فرهنگ و هنر


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

خواندنی ها با برترین ها (81)

در این شماره از خواندنی ها با کتاب جدید دکتر صادق زیباکلام، اثری درباره طنز در آثار صادق هدایت، تاریخ فلسفه یونان و... آشنا شوید. برترین ها - محمودرضا حائری: در این شماره ...

سال پیروزی زنان و شکست ستاره های مرد


در طول دو دهه کمترین تعداد بلیت سینما در سال 2014 فروخته شده است. عناصری که باعث موفقیت و شکست فروش فیلم ها شده اند را بشناسید...





روزنامه هفت صبح: در طول دو دهه کمترین تعداد بلیت سینما در سال 2014 فروخته شده است. عناصری که باعث موفقیت و شکست فروش فیلم ها شده اند را بشناسید...

2014 برای گیشه های سینمای جهان سال پرآشوب و بی نظمی بود. بازده فروش فیلم ها به 10.35 میلیارد دلار رسید که پنج درصد از رکورد 10.9 میلیارد دلاری سال 2013 کمتر بود. امسال پرفروش ترین فیلم جدول به زحمت به 1.27 میلیارد دلار رسید که بدترین فیلم پرفروش دو دهه اخیر می شود و حتی در مقایسه با پرفروش ترین فیلم 2013 که 1.34 میلیارد دلار فروخته بود، کم می آورد. فروش تابستانی بزرگترین مقصر این آمار بود (میزان درآمد حاصل از فروش فیلم ها در این فصل 15درصد افت داشته است)

سال پیروزی زنان و شکست ستاره های مرد

اما به گزارش هالیوود ریپورتر هنوز هم ماجراهای خوشایندی وجود دارد. بیشتر به لطف فروش فیلم هایی در کشورهای خارج از آمریکا. «دختر گمشده» و «نگهبانان کهکشان» شگفتی های گیشه سینماهای آمریکا در سال 2014 بودند. نگاهی می اندازیم به بازنده ها و برنده های گیشه سینماهای جهان در سال 2014.

برنده های گیشه

•    فیلم های زنانه:
برای فیلم هایی که مخاطبان زن را هدف گرفته بود یا کاراکترهای اصلی آن زن ها بودند، سال خوبی از لحاظ فروش بود (هرچند در فصل جوایز طبق چیزی که روز گذشته به نقل از ورایتی داشتم این فیلم ها چندان موفق ظاهر نشدند.) «لوسی» فیلم اکشن لوک بسون با بازی اسکارلت جوهانسون، خیلی ها را شگفت زده کرد وقتی موفق شد فیلم پهلوانی پرهزینه «هرکول» را که با بودجه زیادی تولید شده بود، کنار بزند و در جدول فروش بالاتر از آن بایستد. فیلم در جهان 458.9 میلیون دلار فروخت.

برای فیلمی که بودجه ساخت آن 40 میلیون دلار است، رقم حیرت انگیزی محسوب می شود. اقتباس کمپانی فاکس از رمان «بخت پریشان ما»ی جان گرین نشان داد که زنان جوان سینماروهای بالقوه ای هستند که جذب این فیلم غمگین شدند که اشک همه را سرازیر می کرد. فیلم با محوریت بازی شایلین وودلی، 304.2 میلیون دلار در سرتاسر جهان فروخت. «ملفیسنت» با بازی آنجلینا جولی، 757.8 میلون دلار در دنیا فروش داشت. جولی سال خوبش را با «نشکسته»، پروژه ای که در مقام کارگردان در آن ظاهر شده بود، تمام کرد. فیلمی که در همان فروش هفته اول طوفانی ظاهر شد.

