فرهنگ و هنر


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

خواندنی ها با برترین ها (81)

در این شماره از خواندنی ها با کتاب جدید دکتر صادق زیباکلام، اثری درباره طنز در آثار صادق هدایت، تاریخ فلسفه یونان و... آشنا شوید. برترین ها - محمودرضا حائری: در این شماره ...

ستاره های بی‌ ادب!



اخبار فرهنگی - ستاره های بی‌ ادب!

همه ما گاهی در زندگی خود با افراد بی ادب و وقیح روبرو شده ایم، در سوپرمارکت باشد، یا در ورزشگاه، در خیابان باشد یا حتی در دورهمی های خانوادگی، این افراد را می بینیم. ولی وقتی فرد بی ادب یک ستاره باشد قضیه فرق می کند.

همه ما گاهی در زندگی خود با افراد بی ادب و وقیح روبرو شده ایم، در سوپرمارکت باشد، یا در ورزشگاه، در خیابان باشد یا حتی در دورهمی های خانوادگی، این افراد را می بینیم. ولی وقتی فرد بی ادب یک ستاره باشد قضیه فرق می کند. مخاطب ستاره ها تعداد زیادی از مردم پیر و جوان هستند. گاهی بعضی ستاره ها ممکن است روز بدی داشته باشند و به دوربین ها و فریادهای مشتاقانه طرفداران پاسخی ندهند، ولی برای بعضی دیگر از ستاره ها، فقط یک روز این اتفاق نمی افتد و 99 درصد اوقات می بینیم که آنها با طرفداران خود رفتار زشت و بی ادبانه ای دارند. البته در بیشتر موارد عموم مردم این رفتارهای آنها را می بخشند، ولی چند موردی که در زیر به آنها اشاره کرده ایم به رفتار زشت خود ادامه داده و همچنان نسبت به طرفداران خود ظالمانه برخورد می کنند. شاید وقت آن رسیده که این چند نفر به روانشناس خود مراجعه کنند!

7. کریستین بیل
اخیراً کریستین بیل تبدیل به آدم بدخلقی شده و این بداخلاقی او حالا دیگر بیشتر از استعدادش خودنمایی می کند. در سال 2008، بیل متهم به ضرب و شتم مادر و خواهرش در لندن شد. او دستگیر شد ولی در نهایت او از تمام اتهامات مبری شد. ویدئوهای پرخاش و تهدید به درگیری فیزیکی با افراد حاضر در صحنه توسط او منتشر شدند. او با طرفدارانش نیز خوب رفتار نمی کرد. به گفته هریسون چونگ، مدیر تبلیغات سابق او، بیل آنقدر با بعضی از طرفدارانش با بدجنسی رفتار می کرد که آنها را به گریه می انداخت. به نظر می رسد که این ستاره فیلم های "بتمن" واقعاً روح تاریکی دارد.

  اخبار,اخبار فرهنگی,ستاره های بی‌ ادب,اخبار بازیگران

 6. جنیفر لوپز
جنیفر ادعا می کند که همیشه همان "جنی" قدیم بوده و عوض نشده است، ولی رفتار زشت و بی ادبانه او با طرفداران چیز دیگری می گوید. ظاهراً لوپز با هیچکدام از افرادی که به نحوی با او در ارتباط هستند، مانند گارسون، کارکنان هتل و فروشندگان حرف نمی زند. در عوض حرف هایش را به دستیارانش می زند تا حرف او را به این افراد منتقل کنند. برای مثال، در یکی از پروازهای لوپز، مهماندار از او می پرسد که نوشیدنی چه میل دارد و بجای اینکه او جواب مهماندار را بدهد، رو به دستیارش کرده و گفته: «لطفاً بهش بگو نوشابه رژیمی با لیمو ترش میخوام.» یکی دیگر از نمونه های بدرفتاری او با طرفدارانش این است که بخاطر اینکه خدمتکار هتل از او امضا خواسته، او را اخراج کرده است. این خدمتکار می گوید: «من یکی از طرفدارای پر و پا قرص جنیفرم، بخاطر همین جسارتمو جمع کردم و رفتم زنگ در اتاق هتلشو زدم تا یه امضا بگیرم... ولی دو تا از دستیاراش منو از دم در رد کردن.» لوپز از این کار خوشش نیامده و فوراً خواسته تا او را اخراج کنند. به نظر می رسد که لوپز هم باید کمی به گذشته خود فکر کند.

