فرهنگ و هنر


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

خواندنی ها با برترین ها (81)

در این شماره از خواندنی ها با کتاب جدید دکتر صادق زیباکلام، اثری درباره طنز در آثار صادق هدایت، تاریخ فلسفه یونان و... آشنا شوید. برترین ها - محمودرضا حائری: در این شماره ...

«علی کوچولو» این روزها چه می‌کند؟



اخباربازیگران,خبرهای هنرمندان,علی کوچولو

امید آهنگر بازیگر سریال پرطرفدار «علی کوچولو» در دهه 1360 این روزها در هلند زندگی مشغول تحصیل و فیلمسازی است و دل پری دارد.

به گزارش صبا،امید آهنگر را خیلی‌ها با سریال "علی کوچولو" به یاد دارند. او پس از سال‌ها فعالیت در این عرصه این روزها در هلند زندگی می‌کند و مشغول تحصیل و فیلمسازی در این کشور است.

آهنگر درباره فعالیت‌های اخیر خود گفت: این روزها مشغول تحصیل، فیلمسازی، برنامه‌سازی و همین‌طور تدوین و نویسندگی هستم.

وی گفت: از فضای هنری ایران کمی فاصله گرفتم، البته این به این معنی نیست که کار نمی‌کنم، همان‌طور که گفتم خارج از فضای هنری ایران کار می‌کنم و این دوری نیز به این دلیل است که دست‌اندرکاران فضای هنری کشور، با تصمیمات نه‌چندان درست باعث می‌شوند که من و امسال من مجبور به ادامه فعالیت در خارج از وطن باشیم.

آهنگر را بیشتر به عنوان بازیگری می‌شناسیم که سال‌های کودکی‌اش را در این راه گذرانده است. او در پاسخ به این سؤال که فکر می‌کنید چه دلایلی باعث شد که زمانی کارهای کودک مخاطب داشتند در حالی ‌که این روزها این اتفاق خیلی به ندرت پیش می‌آید، بیان کرد: متأسفانه دلایل گوناگونی دارد که مهم‌ترین آن برمی‌گردد به اینکه آدم‌های اشتباهی در بخش‌های گوناگون هنری بر مسند قدرت تکیه زده‌اند و با تصمیم‌گیری‌های اشتباه در حوزه کار کودک، این بخش را دچار مشکل کردند. ضمن اینکه اساساً در کار کودک خبری از پول نیست و تهیه‌کنندگانِ اشتباهی و همین‌طور کسانی که مدام به دنبال پول و مقام هستند به سمت کار کودک قدم برنمی‌دارند. در حالی که در دهه شصت و اوایل دهه هفتاد این‌گونه نبود.

 

اخباربازیگران,خبرهای هنرمندان,علی کوچولو

 

این بازیگر جوان همچنین درباره فضای برنامه‌سازی حال حاضر اظهار کرد: با اینکه من شش سال است که ایران نیستم، ولی مدام در حال پیگیری برنامه‌های تلویزیونی هستم. متأسفانه از لحاظ کیفی بسیار سطح برنامه‌های ما پایین است و روز به روز بدتر هم می‌شود. در حال حاضر شبکه‌های تلویزیونی بسیاری داریم، ولی هیچ‌کدام خوراک مناسبی به مخاطب نمی‌دهند و این طبیعی است که با ساخت و ادامه این تفکر، مردم به سراغ شبکه‌های ماهواره‌ای بروند، اما وقتی یک کار خوب ساخته می‌شود، ماهواره‌ها به صورت خودکار خاموش می‌شوند و مردم دوست دارند کاری را که در داخل کشور ساخته شده و وطنی است ببینند. حالا شما حساب کنید نصف شبکه‌های ما برنامه‌هایی بسازند و پخش کنند که بیننده دیگر به سراغ ماهواره نرود، مثل مجموعه "شهرزاد" که در طی این مدت بسیار خوب عمل کرد.

آهنگر در ادامه درباره تفاوت برنامه‌سازی در داخل و خارج از کشور نیز گفت: تفاوت برنامه‌سازی در خارج از کشور با داخل ایران یک مقایسه اشتباه است و به نظر من قابل قیاس نیستند، برای مثال یک کشور کوچک با جمعیت ۱۷ میلیون نفری مثل هلند که خیلی هم در عرصه سینما و تلویزیون جایگاهی در سطح جهانی ندارد، بالغ بر 100 شبکه دارد که وقتی شما تلویزیون را روشن می‌کنید تنوع برنامه آن‌قدر زیاد است که به شبکه یازدهم نمی‌رسید و همان 10 شبکه اول شما را به عنوان یک بیننده نگه می‌دارد و تمام خواسته‌های شما از یک برنامه تلویزیونی برآورده می‌شود، به خاطر همین فکر می‌کنم از لحاظ مقایسه اصلاً درست نیست.

دلایلش هم برمی‌گردد به اینکه تمامی کسانی که در همه شبکه‌های مختلف در خارج از ایران کار می‌کنند از مدیران ارشد تا کوچک‌ترین عضو آن شبکه همگی تحصیلات مدیا دارند و همگی با فضای کار هنری آشنا هستند، ولی در ایران به این شکل نیست و بالای هفتاد درصد از کسانی که در این عرصه فعالیت دارند تخصصشان چیز دیگری است. البته این امر شامل حال تلویزیون‌های ایرانی خارج از کشور یا همان کانال‌های ماهواره‌ای نیز می‌شود. شاید هم بیشتر و در این‌گونه تلویزیون‌ها به بالای 90 درصد می‌رسد که یک فاجعه است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم روزی شرایط فراهم شود تا بتوانم در فضای رسانه‌ای داخل مجدداً برای مردم کشورم کار کنم، چون ما هنرمندان هر چه داریم از مردم است و باید به مردم دینمان را ادا کنیم.