سال پیروزی زنان و شکست ستاره های مرد


•    مارول: سال 2012 پرفروش ترین فیلم متعلق به کمپانی مارول بود. فیلم پرستاره «انتقام جویان» آن سال سلطان گیشه ها شد. اما مارول در سال 2014 حتی تحسین برانگیزتر هم ظاهر شده است. به جای اتکا به شخصیت های سری «انتقام جویان»، استودیو سراغ یک حق امتیاز جدید رفته است: «نگهبانان کهکشان». فیلم اقتباسی از یک کمیک نه چندان شناخته شده است درباره یک گروه از ابر قهرمانان فضایی آس و پاس که ستاره شان کریس پرت است. کریس پرت پیش از این برای بازی در سریال کمدی شبکه NBC «پارک ها و تفریحات» مشهور بود. فیلم به موفقیت عجیب و غریب 772.5 میلیون دلار در جهان دست پیدا کرد و دومین فیلم پرفروش سال بعد از «ترنسفورمرز» شد.

سال پیروزی زنان و شکست ستاره های مرد


•    چین: دومین بازار بزرگ فروش فیلم ها در  جهان 4.76 میلیارد دلار از گیشه سینماهایش به دست آورد. قدرت سینماروهای چین کمک زیادی به ترقی فیلم «ترنسفورمرز: عصر انقراض» کرد. در حقیقت فروش 320 میلیون دلاری فیلم در چین باعث شد، «ترنسفورمرز» به فروش یک میلیارد دلار برسد و تبدیل به پرفروش ترین فیلم سال 2014 شود.

سال پیروزی زنان و شکست ستاره های مرد


بازنده های گیشه

•    فیلم های ورزشی: روی هم رفته فیلم های ورزشی در سال 2014 نتوانستند امتیاز خوبی کسب کنند. «روز قرارداد» با بازی کوین کاستنر، افتتاحیه ملایم 9.8 میلیون دلاری داشت. این فیلم فوتبالی 29.5 میلیون دلار فروخت. یک فیلم دیگر با نام «بازوی میلیون دلاری» با بازی جان هم (ستاره سریال «مدمن») با فروش ناامید کننده 10.5 میلیون دلار شروع کرد که حتی در استانداردهای فیلم های بیس بالی هم رقم کمی بود. فیلم در جهان فقط 38.3 میلیون دلار فروخت.

سال پیروزی زنان و شکست ستاره های مرد


•    فیلم های شمشیرزنی: به نظر می رسد سینماروها علاقه ای به بازگشت به زمان روم باستان و هرکول و اینجور چیزها ندارند. سه فیلم با این مشخصات امسال در گیشه شکست خوردند: «اسطوره هرکول» با بازی کلان لاتز، «پامپی» و «هرکول» پارامونت با بازی دواین جانسون.

سال پیروزی زنان و شکست ستاره های مرد


•    ستارگان مرد: بعضی از ستارگان مرد سال گذشته رکن اصلی فروش گیشه ها بودند اما امسال نتوانستند موفقیت هایشان را تکرار کنند. جانی دپ که با بازی در نقش اصلی سری فیلم های «دزدان دریایی کاراییب» برای چندسالی فاتح گیشه ها بود، امسال ستاره فیلم علمی- تخیلی «برتری» بود که شکست سختی خورد.

فیلم با بودجه 100 میلیون دلاری ساخته شده بود و فقط 103 میلیون دلار فروخت. یکی دیگر از ستاره هایی که زمانی در همه جهان شناخته شده بود و مردم به خاطرش به سینما می رفتند هم امسال در یک فیلم علمی- تخیلی دیگر بازی کرد. تام کروز در «لبه فردا» البته نقدهای مثبت زیادی دریافت کرد اما نتوانست تماشاگرهای داخل آمریکا را جذب کند و با فروش افتتاحیه 28 میلیون دلاری بعد از فیلم های «بخت پریشان ما» و «شیطان صفت» در مقام سوم قرار گرفت.

فیلمی که 178 میلیون دلار هزینه ساختش شده بود داخل آمریکا فقط 100 میلیون دلار فروخت. اما در خارج از مرزهای آمریکا موفق تر ظاهر شد و فروش کلی اش را به 362.9 میلیون دلار رساند.

سال پیروزی زنان و شکست ستاره های مرد


•    ست مک فارلن: کمدی نه چندان خوب مک فارلن، «تد» سال 2012 فروش فوق العاده ای داشت اما در تلاش اش برای ساخت «یک میلیون راه برای مردن در غرب» در سال 2014 موفق نبود. مک فارلن را به عنوان یکی از بزرگترین ستاره های کمدی تلویزیون می شناسند و خودش هم در فیلم کمدی اش بازی کرد اما حتی محبوبیت او هم نتوانست فیلم را در گیشه نجات دهد.