  اخبار,اخبار فرهنگی,ستاره های بی‌ ادب,اخبار بازیگران

 5. کیم کارداشیان
همیشه شایعاتی وجود داشته مبنی بر اینکه کیم کارداشیان همیشه وقتی دوربین های اطرافش خاموش هستند با همه بدرفتاری می کند و می گویند همسر سابقش، کریس هامفریز، از وقاحت و گستاخی او مدرک هم دارد. می گویند هامفریز پیام های صوتی و پیامک های قدیمی کیم را نگه داشته که می تواند با این مدارک کیم را نزد طرفدارانش بی اعتبار کند. در این پیام ها کیم از طرفداران خود با صفاتی همچون "رقت انگیز"، "احمق"، "هالو"، "کودن"، "بی سر و پاهای کسل کننده" نام برده است. علاوه بر این اتهامات، کیم خودش گفته که دیگر با طرفدارانش عکس نمی گیرد و امضا نمی دهد. به نظر می رسد که کیم باید به خودش یادآوری کند که همین طرفداران بودند که او را به جایی که الان هست رسانده اند و کمی بیشتر قدردانی نشان دهد.

  اخبار,اخبار فرهنگی,ستاره های بی‌ ادب,اخبار بازیگران

 4. گوئینث پالترو
می گویند گوئینث یکی از آن بازیگرانی است که کار کردن با او جزو سخت ترین کارهاست. همکارانش اعتراف می کنند که او بی ادب، افاده ای و آزاردهنده است. یکی از حرف هایی که او زده و سر و صدا و جنجال زیادی راه انداخته درباره مادران شاغل بوده است. پالترو در این باره گفته: «برای من شاغل بودن سخت تره. من حس می کنم خودم سختش می کنم... مثلاً کار دفتری متفاوت تره، چون روتینه و می تونی همه کارارو صبح انجام بدی و شب بری خونه... من فکر می کنم داشتن یه شغل معمولی و یه مامان معمولی بودن، البته با تمام چالش هایی که داره، مثل روی صحنه بودن نیست.» این نظرات گوئینث جنجال زیادی به همراه داشت. مردم و به خصوص مادران شاغل از این نظرات او که از یک ذهن بسته تراوش می کردند، بسیار عصبانی شده بودند. همسایه های پالترو نیز از او شاکی هستند. و این شکوه های آنها تا آنجا پیش رفته که او را "همسایه جهنمی" می نامند.

  اخبار,اخبار فرهنگی,ستاره های بی‌ ادب,اخبار بازیگران

 3. کانیه وست
می گویند هیچ کس بیشتر از کانیه، کانیه را دوست ندارد و با تمام رفتارهای دیوانه وار گذشته او، باید گفت این حرف صحت دارد. همه کانیه را بی ادب و خودخواه و متکبر و آزاردهنده می دانند و این کاملاً در رفتار او مشخص است. هنوز یادمان نرفته که او میکروفن را از دست تیلور سوئیفت قاپید و گفت که بیانسه بیشتر از او مستحق جایزه است. ظاهراً این رفتار زشت او زندگی شخصی اش را منعکس می کند. کلوئی کارداشیان، خواهر زن کانیه هم او را "بی ادب و خودخواه و بداخلاق" توصیف می کند. حتی رئیس جمهور ایالات متحده، باراک اوباما هم گفته که کانیه آدم کله خر و بیشعوری است. در گذشته کانیه با حمله به یک عکاس و یک دختر 18 ساله، در صدر اخبار قرار گرفته بود. گذشته از آن، او با طرفدارانش عکس نمی گیرد و امضا نمی دهد.