ویدیو مرتبط :
برنامه آن روزها این روزها شبکه تهران - رزمنده بهابادی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ستاره های سریال «امام علی» این روزها چه می کنند؟+عکس



ستاره های سریال «امام علی» این روزها چه می کنند؟+عکس

سریال «امام علی» ساخته داوود میرباقری بعد از گذشت نزدیک به یک دهه و نیم از ساخت و روی آنتن رفتن اش همچنان جذاب ترین سریال مذهبی تلویزیون ایران شناخته می شود.

به گزارش شبکه ایران سریال «امام علی» ساخته داوود میرباقری بعد از گذشت نزدیک به یک دهه و نیم از ساخت و روی آنتن رفتن اش همچنان جذاب ترین سریال مذهبی تلویزیون ایران شناخته می شود. در زیر مروری داشته ایم بر فعالیتهای این روزهای شخصیتهای خاطره انگیز این سریال.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

داریوش ارجمند در نقش «مالک اشتر»

ارجمند حدودا سه دهه ای است در سینما و بعد از آن تلویزیون حضور دارد با این حال همچنان بهترین آثار کارنامه هنری او همان آثاری هستند که در دهه هفتاد خلق شدند؛ شخصیتهایی مانند «مالک اشتر» سریال «امام علی» و «حاجی نقدی» درام تحسین شده «سگ کشی» نقطه اوج بازیگری ارجمند هستند. این بازیگر 68 ساله سال گذشته به واسطه بازی در سریال «ستایش» و خلق کاراکتری تیپیکال به نام «حشمت فردوس» که گرته برداری تمام عیاری بود از کلاه مخملیهای فیلمفارسی مدتها در کانون توجه قرار داشت. «جرم» و «گزارش یک جشن» را می توان آبرومندترین فیلمهای ارجمند در دهه هشتاد قلمداد کرد. او این روزها درام «بدون اجازه» را روی پرده دارد.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

محمدرضا شریفی نیا در نقش «ولید»

شریفی نیا تکامل بازیگری خود در سینما را مدیون داوود میرباقری است چراکه اگر میرباقری نقش «ولید» سریال «امام علی» را به او نمی سپرد و شمایل شیادمنشانه «ولید» آن همه مورد توجه قرار نمی گرفت محال بود شریفی نیا بتواند به این راحتی ها به سینما وارد شده و نه فقط به عنوان بازیگر بلکه به عنوان مسئول انتخاب بازیگر بسیاری از پروژه های سینمایی به فعالیت مشغول شود اما شریفی نیا چنان در این حیطه پیش رفت که در سالهای اخیر بسیاری او را به باندبازی در سینما متهم نمودند. شریفی نیا به تازگی بازی در اولین ساخته غیرکمیک جناب ده نمکی یعنی «رسوایی» را پشت سر گذاشت.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

سیروس گرجستانی در نقش «اباقطام»

سیروس گرجستانی از آن بازیگرانی است که سالها قبل از آن که با بازی در سریالهای طنزی مانند «متهم گریخت»، «زن بابا» و «خوش نشینها» مورد استقبال مخاطبان تلویزیون قرار گیرد تجربه نقش آفرینی در آثاری نظیر «تیغ و ابریشم»، «شکار خاموش» و «آدم برفی» را داشت اما از آنجاکه به خاطر ویژگیهای ظاهری اش اغلب نقشهای مکمل به او واگذار می شد نتوانست چنان که باید مورد توجه مخاطبان قرار گیرد. با این حال گویا به لحاظ مالی هم که شده کار در سریالهای تلویزیونی بیشتر مورد پسند گرجستانی واقع شده و او تقریبا هفت سالی می شود که هیچ فعالیت سینمایی خاصی نداشته است. آخرین سریال پخش شده از او «دختری به نام آهو» بود.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

مهدی فتحی در نقش «عمروعاص»

فتحی را باید جزو هنرمندانی دانست که دوم به دنیا آمد، دوم زیست و دوم هم از دنیا رفت! دوم در اینجا به معنای آن است که وی هیچ گاه نتوانست حتی نیمی از حقش را از سینما بازستاند. فتحی که بازیگری برآمده از تئاتر بود از میانه دهه شصت کار در سینما را با «تحفه ها» آغاز کرده و دیری نگذشت که به بازیگر نقش مکمل بسیاری از آثار سینمایی بدل شد. وی نه تنها در سریال «امام علی» و در نقش «عمروعاص» با بازی برونگرایش، ویژگیهای شخصیتی این کاراکتر حیله گر را به مخاطبان عرضه ساخت بلکه دو همکاری موفق دیگر با میرباقری در فیلم «آدم برفی» و نمایش «دندون طلا» را هم تجربه کرد. فتحی در آخرین روز اسفند 1382 درگذشت.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

ویشکا آسایش در نقش «قطام»

ویشکا آسایش به واسطه دایی اش مازیار پرتو به داوود میرباقری معرفی شد تا نقش «قطام» سریال «امام علی» را ایفا کند و بازی اش در این نقش آن قدر خوب بود که بتواند برای چند سالی هم که شده به واسطه پیشینه همین نقش پیشنهاد بازیگری دریافت کند. اما از جایی به بعد آسایش که حس می کرد بدجوری به تکرار افتاده فعالیتهای بازیگری خود را کم کرده و به حیطه هایی همچون طراحی صحنه سرک کشید تا در نهایت بازی در نقش یک خانم مدیر سرسخت و یکدنده در «ورود آقایان ممنوع» مخاطبان را با جلوه ای تازه از تواناییهای وی آشنا کرد. آسایش درام «برف روی کاجها» را آماده اکران دارد./شبکه ایران