سال پیروزی زنان و شکست ستاره های مرد

•    گیشه سینماهای آمریکای شمالی: سال 2014 در سالن های سینمای آمریکای شمالی می توانستید تعداد زیادی صندلی خالی ببینید.


ویدیو مرتبط :
۱۰ ستاره ناموفق و شکست خورده فوتبال در سال ۲۰۱۵

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

۲۹ پیروزی و ۱۰ شکست در کارنامه آزادکاران در مسابقات جهانی لاس‌وگاس/ ستاره‌ای بنام کریمی



اخبار,اخبار ورزشی,رقابت‌های کشتی آزاد

تیم ملی کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا صاحب ۲۹ پیروزی و ۱۰ شکست شد.

در پایان چهل و ششمین دوره رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی جهان که روزهای 16 تا 22 شهریورماه در شهر لاس وگاس آمریکا برگزار شد، تیم کشورمان با کسب 2 مدال نقره، 2 برنز و 48 امتیاز بعد از روسیه، برای هفتمین بار نایب قهرمان شد.

 

البته از نظر رده‌بندی مدالی ایران بعد از تیم‌های روسیه (2 طلا، یک نقره و 3 برنز)، آمریکا (2 طلا و یک برنز)، آذربایجان (یک طلا، یک نقره و یک برنز)، ترکیه (یک طلا، یک نقره و یک برنز)، گرجستان (یک طلا و 3 برنز) و ایتالیا (یک طلا) در جایگاه هفتم قرار گرفت.

تیم روسیه با کسب 2 مدال طلا، یک نقره، 4 برنز و 61 امتیاز بر سکوی قهرمانی ایستاد و تیم گرجستان هم با یک طلا، 2 برنز و 42 امتیاز بر سکوی سوم ایستاد. مغولستان با 2 نقره، یک برنز و 41 امتیاز چهارم و آذربایجان با یک طلا، یک نقره، یک برنز و 39 امتیاز پنجم شدند.

حسن رحیمی در 57 و حسن یزدانی در 70 کیلوگرم به مدال نقره دست یافتند؛ سیداحمد محمدی در 65 و علیرضا کریمی هم در 86 کیلو ایران را صاحب مدال برنز کردند.

 

علیرضا قاسمی در 74 و عباس طحان هم در 97 کیلوگرم پنجم شدند. بهنام احسان‌پور در 61 کیلو هجدهم شد و پرویز هادی هم در 125 کیلوگرم به عنوانی بهتر از نهمی نرسید.

با توجه به اینکه شش نفر برتر هر وزن سهمیه حضور در المپیک برزیل را کسب کردند تیم ایران در اوزان 57، 65، 74، 86 و 97 کیلوگرم موفق به کسب سهمیه المپیک شد و تنها در سنگین‌وزن دست ایران از سهمیه کوتاه ماند.

تیم کشورمان در حالی عنوان نایب قهرمانی سال گذشته خود را تکرار کرد که با تیمی جوان و دگرگون شده گام به این رقابت‌ها گذاشته بود و 6 کشتی‌گیر ایران برای نخستین بار حضور در میدان جهانی بزرگسالان را تجربه می‌کردند.

 

ایران سال گذشته با 3 مدال نقره (اسماعیل‌پور در 61، محمدی در 65 و قاسمی در 125 کیلو) و 2 برنز (رحیمی در 57 و محمدیان در 86 کیلو)‌ و 45 امتیاز نایب قهرمان شده بود. حسین‌خانی در 70، افضلی در 74 و رضا یزدانی در 97 کیلوگرم نتوانستند صاحب مدال شوند، البته یزدانی نهم شد و 2 امتیاز کسب کرد.

این برای دومین سال متوالی بود که ایران موفق به کسب مدال طلا در مسابقات جهانی نشد و در هر 5 فینال این دو سال نتیجه را به حریفان واگذار کرده است.