اخبار,اخبار فرهنگی,ستاره های بی‌ ادب,اخبار بازیگران

 2. بریتنی اسپیرز
داستان های بیشماری در مورد بی ادبی بریتنی با طرفدارانش شنیده ایم. بعضی از آنها شامل جیغ زدن سر یک طرفدار 8 ساله و فحش دادن به او، کنسل کردن یکی از کنسرت هایش بخاطر زیادی بزرگ بودن صحنه، قبول نکردن هدیه از طرفداران، امضا ندادن به آنها و ... می شود. این داستان ها درست باشند یا نباشند، هنوز هم ماجراهای زیادی از این دست در مورد او می شنویم و فکر می کنیم واقعاً بعضی از آنها درست باشند. اخیراً دیده شده که بریتنی برای تبلیغات جلوی مردم، با چند تا از طرفدارانش عکس انداخته، ولی اصلاً به آنها دست نزده و لبخندش نیز کاملاً مصنوعی بوده است. بریتنی باید بیشتر تلاش کند تا این طرفداران وفادار را از دست ندهد.

 اخبار,اخبار فرهنگی,ستاره های بی‌ ادب,اخبار بازیگران

 1. جاستین بیبر
وقتی صحبت از بی ادبی نسبت به طرفداران می شود، بدون شک جاستین بیبر سرآمد همه ستاره هاست. به نظر می آید که او روزهای اولیه ستاره شدنش را پشت سر گذاشته و حالا دیگر بزرگ شده باشد، ولی به نظر ما این بزرگ شدن چندان هم روی او تأثیر خوبی نداشته است. یادمان نرفته که او از بالکن اتاقش در هتل روی طرفداران تف انداخته و کارهای زشت دیگری در مقابل عموم مردم انجام داده است. از دیگر موارد بی ادبی او به طرفدارانش امضا ندادن به آنها و دیر حاضر شدن در کنسرت ها را می توان نام برد. یک بار او در یکی از کنسرت هایش در لندن آنقدر دیر سر صحنه حاضر شد که بسیاری از طرفدارانش محل کنسرت را ترک کردند. اگر جاستین به این رفتار زشت و بی ادبانه خود ادامه دهد، قطعاً بسیاری از "بلیبر" هایش را از دست خواهد داد.

 اخبار,اخبار فرهنگی,ستاره های بی‌ ادب,اخبار بازیگران

اخبار فرهنگی - برترین ها


ویدیو مرتبط :
دعوای یک بچه بی ادب بابچه با ادب

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

شهریار، ستاره پرفروغ ادب پارسی



شعر شهریار, زندگینامه شهریار, آهنگ حیدر بابا

 

شهریار شاعری عاشق بود که شعر او جلوه ای از پاکی وجود و تبلور حقیقی احساس بود. با آن دلی که غزال چابک دشت های غزل بود، می خرامید و چشم زیبا دوستِ «شاعـری» را به خود وا می داشت. آن جا که در دامـن دل انگیز «حیـدر بابا» طنیـن می افکند، دل هر عاشق وارسته ای به آن سو می شتافت. او در سیر پر دامنه خویش، در سلوک عاشقی تا بدان جا پیش رفت که سزاوار دریافت خرقه از دستان مرشد طریقت گشت؛ اما فروتنی و خاکساری اش او را به عالم شاعری فرا خواند. روح پر تلاطم و پر تکاپوی نغز پرور او را می ستاییم.

 

****************

 

«شهریار» شاعر پرآوازه پارسی‌گوی آذری‌زبان در قلمرو ادب و فرهنگ ایران از چنان اعتبار و خلاقیت شگفت انگیز هنری و مرتبه والای سخن سرایی برخوردار است كه از تعریف،تمجید و تحسین بی نیاز است.

امروز كمتر كسی است كه با شعر و ادب الفتی داشته باشد و «شهریار» را نشناسد و بتواند منكر مقام ممتاز وی در شعر فارسی معاصر شود و این نشانه‌ای است از نفوذ معنوی كلام شاعر در سراچه دل شعر دوستانی كه نگاهی عمیق به جهان دارند.

نام «شهریار» فرزند نامدار تبریز سال‌ها است كه از مرزهای ایران گذشته و در چهار گوشه گیتی هر جا كه از ادب فارسی و زبان حافظ، سعدی و فردوسی سخن می‌رود زبانزد پارسی شناسان است و شعر فارسی معاصر با دیوان و آثار وی پیوندی استوار و ناگسستنی دارد.

