فرهنگ و هنر


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

خواندنی ها با برترین ها (81)

در این شماره از خواندنی ها با کتاب جدید دکتر صادق زیباکلام، اثری درباره طنز در آثار صادق هدایت، تاریخ فلسفه یونان و... آشنا شوید. برترین ها - محمودرضا حائری: در این شماره ...

سینماگران به یاری نیازمندان بروند/ سینما باید آینه اجتماع باشد



اخبار,اخبار فرهنگی,کتایون ریاحی

کتایون ریاحی بازیگر سینمای ایران معتقد است سینما باید آینه رفتار اجتماع باشد و جامعه امروز بیش از هر رفتاری نیاز به ترویج فرهنگ همراهی و همیاری دارد.

کتایون ریاحی بازیگر سینمای ایران و بنیانگذار بنیاد نیکوکاری «کمک» که در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر به عنوان حامی معنوی حضور دارد درباره دلایل حضور خود در جشنواره به مهر گفت: سینما هنری جذاب، پر مخاطب، دوست داشتنی و تاثیرگذار است که علاوه بر نشان دادن قصه آدم ها، کارکرد رسانه ای نیز دارد و می توان از طریق آن پیام های انسانی را به گوش مخاطب رساند که یکی از این پیام ها مسایل انسان‌های نیازمندمند است.

وی ادامه داد: من بنیاد نیکوکاری «کمک» را به منظور رساندن صدای انسان های دردمند و نیازمند به کمک راه اندازی کردم و حال که جشنواره سی و چهارم فیلم فجر برای اولین بار امکان حضور یک بنیاد نیکوکاری را ایجاد کرده است امیدوارم این همراهی تا پایان جشنواره به شکل مطلوبی ادامه پیدا کند.

ریاحی با اشاره به فعالیت های بنیاد نیکوکاری «کمک» گفت: حدود دو سال و نیم است که این بنیاد تشکیل شده است. در سال اول هر کاری از دست ما بر می آمد در راستای کمک به انسان های نیازمند انجام دادیم اما رفته رفته هدف اصلی این بنیاد نیکوکاری به سمت کودکان ناشنوا سوق پیدا کرد و در نهایت کمک به کودکان ناشنوای نیازمند به کاشت حلزونی گوش را در دستور کار قرار دادیم و بعد از گذشت دو سال به لطف خدا موفق شدیم ۱۱۰ کودک ناشنوا را از موهبت شنوایی برخوردار کنیم.

این بازیگر سینمای ایران درباره نسبت سینما و سینماگران با امور خیریه بیان کرد: سینماگران در جامعه شناخته شده و چهره های محبوب مردمی هستند و حضورشان در بنیادهای خیریه می‌تواند موثر واقع شود و من امیدوارم سینماگران به درستی بتوانند با بنیادهای خیریه مردم نهاد همراه شوند.

ریاحی تاکید کرد: سینما باید آینه رفتار افراد اجتماع باشد و جامعه امروز بیش از هر رفتاری به ترویج فرهنگ کمک به یکدیگر نیاز دارد و این مساله باید در آثار فیلمسازان و رفتار و عملکرد سینماگران نیز نشان داده شود.

وی در پایان گفت: هر کمکی در جهت رفع احتیاج انسان نیازمند،برای بهبود زخم بشر موثر است و سینماگران ایرانی هم با حضور در جامعه و کمک می توانند باری از دوش انسان نیازمند بردارند.