بر اساس مقایسه آمار و امتیازات کسب شده و امتیازات از دست داده شده و با توجه به تعداد کشتی‌های گرفته شده توسط کشتی‌گیران کشورمان در اوزان مختلف، در بین اعضای تیم ایران علیرضا کریمی در 86 و حسن یزدانی در 70 کیلوگرم در مجموع بهترین عملکرد را در بین آزادکاران داشتند.

نکته جالب توجه در این میان عملکرد فوق‌العاده علیرضا کریمی در 86 کیلو بود، که با توجه به سن کم و اولین تجربه حضورش در مسابقات جهانی، بدون شک ستاره ایران در این رقابت‌ها بود؛ وی در 6 دیداری که به میدان رفت موفق به کسب 65 امتیاز شد که از این حیث نه تنها هجومی‌ترین کشتی‌گیر تیم ایران، بلکه هجومی‌ترین کشتی‌گیر مسابقات هم بود؛ حتی بالاتر از ستاره‌هایی مانند بارس و سعداله‌یف.

 

البته کریمی در این مسابقات 17 امتیاز به حریفانش داد. تنها کشتی‌گیری که از عبدالرشید سعداله‌یف امتیاز گرفت کریمی بود؛ با دو امتیاز. از طرفی کریمی تنها کشتی‌گیر تیم ایران بود که در 4 دیدار از 6 دیداری که به میدان رفته بود حریفانش را با امتیاز عالی (اختلاف 10 امتیاز یا بیشتر) شکست داد.

سیداحمد محمدی هم از این حیث عملکرد مطلوبی داشت و با کسب 46 امتیاز در 6 مسابقه و از دست دادن 13 امتیاز، از این نظر در جمع بهترین‌های تیم ایران قرار بگیرد. محمدی در دو دیدار با امتیاز عالی مقابل حریفانش به پیروزی رسید.

حسن یزدانی هم در 70 کیلو موفق به کسب 40 امتیاز از حریفانش شد و در مقابل 19 امتیاز در 5 دیداری که به میدان رفت، واگذار کرد. یزدانی در 2 دیدار با ضربه فنی و یک مسابقه با امتیاز عالی مقابل حریفان به پیروزی دست یافت.

حسن رحیمی در 57 کیلو هم عملکرد موفقی داشت و در 5 دیداری که روی تشک رفت موفق به کسب 28 امتیاز مثبت به همراه 2 پیروزی با امتیاز عالی (با اختلاف 10 امتیاز یا بیشتر)‌ و از دست دادن 12 امتیاز شد.

البته بیشتر کشتی‌گیران ما با وجود عملکرد موفق در فاز هجومی، در فاز دفاعی عملکرد قابل قبولی نداشتند و با از دست دادن امتیازات زیاد از این حیث در جایگاه قابل قبولی قرار نگرفتند.

 

اخبار,اخبار ورزشی,رقابت‌های کشتی آزاد


* عملکرد آزادکاران در رقابت‌های قهرمانی جهان به شرح زیر است:

57 کیلوگرم (44 شرکت کننده): حسن رحیمی (مدال نقره و سهمیه المپیک)
دور اول: با نتیجه 4 بر 3 مقابل پدرو جسوس از ونزوئلا به پیروزی رسید

دور دوم: با نتیجه 7 بر صفر مقابل اسدلله لاچینوف از بلاروس به برتری دست یافت

دور سوم: با نتیجه 3 بر یک آنتونی راموس از آمریکا را شکست داد و راهی یک‌چهارم نهایی شد

یک‌چهارم نهایی: با نتیجه 5 بر 3 از سد هاگ جین جانگ، قهرمان بازی‌های آسیایی از کره‌شمالی گذشت و علاوه بر حضور در نیمه‌نهایی سهمیه المپیک را گرفت.

نیمه‌نهایی:‌ با نتیجه 5 بر صفر ویکتور لبدوف، قهرمان بازی‌های اروپایی و دارنده 2 مدال طلای 2011 و 2013 جهان از روسیه را شکست داد و فینالیست شد

فینال: در حالی‌که تا ثانیه‌های پایانی از حریفش پیش بود در نهایت با نتیجه 5 بر 4 مغلوب ولادیمیر خینچگاشویلی، نایب قهرمان جهان و المپیک از گرجستان شد و به مدال نقره بسنده کرد.

