فرهنگ و هنر


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

خواندنی ها با برترین ها (81)

در این شماره از خواندنی ها با کتاب جدید دکتر صادق زیباکلام، اثری درباره طنز در آثار صادق هدایت، تاریخ فلسفه یونان و... آشنا شوید. برترین ها - محمودرضا حائری: در این شماره ...

مراکش و مصر فیلم گلشیفته را توقیف کردند/عکس



اخبار فرهنگی - مراکش و مصر فیلم گلشیفته را توقیف کردند/عکس

فیلم تاریخی خروج؛ خدایان و شاه ها (Exodus: Gods and Kings) ساخته ریدلی اسکات که بازسازی روایت خروج حضرت موسی از مصر است، از برنامه اکران در سینماهای مصر و مراکش لغو شده است.

هیئت ممیزی وزارت فرهنگ مصر این فیلم را توقیف کرده و دلیل آن را وجود خطاهای مذهبی و تاریخی در این فیلم دانسته است. پیشتر، فیلم تاریخی نوح ساخته دارن آرونوفسکی با بازی راسل کرو نیز به همین دلایل در مصر توقیف شده بود. بر اساس گزارش ها به مدیران سینماها در مراکش نیز به صورت شفاهی گفته شده که این فیلم را با وجود اینکه پیشتر مجوز اکران در سینماها را داشت، از برنامه اکران حذف کنند. به گزارش سایت مدیا۲۴، مدیر سینما ریف در کازابلانکا گفته است که به او گفته شده اگر این فیلم را اکران کند، سینمای او را تعطیل خواهند کرد.

 

اخبار , اخبار فرهنگی , فیلم تاریخی خروج


در فیلم خروج کریستین بیل نقش موسی را بازی می کند. علاوه بر وی بازیگران سرشناس دیگری مثل جان تورتورو در نقش فرعون، بن کینگزلی، گلشیفته فراهانی، آرون پل و سیگورنی ویور در این فیلم حضور دارند. حضرت موسی علاوه بر پیروان یهودیت، مورد احترام مسیحیان و مسلمانان نیز هست و عالمان مسلمان نمایش چهره پیامبران در فیلم ها را مجاز نمی‌دانند.
اخبار فرهنگی - بهار نیوز


ویدیو مرتبط :
حکایت عجیب توقیف، رفع توقیف، دوباره توقیف برخی فیلم‌های سینمایی !!!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

توقیف فیلم «شیفتگی» به دلیل سر تراشیده بازیگر زن + عکس



اخبار فرهنگی - توقیف فیلم «شیفتگی» به دلیل سر تراشیده بازیگر زن

دبیر شورای پروانه نمایش فیلم‌های سینمایی اعلام کرد: طبق نظر این شورا فیلم «شیفتگی» به دلیل موهای تراشیده بازیگر زن‌ خود از نظر قانونی و شرعی نمی‌تواندبه این شکل مجوز اکران بگیرد.

فیلم «شیفتگی» به کارگردانی علی عصمتی زمانی در سی‌و‌دومین جشنواره فیلم فجر نمایش داده شد، اما به دلیل اینکه در این فیلم رویا تیموریان با موهای تراشیده شده بازی کرده، هنوز مجوز اکران فیلم صادر نشده است.

این در حالی است که پیش از نمونه‌هایی از جمله «زندان زنان» در سینمای ایران بوده‌اند که بازیگران زن با چنین شمایلی به ایفای نقش خود پرداخته بودند و به گفته عصمتی اتفاقا همین موارد، استنادی بر مشکل‌دار نبودن نمایش این تصاویر در «شیفتگی» تصور می‌شد.

اما عباس نادری، دبیر شورای پروانه نمایش سازمان سنمایی، در این‌باره توضیح داد: نظر اعضای شورای پروانه نمایش بر این است که براساس مستندات و باورها، نمایش تصویر بازیگران زن بدون پوشش سر و با موی تراشیده حرمت شرعی دارد و به همین دلیل امکان اکران «شیفتگی»با وجود شرایطی فعلی فیلم فراهم نیست.

او در پاسخ به اینکه پیش از این فیلم‌های مختلفی ساخته شده‌اند که بازیگران زن آن‌ها با موی تراشیده بازی کرده بودند و مشکلی برای اکران‌شان پیش نیامد، گفت: اعضای شورای پروانه نمایش معتقدند که تصمیم دوستان در شورای دوره‌های قبلی دارای اشکال بوده و درست نبوده است.

وی افزود: در واقع برای اعضای فعلی شورای پروانه ساخت این قضیه کاملا واضح است و بسیاری از علما و مراجع هم نظر خود را به صراحت در این باره مشخص کرده‌اند و معلوم نیست چطور دوستان در دوره‌های قبل به چنین فیلم‌هایی مجوز نمایش داده‌اند.

 

اخبار,اخبار فرهنگی , فیلم شیفتگی

 
نادری با تأکید بر اینکه شورای فعلی پروانه نمایش اقدامی را که در گذشته انجام شده دارای اشکال می‌داند، گفت: اگر پیش از این هر تصمیمی بر مبنای سند یا فتوایی صورت گرفته، فعلا ما آن‌ها را در دسترس نداریم، به همین دلیل نباید فقط به استناد اینکه قبلا فیلم‌هایی با چنین تصاویری پروانه نمایش گرفته‌اند، نظر خود را عوض کنیم.

دبیر شورای پروانه نمایش هم‌چنین تأکید کرد: بنابراین از نظر قانونی حکم شورا مبنی بر عدم نمایش این فیلم با شرایط فعلی لازم‌الاجراست و «شیفتگی» به لحاظ قانونی و شرعی نمی‌تواند به این شکل مجوز اکران بگیرد.

او در پایان خاطرنشان کرد: اگر سازندگان فیلم شکایت و گله‌ای نسبت به این قضیه دارند طبق ضوابط و قوانین موجود می‌توانند پیگیری کنند و قطعا بررسی خواهد شد.

 

اخبار,اخبار فرهنگی , فیلم شیفتگی

 
در این حال کارگردان «شیفتگی» اظهار تعجب کرد از اینکه چطور در یک نظام در دوره‌های مختلف مدیریتی، دو تصمیم متفاوت برای یک موضوع گرفته می‌شود.

عصمتی زمانی همچنین پیش از این تاکید کرده بود: اگر بخواهم برای نمایش فیلم کلاهی به صورت دیجیتال روی سر بازیگر بگذارم جدا از بحث هزینه‌ زیاد، باعث خراب شدن فیلم خواهم شد. ضمن اینکه در موقعیت‌هایی از فیلم «شیفتگی» اصلا امکان کلاه بر سر گذاشتن بازیگر نیست، به همین دلیل ترجیح می‌دهم به جای خراب کردن فیلم‌ام آنرا به صورت محدود و مثلا در گروه «هنر و تجربه» اکران کنم.

اخبار فرهنگی - ایسنا