امروز به جرأت می‌توان گفت «شهریار»از برجسته‌ترین مظاهر جهان شعر و پر فروغ‌ترین ستارگان آسمان ادب ایران به شمار می‌رود و آنان كه ادبیات شیرین فارسی را نیك می‌شناسند وی را نظامی، سعدی و حافظ امروز می‌خوانند و آثار وی را از نظر رعایت نكات اخلاقی،عرفانی و برانگیختن غرور ملی،حسن میهن پرستی و نوعدوستی گل سرسبد ادبیات معاصر می‌دانند.

ولیكن آنچه در این میانه گفتنی است، این است كه «شهریار» نیز به مانند هر انسان اندیشه‌ورز در راستای آفرینش‌های هنری خود با افت و خیزهایی روبرو بوده و در گذرگاه حیات خویش فراز و نشیب‌های بسیاری را دیده و از پیچ و خم‌های دور و درازی گذشته تا راه خود را در جهت حركت استكمالی و خلق آثار و سروده‌هایی جاودانه و ماندگار یافته است.استاد ملك الشعراء بهار او را بداعت شاعری نه تنها افتخار ایران بلكه افتخار عالم شرق می‌داند

 

شعر شهریار, زندگینامه شهریار, آهنگ حیدر بابا

 

زندگینامه

فرزند آقا سید اسماعیل موسوی، معروف به حاج میرآقا خشكنابی، در سال 1325 هجری قمری (شهریور ماه 1286 هجری شمسی)، در بازارچه میرزا نصراله تبریز واقع در چای كنار، چشم به جهان گشود.

در سال 1328 هجری قمری، كه تبریز آبستن حوادث خونین وقایع مشروطیت بود، پدرش او را به روستای قیش قورشاق و خشكناب منتقل كرد و دوره كودكی استاد در آغوش طبیعت و روستا سپری شد كه منظومه‌ی «حیدربابا» مولود آن خاطرات است.

در سال 1331 هجری قمری، پدرش او را برای ادامه تحصیل به تبریز باز آورد و او در نزد پدر شروع به فراگیری مقدمات ادبیات عرب نمود و در سال 1332 هجری قمری جهت تحصیل اصول جدید به مدرسه متحده وارد گردید. در همین سال، اولین شعر رسمی خود را سرود. سپس به آموختن زبان فرانسه و علوم دینی نیز پرداخت و از فراگیری خوشنویسی نیز دریغ نكرد كه بعدها كتابت قرآن ثمره همین تجربه می‌باشد.

در سیزده سالگی، اشعار شهریار، با تخلص «بهجت»، در مجله ادب به چاپ می‌رسد. در بهمن ماه 1299 شمسی، برای اولین بار به تهران مسافرت می‌كند و در سال 1300، توسط لقمان الملك جراح، در دارالفنون به تحصیل می‌پردازد. شهریار در تهران تخلص به بهجت را نپسندیده و تخلص شهریار را پس از دو ركعت نماز و تفأل از حافظ می‌گیرد:

 

غم غریبی و غربت چو بر نمی تابم

روم به شهر خود و شهریار خود باشم

 

شهریار، از بدو ورود به تهران، با استاد ابوالحسن صبا آشنا می‌شود و نواختن سه تار و مشق ردیفهای سازی موسیقی ایرانی را از او فرا می‌گیرد. او، همزمان با تحصیل در دارالفنون، به ادامه تحصیلات علوم دینی می‌پرداخت و در مسجد سپهسالار در حوزه درس شهید سید حسن مدرس حاضر می‌شد. در سال 1303، وارد مدرسه طب می‌شود و از این پس زندگی شورانگیز و پرفراز و نشیب او آغاز می‌گردد. در سال 1313، زمانی كه شهریار در خراسان بود، پدرش حاج میرآقا خشكنابی، به دیدار حق می‌شتابد. او سپس در سال1314 به تهران بازگشته و از این پس آوازه شهرت او از مرزها فراتر می‌رود.

شهریار شعر فارسی و تركی را با مهارت تمام می‌سراید و در سالهای 1329 تا 1330 اثر جاودانه خود «حیدربابایه سلام» را خلق می‌كند و برای همیشه به یادگار می‌گذارد. منظومه حیدربابا تنها در جمهوری‌های شوروی سابق به 90 درصد زبانهای موجود ترجمه و منتشر شده است.