61 کیلوگرم (23 شرکت کننده): بهنام احسان‌پور (هجدهم)

در دور اول با نتیجه 10 بر 6 مغلوب واسیل شوپتار، نفر سوم بازی‌های اروپایی از اوکراین شد و از حضور در دور دوم بازماند که با توجه به شکست حریفش در مرحله نیمه‌نهایی مقابل باتبولد مغولستانی، احسان‌پور از گردونه مسابقات کنار رفت.

65 کیلوگرم (47 شرکت کننده): سیداحمد محمدی (مدال برنز و سهمیه المپیک)

دور اول: با نتیجه 12 بر صفر (با ضربه فنی) مقابل داوید هابات از اسلوونی به پیروزی دست یافت

دور دوم: با نتیجه 6 بر صفر فرانکلین مارین کاستیلو از کوبا را شکست داد و به دور بعد رفت.

دور سوم: با نتیجه 5  بر 4 از سد برنت مت کالف، قهرمان بازی‌های پان‌امریکن از آمریکا گذشت و راهی یک چهارم نهایی شد.

یک چهارم نهایی: با نتیجه 6 بر یک گئورگ بوکور از رومانی را شکست داد و با حضور در نیمه نهایی موفق به کسب سهمیه المپیک شد

نیمه‌نهایی:‌ در حالی‌که با نتیجه 2 بر صفر از  فرانک چامیزو، کشتی‌گیر کوبایی‌الاصل ایتالیا و نایب قهرمان بازی‌های اروپایی پیش بود ضربه شد و شانس حضور در فینال و کسب مدال طلا را از دست داد.

رده‌بندی: با پیروزی با نتیجه 15 بر 5 مقابل طغرل عسگروف، دارنده مدال طلای بازی‌های اروپایی و قهرمان المپیک لندن از آذربایجان مدال برنز را بر گردن آویخت.

محمدی سال گذشته موفق به کسب مدال نقره مسابقات جهانی شده بود.

 

اخبار,اخبار ورزشی,رقابت‌های کشتی آزاد


70 کیلوگرم (33 شرکت‌کننده)‌: حسن یزدانی (مدال نقره)

دور اول: استراحت

دور دوم: با نتیجه 16 بر 4 مقابل یانگ هو جانگ از کره‌جنوبی به پیروزی رسید.

دور سوم: با نتیجه 6 بر یک (ضربه فنی)‌ میروسلاو کایروف، دارنده مدال برنز 2014 اروپا از بلغارستان را شکست و راهی یک‌چهارم نهایی شد.

یک‌چهارم نهایی: با نتیجه 6 بر صفر و با ضربه فنی داوید تلاشادزه از گرجستان را شکست داد و گام به نیمه‌نهایی گذاشت.

نیمه‌نهایی: با نتیجه 9 بر 4 جیمز گرین از آمریکا را مغلوب کرد و جواز حضور در دیدار پایانی را کسب کرد.

فینال: با نتیجه 10 بر 3 مغلوب ماگومدرسول گاجی ماگومدوف، قهرمان بازی‌های اروپایی از روسیه شد.

74 کیلوگرم (42 شرکت‌کننده): علیرضا قاسمی (پنجم و سهمیه المپیک)

دور اول: با نتیجه 12 بر یک مقابل کارملو لومیا از ایتالیا به پیروزی دست یافت.

دور دوم:‌ با نتیجه 4 بر 4 یوگنی ندالکو از مولداوی را شکست داد.

دور سوم: با نتیجه 3 بر 2 از سد جامبر کولاشویلی، نفر پنجم جهانی 2014 و نفر سوم بازی‌های اروپایی از گرجستان گذشت و راهی یک‌چهارم نهایی شد.

یک‌چهارم نهایی: با نتیجه 5 بر صفر مغلوب جردن باروس، قهرمان آمریکایی جهان و المپیک شد و از حضور در نیمه‌نهایی بازماند که با توجه حضور حریفش در فینال به گروه شانس مجدد رفت.