اخبار فرهنگی - مهر


ویدیو مرتبط :
مناظره داغ سینماگران درباره زوال اخلاقی پشت صحنه سینما

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

احمدی‌نژاد: توجه خاص به اساسنامه خانه سینما، وظیفه سینماگران است



رییس‌جمهور , حوزه سینما


رییس‌جمهور با بیان اینکه "سازمان سینمایی جدا از کارهای اجرایی خود، باید در حوزه سینما و هنر نظریه‌پردازی کند"، گفت: این سازمان باید به طور کلی نیازهای جامعه را رصد و چند سال جلوتر از جریان سینمای كشور حرکت کند.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، محمود احمدی‌نژاد شامگاه سه‌شنبه در جلسه شورای عالی سینما، خطاب به اعضای این شورا اظهار كرد: اگر به خود القا كنیم که حرفی برای گفتن نداریم، در آن صورت نمی‌توان به اهداف طراحی شده برای سینمای كشور دست یافت.

رییس‌جمهور با بیان اینکه "مبانی و اندیشه انقلاب اسلامی قدرت اقناع همه نیازهای فكری جامعه را دارد"، گفت: باید از این قدرت در راستای پیشبرد اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران بویژه در امر هنر استفاده کرد.

وی همچنین اظهار كرد: سینماگران جزو نخبگان کشور هستند و برنامه‌ریزی‌ها باید به گونه‌ای باشد که اقدامات و تلاش‌های آنان در مسیر پیشرفت سینمای کشور هدایت شود.

احمدی‌نژاد با اشاره به ضرورت توجه خاص به تدوین اساسنامه خانه سینما تصریح كرد: باید در عرصه سینمای كشور بنیانی گذاشته شود و ایده‌هایی در اندیشه‌ها و عمل افراد جای گیرد كه اگر در آینده برخی افراد از مسئولیت خود كنار رفتند، آن ایده تغییر نکند. این وظیفه سینماگران است تا با همفكری یكدیگر در این راستا گام بردارند.

رییس‌جمهور با بیان اینكه "هدف انقلاب اسلامی، احیای حق بود"، تصریح كرد: شرط برخورداری جمهوری اسلامی از جذابیت و مطلوبیت برای دیگران، پافشاری روی عدالت و حقوق ملت است و اگر سینما در این راستا حرکت کند، می‌تواند به پیشرفت‌های چشمگیری نایل آید، چراکه از ظرفیت‌ها و توانایی‌های بسیار مناسبی برای تحقق این منظور برخوردار است. آنچه دل‌ها را زیر و رو می‌کند، احیاء عدالت و حق‌طلبی است.

احمدی‌نژاد همچنین از ارسال نامه‌ای به بانک مرکزی جهت اختصاص 25 میلیون دلار برای انجام فعالیت‌های سینمایی که موضوع مصوبه جلسات قبلی این شورا بود، خبر داد.

در ادامه این جلسه، اعضای شورای عالی سینما با بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود درباره مسایل مبتلا‌به سینما و هنرمندان، راهكارهای تامین بیشتر رفاه سینماگران از جمله معرفی آنان جهت دریافت مسکن مهر و تشکیل هیاتی از اهالی سینما برای تدوین اساسنامه ایجاد یك تشکل جدید به منظور انجام فعالیت‌های جنبی نظیر برگزاری نشست‌ها، کارگاه‌های آموزشی، جشن‌ها و جلسات نقد و بررسی را مورد بحث و تصویب قرار دادند.

همچنین این شورا موظف شد اتاق فکری را جهت ایجاد جریانات فرهنگی برای ارتقای ارزش‌های اخلاقی و تعالی معنوی انسان‌ها در حوزه سینما با رویکرد بین‌المللی تشکیل دهد.

این شورا با استناد به كمیسیون ماده پنج مقرر كرد در هر استان یک پردیس سینمایی با استانداردهای مطلوب احداث شود.

طراحی روش‌ها و راهكارهای افزایش رغبت مردم برای رفتن به سینما، تامین بودجه برای صندوق فرهنگ و هنر مخصوص سینماگران و تدوین و تصویب آیین‌نامه جلوگیری از رفتارهای سلیقه‌ای و غیرقانونی در راستای اکران فیلم‌های دارای مجوز از سازمان امور سینمایی کشور از دیگر مصوبات سومین جلسه شورایعالی سینما بود..../ایسنا