در تیرماه 1331، مادرش دار فانی را وداع می‌كند. در مرداد ماه 1332، به تبریز می‌آید و با یكی از منسوبین خود، به نام خانم عزیزه عمید خالقی، ازدواج می‌كند كه حاصل این ازدواج سه فرزند به نامهای شهرزاد و مریم و هادی هستند.

در حدود سالهای 1346، شروع به نوشتن قرآن به خط زیبای نسخ نمود كه یك ثلث آن را به اتمام رساند. در این زمان، دیوان اشعار فارسی استاد نیز چندین بار چاپ و بلافاصله نایاب شده است. در مدت اقامت در تبریز، موفق به خلق اثر ارزنده «سهندیه» در رمانتیك تركی می‌شود. در سال 1350، مجدداً به تهران مسافرت می‌كند و تجلیلهای متعددی از شهریار به عمل می‌آید.

در اردیبهشت ماه سال 1363، تجلیل باشكوهی از استاد در تبریز به عمل آمد. استاد شهریار، به لحاظ سرودن اشعار كم نظیر در مدح امیرمؤمنان و ائمه‌اطهار علیه‌السلام، به «شاعر اهل بیت(ع)» شهرت یافته است.

او پس از یك دوره بیماری، در 27 شهریور ماه 1367، دار فانی را وداع گفت و در مقبرةالشعرای تبریز به خاك سپرده شد.

 

شعر شهریار, زندگینامه شهریار, آهنگ حیدر بابا

 

شهریار شاعری است یكه‌تاز در میدان توحیدی و وادی عرفان و خود با اشاره به سروده حافظ می‌گوید:"هر چه كردم همه از دولت قرآن كردم."

لطف سخن استاد «شهریار» در چیرگی بی‌نظیر وی برای سرودن شعر به دو زبان دری و آذری، شهرت ویژه‌ای به این پیر استاد عرفان بخشیده و شهرتش از فراسوی مرزهای جغرافیای ایران، به سرزمین‌های دیگر ره گشوده، سخنان دلنشنین‌اش روشنی بخش دل شیفتگان معرفت الهی گشته است و همین نكته است كه «شهریار» را میان اقران و شاعران معاصر ایران ممتاز و بی نظیر كرده است.

 

همنشینی و مجالست وی با زبده‌ترین هنرمندان معاصرش در دوره تحصیل در تهران همچون «ابوالحسن خواه صبا»،«صادق هدایت»،و نیز آشنایی با «نیما یوشیج» و «كمال الملك» همه و همه در شكل‌گیری شخصیت فكری وی مؤثر واقع شد، به طوری كه دكتر شریعتی درباره استاد شهریار می‌گوید:

"كیست كه بگوید ماه در كویر كبود و بی‌كرانه آسمان تنها نیست و در انبوه هزاران ستاره‌ای كه وی را همواره در میان گرفته‌اند و همیشه در پی‌اش روانند غریب نیست؟ كو آشنایی ماه، كو خویشاوند ماه؟

اما ماه همدرد آشنایی دارد با او از یك نژاد نیست با او همخانه نیست، هر كدام، از آن دنیای دیگری هستند، دو بیگانه اما دو بیگانه همدرد و می‌دانیم كه دو بیگانه همدرد از دو خویش بی درد یا ناهم درد با هم خویشاوندترند.چقدر این شعر «شهریار» هیجان دارد! خطاب به نیما یوشیج شاعری كه زبانش با زبان و سبكش با سبك شهریار بیگانه است. او كهنه سراست و این نوسرا، او از آذربایجان است و این از رشت دو چهره درخشان اما هر كدام از آن دنیای دیگر، هر كدام در صف دیگری، دو صف متقابل،متخاصم و متناقض با دیگری، اما این دو بیگانه هر دو در یك درد می‌گدازند در جان هر دو یك آتش افتاده و هر دو را یك شعله می سوزد،نیما غم دل گو كه غریبانه بگرییم/ سرپیش هم آریم و دو دیوانه بگرییم"

منبع:tebyan.net