شانس مجدد: با نتیجه 8 بر 3 از سد کریستیان برزوزوفسکی از لهستان گذشت و علاوه بر حضور در دیدار رده‌بندی سهمیه المپیک را برای ایران به ارمغان آورد.

رده‌بندی: با نتیجه 8 بر صفر مغلوب انور گدویف از روسیه شد و شانس کسب مدال برنز را از دست داد.

86 کیلوگرم (43 شرکت‌کننده)‌: علیرضا کریمی (مدال برنز و سهمیه المپیک)

دور اول: با نتیجه 11 بر صفر مقابل امیدجان ایسمانوف، نفر سوم آسیا و بازی‌های آسیایی از ازبکستان به پیروزی رسید.

دور دوم:‌ با نتیجه 14 بر 7 از سد پیوتر اینالوف، نایب قهرمان بازی‌های اروپایی از مولداوی گذشت و راهی یک‌هشتم نهایی شد.

دور سوم:‌ با نتیجه 10 بر صفر ویلی تاپانی از فنلاند را شکست داد و به یک‌چهارم نهایی رسید.

یک‌چهارم نهایی: با نتیجه 16 بر 4 از سد ابراگیم آلداتوف، قهرمان 2013 جهان از اوکراین گذشت و گام به نیمه‌نهایی گذاشت و سهمیه حضور در المپیک برزیل را کسب کرد.

نیمه‌نهایی: در فینالی زودرس، به مصاف عبدالرشید سعداله‌یف، قهرمان سال 2014 جهان و بازی‌های اروپایی از روسیه رفت که با نتیجه 6 بر 2 مغلوب حریف قلدرش شد و از حضور در فینال بازماند.

رده‌بندی: با نتیجه 12 بر صفر میهائیل گانف از بلغارستان را شکست داد و به مدال برنز دست یافت.

 

اخبار,اخبار ورزشی,رقابت‌های کشتی آزاد


97 کیلوگرم (37 شرکت‌کننده): عباس طحان (پنجم و سهمیه المپیک)

دور اول: با نتیجه 4 بر 2 مقابل جوزف جالوویار از اسلوواکی به پیروزی دست یافت.

دور دوم: با نتیجه 11 بر صفر مقابل ژئویی ژانگ از چین به برتری رسید.

دور سوم: با نتیجه 12 بر 2 از سد ابراهیم بلوک‌باشی از ترکیه گذشت و راهی مرحله یک‌چهارم نهایی شد.

یک‌چهارم نهایی: در ثانیه‌های پایانی با نتیجه 5 بر 4 از سد ماگومد موسی‌ئف، دارنده نشان نقره آسیا و بازی‌های آسیایی از قرقیزستان گذشت و با حضور در نیمه‌نهایی المپیکی شد

نیمه‌نهایی: با نتیجه 6 بر 3 مغلوب کِیل اسنایدر از آمریکا شد و شانس حضور در دیدار پایانی و کسب نشان طلا را از دست داد.

رده‌بندی: با نتیجه 3 بر 2 مغلوب پاولو اولینیک از اوکراین شد و از کسب گردن آویز برنز بازماند.

125 کیلوگرم (32 شرکت‌کننده):‌ پرویز هادی (نهم شد)
دور اول: باید به مصاف آلکسی شیماروف، نفر دوم بازی‌های اروپایی از بلاروس می‌رفت که به نظر می‌رسید دیدار سختی برای نماینده کشورمان باشد،‌ اما به دلیل عدم حضور حریفش برنده اعلام شد.

دور دوم: با نتیجه 10 بر صفر مقابل سوسلان گاگلوئف از اسلوواکی به برتری رسید

یک‌چهارم نهایی: با نتیجه 11 بر 2 مغلوب بلال ماخوف، قهرمان جهان و المپیک از روسیه شد و از حضور در نیمه‌نهایی بازماند که با توجه به شکست حریفش در نیمه‌نهایی مقابل طاها آکگول، قهرمان سال گذشته جهان از ترکیه، از گردونه مسابقات کنار رفت تا دست کشتی آزاد در سهمیه سنگین‌وزن خالی بماند.

اخبار ورزشی - فارس