...

گذشت زمان (فریبا شش بلوکی)



شعر گذشت زمان, فریبا شش بلوکی

هیچ چیز قابل برگشتن نیست
که زمان می گذرد
و زمان واژۀ محدودیت است
همچنان می گذرد....

***

 

و نمی آید باز
که بسازیم سلامی به لبی
که بگیریم سحررا ز شبی

***

 

و اگر مرد کبوتر در باد
و اگربغض نشست در فریاد
***

واگر خاطره ای تنها ماند
واگر حرف غمی بر جا ماند
***

و اگر سقف دلی در هم ریخت
و سکوتی هیجان را آمیخت
***

و اگرفکر حقیقت پرزد
و گناه هوسی بر سر زد
***

 

و اگر دست سخاوت کم شد
و اگر روح لطافت غم شد

***


یا که تشویش کلامی را برد
یا ندامت به سوالی برخورد

***

 

واگر عشق به ویرانه نشست
شیشۀ عمر وفایی بشکست
***

و اگر لحظۀ باران نرسید
فکر آسودگی جان نرسید
یا که خندیدی به اشکی که چکید
***

 

هیچ چیز قابل برگشتن نیست
که زمان میگذرد
 

منبع:sheshboluki.com


ویدیو مرتبط :
شعر خوانی فریبا علومی یزدی در زمان انتظار برای ورود وزیر

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آلبوم‌هایی که با گذشت مدت زمان زیادی از ارائه‌شان برای اخذ مجوز، هنوز موفق به کسب مجوز نشده‌اند



آلبوم‌هایی که با گذشت مدت زمان زیادی از ارائه‌شان برای اخذ مجوز، هنوز موفق به کسب مجوز نشده‌اند 

آلبوم‌های موسیقی

موسیقی ما : سوژه این گزارش آلبوم‌های موسیقی‌ای هستند که علیرغم گذشتن مدت زمان زیادی از ارائه آن‌ها به دفتر موسیقی وزارت ارشاد، هنوز مجوز انتشار نگرفته‌اند و همچنان در بلاتکلیفی به سر می‌برند. آلبوم‌هایی که بواسطه همین جار و جنجالهای یکی دو سال اخیر، ولع دوستدارانشان را برای شنیدن آن‌ها بالا برده‌اند و قطعا در صورت انتشار فروش بالایی را از آن خود خواهند نمود. آلبوم‌هایی که هر از چند گاهی خبری کوتاه از حل و فصل مشکلاتشان در رسانه‌ها منتشر می‌شود ولی به مرور همه چیز باز هم فراموش می‌شود و تا چند ماه خبری از آن آلبوم و زمان دقیق انتشارش نیست و دوباره پس از چند ماه یک خبر کوتاه و دوباره همین رویه و...

اما اصل قضیه چیست و چرا این آلبوم‌ها در بازار موسیقی کشور منتشر نمی‌شوند؟ کجای کار می‌لنگد که باعث عدم انتشار این آلبوم‌ها شده است؟ در این گزارش جزء به جزء ماجراهای پشت پرده این آلبوم‌ها را مورد کنکاش قرار خواهیم داد.

«دوست دارم» گروه هفت (SEVEN BAND)

بی‌اغراق این گروه را باید بی‌حاشیه‌ترین و بی‌سر و صدا‌ترین گروه موسیقی پاپ همه این سال‌ها دانست. با اعضایی خوش اخلاق و تحصیل کرده که موسیقی را بر خلاف بسیاری از ستاره‌های این روزهای پاپ، به صورت آکادمیک خوانده‌اند و آرام آرام خودشان را بالا کشیده‌اند. گروهی که به رغم گذشت بیش از سه سال از ارائه آلبومشان برای اخذ مجوز، هنوز هیچ جواب درست و شفافی از سوی دفتر موسیقی وزارت ارشاد نگرفته ولی با این حال در همه این سه سال و خرده‌ای، حتی یک جمله هم علیه این ارگان دولتی و تصمیمات و اعمال سلیقه‌هایشان، در رسانه‌ها صحبت و اظهار نظری نکرده‌اند. با هر کدام از اعضای این گروه برای مصاحبه و خبر دار شدن از چند و چون کار‌ها و اتفاقات جدید که تماس بگیری فقط با یک جمله مشترک رو به رو خواهی شد: «به لطف دوستان مشکلات در حال حل شدن است و به زودی مجوز‌های لازم صادر خواهد شد». اما ظاهرا گذشت سه سال و نیم زمان برای رسیدگی به پرونده این آلبوم کافی نبوده و این اثر همچنان در بلاتکلیفی به سر می‌برد. صحبت‌ها و حرف و حدیث‌های فراوانی هم در همه این سال‌ها درباره دلایل این موضوع و دلایل عدم اعطای مجوز به این آلبوم ارائه شد که در هیچکدام از سوی مراجع ذیصلاح تائید یا تکذیب نشد. دلایلی مثل همکاری اعضای این گروه با برخی خواننده‌های خارجی، برخی اتفاقات ناخواسته در ترکیه و ماجراهایی در سالن‌های کنسرت این گروه. صحبت‌ها و نقل قولهایی که همیشه در اکثر رسانه‌ها منتشر شد و هیچوقت مورد تائید قرار نگرفت. هیچ یک از اعضای دفتر موسیقی و حراست وزارت ارشاد هم در هیچکدام از اظهار نظر‌هایشان حاضر نشدند در این باره صحبت کنند تا حسرت انتشار این آلبوم برای دوستداران این گروه چهار ساله شود. نکته عجیبی که در این سال‌ها گروه هفت با آن دست و پنجه نرم کرد این بود که علیرغم عدم اعطای مجوز به این گروه برای انتشار آلبوم، آن‌ها تا مقطعی اجاره برگزاری کنسرت در تهران و شهرستان را داشتند تا نوع جدیدی از قانون ممنوع الکاری را در کشور شاهد باشیم. این رویه ادامه داشت تا زمانی که «صدر الدین حسین خانی» (مدیر شرکت ایران گام، شرکت طرف قرارداد با گروه هفت) در گفتگو با برخی رسانه‌ها از این موضوع، یعنی ممنوعیت انتشار آلبوم و اجازه داشتن برای برگزاری کنسرت اعتراض کرد تا مهر ممنوعیت روی اجراهای زنده این گروه هم زده شود.

با این حال آخرین پیگیری‌های ما برای پی بردن به زمان انتشار این آلبوم به جایی ختم نشد و ظاهرا هیچ مجوزی هنوز به این آلبوم اعطا نشده و بلاتکلیفی محض آخر و عاقبت آلبومی است که یکی از بی‌حاشیه‌ترین گروه‌های تاریخ موسیقی ایران آنرا تولید کرده ولی هنوز امکان انتشارش را به دست نیاورده است.

«جاده رویا‌ها» و سیروان خسروی

داستان این روزهای سیروان خسروی هم از آن داستانهای عجیب و غریبی ست که این روز‌ها به طرز عجیبی کشدار و تمام نشدنی به نظر می‌آید.

ماجرا از خبری که یکی از خبرگزاری‌ها روی خروجی‌اش فرستاد آغاز شد. خبری که زود از طرف خود سیروان تکذیب شد و حتی کار به شکایت از خبرگزاری هم رسید. هیچ واکنشی از سوی نهاد رسمی به این خبر نشد اما یک ماه بعد مشخص شد که این خواننده تا اطلاع ثانوی نمی‌تواند در تهران و شهرستان روی صحنه برود. این در حالی بود که برنامه‌های سیروان به شدت پر بیننده و پر مخاطب بود و همین باعث شده بود قراردادهای خوبی برای برگزاری کنسرت‌های این خواننده از سوی برنامه گذاران پبشنهاد شود. این انتهای کار نبود و به مرور مشخص شد که صدور مجوز جدید‌ترین آلبوم این خواننده هم با مشکلاتی رو به رو شده و امضای حراست را کم دارد. کار به جایی رسید که خود این خواننده پیگیر کارهای آلبومش شد و در جلسه‌ای رو در رو با مسئولین دفتر موسیقی سعی در حل و فصل مشکلات کرد. اما گویا اتفاق نظری در آن جلسه بین دو طرف صورت نگرفت. باز هم این وسط «صدر الدین حسین خانی» (مدیر شرکت ایران گام) بود که وظیفه پیگیری آلبوم جدید سیروان را بر عهده گرفت. اما هر چقدر زمان بیشتر جلو می‌رفت کارهای اخذ مجوز سیروان سخت‌تر و پیچیده‌تر می‌شد. کار به جایی رسید که دیگر سیروان به سیم آخر زد و در گفتگویی مفصل از دست اندرکاران و مسئولین انتقاد کرد. همین صحبت‌های این خواننده باعث شد که فشار رسانه‌ها روی دفتر موسیقی بیشتر شود و ظاهرا مشکلات این آلبوم تا حدود زیادی حل شده و ظرف چند ماه آینده وارد بازار موسیقی کشور خواهد شد. گفته می‌شود این آلبوم از ساختاری مدرن و قوی برخوردار است که در صورت انتشار قطعا مورد توجه مخاطبان موسیقی قرار خواهد گرفت.

محسن چاوشی و آن ۱۳ مرموز

 آلبوم «من خود آن سیزده‌ام» محسن چاوشی مدت هاست که به عنوان آلبوم جدید این خواننده معرفی می‌شود ولی هنوز وارد بازار نشده تا نحسی این رقم به جان این خواننده افتاده باشد. این بار دفتر موسیقی در عدم انتشار این آلبوم هیچ نقشی ندارد و جنگ دلال‌ها باعث شده که این آلبوم به رغم دریافت همه مجوز‌های لازم وارد بازار موسیقی کشور نشود. این آلبوم خاص که در ان از اشعار شعرای قدیمی و کلاسیک ایرانی استفاده شده، چندین و چند بار در بین فعالین بازار موسیقی دست به دست خرید و فروش شده و هنوز هم نتوانسته وارد مرحله توزیع و انتشار شود. از تاجر چای گرفته تا صاحبان یک کمپانی جواهر سازی، این آلبوم را خریده‌اند و سپس با قیمیت بالا‌تر آن را به دیگری فروخته‌اند تا همچنان دو آتشه‌های آقای خاص در حسرت شنیدن این آلبوم باشند. اما گفته می‌شود اواخر شهریور این آلبوم پس از دو سال بلاتکلیفی در بازار موسیقی کشور منتشر خواهد شد.

دیگران

 آلبوم‌های زیاد دیگری هم هستند که می‌شود در این گزارش نامی از آن‌ها برد. آلبوم «جیغ» امیر تاجیک، «سکوت خیس» قاسم افشار، «رویای روزهای بارانی» روزبه نعمت اللهی و... حتی نام‌هایی مثل «حبیب» و «جهان» هم در این بین چندان بی‌ربط نیستند و صحبت‌ها و حرف و حدیث‌های فراوانی درباره آن‌ها گفته می‌شود. در بخش دوم این گزارش که در روزهای آینده منتشر خواهد شد، به ماجراهای این آلبوم‌ها نیز خواهیم پرداخت./موسیقی ما